- 4 Haziran 2017
- 577
- 234
- 103
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.121
Ben de yatak odasinda yapamiyordum.Ben de onu söylicektim. Ben yatak odasında yapamadım. Televizyon falan izlerken yap. Kafan karışıyor orayı unutuyorsun. Yapamasaydım ben yapamazdım inan. Girince de aaa girdi bak bişey yokmuş diyorum kendime. Kasılma bende de oluyor olmuyor değil. Karnımı şişiriyorum orası açılıyor. Ikınmak dedikleri tabir yani. Sana bir uyuşturucu sprey önereyim. Ben çok kullanmıyorum ama kullanınca çok faydası oluyor. Vemcaine. Fıs fıs kullanımı çok kolay. Önce girişe sık. Sonra girerken neyle yapıyorsan onun ucuna. Yaparsın sen güçlü bir kadınsın bence.
Ay siz yenmissiniz ne zamandır bakmiyordum çok mutlu oldum görünce tebrik ederimBen de yatak odasinda yapamiyordum.
Teşekkür ederim canim ama eşim uzun zaman yapmaya yapmaya ilgisiz olmuştu ve yaptıktan sonra bile pek bir değişiklik olmadı.Ben belki artık daha cok ister diye düsünmüstüm fakat yine ayni nedenseAy siz yenmissiniz ne zamandır bakmiyordum çok mutlu oldum görünce tebrik ederim
Zamanla normale döner inşallah yakasını bırakmayın bizde de öyle olmuştuTeşekkür ederim canim ama eşim uzun zaman yapmaya yapmaya ilgisiz olmuştu ve yaptıktan sonra bile pek bir değişiklik olmadı.Ben belki artık daha cok ister diye düsünmüstüm fakat yine ayni nedenseheralde pek bir sey hissedemedi o
İnsallah canim sağolZamanla normale döner inşallah yakasını bırakmayın bizde de öyle olmuştu
Benim de bazen girmiyordu canim,rahat olduğun zaman tekrar dene,pes etme.Bir de baska seylere odaklanip fazla orayi düşünmezsen daha rahat giriyor.Zevk almaya da odaklanabilirsin mesela.Kendini serbest birak tamamen,olmadigi zaman bekle acele etme.Bazen giriyor bazen girişte bile acıyor devlette gittim kasma yaparsın vs diyip yolladı özele gidecek durumum da yok
Bende bundan korkuyorumBenim de bazen girmiyordu canim,rahat olduğun zaman tekrar dene,pes etme.Bir de baska seylere odaklanip fazla orayi düşünmezsen daha rahat giriyor.Zevk almaya da odaklanabilirsin mesela.Kendini serbest birak tamamen,olmadigi zaman bekle acele etme.
Neden?Bende bundan korkuyorum
Sizin nor ale dondumu şuan peki yeni yenen arkadaslar artik acisiz birlesme oluyo mu :)Benim de bazen girmiyordu canim,rahat olduğun zaman tekrar dene,pes etme.Bir de baska seylere odaklanip fazla orayi düşünmezsen daha rahat giriyor.Zevk almaya da odaklanabilirsin mesela.Kendini serbest birak tamamen,olmadigi zaman bekle acele etme.
Yanlış yere cevapla yaZmışım.eşim suan benden degilde cinsellikten sogudu gibi.bu kadar ugrasır bir gün başarırsam bana baglanmazsa diye korkuyordumNeden?
Benim esim de soğumuş canim belliki.Aslinda baska konularda beni düsünür ama uzun zamandir fazla yaklasmiyor.Çok nadir istiyor.Zaten doktoru bile kendim bulup kendim ugrastim.Ona kalsa olacagi yoktu bu işin.Olduktan sonra bile öyle pek bir heyecan duymadi nedense.Bu kadar uzamasinin sebebi de o oldu aslinda.Dün de hep arkani dönüp yatiyorsun sinirleniyorum dedim.Yine bir seyler mi okudun bu nerden cikti simdi,böyle rahat ediyorum dedi.Ben de bugün surat yaptim birazYanlış yere cevapla yaZmışım.eşim suan benden degilde cinsellikten sogudu gibi.bu kadar ugrasır bir gün başarırsam bana baglanmazsa diye korkuyordum
Yok canim ben esimin ilgisizliğinden müzdaribim.Adam cinsellikten soğumuş belliki,yendiğim halde hiçbir sey değişmediSizin nor ale dondumu şuan peki yeni yenen arkadaslar artik acisiz birlesme oluyo mu :)
Benim eşimde öyle.bazı erkekler coo istekli olmayabiliyormus belkide onlarda öyledir.bende hep tek basıma cabalıyorum.o hep kendini geri çekiyor.bir gün iyileşirsem ne olur bilmiyorum ama hayalim üzerime daha cok düşmesi bana daha cok baglanmasıydı.inşallah düzelirsiniz sizde biran önce.cnkğ cok emek veriyoruz.Allah beterinden korusun ama bu yapamayınca baya ağır bir hastalık...Benim esim de soğumuş canim belliki.Aslinda baska konularda beni düsünür ama uzun zamandir fazla yaklasmiyor.Çok nadir istiyor.Zaten doktoru bile kendim bulup kendim ugrastim.Ona kalsa olacagi yoktu bu işin.Olduktan sonra bile öyle pek bir heyecan duymadi nedense.Bu kadar uzamasinin sebebi de o oldu aslinda.Dün de hep arkani dönüp yatiyorsun sinirleniyorum dedim.Yine bir seyler mi okudun bu nerden cikti simdi,böyle rahat ediyorum dedi.Ben de bugün surat yaptim biraz
Aslinda bu hastaliği yenince eslerimizin çok değismesini bekliyoruz ama herkes ayni olmuyor canim malesefBenim eşimde öyle.bazı erkekler coo istekli olmayabiliyormus belkide onlarda öyledir.bende hep tek basıma cabalıyorum.o hep kendini geri çekiyor.bir gün iyileşirsem ne olur bilmiyorum ama hayalim üzerime daha cok düşmesi bana daha cok baglanmasıydı.inşallah düzelirsiniz sizde biran önce.cnkğ cok emek veriyoruz.Allah beterinden korusun ama bu yapamayınca baya ağır bir hastalık...
Bizde öyleee bizdee baslarda cok istiyordu.olmayınca tribe giriyordu.yaklaşık 2 3 aydır beni hiç birşeye zorlamıyor.isteksiz.demekki bizde öyle olucazAslinda bu hastaliği yenince eslerimizin çok değismesini bekliyoruz ama herkes ayni olmuyor canim malesefEsim benim gibi duygusal değil zaten ama evliliğimizin başlarinda çok istekliydi.Yapamamamiza rağmen her gün isterdi.Zamanla çok şey yasadik,çok küsüp barismalarimiz oldu ve adam cinsellikten soğudu resmen
Evet ya biz de öyleBizde öyleee bizdee baslarda cok istiyordu.olmayınca tribe giriyordu.yaklaşık 2 3 aydır beni hiç birşeye zorlamıyor.isteksiz.demekki bizde öyle olucazve çok tartıştık kavga ettik.birbirimizi coook suçladık senden dolayı benden dolayı diye..
Suan senin yerinde olsam kendimi koyvermem.nasıl büyük bir başarı yaptıgın.burdaki herkes yerinde olmak için neler vermezdi inan.bence değişime önce kendinden basla kuaföre git bişeyler yaptır farklı saç rengi kesim falan güzelce giyin süslen püslen.o sana koşsunnn.sen kendini iyi hissedecek şeyler yapEvet ya biz de öyleİnsallah sizinki böyle olmaz canım.Ben de eşime bu aralar tam yaklaşmaya başlamıstim,baktim ki onda tık yok kendimi geri çektim.Çok sinirlendim gerçekten Şimdi de öyle susup duruyor ben sustukça
Aslinda kendime bakarim ama bu aralar onu fazla hayatimin merkezine koydum galiba.Biraz kendimi değistirmem lazim haklisinSuan senin yerinde olsam kendimi koyvermem.nasıl büyük bir başarı yaptıgın.burdaki herkes yerinde olmak için neler vermezdi inan.bence değişime önce kendinden basla kuaföre git bişeyler yaptır farklı saç rengi kesim falan güzelce giyin süslen püslen.o sana koşsunnn.sen kendini iyi hissedecek şeyler yap
Kesinlikle öyle sen ona hiç dikkat etmeyip kendine odaklanınca hemen dikkat çekiyosun benim eşimde öyle canımmAslinda kendime bakarim ama bu aralar onu fazla hayatimin merkezine koydum galiba.Biraz kendimi değistirmem lazim haklisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?