Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya normalde yatak kenarina gecip altima.yastik falan koyuyorduk bacaklarimida dolaba koyup açıyordum
Artik yatak kenarına degil yatakda normal bi sekilde yatıp bacaklarımı aciyorum sadece
Aa maşallah gerçekten çok büyük bi gelişme darısı bize

Çok çok çok sıkıntılı bir süreç toplumumuzda çoğu kadın bu sorunu yaşıyor. Araştırmalarıma göre bu sorunun tek bir nedeni yok, aşamaları falan var bu nedenle şunu yap geçer bunu yap geçer demek yanlış bir yönlendirme olur diye düşünüyorum. İnsanlar boşa zamanlarını harcayıp bir de üstüne iyice umutsuz hale gelip hastalığı ilerletiyor verilen tavsiyelerde de başarılı olamayınca bizzat yaşadım ve kimsenin bu süreçten geçmesini istemem etrafınızda duyduğunuz HER ŞEYİ NOLUUUR UYGULAMAYIN kesinlikle hemen uzmanına gidip doktorla beraber sağlıklı tedavi olun çünkü bu hastalığın tedavisi kesinlikle var her yerde bangır bangır bağırıyoorlar tedavisi var diye :) tüm vajinismus hastalarına geçmiş olsun diliyorum en kısa sürede bu sorunu aşarsınız inşallah kızçeler :)) beni bu süreçte cesaretlendiren yakın arkadaşıma, eşime ve güzel doktoruma teşekkürü borç bilirim :))

Ne mutlu nekdrlik evlsn canm ne zaman yendn

Ne mutlu nekdrlik evlsn canm ne zaman yendn
8 yıllık evliyim canım 3 yılım vajinismus ile geçti ama çok şükürr rabbime. nerde vajinismus ile ilgili bir şey görsem veya birini tanısam hemen dertleşirim :) aman geç kalma doktora git diye ben erteledim çevremde şunu yap dediler denedim olmadı bunu yap dediler denedim yıllarım tavsiyelerle geçti 2 tanede doktora gittim ikinci gittiğim doktor kısa sürede tedavi etti rabbim ona uzun ömürler versin :)

Bende 3 yllk evlym 25 ekimde yendim doktor sayesinde şükür smdide bebek isdiyoruz hayirlisiyla sizin vardir bebekleriniz

Terapi sırasında üst bölgemi kasıyorum. Sırt ağrım oluyor önüne nasıl geçerim bilmiyorum. Haftalar süren ağrım var.
Derin nefesler alıp vermeyi deneyin. Çok korkarsanız rahat ve mutlu hissettiğiniz bir anı gözününüzün önüne getirin yardımı dokunur belki.Gerçekten çok zorlayan bir durum insanı ama inşallah geçer gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…