- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.421
Cnm bana özelden anlatabilitmisinçok sevindim eğer egzersizlere başlayıp uygularsanız bu iş bitmiş demektir..ben de kısa süre yaşadım bu durumu ......öselden isteyen arkadaşlarıma neler yaptıklarımı anlatabilirm..bu arada anestol çok az tesirli bi ilaç................yerel anestesik yani...emla krem alın ve bi fındık tanesi kadar içine sıkın arkadaşlar ve bi hafta mühlet verin kendiize her gün azar azar deneyin...........haa çok kötü durumda olanlar isee ilk öncee eşinizle aranızdaki sıcak teması kesmeyin, mesela bi gün boyunda eşinizle kucaklaşın , sırtnı okşayın , aklınıza o an olacak diye düşünmeyin..sonra da o egzersizlerre geçin önce siz sonra da eşiniz yapsın bunu,,,en son aşama ilişki...egzersizler oluyorsaaa ilişki olmuş bilin ,,bol şanslarr .............
Aciyorrr evet ama.bak dayansin bisi.olmadii 3 4 ilişkiden sonra geciyor acisi canim yanı suan yok bendeBurada yazılanlar olmasaydı ne yapardım bilmiyorum kızlar galiba ben de yendim. Galiba diyorum çünkü eşli denemede yarısından fazlasını yapabildim. Hatta gitgel bile yapmaya bir süre dayandım. Tamamen girdiğinde canım çok acıyor bu normal mi? Tecrübeli arkadaşlar belki bana yardımcı olabilir :) 3 kez falan denedim her seferinde giriş oldu gitgel yapabildim ama birkaç gün ara vermeyi düşünüyorum. Acıma falan geçecek değil mi? Sizin alışma süreniz ne kadar sürdü?
O an onu düşünemiyorum ki panik oluyorum. Artık terapiler yüzünden sırt ağrısı çekiyorum. Amin inşallah Allah düşmanıma versin o derece yaniDerin nefesler alıp vermeyi deneyin. Çok korkarsanız rahat ve mutlu hissettiğiniz bir anı gözününüzün önüne getirin yardımı dokunur belki.Gerçekten çok zorlayan bir durum insanı ama inşallah geçer gider.
Yok canim hafta ici yapamiyorum ki bi türlü islerden vakit olmuyor.Aksamlari da biraz otururken yatma saati geliyor zaten.Hafta sonu deneyebilirsem deniycem artikD Degiskenruhlu seeeen naptin canim bittimi vajinimus
Ben de anlamiyorum olmuyorYaaaaa 4 yapıosun esliyi nasil yapamiyorsun canim ya
Egzersizleri yapıyorsanız sizde sanırım p... korkusu var eşinize güveneniyorsunuz canımı acıtacak diye bende öyleydim onu da bi akşam bir hırsla ne olursa olsun korkmayacam diye yendim yoksa bende yapamazdımBen de anlamiyorum olmuyor
Tamam canim.fazlada uzatma artik hadiYok canim hafta ici yapamiyorum ki bi türlü islerden vakit olmuyor.Aksamlari da biraz otururken yatma saati geliyor zaten.Hafta sonu deneyebilirsem deniycem artik
Kasma kendini kasiyorsun hala sen buyuk ihtimal anlamicaksin bileeeeBen de anlamiyorum olmuyor
Öyle de olabilir ben de çözemedim 2 parmak falan yapiyorum her sey iyi p. Yarim alabildim cok canim yandi yarisinda baski oldu normalmi yoksa farketmeden kasiyo muyum esim yaridan sonra cok kasiyorsun demistiEgzersizleri yapıyorsanız sizde sanırım p... korkusu var eşinize güveneniyorsunuz canımı acıtacak diye bende öyleydim onu da bi akşam bir hırsla ne olursa olsun korkmayacam diye yendim yoksa bende yapamazdım
Uyuşturucu krem sur canim.ilk denemede kasiyosun p nin hepsi cuk die giriyor yarisina kadr geldin nefes al ver oyle itilesin henen ilkden cuk die girmio zaaten yada.o esnada git gel yapa yapa ilerlesinÖyle de olabilir ben de çözemedim 2 parmak falan yapiyorum her sey iyi p. Yarim alabildim cok canim yandi yarisinda baski oldu normalmi yoksa farketmeden kasiyo muyum esim yaridan sonra cok kasiyorsun demisti
Valla hic muaneolmadim.iliskiden.snra ama olurum.o kafadayimKizlar iliskiye girdikten sonra rahatlikla muayene olabiliyor musunuz?
İnsallah iliski olursa ondan da korkmam ya.Şimdi ultrason falan beni korkutuyorValla hic muaneolmadim.iliskiden.snra ama olurum.o kafadayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?