- 16 Nisan 2019
- 77
- 15
- 3
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #245.881
Ayy kendime buyuzden o kadar uyiz oluyroum ki anlatamam! Bir turlu cesaret edemiyorum, rahat olamiyorum doktorun
Haklisiniz,tesekkur ederim. Umarim kendi kendime cozebilirim, olmazsa don care doktor yolu gorunuyor..Bence aşın bu durumunuzu bi cesaret onlar alışkın zaten meslek gereği böyle düşünün
ikinma yapmak gerekiyormus hic denemedim ama mantıklıİnsallah kurtuluruz.. yapanlar nasil yapiyor hic anlamiyorum yaa kasilmadigim halde parmak girisi yapamiyorum.. siz nasil yapiyorsunuz? Parmak egzersizi yaparken kasilmiyor musunuz?
ıkınırken de kasılma yaparsan görünmüyorİkinma yaptigimda da goremedim ve buna ragmen serce parmagimi ittigimde girmedi bir turlu
Canım bende senin gibi yaptım sınra oarmak girmedik delikte göremedm dedm üç ay aynaya bakmadım.sonra aldım karşıma tekrar hala delik yok.ama sürekli popoya dgru dedikleri için onu denemek istedim.serçe parmagıma kayganlaştırıcı sürdüm.vajina dudaklarını doktor muane ediyomus gibi ikiye ayırıp ıkındım hala yoktu et bardı beyazlık vardı neyse geri yapattm ama o açıklıktan popoya dgru parmagımı yavaşca ittim gitti.gözlerime inanamadm.snra uyuştrcu krem sürdm parmak girince serçe parmagmlada içine sürmeye çalştm biraz bekledim işaret parmagımda girdi.ama bazen oluyo ki ertesi gün orta parmagı sokamadm.piskoljk ve senin rahatlıgınla ilgili..bazen olur bazen olmaz.bende mesela suan kalınları alamıyorm ama ince dilatörlerle devam ediyorum o bile daha rahat olmaya basladı zamanla...İkinma yaptigimda da goremedim ve buna ragmen serce parmagimi ittigimde girmedi bir turlu
Canım bende senin gibi yaptım sınra oarmak girmedik delikte göremedm dedm üç ay aynaya bakmadım.sonra aldım karşıma tekrar hala delik yok.ama sürekli popoya dgru dedikleri için onu denemek istedim.serçe parmagıma kayganlaştırıcı sürdüm.vajina dudaklarını doktor muane ediyomus gibi ikiye ayırıp ıkındım hala yoktu et bardı beyazlık vardı neyse geri yapattm ama o açıklıktan popoya dgru parmagımı yavaşca ittim gitti.gözlerime inanamadm.snra uyuştrcu krem sürdm parmak girince serçe parmagmlada içine sürmeye çalştm biraz bekledim işaret parmagımda girdi.ama bazen oluyo ki ertesi gün orta parmagı sokamadm.piskoljk ve senin rahatlıgınla ilgili..bazen olur bazen olmaz.bende mesela suan kalınları alamıyorm ama ince dilatörlerle devam ediyorum o bile daha rahat olmaya basladı zamanla...
Bilirim canım benim...bende senin gibiydim.yenmedim ama cogunu atlattım gibi..burdaki yorumları her gece aglaya aglaya okurdum.dilatör yaptm onu yaaptım parmak yaptım diyenleri okudukca karnımı içeri dogru çeker vajina kaslaramı sıkardım..aklım almazdı .bende delik yok kesn dedm yapmadgm zamanlar.ama bu bir sınav...öyle bişey oluyorki ğç ay önce girmeyen parmak bir anda giri veriyor.ben ilk denedgmde kayganlaştırıcı sürdm serçe parmagıma.kas gevşetici sprey veya krem hiç dememedm.ve parmagmı sokunca acımadgnı gördm.ama işaret parmagmı sokunca acı belki diye düşndüm.pskolji işte..hazır içine kadarda girmişken içinde birşey degiyor zaten parmaga oralarada krem sürüp uyuştrayım dedim.bide pasiflora surup içtim.öncesinde sıcak bir duş kesin şart.beni cok rahatlatmıstı..snra işaret parmagıda girdi.hiç bişey hissetmedm.sonra allık fırçam parmagımdan biraz kalındı.fırça sapına jelatin kaplayıp kayganlaştırıcı sürdüm. Tabi yine başlangıç olarak hep aynı yalnız.posiflora surup emla krem ve ıkınarak fırca sapını popoya dogru itme..snra oda girdi.fırcanın tamamı hemde.parmaktan daha iyiydi hiç engel yok gibi.parmakla denedgmde o içindeki engelede dokunmadım mesela.kegel egzersizi diyorlar hala bilmiyorum.eger nefes alıp vermeyse zaten bunları denedgnde kendiliğinden sunu ögrendim.derin nefes alınca fırca duruyor verince giriyor.girdikçe giriyor.uzunduda hiç önemli olmadı cnkü ilerisi bomboşş resmlerde bakmıstm zaten balon gibi ilk geçişten snra bomboş..Aciklayici yazdigin icim tesekkur ederim canim, peki parmak egzersizi yapmadan once hazirlil olarak ne yapiyorsunuz? Bazilari islandiktan sonra yaptilarini soyluyor, mesela direkt cesaretimi toplayip parmagima kayganlastirici surup denesem de olur mu? İlk defa parmak egzersizi denemeye calisiyorum, bir basarabilsem yenmis sayacagim nerdeyse o derece kotuyum. Vajinismus seviyem ortanin biraz ustuymus, doktor oyle soyledi
Bilirim canım benim...bende senin gibiydim.yenmedim ama cogunu atlattım gibi..burdaki yorumları her gece aglaya aglaya okurdum.dilatör yaptm onu yaaptım parmak yaptım diyenleri okudukca karnımı içeri dogru çeker vajina kaslaramı sıkardım..aklım almazdı .bende delik yok kesn dedm yapmadgm zamanlar.ama bu bir sınav...öyle bişey oluyorki ğç ay önce girmeyen parmak bir anda giri veriyor.ben ilk denedgmde kayganlaştırıcı sürdm serçe parmagıma.kas gevşetici sprey veya krem hiç dememedm.ve parmagmı sokunca acımadgnı gördm.ama işaret parmagmı sokunca acı belki diye düşndüm.pskolji işte..hazır içine kadarda girmişken içinde birşey degiyor zaten parmaga oralarada krem sürüp uyuştrayım dedim.bide pasiflora surup içtim.öncesinde sıcak bir duş kesin şart.beni cok rahatlatmıstı..snra işaret parmagıda girdi.hiç bişey hissetmedm.sonra allık fırçam parmagımdan biraz kalındı.fırça sapına jelatin kaplayıp kayganlaştırıcı sürdüm. Tabi yine başlangıç olarak hep aynı yalnız.posiflora surup emla krem ve ıkınarak fırca sapını popoya dogru itme..snra oda girdi.fırcanın tamamı hemde.parmaktan daha iyiydi hiç engel yok gibi.parmakla denedgmde o içindeki engelede dokunmadım mesela.kegel egzersizi diyorlar hala bilmiyorum.eger nefes alıp vermeyse zaten bunları denedgnde kendiliğinden sunu ögrendim.derin nefes alınca fırca duruyor verince giriyor.girdikçe giriyor.uzunduda hiç önemli olmadı cnkü ilerisi bomboşş resmlerde bakmıstm zaten balon gibi ilk geçişten snra bomboş..
Emlayı genitale sürünce streç film yapıltırcam üstüne sonra çamaşırını çekiceksin bi yarım saat bekliceksin.etki etmesi için hava almaması gerekiyorYaaa, cok sevindim. Yarin ilk firsatta senin yaptigin gibi deniyecegim canim cok tesekkur ederim.. kegel egzersizini ben de bazen aklima geldikce yapiyorum ama egzersizden once yapmamistim.. nefes olayini da anlattigin gibi uygulayacagim.. umarim ben de basarabilirim, ne zormus bu vajinismus ya Allah hepimizi kurtarsin bu dertten...( Ben de kas gevsetici kullanmadim, kayganlastirici olarak vazelin kullaniyorum. Emla bende hic isime yaramadi, ben mi kullanmayi basaramadim acaba anlamadim gitti...
Emlayı genitale sürünce streç film yapıltırcam üstüne sonra çamaşırını çekiceksin bi yarım saat bekliceksin.etki etmesi için hava almaması gerekiyor
[/QUOT
Emlanin nasil kullanilacagini dahi bilmiyormusum meger, cok tesekkur ederim canim
15 dk duş alın sonrasında youtube jacopson kas gevşetici egzersiz bunu yapın. 10 dk Genital masaj vajen girişini ve klistro bölgesine. Terapi sırası bol bebe yağı. Bu benim terapim 4. Boya geldim sonuç alamadım ama parmak yapmak için etkili bir terapi. Dilatör alırsanız daha iyi olur. İç kısımları hissedince korku oluyor. Dilatör kayıp gidiyor. Dilatör terapisi de içeri girince5 kez sık bırak 5 kez daire 5 kez ileri geri. Rahat yapana kadar dvm. Sonra ilk boy + 2. Boy 2. Boyda rahat olunca 1+2+3. Boy 4. Boya kadar boyle. 4. Boyda sonra deneme. Bu terapileri isterseniz Eşinizle yapın yani siz soktuğunuz boyu eşinizde soksun. İlişki sırasında itmeyi engelliyor. Terapileri tek yaptığımda itme oldu. Eşimle yaptığımızda itme sorunu azaldı. Bel altında yastıklı yapın eşiniz dilatör sokarken. Popoya doğru sokun yol orası. Eşli deneme de kayganlaştırıcı kullansın eşiniz. Sertleşme sorunu varsa ilaç alın. Vajinismus hastalarının eşlerinden bu sorun oluyor malesefAciklayici yazdigin icim tesekkur ederim canim, peki parmak egzersizi yapmadan once hazirlil olarak ne yapiyorsunuz? Bazilari islandiktan sonra yaptilarini soyluyor, mesela direkt cesaretimi toplayip parmagima kayganlastirici surup denesem de olur mu? İlk defa parmak egzersizi denemeye calisiyorum, bir basarabilsem yenmis sayacagim nerdeyse o derece kotuyum. Vajinismus seviyem ortanin biraz ustuymus, doktor oyle soyledi
15 dk duş alın sonrasında youtube jacopson kas gevşetici egzersiz bunu yapın. 10 dk Genital masaj vajen girişini ve klistro bölgesine. Terapi sırası bol bebe yağı. Bu benim terapim 4. Boya geldim sonuç alamadım ama parmak yapmak için etkili bir terapi. Dilatör alırsanız daha iyi olur. İç kısımları hissedince korku oluyor. Dilatör kayıp gidiyor. Dilatör terapisi de içeri girince5 kez sık bırak 5 kez daire 5 kez ileri geri. Rahat yapana kadar dvm. Sonra ilk boy + 2. Boy 2. Boyda rahat olunca 1+2+3. Boy 4. Boya kadar boyle. 4. Boyda sonra deneme. Bu terapileri isterseniz Eşinizle yapın yani siz soktuğunuz boyu eşinizde soksun. İlişki sırasında itmeyi engelliyor. Terapileri tek yaptığımda itme oldu. Eşimle yaptığımızda itme sorunu azaldı. Bel altında yastıklı yapın eşiniz dilatör sokarken. Popoya doğru sokun yol orası. Eşli deneme de kayganlaştırıcı kullansın eşiniz. Sertleşme sorunu varsa ilaç alın. Vajinismus hastalarının eşlerinden bu sorun oluyor malesef
15 dk duş alın sonrasında youtube jacopson kas gevşetici egzersiz bunu yapın. 10 dk Genital masaj vajen girişini ve klistro bölgesine. Terapi sırası bol bebe yağı. Bu benim terapim 4. Boya geldim sonuç alamadım ama parmak yapmak için etkili bir terapi. Dilatör alırsanız daha iyi olur. İç kısımları hissedince korku oluyor. Dilatör kayıp gidiyor. Dilatör terapisi de içeri girince5 kez sık bırak 5 kez daire 5 kez ileri geri. Rahat yapana kadar dvm. Sonra ilk boy + 2. Boy 2. Boyda rahat olunca 1+2+3. Boy 4. Boya kadar boyle. 4. Boyda sonra deneme. Bu terapileri isterseniz Eşinizle yapın yani siz soktuğunuz boyu eşinizde soksun. İlişki sırasında itmeyi engelliyor. Terapileri tek yaptığımda itme oldu. Eşimle yaptığımızda itme sorunu azaldı. Bel altında yastıklı yapın eşiniz dilatör sokarken. Popoya doğru sokun yol orası. Eşli deneme de kayganlaştırıcı kullansın eşiniz. Sertleşme sorunu varsa ilaç alın. Vajinismus hastalarının eşlerinden bu sorun oluyor malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?