- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.501
Kesinlikle öyle.. bu konuda yalnız olmadığını bilmek en çok güç veren. Öbür türlü tek başımayım sanıyorsun. Ben burada hep öylesine bilgiler olur sanırdım ama değilmiş, biraz da cesaretlenebilmek ve rahatlamak adına yazdım. Nefesle ilgili dikkat etmem gereken bi şey var mı önerdiğiniz? Bana her neye dikkat etmem gerekirse çok detayda olsa yazın lütfen. Çünkü kendi kendime ilk kez deneyeceğim, dilatör sipariş verdim. İlgi ve cesaretlendirmenize teşekkürler bu arada.Çok güzel o zaman atın üstünüzde ki kara bulutları. Doktor bana da Bi sıkıntın yok demişti ben sonra baya cesaretlendim. Parmak egzersizsini ilk baş kulak çubuğunu vajinanıza sürerek gezdirerek yapın kulak çubuğunu ilk baş sokmaya çalışın. Adım adım parmaklarınızı deneyin. Ben hayatta yapamıcam öldüm bittim diyordum insan herşeyi başarabilir. Ama psikoloji insanı alt üst ediyor ailene arkadaşına anlatamıyorsun gelip burda hiç görmediğin insanlara içini döküyorsun. Ben burda ki insanlarla karşılaşmadan hayatta başaramazdım
Reçete meydi acaba ?merhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana
Bende 4. Boyu 4 gün boyunca aldım ama eslide yapamadım 5. Gün eslide yapabildimMerhaba.3 yıldır evliyim ve Bu siteye yazmak için geç kaldım sanırımgerçekten bu bir erteleme hastalığı bugüne kadar hiçbir şey yapmadım . Jinekolog muayene oldum ve bir sorun olmadığını öğrendim daha sonra dilatör seti aldım şimdi 4.boyu da rahatlıkla alabiliyorum hatta farklı pozisyonlarda ama eşli denemeye geçmedik hala çünkü ya olmazsa yine korkusu yaşıyorum ne yapmalıyım? 4.yü alabiliyor olmam bu hastalığı yendiğimi gösterir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Peki eşlide neye dikkat ettiniz yani 5.gün farklı bişey mi yaptınız yoksa kendiliğinden mi olduBende 4. Boyu 4 gün boyunca aldım ama eslide yapamadım 5. Gün eslide yapabildim
Bende 4. Aparatttan sonra eşli denemelerinde bi kaç gün başarısız oldum ama biraz daha çalışıp kaslarını hissedersen eşli denemede nasıl rahat olacağını öğreniyorsun zamanlaBen 3. Aparatı deneyecğim ama şuan ondan bile korkuyorum ve bi arkadaş 4. Aparatı yaptığı halde p.... alamadığını söylemiş . Bu çok etkiledi şuan beni . Ya olmazsa diye çok etkilenyrum. 4. Aparttan dahası yok ki
Aslında 4. Aparatı ilk yaptığım zaman eslidede olur dedim olmadı farkında olmadan sikmisim kendimi çünkü.. sonraki aparat denemelerim de şuna dikkat ettim: aparat caisirken kaslarima kasilmalarima dikkat edecektim rahat olacaktım sonra eşliye geçtiğimde de kaslarını rahat tutmaya çalıştım sadece kayganlastirici kullandım...Peki eşlide neye dikkat ettiniz yani 5.gün farklı bişey mi yaptınız yoksa kendiliğinden mi oldu
Normal mi dogum yaptınız ??? Kasmayin bikere olmuş hic korkmayınHayir doktora falan gitmedin ilk evlendigimiz yil yapamadim 7 ay gecti denedik ben cok kasiyordum esimin sayesine oldu sonra hamile kaldim ilk denemede bebek istiyorduk sonra hamile kalinca iliski yasaklandi dogumum oldu simdide dikis korkusu falan derken yine yapamadim gecenlerde yine esimin yardimiyla oldu ama kasiyorum kasmasam hersey normal beyinde bitiyor ya alttan muanede cok zorlandim kanama cok oluodu ilk denememizde simdi okadar kasmiyorum yinede korku oluyor bi aşsbilsem
Sakin ol ilk sen 4 du alan yapamadi die düşünme herkesin asamasi farkli canim sen calismalarima devam etBen 3. Aparatı deneyecğim ama şuan ondan bile korkuyorum ve bi arkadaş 4. Aparatı yaptığı halde p.... alamadığını söylemiş . Bu çok etkiledi şuan beni . Ya olmazsa diye çok etkilenyrum. 4. Aparttan dahası yok ki
Oh oh maşallah darısı başımıza inşallah. Terapiniz nasıldı? Hipnoz vs uygulandı mıMerhaba kızlar. 15 ayın sonunda bugün vajinismusu yendim çok şükür...
Canim bende 3 yllk evltm ben 4 du doktorun yaninda aldim evde yarim bi sekilde aldim tamamini almadim sonra esliye gectim oldu kasma kendini selbest birak girmemesi icin hicbir neden yokMerhaba.3 yıldır evliyim ve Bu siteye yazmak için geç kaldım sanırımgerçekten bu bir erteleme hastalığı bugüne kadar hiçbir şey yapmadım . Jinekolog muayene oldum ve bir sorun olmadığını öğrendim daha sonra dilatör seti aldım şimdi 4.boyu da rahatlıkla alabiliyorum hatta farklı pozisyonlarda ama eşli denemeye geçmedik hala çünkü ya olmazsa yine korkusu yaşıyorum ne yapmalıyım? 4.yü alabiliyor olmam bu hastalığı yendiğimi gösterir mi ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet aslında oraya bişey girebileceği düşüncesi yerleşti kafama sadece dilatör ilk girdikten sonra bi 5-10 saniye yanma oluyor sonrası çok rahat art Arda çıkartıp alabiliyorum git gel yapabiliyorum ama eşlide daha cesaretimi toplayamadımCanim bende 3 yllk evltm ben 4 du doktorun yaninda aldim evde yarim bi sekilde aldim tamamini almadim sonra esliye gectim oldu kasma kendini selbest birak girmemesi icin hicbir neden yok
En kısa sürede yazacağım inşallah yapabilirim aslında eğlenceli bir hal almaya başladı dilatör yaptıkça mutlu oluyorum yapabiliyorum diye hergün yapmaya çalışıyorum4 du hangi pozisyonda alıyorsanız
Esliyide ayni pozisyonda alin
4 du nekdr kolay yapiyosaniz emin olun esli daha kolay
Dilator sert bisi
4 du alan inanin p yi hayla hayla alirim kafasina giriyor
Sahsen ben oyleydim 4 du yapmadım desen yeri hersey beyinde bitiyor yapamicaniz bisey yok kendinize bunlari soyleyin 4 du yapıyorum esliyi daha kolay yapicam deyin sonra yenin ve buraya yazinnnn❤❤❤
Bende hiç uyuşturucu krem kullanmadım sadece kayganlaştırıcı ile yapıyorum kasıp bırakıyorum yaparken kasınca olmadığını rahatlayınca olduğunun farkındayım ilk seferde biraz zorlanıyorum ama onu da nefesle hallediyorum inşallah başaracağımAslında 4. Aparatı ilk yaptığım zaman eslidede olur dedim olmadı farkında olmadan sikmisim kendimi çünkü.. sonraki aparat denemelerim de şuna dikkat ettim: aparat caisirken kaslarima kasilmalarima dikkat edecektim rahat olacaktım sonra eşliye geçtiğimde de kaslarını rahat tutmaya çalıştım sadece kayganlastirici kullandım...
Kayganlaştırıcı ne kullanıyorsunuz?Bende hiç uyuşturucu krem kullanmadım sadece kayganlaştırıcı ile yapıyorum kasıp bırakıyorum yaparken kasınca olmadığını rahatlayınca olduğunun farkındayım ilk seferde biraz zorlanıyorum ama onu da nefesle hallediyorum inşallah başaracağım
İnşallah bende öyle bişey yaşamamSakin ol ilk sen 4 du alan yapamadi die düşünme herkesin asamasi farkli canim sen calismalarima devam et
Gleitgelen eczaneden alıyorumKayganlaştırıcı ne kullanıyorsunuz?
Hergun yapmaya çalışıyorum degil hergun mutlaka 20 dk yap cocuk oyuncagi gbi geelcek dilatorler artik yanma evet oluo ama aman aman bi yanma degil hergun aglamaktansa yanmasi dahaaaa hic bisey gbi geliyor sen 4 demisin smdiEn kısa sürede yazacağım inşallah yapabilirim aslında eğlenceli bir hal almaya başladı dilatör yaptıkça mutlu oluyorum yapabiliyorum diye hergün yapmaya çalışıyorum
Tabiki sen suan 2 demisin 2 kolay yapabiliosan artik 3 e gec 3 de kolay yaparsan 4 de gec sonra esliyeİnşallah bende öyle bişey yaşamambu arada normalde 3 ve 4 un hepsni alabiliyoruz demi bi soru olmadan vajina içi müsait bunun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?