Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Vajinismusu doktor tedavisiyle yenen arkadaslarim, hangi doktora gittiginizi paylasabilir misiniz cok mutlu olurum. Kafam cok karisik ve kisa bir zamanim var. Esimin tahammulu bitti ve son sansim iyi bir doktor. Sadece bir doktor sansim var esimi zor ikna ettim. Lutfen tecrubenizi paylasirsaniz cok cok sevinirim.

Ben İstanbul'da özel bir kliniğe gittim.Bana aparat yaptirdi.Önce kendi yapti,sonra bana yaptirdi.3 seansta bitti ve evde esimle denememi söyledi.Biz hemen yapamadik,araya bir seyler girdi.Aparati birkac kere denedim.Sonra esimle denedik ve baya girdi.

Uyusturmadan deniyorsunuz demi canim, ben de yariya kadar alabiliyorum sende de baski hissi oldumu

O baskı hissi dayanılacak gibimi o noktada ben istemsiz olarak iyiyorum
Dayanilacak bir sey evet hic korkmana gerek yok.Bir yerde takilir gibi oluyor sadece,orda nefesine dikkat edip sakin olacaksin.Baska bir seye odaklanirsan daha rahat giriyor.İlk basta aparatla calismak da cok iyi geliyor yalniz,alisiyorsun.Ben aparati yapmasaydim yapamazdim hic zaten.Esimin penisini de aparat gibi yaptim,ona kimildama fazla dedim ve kendim kontrol ederek yaptim.Yaptiktan sonra insan bu muymus diyor gercekten

Ne guzel tebrik ederim insallah biz de rahatca yapabiliriz:)

Ne guzel tebrik ederim insallah biz de rahatca yapabiliriz:)
Tesekkür ederim.Her sey kafada bitiyor gerçekten.Bacaklarini acip beynine acimayacak fikrini yerlestirecksin.Bunun icin de aparatlarla bir süre çalismak cok önemli.Zaten o zaman o korku da geçiyor.İnsallah bunu yasayan herkes atlatir bir an önceBen 7 yıl bekledim ama kimse benim gibi beklemesin.Olmuyorsa hemen bir doktora gitmekte fayda var.Zaten yaptiktan sonra aman ben bunun icin mi bu kadar zaman beklemisim diyorsunuz.

Yaaa maşallah süpersiniz vallahi okurken mutlu oldum sizin adınıza :)

Evet hic uyusturmadim.Baski hissi oluyor evet.Esimle de denerken önce aparati yaptim,sonra onunla yaptim.Bir yerde takilir gibi oluyordu ama biraz bekleyip nefesini ayarlayinca hafif hafif giriyor.
Nefesinizi nasıl ayarlıyosunuz. Mesela p.... alırken nefes mi veriyosunuz yoksa alıyomusunuz

Uyusturmadan deniyorsunuz demi canim, ben de yariya kadar alabiliyorum sende de baski hissi oldumu
Ya mesela yarıya kadar diyosunuz ya kalçanızı hafif kaldrıp yada altına yastık koyduğunuzda hepsi girmiyor mu nerde takılıyo yada siz kendinizi kastığınız için mi olmuyor acaba

Okuyorum da yazilanlari cok zor. Allah hepinizin yardimcisi olsun ins en kisa zamanda cozersiniz. Bende yakin bir tarihte yendim vajiyi. 4 yil sonra cok sukur inanilmaz rahatladik. Kendinize yapacağınız en buyuk iyilik bu sorunun üstüne gitmek olur. Cok mutlu olacaksoniz sonrasinda. Ons bu durumdan muzdarip herke kisa zamnda cozum bulur bu sıkıntıya.

Nefesinizi nasıl ayarlıyosunuz. Mesela p.... alırken nefes mi veriyosunuz yoksa alıyomusunuz
Karnimi sisirerek itiyorum biraz.Nefes de kendini rahatlatma acisindan önemli.Sakin sakin nefes alip verdiginde bir yandan itiyorsun hafif hafif.O zaman cok rahat gidiyor.Yaparken baska seylere de odaklanabilirsin.Yeterki panik yapmayin ve aciyacak korkusunu kafanizdan atin.

Ikınıyomusunuz bunları yaparken bana ıkının demişlerdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…