- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.081
Gerek yok aslinda kendini zorlamana.En önemli sey kendini serbest birakip düzenli nefes alip vermek.Ikınıyomusunuz bunları yaparken bana ıkının demişlerdi de
Peki devamı naısl geliyor.ikinci üçüncü kez denemelerde hiç birşey olmamış gibi mi.yoksa hep kontrollümü oluyoru nefrs alma veya öncesinde dilatör kullanma gibiGerek yok aslinda kendini zorlamana.En önemli sey kendini serbest birakip düzenli nefes alip vermek.
O an zaten bir heyecan yapiyorum bir de ne kadar girdigini ben anlamiyorum esim soyluyor sadece baski hissediyorum ne kadar girdigini anlayamiyorum kasiyorum galibaYa mesela yarıya kadar diyosunuz ya kalçanızı hafif kaldrıp yada altına yastık koyduğunuzda hepsi girmiyor mu nerde takılıyo yada siz kendinizi kastığınız için mi olmuyor acaba
Daha ikinciyi yapmadik ama alistikca daha kolay olur diye düsünüyorum dilatör gibiPeki devamı naısl geliyor.ikinci üçüncü kez denemelerde hiç birşey olmamış gibi mi.yoksa hep kontrollümü oluyoru nefrs alma veya öncesinde dilatör kullanma gibi
22 gün önce bu siteye ağlayarak yazmıştım ama şuan çok mutluyum çok şükür dilatör sayesinde biraz önce ilişki yaşadık çok şükür yaaaa şuan mutluluktan ağlıyorum , ben ne kdar girdiğini anlamıyorum sadece baskı hissettim arkadaşlar nolur sadece cesaret ve dilatör başka bişy yok ..
O baskı bende de oldu biraz kasıldım yarısı girdi bir kaç defa gel git yaptı ama zamanla alışacağız korkmayın cesaretleninBaskı hissine kadar geliyorm ordan sonra istemsiz itiyorm eşimdede galiba sabır kalmadı daha devam etmiyor son noktadayım itmesen bitecekti diyor ama benim haberim bile olmuyor çok çaresizim
O baskı bende de oldu biraz kasıldım yarısı girdi bir kaç defa gel git yaptı ama zamanla alışacağız korkmayın cesaretlenin
Bir damla kan geldi hafif bir baskı snra da.Yani kızlık zarını gectimiz mi ben ne kadar girfigini bilmediğim için sordugumda girmeyen cok az kalmış
Bende de öyle oldu.O baskı bende de oldu biraz kasıldım yarısı girdi bir kaç defa gel git yaptı ama zamanla alışacağız korkmayın cesaretlenin
Bir damla kan geldi hafif bir baskı snra da.
Belki kızlığınız esnektir , eşiniz anlıyor girip girmediğini , bende önce anlamadım ama eşim hissettiBen kac defa denedigim de hiç kan gelmdi bu zamana kadar baskıyıda hissediyorm coguda giriyormuş anlamış degilim eşimin degimiyle
Cok sevindimmmBelki kızlığınız esnektir , eşiniz anlıyor girip girmediğini , bende önce anlamadım ama eşim hissetti
Aminnn inşallah dilatör olmazsa biraz zor olurdu vallaCok sevindimmmDarısı bize inşalahh...
Tebrik ederim :) siz uyusturmadan mi denediniz nasil oldu acaba22 gün önce bu siteye ağlayarak yazmıştım ama şuan çok mutluyum çok şükür dilatör sayesinde biraz önce ilişki yaşadık çok şükür yaaaa şuan mutluluktan ağlıyorum , ben ne kdar girdiğini anlamıyorum sadece baskı hissettim arkadaşlar nolur sadece cesaret ve dilatör başka bişy yok ..
Uyuşturmadan denedik , dilatörle denedik dördüncü dilatörü de aldıktan sonra eşli denedik hepsi girmedi ama yarısına yakını girdi bir kaç defa , bebe yağı kullandım hep dilatörde flanTebrik ederim :) siz uyusturmadan mi denediniz nasil oldu acaba
Darısı bize inşallahhhKızlaaar ben de aylardır bundan muzdarip biri olarak bu sabah büyük bir kısmını yendim sanırımm :) p.....n bi kısmını alabildim.Biraz kan geldi kasılmam biraz fazla oldugundan eşim zorlamak istemedi ağrı keskin oldu çünkü ama geldi geçti.Bundan sonra çok daha rahat olacağına inanıyorum. Çok şükür bugünü görebildim darısı cesarete ihtiyacı olan bütün arkadaşlarımın başına.Gerçekten korkulacak bişey yokmuş kasmamanın önemini de anladım çünkü kasınca gereksiz ağrı oluyor rahatlamak önemli.
Tebrikler canım aynnen kasılmamak cok önemli kaastıgında acı oranı daha cok artıyo darısı yenemeyen arkadaşlara inşallahKızlaaar ben de aylardır bundan muzdarip biri olarak bu sabah büyük bir kısmını yendim sanırımm :) p.....n bi kısmını alabildim.Biraz kan geldi kasılmam biraz fazla oldugundan eşim zorlamak istemedi ağrı keskin oldu çünkü ama geldi geçti.Bundan sonra çok daha rahat olacağına inanıyorum. Çok şükür bugünü görebildim darısı cesarete ihtiyacı olan bütün arkadaşlarımın başına.Gerçekten korkulacak bişey yokmuş kasmamanın önemini de anladım çünkü kasınca gereksiz ağrı oluyor rahatlamak önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?