Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar 2 kez alttan muayene oldum hatta smear aldırdım. Smear da biraz zorlandım ama alttan muayenede ilk birwz acıyo gibi ama sonra alışıyorsun aynı ilişki gibi

Haydiiiiiiii nerede buranın cesur kızları :)
Uzun zamandır yokum ama ara sıra hala okuyup cevap vermeye çalışıyorum. Oysa yeneli 1 yıl oldu :)

Hepimiz aynıyız kızlar.
Aynı şeyleri düşünüp aynı şeyler için kendimizi kastık ve aynı şekilde yeneceğiz.

Sakın pes etmeyin emin olun grip olmak bile çok çok daha zor :)
Biliyorum herkes kasmiyorum diyor ama bu hastalık zaten istemsizce kendini kasma hastalığı. O yüzden eğer yapamıyorsanız, kasmiyorum demeyin.

Bunun tek yöntemi beyninizi zihninizi biraz rahatlatmak sadece. Ve herşeyden önemlisi bol bol EGZERSİZ.

Kimse sizden 1. 2. Yada 3. Denemede yapmanizi istemiyor. Acele etmeden yavas yavas ilerlemek ama hergun denemek. Az önce burada bir arkadaş yazmış akşamları vaktim olmuyor.
Kız ben gece 12de işten gelip yinede egzersiz yapiyordum iste yeterki hadiiii:))
Televizyon izlerken yap istersen. Istersen telefon elinde internette dolanirken:)
Ama her türlü vakit var sadece erteleme hastalığınız var :)
Ben psikolog desteği aldım ve o şekilde yendim. Ama psikologun bana yaptığı tek sey ne biliyor musunuz ?
Her gün yapilacak egzersiz listesi vermesi. Evet tek yaptığı buydu çünkü hergün egzersiz yapmak istemeyecegimizi biliyordu :)

Hadi simdiiii tam zamaniiiiiiii

Bebek düşünğyor musun cnm? Vajinismus yenen hatunlar hemen hamile kalıyo maş

Canim herşeyi yaptin tek iş o kaldi hadi senden güzel haberler bekliyoruz ayten hanim sürekli paylasiyor basardim mektuplarini
Bu aksam aparat denedim,4 ü yine yapamadim.Yariya kadar girdi.Bazen olmuyor iste ara verince.İyice üzerinde durmam lazim.Ayten hanim nerde paylasiyor?Sen ona gitmeye karar verdin mi canim?

Bu aksam aparat denedim,4 ü yine yapamadim.Yariya kadar girdi.Bazen olmuyor iste ara verince.İyice üzerinde durmam lazim.Ayten hanim nerde paylasiyor?Sen ona gitmeye karar verdin mi canim?
Yarimsa alsan 4 du p yi alabilirsin canim.benim.oyle olmustu

Bebek düşünğyor musun cnm? Vajinismus yenen hatunlar hemen hamile kalıyo maş☺
Bende vajinusmusum ama bebegim oldu kasıyorum kendimi hala esim yavas yavas ilerledi hersey beyinde bitiyor drnemedigimiz icin sık sık yani ben geri cekiliyorum o yuzden kasma oluyor ama esim isteyince oluyor ilk giriste kasiyorum sonra geliyor niye boyle oluyor anlamiyorum

Nasıl oldu bebeğinn

Kızlar kendinize güvenin ben nerdeyse 4 sene bu sacmalikla uğraştım sonra canıma tak etti tedavi oldum 12 Haziran'da yendim. Dilatorlere çok sartlandirmayin kendinizi. Ben tedavinin 3. günü yendim ilişkiye girdim ama sonrasında dilatorle egzersiz yapıp devamina ilişkiye girdigim için bı 15 gün daha oyaladı beni. Dilatorsuz olmayacak gibi geliyordu. Hergun ilişkiye giriyordum normallessin diye ama dilatorle çalışıp sonra yapıyordum. Sonra ondan da sıkıldım bunsuz deneyecem dedim baktım oluyo ondan sonra herşey yoluna girdi. Benden size tavsiye dilatorlere çok alistirmayin bilinç altinizi. Emin olun eşinizle denemek daha kolay

Vajinimusu yenmedenmi oldu bebeğiniz yendikden sonrami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…