- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.461
Ben ilk denemeden sonra dilatorsuz yapıyorum sartlandirdim kendimi kremde surmiceksin dieKızlar kendinize güveninben nerdeyse 4 sene bu sacmalikla uğraştım sonra canıma tak etti tedavi oldum 12 Haziran'da yendim. Dilatorlere çok sartlandirmayin kendinizi. Ben tedavinin 3. günü yendim ilişkiye girdim ama sonrasında dilatorle egzersiz yapıp devamina ilişkiye girdigim için bı 15 gün daha oyaladı beni. Dilatorsuz olmayacak gibi geliyordu. Hergun ilişkiye giriyordum normallessin diye ama dilatorle çalışıp sonra yapıyordum. Sonra ondan da sıkıldım bunsuz deneyecem dedim baktım oluyo ondan sonra herşey yoluna girdi. Benden size tavsiye dilatorlere çok alistirmayin bilinç altinizi. Emin olun eşinizle denemek daha kolay
Çok iyi yapmışsınBen ilk denemeden sonra dilatorsuz yapıyorum sartlandirdim kendimi kremde surmiceksin die
Olsun sonuç itibari.ile yendik gerisi gelir canimmÇok iyi yapmışsınaslında en iyisi o. Ben bazen krem kullanıyorum yumuşatmak için duruma göre değişiyor
Öyle denemeyi düsünüyorum ben de insallah olur.Bazıları dilatörle yapıp hemen o an p.. denemesi yaptılar çıkartır çıkarmaz sanırım birde öyle deneyin isterseniz
Canim ben aradim konustukya telefonda telefonumu kaydetmis durumunda paylasiyor isimsiz basaran hastalarını bende görüyorum ordan ona gitmeye karar vermedim dahaBu aksam aparat denedim,4 ü yine yapamadim.Yariya kadar girdi.Bazen olmuyor iste ara verince.İyice üzerinde durmam lazim.Ayten hanim nerde paylasiyor?Sen ona gitmeye karar verdin mi canim?
Canim bazen cok niyetleniyorum gitmeye bir gun giittigim doktora ins bende yazicam.basari mektubumu insBu aksam aparat denedim,4 ü yine yapamadim.Yariya kadar girdi.Bazen olmuyor iste ara verince.İyice üzerinde durmam lazim.Ayten hanim nerde paylasiyor?Sen ona gitmeye karar verdin mi canim?
Adet olfunmu canimOlsun sonuç itibari.ile yendik gerisi gelir canimm
Insalllah sende basaricaksin isdersen yardimci olayim ben sana canim.elimden geldigi kdr bi arkadaşa yardimci oldum yendj oda belki.sende yenersinAdet olfunmu canim
Ins hayirlisi olur canim adet olmazsunInsalllah sende basaricaksin isdersen yardimci olayim ben sana canim.elimden geldigi kdr bi arkadaşa yardimci oldum yendj oda belki.sende yenersi hagirlosin
Yok az kaldi günüme hayirlisi artik canim
Aynen canim hayirlisi tabikiIns hayirlisi olur canim adet olmazsun
Tamam canim ama sen de bekleme daha fazla.Ben geçen zamana üzülüyorum simdi.Daha tam olarak yenmesem bile artik atlatacagimi düsünüyorum, çünkü aparati yapabiliyorum.Evliligimin baslarinda doktora gitmis olsaydim simdiye kadar coktan atlatirdim.Sen de parmakla veya dilatörle bi dene istersen,belki kendin bile yaparsin.Canim ben aradim konustukya telefonda telefonumu kaydetmis durumunda paylasiyor isimsiz basaran hastalarını bende görüyorum ordan ona gitmeye karar vermedim daha
Ahhh her yazdığında tamam.yendi.diyorum hadi canim hadi denesen.olacak.artik bekleme heyecanlanıyorum ben burdaTamam canim ama sen de bekleme daha fazla.Ben geçen zamana üzülüyorum simdi.Daha tam olarak yenmesem bile artik atlatacagimi düsünüyorum, çünkü aparati yapabiliyorum.Evliligimin baslarinda doktora gitmis olsaydim simdiye kadar coktan atlatirdim.Sen de parmakla veya dilatörle bi dene istersen,belki kendin bile yaparsin.
Yenicem inşallah canim inaniyorum.Bugün biraz çalistim ve 4üncü aparati yaptim.Adet olduktan sonra yapmamistim daha.Şimdi is esli denemeye kaldi da bakalim o da olacak yakin zamanda insallahAhhh her yazdığında tamam.yendi.diyorum hadi canim hadi denesen.olacak.artik bekleme heyecanlanıyorum ben burda
Onu yap sonra bebek calismalariiina
Sen 4 du bayadir yaoiodun zaten tatlım brn 4 du 2 kere yapmıştım bi doktorun yannds bidr evde evdekide tam olmadi bile yarim almistim emin olll 4 du yaptıysan esliyi daha kolay yeneceksin ben uyusdurucu kremle yapıorfm bide egzersizleri nasil bırakıcam diodum doktor 15 iliskiden sonra birak demiştiYenicem inşallah canim inaniyorum.Bugün biraz çalistim ve 4üncü aparati yaptim.Adet olduktan sonra yapmamistim daha.Şimdi is esli denemeye kaldi da bakalim o da olacak yakin zamanda insallah
Aslinda ugrassak yapicaz ama esim cok üzerinde durmuyor.Hafta ici yorgun oluyoruz genelde.Diger zamanlarda da esim istemeyince ben gel yapalim diyemiyorum.Utangaçım biraz,o da önceki kadar istekli değil malesefSen 4 du bayadir yaoiodun zaten tatlım brn 4 du 2 kere yapmıştım bi doktorun yannds bidr evde evdekide tam olmadi bile yarim almistim emin olll 4 du yaptıysan esliyi daha kolay yeneceksin ben uyusdurucu kremle yapıorfm bide egzersizleri nasil bırakıcam diodum doktor 15 iliskiden sonra birak demişti
Dilatorde 15 iliskiye grmeden kullan demisti ben ilk iliskiden sonra kendime.dedim dilatoru bidaha kullanmicaksin kremide surmiceksin oldu bitti esinin gozleri mutluluktan parlayinca inan daha huzurlu daha güvende daha bi baska.oluyor tez vakitte kurtulursun insaallah sonrada bebisss
O bendede oluyor hevesli olsam deneyelim desem o yorgun oluyor.o isteyincede ben kendimi hazır hissetmiyorum hemen kapatıyorum kendimi..Aslinda ugrassak yapicaz ama esim cok üzerinde durmuyor.Hafta ici yorgun oluyoruz genelde.Diger zamanlarda da esim istemeyince ben gel yapalim diyemiyorum.Utangaçım biraz,o da önceki kadar istekli değil malesefBu iş de uzuyor iste bizim yüzümüzden.
Olsun canim sen cekinme sen guzel bi ortam ayarla kendinizeeeeAslinda ugrassak yapicaz ama esim cok üzerinde durmuyor.Hafta ici yorgun oluyoruz genelde.Diger zamanlarda da esim istemeyince ben gel yapalim diyemiyorum.Utangaçım biraz,o da önceki kadar istekli değil malesefBu iş de uzuyor iste bizim yüzümüzden.
Sen egzersizleri yapıosun dime canimO bendede oluyor hevesli olsam deneyelim desem o yorgun oluyor.o isteyincede ben kendimi hazır hissetmiyorum hemen kapatıyorum kendimi..
Evet ayniO bendede oluyor hevesli olsam deneyelim desem o yorgun oluyor.o isteyincede ben kendimi hazır hissetmiyorum hemen kapatıyorum kendimi..
Bende aynı şekilde 2 3 kere 4. İle yapmistim esliye geçtigimizde krem falan sürmedim ama söyle bi sorunumuz var içine alıyorum ucunu yarısına kadar giriyor ama sertlik kayboluyor ucuna kadar göremedik sertlik kalmadığı için. Bu neden olur buna yardimci olur musunuz?Sen 4 du bayadir yaoiodun zaten tatlım brn 4 du 2 kere yapmıştım bi doktorun yannds bidr evde evdekide tam olmadi bile yarim almistim emin olll 4 du yaptıysan esliyi daha kolay yeneceksin ben uyusdurucu kremle yapıorfm bide egzersizleri nasil bırakıcam diodum doktor 15 iliskiden sonra birak demişti
Dilatorde 15 iliskiye grmeden kullan demisti ben ilk iliskiden sonra kendime.dedim dilatoru bidaha kullanmicaksin kremide surmiceksin oldu bitti esinin gozleri mutluluktan parlayinca inan daha huzurlu daha güvende daha bi baska.oluyor tez vakitte kurtulursun insaallah sonrada bebisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?