Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm bana özelden anlatabilitmisin

Burada yazılanlar olmasaydı ne yapardım bilmiyorum kızlar galiba ben de yendim. Galiba diyorum çünkü eşli denemede yarısından fazlasını yapabildim. Hatta gitgel bile yapmaya bir süre dayandım. Tamamen girdiğinde canım çok acıyor bu normal mi? Tecrübeli arkadaşlar belki bana yardımcı olabilir :) 3 kez falan denedim her seferinde giriş oldu gitgel yapabildim ama birkaç gün ara vermeyi düşünüyorum. Acıma falan geçecek değil mi? Sizin alışma süreniz ne kadar sürdü?

Aciyorrr evet ama.bak dayansin bisi.olmadii 3 4 ilişkiden sonra geciyor acisi canim yanı suan yok bende

O an onu düşünemiyorum ki panik oluyorum. Artık terapiler yüzünden sırt ağrısı çekiyorum. Amin inşallah Allah düşmanıma versin o derece yani

Egzersizleri yapıyorsanız sizde sanırım p... korkusu var eşinize güveneniyorsunuz canımı acıtacak diye bende öyleydim onu da bi akşam bir hırsla ne olursa olsun korkmayacam diye yendim yoksa bende yapamazdım
Öyle de olabilir ben de çözemedim 2 parmak falan yapiyorum her sey iyi p. Yarim alabildim cok canim yandi yarisinda baski oldu normalmi yoksa farketmeden kasiyo muyum esim yaridan sonra cok kasiyorsun demisti

Merhabalar bende biçok insan gibi burda yazılanları sessizce okuyan biriydim ve sonunda üye olup hem size destek olmak hemde sizden destek almak istiyorum evleneli 4 ay oldu. Tabi burdaki herkes gibi bendede vajinismus belirtileri oluşmaya basladı neyse bundan 2 ay once eşimi zorlada olsa ikna edip doktora gitmeye karar verdik. Doktor beni alttan muane etti ve kizlik zarimin esnek olduğunu çok fazla kanama olmayacağini yada kanama bile olmayacağini bana ve eşime soyledi.. Doktordan bunlari duyunca psikojim biraz daha duzeldi gittim eczaneden kendime uyuşturucu sprey ve kasgevşeltici aldim ve o aksam denememiz basarili oldu benden az bisey kan geldi acida hisetmedim ama o gece tek geceydi bidahada yapamadim yine kasilmalar aglamalar titremeler vs. basladı halbuki kadında olmuştum neyse Burdan okuduklarimla internetten rabır dilatör seti siparişi verdim dun aksam bebeyaği kullanarak 1 saat içinde kucuk boydan buyuk boya kadar hepsini sonuna kadar aldim bunlari yaparken derin nefes alip veriyodum.. Ama şu var ki, butun boylardada ilk girişte azicik zorlandim giristen sonra hepsi yavaşça kaydi gitti. Bugunde en buyugunu deneyip git gel yapmaya çalişacağim sonra eşliye geçmeyi düşünüyorum

Öyle de olabilir ben de çözemedim 2 parmak falan yapiyorum her sey iyi p. Yarim alabildim cok canim yandi yarisinda baski oldu normalmi yoksa farketmeden kasiyo muyum esim yaridan sonra cok kasiyorsun demisti
Uyuşturucu krem sur canim.ilk denemede kasiyosun p nin hepsi cuk die giriyor yarisina kadr geldin nefes al ver oyle itilesin henen ilkden cuk die girmio zaaten yada.o esnada git gel yapa yapa ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…