- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.061
Canim biz denedik ve penisin coğu girdi.Basardik galibaD Degiskenruhlu canim nabiyosun merak ettim bitti de artik
Hadi bakalım cnm devamını getir sakın bırakmaCanim biz denedik ve penisin coğu girdi.Basardik galiba
Sağol canim insallah gelir devami daHadi bakalım cnm devamını getir sakın bırakma
Ben İstanbul'da özel bir kliniğe gittim.Bana aparat yaptirdi.Önce kendi yapti,sonra bana yaptirdi.3 seansta bitti ve evde esimle denememi söyledi.Biz hemen yapamadik,araya bir seyler girdi.Aparati birkac kere denedim.Sonra esimle denedik ve baya girdi.Vajinismusu doktor tedavisiyle yenen arkadaslarim, hangi doktora gittiginizi paylasabilir misiniz cok mutlu olurum. Kafam cok karisik ve kisa bir zamanim var. Esimin tahammulu bitti ve son sansim iyi bir doktor. Sadece bir doktor sansim var esimi zor ikna ettim. Lutfen tecrubenizi paylasirsaniz cok cok sevinirim.
Uyusturmadan deniyorsunuz demi canim, ben de yariya kadar alabiliyorum sende de baski hissi oldumuBen İstanbul'da özel bir kliniğe gittim.Bana aparat yaptirdi.Önce kendi yapti,sonra bana yaptirdi.3 seansta bitti ve evde esimle denememi söyledi.Biz hemen yapamadik,araya bir seyler girdi.Aparati birkac kere denedim.Sonra esimle denedik ve baya girdi.
Canim biz denedik ve penisin coğu girdi.Basardik galiba
Evet hic uyusturmadim.Baski hissi oluyor evet.Esimle de denerken önce aparati yaptim,sonra onunla yaptim.Bir yerde takilir gibi oluyordu ama biraz bekleyip nefesini ayarlayinca hafif hafif giriyor.Uyusturmadan deniyorsunuz demi canim, ben de yariya kadar alabiliyorum sende de baski hissi oldumu
Girmistir evet ,cok az bir yeri kaldi sadece.Yapamayinca önce aparatla denedim,o girince ayni seyi esimle yaptim.Cogu derken kızlık Zarından biraz olsun geçtimi
Girmistir evet ,cok az bir yeri kaldi sadece.Yapamayinca önce aparatla denedim,o girince ayni seyi esimle yaptim.
Dayanilacak bir sey evet hic korkmana gerek yok.Bir yerde takilir gibi oluyor sadece,orda nefesine dikkat edip sakin olacaksin.Baska bir seye odaklanirsan daha rahat giriyor.İlk basta aparatla calismak da cok iyi geliyor yalniz,alisiyorsun.Ben aparati yapmasaydim yapamazdim hic zaten.Esimin penisini de aparat gibi yaptim,ona kimildama fazla dedim ve kendim kontrol ederek yaptim.Yaptiktan sonra insan bu muymus diyor gercektenO baskı hissi dayanılacak gibimi o noktada ben istemsiz olarak iyiyorum
Ne guzel tebrik ederim insallah biz de rahatca yapabiliriz:)Dayanilacak bir sey evet hic korkmana gerek yok.Bir yerde takilir gibi oluyor sadece,orda nefesine dikkat edip sakin olacaksin.Baska bir seye odaklanirsan daha rahat giriyor.İlk basta aparatla calismak da cok iyi geliyor yalniz,alisiyorsun.Ben aparati yapmasaydim yapamazdim hic zaten.Esimin penisini de aparat gibi yaptim,ona kimildama fazla dedim ve kendim kontrol ederek yaptim.Yaptiktan sonra insan bu muymus diyor gercekten
Tesekkür ederim.Her sey kafada bitiyor gerçekten.Bacaklarini acip beynine acimayacak fikrini yerlestirecksin.Bunun icin de aparatlarla bir süre çalismak cok önemli.Zaten o zaman o korku da geçiyor.İnsallah bunu yasayan herkes atlatir bir an önceNe guzel tebrik ederim insallah biz de rahatca yapabiliriz:)
Yaaa maşallah süpersiniz vallahi okurken mutlu oldum sizin adınıza :)Dayanilacak bir sey evet hic korkmana gerek yok.Bir yerde takilir gibi oluyor sadece,orda nefesine dikkat edip sakin olacaksin.Baska bir seye odaklanirsan daha rahat giriyor.İlk basta aparatla calismak da cok iyi geliyor yalniz,alisiyorsun.Ben aparati yapmasaydim yapamazdim hic zaten.Esimin penisini de aparat gibi yaptim,ona kimildama fazla dedim ve kendim kontrol ederek yaptim.Yaptiktan sonra insan bu muymus diyor gercekten
Cok tesekkür ederim canım,darisi sizlerin başinaYaaa maşallah süpersiniz vallahi okurken mutlu oldum sizin adınıza :)
Nefesinizi nasıl ayarlıyosunuz. Mesela p.... alırken nefes mi veriyosunuz yoksa alıyomusunuzEvet hic uyusturmadim.Baski hissi oluyor evet.Esimle de denerken önce aparati yaptim,sonra onunla yaptim.Bir yerde takilir gibi oluyordu ama biraz bekleyip nefesini ayarlayinca hafif hafif giriyor.
Ya mesela yarıya kadar diyosunuz ya kalçanızı hafif kaldrıp yada altına yastık koyduğunuzda hepsi girmiyor mu nerde takılıyo yada siz kendinizi kastığınız için mi olmuyor acabaUyusturmadan deniyorsunuz demi canim, ben de yariya kadar alabiliyorum sende de baski hissi oldumu
Karnimi sisirerek itiyorum biraz.Nefes de kendini rahatlatma acisindan önemli.Sakin sakin nefes alip verdiginde bir yandan itiyorsun hafif hafif.O zaman cok rahat gidiyor.Yaparken baska seylere de odaklanabilirsin.Yeterki panik yapmayin ve aciyacak korkusunu kafanizdan atin.Nefesinizi nasıl ayarlıyosunuz. Mesela p.... alırken nefes mi veriyosunuz yoksa alıyomusunuz
Ikınıyomusunuz bunları yaparken bana ıkının demişlerdi deKarnimi sisirerek itiyorum biraz.Nefes de kendini rahatlatma acisindan önemli.Sakin sakin nefes alip verdiginde bir yandan itiyorsun hafif hafif.O zaman cok rahat gidiyor.Yaparken baska seylere de odaklanabilirsin.Yeterki panik yapmayin ve aciyacak korkusunu kafanizdan atin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?