- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.441
Kizzz ultrrosonda bisey yok.karnindan bakio catal sorun biraz doktorda ilk catalda titredydim.alistim ama normal bi kadin.dogumda blmiyorum cikablrmymİnsallah iliski olursa ondan da korkmam ya.Şimdi ultrason falan beni korkutuyor
Yok karindan olani demiyorum alttan da oluyormus galiba,doktor yapariz demisti ben ondan korkuyorum.Kizzz ultrrosonda bisey yok.karnindan bakio catal sorun biraz doktorda ilk catalda titredydim.alistim ama normal bi kadin.dogumda blmiyorum cikablrmym
Blmiyorum.canim olmadi.doktora.dersin aleti ben.sokayim.ilk die rahatsızligini anlatirsinYok karindan olani demiyorum alttan da oluyormus galiba,doktor yapariz demisti ben ondan korkuyorum.
burdayiz canimKizzzlar nieee kimseden ses cikmiyor ?????
Hoşgeldin canimmmburdayiz canim
Canim herşeyi yaptin tek iş o kaldi hadi senden güzel haberler bekliyoruz ayten hanim sürekli paylasiyor basardim mektuplariniYok canim hafta ici yapamiyorum ki bi türlü islerden vakit olmuyor.Aksamlari da biraz otururken yatma saati geliyor zaten.Hafta sonu deneyebilirsem deniycem artik
Bil mukabele canimHoşgeldin canimmm
Bu arada kandiliniz mübarek olsun kizlar dua edelim bu gece
Canim gebeluk varmi profiline yazmssin annen baban seni bekliyir diye rabbim kalbinize göre versinHoşgeldin canimmm
Bu arada kandiliniz mübarek olsun kizlar dua edelim bu gece
Bebek düşünğyor musun cnm? Vajinismus yenen hatunlar hemen hamile kalıyo maşHaydiiiiiiii nerede buranın cesur kızları :)
Uzun zamandır yokum ama ara sıra hala okuyup cevap vermeye çalışıyorum. Oysa yeneli 1 yıl oldu :)
Hepimiz aynıyız kızlar.
Aynı şeyleri düşünüp aynı şeyler için kendimizi kastık ve aynı şekilde yeneceğiz.
Sakın pes etmeyin emin olun grip olmak bile çok çok daha zor :)
Biliyorum herkes kasmiyorum diyor ama bu hastalık zaten istemsizce kendini kasma hastalığı. O yüzden eğer yapamıyorsanız, kasmiyorum demeyin.
Bunun tek yöntemi beyninizi zihninizi biraz rahatlatmak sadece. Ve herşeyden önemlisi bol bol EGZERSİZ.
Kimse sizden 1. 2. Yada 3. Denemede yapmanizi istemiyor. Acele etmeden yavas yavas ilerlemek ama hergun denemek. Az önce burada bir arkadaş yazmış akşamları vaktim olmuyor.
Kız ben gece 12de işten gelip yinede egzersiz yapiyordum iste yeterki hadiiii:))
Televizyon izlerken yap istersen. Istersen telefon elinde internette dolanirken:)
Ama her türlü vakit var sadece erteleme hastalığınız var :)
Ben psikolog desteği aldım ve o şekilde yendim. Ama psikologun bana yaptığı tek sey ne biliyor musunuz ?
Her gün yapilacak egzersiz listesi vermesi. Evet tek yaptığı buydu çünkü hergün egzersiz yapmak istemeyecegimizi biliyordu :)
Hadi simdiiii tam zamaniiiiiiii
Bu aksam aparat denedim,4 ü yine yapamadim.Yariya kadar girdi.Bazen olmuyor iste ara verince.İyice üzerinde durmam lazim.Ayten hanim nerde paylasiyor?Sen ona gitmeye karar verdin mi canim?Canim herşeyi yaptin tek iş o kaldi hadi senden güzel haberler bekliyoruz ayten hanim sürekli paylasiyor basardim mektuplarini
Ah insallaaah oda olur bebegim vajinimusu atlattık rabbim bi evlat verirsede taclanir yuvamizCanim gebeluk varmi profiline yazmssin annen baban seni bekliyir diye rabbim kalbinize göre versin
Yarimsa alsan 4 du p yi alabilirsin canim.benim.oyle olmustuBu aksam aparat denedim,4 ü yine yapamadim.Yariya kadar girdi.Bazen olmuyor iste ara verince.İyice üzerinde durmam lazim.Ayten hanim nerde paylasiyor?Sen ona gitmeye karar verdin mi canim?
Bende vajinusmusum ama bebegim oldu kasıyorum kendimi hala esim yavas yavas ilerledi hersey beyinde bitiyor drnemedigimiz icin sık sık yani ben geri cekiliyorum o yuzden kasma oluyor ama esim isteyince oluyor ilk giriste kasiyorum sonra geliyor niye boyle oluyor anlamiyorumBebek düşünğyor musun cnm? Vajinismus yenen hatunlar hemen hamile kalıyo maş☺
İnsallah canim ama este biraz panik oluyorum iste.Yarimsa alsan 4 du p yi alabilirsin canim.benim.oyle olmustu
Nasıl oldu bebeğinnBende vajinusmusum ama bebegim oldu kasıyorum kendimi hala esim yavas yavas ilerledi hersey beyinde bitiyor drnemedigimiz icin sık sık yani ben geri cekiliyorum o yuzden kasma oluyor ama esim isteyince oluyor ilk giriste kasiyorum sonra geliyor niye boyle oluyor anlamiyorum
Bazıları dilatörle yapıp hemen o an p.. denemesi yaptılar çıkartır çıkarmaz sanırım birde öyle deneyin istersenizİnsallah canim ama este biraz panik oluyorum iste.
Vajinimusu yenmedenmi oldu bebeğiniz yendikden sonramiBende vajinusmusum ama bebegim oldu kasıyorum kendimi hala esim yavas yavas ilerledi hersey beyinde bitiyor drnemedigimiz icin sık sık yani ben geri cekiliyorum o yuzden kasma oluyor ama esim isteyince oluyor ilk giriste kasiyorum sonra geliyor niye boyle oluyor anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?