Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hergun yapmaya çalışıyorum degil hergun mutlaka 20 dk yap cocuk oyuncagi gbi geelcek dilatorler artik yanma evet oluo ama aman aman bi yanma degil hergun aglamaktansa yanmasi dahaaaa hic bisey gbi geliyor sen 4 demisin smdi
Ever ben ilk gün 4e kadar ilerledim 4 yapamadım ertesi gün 4ü de alabildim şimdi bayadır 2-3 hfta olmuştur önce 3ü yapıyorum Sonra 4e geçiyorum 4 kolay geliyor sadece ilkte yanma var o da hemen geçiyor 30dakikaya yakın çalışıyorum

Bu gece 4 du dene gene ayni pozisyonda esliyede gec canim baya olmus yapiyorsun biter bu aksam

Rica ederim ne demek her zaman ederim.. Mesela parmakla denerken Eczaneden anestol pomad alın ilk önce onu sürün elinize de kayganlaştırıcı bişi sürün parmağınızı sokarken burnunuzdan nefes alın göbeğinizi şişirerek nefesinizi verin ve ıkının ıkınınca orası baya açılıyor zaten ve asla girmez diye düşünmeyin yumuşak hamur gibi çok rahat giriyo ittirin parmağınızı ve kalçanıza doğru ittirin aşağı doğru yani esneyecektir bunu deneyin sonra ki aşamaları tekrar konuşur dertleşiriz.. Kendinize güvenin bence siz yapabilirsiniz çaresiz değilsiniz acımayacak bundan emin olun kasmayın kendinizi. Ben ağlama krizlerine girerdim yapamayacağım diye azcık cesaret ben size güveniyorum

Hiç korkma seniseviyorum- arkadasımız 4ü alamayıp eşliyi yaptı Pes etmek yokkk yapıcazzz

Hiç korkma seniseviyorum- arkadasımız 4ü alamayıp eşliyi yaptı Pes etmek yokkk yapıcazzz
Canim 4 du aldim.doktorumun yaninda yine simdi baskalari 3 den sonra esliye gecmesin aciklik getireyim tekrar diyorum
4 du doktorumun yaninda.aldim orda denedim
Sonra evde yarim bir sekilde aldim 4 du yani oraya 4 .dilatorun girdigini gormeniz.lazim p girebilsin

Bende suan regl oldugum için erteledim ama son günlerim tekrar baslıcam.bu vajinusmus öyle birşey ki hem erteleme hastalıgı hemde pes ettirmeye çalışam bir hastalık.bazen oluyor hersey giriyor bazen zerre girmiyor.ama pes etmemeliyiz.hiç dokunamayan arkadaşlarada tavsiyem.burda herkes sizin gibiydi kimse p..si alamazken dilatörü alacagını tahmin bile edemezdi.ama biraz üzerine düşmek gerek ben aynayı karşıma aldıgımda bir delik aradm sonra dedmki aman ya bende myle bir delik yok belliki.sonra üç ay boyunca hiç bakmadım.ve birgün dedmki ya orası benim bana ait.mutlaka bir yer vardır birşeylerin girdigi.yoksa cocuk nasıl cıkacak diye düşündüm.sadece serçe parmagına kayganlaştırıcı sürdm ve başladım delik aramaya.o iki dudagı dısa dogru çektim inceledim.bu kadar acık yazıyorum cünkü insanlar irkiliyor nası birşey giriyor diye..ve parmagın kendi kendine buldu kaydı gitti hiç bir acı hissetmedim.ne olur deneyin erteleemyin ben suan birşey girebiliyor diye seviyorum hala başarmıs degilim ama bu hastalıgın yüzde yüz tedavisi var..Allah çaresiz dert vermesin kimseye çözümü olan bir hastalıgımız var çok şükür ve hepimiz başarıcaz buna inanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…