Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Insallah canim ama kasma vajinusmus olayi dimi

Canim adet oldunmi

Merhaba kızlarr bunu yazmak nasip olur mu bana da diyordum oldu çok şükür. Vajinismusu bende yendimm yardımcı olmak isterimm Allah kimseye vermesin bu derdi

İliskiye hic mi giremiyorsunuz nasil hamile kaldiniz vajinismusu yendikten sonra mı tam anlayamadım
Yok oldu iliski ama cok zorlandim aci duycam diye ama hic aci duymadim ilk evlendigimde ama kasmaktan kanamam oldu ilk denememizde hamile kaldim sonra hamileyken iliski yasakti dusuk tehlikesi var diye dikis fslsn derken arasi gecti yine korku var kasiyorim kasma olmasa hicbirsey yok yani

Ya ben yapamıyorum. Deneyemiyorum. Akşamları deniyim diyorum ama bi türlü başına geçemiyorum . Çıldırıcam yok bi türlü apartları elime alamıyorum . Bunları hiç yaşayan var mı ya nasıl güçlendiniz

Anne olmuşsun maşallah sana insallah atlatirsin kisa surede :)

Yaparsin ben afedersin dokunamiyodum gectim aynanin karsisina herkes yaparken ben nasil dokunamam dedim ve isaret parmagimi dokundurdum ilk zamanlar cok aciyodu dokununca kizariyodu cekmedim hic bekledim bir süre sonea bir baktim rahatca girdi ikindim boylelikle yavas yavas alisti bütün o hisler geciyo yapicam de ve yap

Ben sürekli burdaki postları okudum zeytinyağıyla yenen çoktu denemek istedim çünkü kuruluk sorunum vardı benimde ve zeytinyağıyla ilk denemede yendim.
Bir tek zeytinyagi denemedim onuda deneyeyim bari:) tesekkurler peki ilk iliskiden sonra daha devam ediyo musunuz kullanmaya bir de iliskide yanma baski falan hissettinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…