- 30 Haziran 2018
- 625
- 90
- 98
- 33
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.561
Insallah canim ama kasma vajinusmus olayi dimiNe mutluuuu herkese nasip etsin rabbim insalllaaaah biraz zorlanirsin ama sen beynini zor yapıyorum ilk girisde zorlaniyorum.falan deme biraz dogumun etkisinden dolayi dikislerin var kolay değil normal dogum zamanla oda duzelir zevk almaya calis yani dusunme acir acicak nabcam gbisine akisina birak zamanla elbet duzelir canim
Oyy oy diyim cok gerideyim çok kardesim ins ins bitee bu cileHangi aşamadasınız , umarım bizde yenenlerden olurz en kısa zamanda
Canim adet oldunmiNe mutluuuu herkese nasip etsin rabbim insalllaaaah biraz zorlanirsin ama sen beynini zor yapıyorum ilk girisde zorlaniyorum.falan deme biraz dogumun etkisinden dolayi dikislerin var kolay değil normal dogum zamanla oda duzelir zevk almaya calis yani dusunme acir acicak nabcam gbisine akisina birak zamanla elbet duzelir canim
Aynen canimInsallah canim ama kasma vajinusmus olayi dimi
Yok.olmadim.canim sanki olcam gbi blmiyorumCanim adet oldunmi
İliskiye hic mi giremiyorsunuz nasil hamile kaldiniz vajinismusu yendikten sonra mı tam anlayamadımAma korkuyorum acima korkusundan iliskiye giremiyorum tam anlamiyla ah o kasma olmasa normal dogumdan korkmadim bundan korkuyorum
Tebrik ederim siz nasil yendiniz acabaMerhaba kızlarr bunu yazmak nasip olur mu bana da diyordum oldu çok şükür. Vajinismusu bende yendimm yardımcı olmak isterimm Allah kimseye vermesin bu derdi
Ben sürekli burdaki postları okudum zeytinyağıyla yenen çoktu denemek istedim çünkü kuruluk sorunum vardı benimde ve zeytinyağıyla ilk denemede yendim.Tebrik ederim siz nasil yendiniz acaba
Yok oldu iliski ama cok zorlandim aci duycam diye ama hic aci duymadim ilk evlendigimde ama kasmaktan kanamam oldu ilk denememizde hamile kaldim sonra hamileyken iliski yasakti dusuk tehlikesi var diye dikis fslsn derken arasi gecti yine korku var kasiyorim kasma olmasa hicbirsey yok yaniİliskiye hic mi giremiyorsunuz nasil hamile kaldiniz vajinismusu yendikten sonra mı tam anlayamadım
Bende kuruluk olmuyor ama kasiyorum cok kaciyorum resmen psikolojik sanirimBen sürekli burdaki postları okudum zeytinyağıyla yenen çoktu denemek istedim çünkü kuruluk sorunum vardı benimde ve zeytinyağıyla ilk denemede yendim.
Kasma bende de oluyordu ama sen üstte eşin altta olunca kasma olmaz kontrol sende olur çünküBende kuruluk olmuyor ama kasiyorum cok kaciyorum resmen psikolojik sanirim
Denicem olur insallahKasma bende de oluyordu ama sen üstte eşin altta olunca kasma olmaz kontrol sende olur çünkü
inşallah canım cesaretli ol yeterDenicem olur insallah
Anne olmuşsun maşallah sana insallah atlatirsin kisa surede :)Yok oldu iliski ama cok zorlandim aci duycam diye ama hic aci duymadim ilk evlendigimde ama kasmaktan kanamam oldu ilk denememizde hamile kaldim sonra hamileyken iliski yasakti dusuk tehlikesi var diye dikis fslsn derken arasi gecti yine korku var kasiyorim kasma olmasa hicbirsey yok yani
Yaparsin ben afedersin dokunamiyodum gectim aynanin karsisina herkes yaparken ben nasil dokunamam dedim ve isaret parmagimi dokundurdum ilk zamanlar cok aciyodu dokununca kizariyodu cekmedim hic bekledim bir süre sonea bir baktim rahatca girdi ikindim boylelikle yavas yavas alisti bütün o hisler geciyo yapicam de ve yapYa ben yapamıyorum. Deneyemiyorum. Akşamları deniyim diyorum ama bi türlü başına geçemiyorum . Çıldırıcam yok bi türlü apartları elime alamıyorum . Bunları hiç yaşayan var mı ya nasıl güçlendiniz
Bir tek zeytinyagi denemedim onuda deneyeyim bari:) tesekkurler peki ilk iliskiden sonra daha devam ediyo musunuz kullanmaya bir de iliskide yanma baski falan hissettinizmiBen sürekli burdaki postları okudum zeytinyağıyla yenen çoktu denemek istedim çünkü kuruluk sorunum vardı benimde ve zeytinyağıyla ilk denemede yendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?