- 3 Aralık 2019
- 107
- 87
- 18
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.101
Çok memnun olurum yollarsanızBen size yollayabilirim. Vajinismusu yendim elimde kaldi kitaplar birine vermeyi dusunuyordum zaten
Bana ozelden adres ve isim bilgilerinizi yollarsaniz kargoyls ileltirim size?Çok memnun olurum yollarsanız
Emin olamadım. Genelde vajinismusta hic giris olmuyor. Vajiyseniz bile ileri seviye degilsiniz sanirim. En iyisi doktora gitmek.Merhaba ilk defa buraya yazıyorum VE YARDIM İSTİYORUM LÜTFEN sırf bunun için üye oldum
Erkek arkadaşımla ilişki denedik ilk denediğimizde biraz kan geldi ama tam birleşme sağlayamadık sonrasında bir kaç kez daha denedik ama girişin de bile acayip canım yandı 2 gün önce denediğimizde çok agedersiniz biraz girdi ama bir duvar hissettim vajinismus muyum? Benim gibi bir durum yaşayan var mı aranızda? Teşekkürler
Bende de aynıydı his. Hatta parmağım çıkmayacak oradan tekrar geri gibi geliyordu. Kayganlaştırıcı al inan nasıl girip çıktığına şaşıracaksın. Çünkü biz bence kuruluk da yaşıyoruz. Bunu bana vajinismus olmayan bir arkadaşım yani cinsel deneyimi olan birisi söyledi. Kadınlar anatomik olarak sürekli ıslanamıyor çünkü dedi. Bence al kayganlaştırıcı ile dene. Dün gece ağlıyordum ben camda. Bugün aparat aldım içime. Sen düşün artık arkadaşım. Ve sakın pes etme inan başaracağız hepimiz deKızlar ben dilatör ikiye kadar yaptım.bir parmak yapabiliyorum iki parmak olmuyor.neden olmuyo sizce.kendi parmagımla yaptıgımda sunu hissediyorum evet sonu ucsuz bucaksız gibi ama darlıgı dar.belki kastıgımdan öyle bilmiyorum ama kasmamaya çalıştıgımdada ordaki kaslar parmagını kavrıyor yani.daha kalınını vajinam dar ondan mı alamıyor yoksa herkeste mş aynı şey oluyo.lütfen yardım edin yaaa bıktım artık....
Canım zaten kayganlaştırıcı sürüyorum o olmasa asla yapamazdım ama hala parmagım cıkmayacak hissi var.ve ikinci parmagıda denemeye çalıştıgımda acı hissettim modelim bozuldu.cok dar geliyor orası..eskiden bişey girmedini düşünemezken şimdi kalın bişey girmeyecek mevzusu basladı.ne zaman bitecek bu çile...Bende de aynıydı his. Hatta parmağım çıkmayacak oradan tekrar geri gibi geliyordu. Kayganlaştırıcı al inan nasıl girip çıktığına şaşıracaksın. Çünkü biz bence kuruluk da yaşıyoruz. Bunu bana vajinismus olmayan bir arkadaşım yani cinsel deneyimi olan birisi söyledi. Kadınlar anatomik olarak sürekli ıslanamıyor çünkü dedi. Bence al kayganlaştırıcı ile dene. Dün gece ağlıyordum ben camda. Bugün aparat aldım içime. Sen düşün artık arkadaşım. Ve sakın pes etme inan başaracağız hepimiz de
Yatak odamda yaptım sessizdi tektim eşim yoktu ama gelmek üzereydi.o gelmeden hemen yapayim dedim ondan mı dicem ama daha önce denedigimdede o darlıgı hissettim.uyuşturucu sürmedim kas gevşeticide içmedim.belkide ondandr..Tek bişey sorayım o zaman bu olayı nerde yapıyorsun tamamen sessiz bir odada mı?
Almıştım onu daha kullanmak nasip olmadı.yarın bir deneyim..teşekkğr ederim umarım başarabilirimBen de onu söylicektim. Ben yatak odasında yapamadım. Televizyon falan izlerken yap. Kafan karışıyor orayı unutuyorsun. Yapamasaydım ben yapamazdım inan. Girince de aaa girdi bak bişey yokmuş diyorum kendime. Kasılma bende de oluyor olmuyor değil. Karnımı şişiriyorum orası açılıyor. Ikınmak dedikleri tabir yani. Sana bir uyuşturucu sprey önereyim. Ben çok kullanmıyorum ama kullanınca çok faydası oluyor. Vemcaine. Fıs fıs kullanımı çok kolay. Önce girişe sık. Sonra girerken neyle yapıyorsan onun ucuna. Yaparsın sen güçlü bir kadınsın bence.
Ben aparatı bugün yaptım daha ve cesaretim geldi birden. Burda okudukça cesaretlendim açıkcası. Bugün aparatı alıp hakeket ettirip bekletme olayını atlattım. Ben eşli denemede çok kasıyorum. Heyecanlanıyorum galiba. O kısımda ben de napıcam bir dahaki denemeye hiçbir fikrim yokAlmıştım onu daha kullanmak nasip olmadı.yarın bir deneyim..teşekkğr ederim umarım başarabiliriminşallah olur.sen tamamen yapabiliyor musun artık?
dilatör alsanız bu kdar zorlanmazsınız dilatör parmaktan daha kolay , penis dilatörden daha kolay ,ama hepsinin başı önce dilatörle yapmak .. ben dilatörle yaptım eşli denemede penislede yaptım ama hala parmak alamıyorum içime .. ama dilatörü gözüm kapalı cup diye alabiliyorum ,Almıştım onu daha kullanmak nasip olmadı.yarın bir deneyim..teşekkğr ederim umarım başarabiliriminşallah olur.sen tamamen yapabiliyor musun artık?
Dilatör kullandınız mıBen aparatı bugün yaptım daha ve cesaretim geldi birden. Burda okudukça cesaretlendim açıkcası. Bugün aparatı alıp hakeket ettirip bekletme olayını atlattım. Ben eşli denemede çok kasıyorum. Heyecanlanıyorum galiba. O kısımda ben de napıcam bir dahaki denemeye hiçbir fikrim yokBir de bir tavsiyem daha var bunları yaparken kendine zaman ayır. Ben bugün gezdim dolaştım kendimi rahatlattım yürüyüş yaptım. Geldim eve hemen aparat yaptım ve girdi. Diş fırçası sapından yaptım birden aklıma geldi yani doğaçlama. Biz kadınlar duygusal varlıklarız. Önce ruhunu da doyur. Kafanı rahatlat. Birgün burdan müjdemizi verince başka insanlara da yardım edicez. Emin ol bizi bizden başkası anlayamaz. Biz de olumluyuz gayet bence
Bazen giriyor bazen girişte bile acıyor devlette gittim kasma yaparsın vs diyip yolladı özele gidecek durumum da yokEmin olamadım. Genelde vajinismusta hic giris olmuyor. Vajiyseniz bile ileri seviye degilsiniz sanirim. En iyisi doktora gitmek.
Hayır direk kendim aparat yaptım. Şimdi kalınlaştırmaya gidiyorum gayette iyi ilerledim. Dilatör olsa onunla yapmak isterdim ama sipariş verip gelene kadar içimdeki cesaret gidebilirdi. Ertelemedim hemen kendim yaptımDilatör kullandınız mı
Süpersiniz :) zamanla daha kalınlaştırın içiniz rahat olsun üç günün sonunda bitiveriyor bir bakmışsınız ilişki olmuş :)Hayır direk kendim aparat yaptım. Şimdi kalınlaştırmaya gidiyorum gayette iyi ilerledim. Dilatör olsa onunla yapmak isterdim ama sipariş verip gelene kadar içimdeki cesaret gidebilirdi. Ertelemedim hemen kendim yaptım
İnşallah öyle olur ve burdaki herkese elimden geldiğince yardım edebilirimSüpersiniz :) zamanla daha kalınlaştırın içiniz rahat olsun üç günün sonunda bitiveriyor bir bakmışsınız ilişki olmuş :)
Rica ederim benimde sizin gibi oldu önce kendim aparat yaptım dilatör siparişim gelene kdar o aparatı büyüttüm snra dilatörün geldiği gün dördüncüyüde denedikten snra eşli deneme yaptık ve oldu , aparatı kullanırken güzelce yıkayın Allah korusun enfeksiyon kapabilirsiniz , zaten vajinaa girişine aparat girdikten snra bir süre bekletin ileri geri , dairesel hareket ettirin vajina alışınca peniss daha kolay giriyor emin olun cesaret edip egzersiz yaptıkça üç günün sonunda çorap söküğü gibi çözülüyor ve bitiyor herşey :)İnşallah öyle olur ve burdaki herkese elimden geldiğince yardım edebilirimTeşekkür ederim cesaret verdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?