- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.521
Ever ben ilk gün 4e kadar ilerledim 4 yapamadım ertesi gün 4ü de alabildim şimdi bayadır 2-3 hfta olmuştur önce 3ü yapıyorum Sonra 4e geçiyorum 4 kolay geliyor sadece ilkte yanma var o da hemen geçiyor 30dakikaya yakın çalışıyorumHergun yapmaya çalışıyorum degil hergun mutlaka 20 dk yap cocuk oyuncagi gbi geelcek dilatorler artik yanma evet oluo ama aman aman bi yanma degil hergun aglamaktansa yanmasi dahaaaa hic bisey gbi geliyor sen 4 demisin smdi
Bu gece 4 du dene gene ayni pozisyonda esliyede gec canim baya olmus yapiyorsun biter bu aksamEver ben ilk gün 4e kadar ilerledim 4 yapamadım ertesi gün 4ü de alabildim şimdi bayadır 2-3 hfta olmuştur önce 3ü yapıyorum Sonra 4e geçiyorum 4 kolay geliyor sadece ilkte yanma var o da hemen geçiyor 30dakikaya yakın çalışıyorum
Rica ederim ne demek her zaman ederim.. Mesela parmakla denerken Eczaneden anestol pomad alın ilk önce onu sürün elinize de kayganlaştırıcı bişi sürün parmağınızı sokarken burnunuzdan nefes alın göbeğinizi şişirerek nefesinizi verin ve ıkının ıkınınca orası baya açılıyor zaten ve asla girmez diye düşünmeyin yumuşak hamur gibi çok rahat giriyo ittirin parmağınızı ve kalçanıza doğru ittirin aşağı doğru yani esneyecektir bunu deneyin sonra ki aşamaları tekrar konuşur dertleşiriz.. Kendinize güvenin bence siz yapabilirsiniz çaresiz değilsiniz acımayacak bundan emin olun kasmayın kendinizi. Ben ağlama krizlerine girerdim yapamayacağım diye azcık cesaret ben size güveniyorumKesinlikle öyle.. bu konuda yalnız olmadığını bilmek en çok güç veren. Öbür türlü tek başımayım sanıyorsun. Ben burada hep öylesine bilgiler olur sanırdım ama değilmiş, biraz da cesaretlenebilmek ve rahatlamak adına yazdım. Nefesle ilgili dikkat etmem gereken bi şey var mı önerdiğiniz? Bana her neye dikkat etmem gerekirse çok detayda olsa yazın lütfen. Çünkü kendi kendime ilk kez deneyeceğim, dilatör sipariş verdim. İlgi ve cesaretlendirmenize teşekkürler bu arada.
Haftaiçi yoğunluktan dolayı olmuyor ben hafta sonuna kadar biraz daha çalışayım inşallah hafta sonu olurBu gece 4 du dene gene ayni pozisyonda esliyede gec canim baya olmus yapiyorsun biter bu aksam
Hayirlisi insallah canimHaftaiçi yoğunluktan dolayı olmuyor ben hafta sonuna kadar biraz daha çalışayım inşallah hafta sonu olur
Aynen emla kremi sürdüğümde 2 yi rahat alyrumTabiki sen suan 2 demisin 2 kolay yapabiliosan artik 3 e gec 3 de kolay yaparsan 4 de gec sonra esliye
Insallah yeneceksin canımAynen emla kremi sürdüğümde 2 yi rahat alyrum
Yok canim yenenlerden degilimYok degişkenruh du galiba o değil bi arkadaş daha var o bi tek benmiyim demiş de . Siz de yenenlerdenmisiniz
Hiç korkmaBen 3. Aparatı deneyecğim ama şuan ondan bile korkuyorum ve bi arkadaş 4. Aparatı yaptığı halde p.... alamadığını söylemiş . Bu çok etkiledi şuan beni . Ya olmazsa diye çok etkilenyrum. 4. Aparttan dahası yok ki
Hangi aşamadasınız , umarım bizde yenenlerden olurz en kısa zamandaYok canim yenenlerden degilim
İnşallah canım benimInsallah yeneceksin canım
Çok istiyorum inşallah
Canim 4 du aldim.doktorumun yaninda yine simdi baskalari 3 den sonra esliye gecmesin aciklik getireyim tekrar diyorum
evt normalNormal mi dogum yaptınız ??? Kasmayin bikere olmuş hic korkmayın
Niye kasiyorum bilemiyorum acicak diye galibaNormal mi dogum yaptınız ??? Kasmayin bikere olmuş hic korkmayın
Helal olsunevt normal
Kizz sen normal dogum yapmissin birak ne acicak artik normal dogurdun ikiskiden korkkma.kendine oyle de canim valla helal.olsunNiye kasiyorum bilemiyorum acicak diye galiba
Ama korkuyorum acima korkusundan iliskiye giremiyorum tam anlamiyla ah o kasma olmasa normal dogumdan korkmadim bundan korkuyorumKizz sen normal dogum yapmissin birak ne acicak artik normal dogurdun ikiskiden korkkma.kendine oyle de canim valla helal.olsun
Korkma canim normal dogumu yapmışsin bundan korkma.mümkünse valla bisey hisetmezsin bileAma korkuyorum acima korkusundan iliskiye giremiyorum tam anlamiyla ah o kasma olmasa normal dogumdan korkmadim bundan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?