Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya mesela yarıya kadar diyosunuz ya kalçanızı hafif kaldrıp yada altına yastık koyduğunuzda hepsi girmiyor mu nerde takılıyo yada siz kendinizi kastığınız için mi olmuyor acaba
O an zaten bir heyecan yapiyorum bir de ne kadar girdigini ben anlamiyorum esim soyluyor sadece baski hissediyorum ne kadar girdigini anlayamiyorum kasiyorum galiba

22 gün önce bu siteye ağlayarak yazmıştım ama şuan çok mutluyum çok şükür dilatör sayesinde biraz önce ilişki yaşadık çok şükür yaaaa şuan mutluluktan ağlıyorum , ben ne kdar girdiğini anlamıyorum sadece baskı hissettim arkadaşlar nolur sadece cesaret ve dilatör başka bişy yok ..

Baskı hissine kadar geliyorm ordan sonra istemsiz itiyorm eşimdede galiba sabır kalmadı daha devam etmiyor son noktadayım itmesen bitecekti diyor ama benim haberim bile olmuyor çok çaresizim

Baskı hissine kadar geliyorm ordan sonra istemsiz itiyorm eşimdede galiba sabır kalmadı daha devam etmiyor son noktadayım itmesen bitecekti diyor ama benim haberim bile olmuyor çok çaresizim
O baskı bende de oldu biraz kasıldım yarısı girdi bir kaç defa gel git yaptı ama zamanla alışacağız korkmayın cesaretlenin

Tebrik ederim :) siz uyusturmadan mi denediniz nasil oldu acaba

Kızlaaar ben de aylardır bundan muzdarip biri olarak bu sabah büyük bir kısmını yendim sanırımm :) p.....n bi kısmını alabildim.Biraz kan geldi kasılmam biraz fazla oldugundan eşim zorlamak istemedi ağrı keskin oldu çünkü ama geldi geçti.Bundan sonra çok daha rahat olacağına inanıyorum. Çok şükür bugünü görebildim darısı cesarete ihtiyacı olan bütün arkadaşlarımın başına.Gerçekten korkulacak bişey yokmuş kasmamanın önemini de anladım çünkü kasınca gereksiz ağrı oluyor rahatlamak önemli.

Darısı bize inşallahhh

Tebrikler canım aynnen kasılmamak cok önemli kaastıgında acı oranı daha cok artıyo darısı yenemeyen arkadaşlara inşallah

Merhaba ilk defa buraya yazıyorum VE YARDIM İSTİYORUM LÜTFEN sırf bunun için üye oldum
Erkek arkadaşımla ilişki denedik ilk denediğimizde biraz kan geldi ama tam birleşme sağlayamadık sonrasında bir kaç kez daha denedik ama girişin de bile acayip canım yandı 2 gün önce denediğimizde çok agedersiniz biraz girdi ama bir duvar hissettim vajinismus muyum? Benim gibi bir durum yaşayan var mı aranızda? Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…