Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok teşekkür ederim korkmamak gerekiyor o zaman doktor dediyse normaldir ben korktum dün akşam

Ederim ben hepinize Rabbim büyük bir anda olsun bitsin tez zamanda bu dertten herkesi kurtarsın
amin canım ya. artık katlanılır gibi değil. pazartesiye randevu aldım. ben de internetten dilatör almıştım. ama değil onu içime almak, değdiremiyorum bile. kaskatı kesiliyor bacaklarım ve titremeyle birlikte ağlama tutuyor.

Arkadaşlar bu kitaplar elimde çöpe atmak istemiyorum sizden birine yollamak istiyorum ptt kargoyla max. 10 tl tutar isteyen olursa yazabilir

Eklentiler

• IMG_20191214_114908.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 36
Arkadaşlar bu kanama işini bilinçaltımıza öyle bir işlemiş ki toplum hepimizi germiş belli ki bu inanç.Benim de en büyük korkularımdan biri kanamaydı çok acıyacak ve etraf kan gölüne dönecek zannediyordum.Geçen hafta yarım ilişki yaşadıktan sonra iki damla geldi o da tuvalette gördüm yatağa geçen damlayan bir şey yoktu.Bizi hep korkuttular ama bunun bir ilüzyon olduğuna inanıyorum artık.Evet ben acı hissettim o sebepten de kasılma yaşadım ama mantıklı düşünmek lazım orası hiç kullanmamış olduğumuz bir kas ve ilk kez ilişki deneyince acıması normal bir yandan.Doktorum da ilk seferlerde acı duymanda bir anormallik yok alışınca biter demişti.Neticede spora gidip karın kaslarımızı da ilk çalıştırdığımızda ağrı oluyor tamamen kası çalıştırmak ve adaptasyonla ilgili.Arkadaşımızın dediğine katılıyorum bu hastalık bize cinsellik konusunda da inanılmaz bilinçli olmayı ve toplumsal öğretilerin ne kadar boş olduğunu gösterdi ve öğretti.Dilerim hepimiz partnerlerimizle mutlu mesut keyif aldığımız ilişkiler yaşarız.

Bugune kadar su konuyla ilgili forumda okudugum en tatli mesajdi❤❤❤ tam 10 dakika kesintisiz guldum:)))) neden? Cunku mesaji adeta kendim yazmisim gibi. Ayni surec ayni deneme ayni endise ve ayni mizahi dil soyle diyeyim, birebir aynilarini yasadim sadece siringa yerine ben anestolle basta kulak copu ve baska zamanda parmakla denemistim. Bir de ben de basta vajina girisini bulamadim. Aynayla hayatimda ilk kez oraya baktigimda bile goremedim ve forumdan ikininca acildigini ogrendigimde ancak o sekilde gordum..buraya nasil girecek dedim parmagim kadar bile acilmiyor. Ilk parmak denememde boyle puruzlu etten bir olusum var beni cok rahatsiz etti devam edemedim. Yani ne yazdiysan birebir yasadim. Suanda da durum ayni. Tedaviye basliycam yakinda. Kendim tekbasima yenemedim.

Yaa demek ki bende anormallik yokmuş. Ben de Doctorb jelden sipariş vermiştim beni cesaretlendirince. Önceki paket bir setten çıkmıştı. Vajina içi de kaygan olunca bi gaza gelip denedim valla. Dün 4. günümdü. Sıcacık duş aldım. Eşim bir hafta daha yok. Sabaha kadar yatakta film izledim. İzlerken de 15 dakka falan yine denedim. Artık bir üst kalınlığa geçmek istiyorum ama delik sanki daha kalını almaz gibime geliyor. Bir de dün internetten araştırdım. Kızlık zarı nerdedir falan diye. Yanlış anlamadı ise o delik dediğim şey, dudaklardan hemen 1 cm içerisi kızlık zarıymış zaten. Ben de diyorum 10 cm bir şey soktum. Hiç acımıyor. Demek ki kızlık zarı çok daha içerde. :) bu yaşımda okumadığım kitap, üniversite kalmamış ama kızlık zarım nerde bilmiyormuşum. Hayatım inek gibi çalışmakla geçtiği için zaman bulamadım kendimi incelemeye sanırım. :) şaka bir yana beynimize demek ki nasıl işlenmiş ki açıp bakmamışız bile. Aman ağaca çıkma, aman düşme, aman bisiklete binme, aman kızlık gider korkusuyla ‘ya bu kızlık nedir diye açık bakamamışız 1 cm ileriye.’ Üniversitede, yurtta bir arkadaşım baktığını söyleyince nasıl şaşırmıştım. O kız da sabah akşam sevgilim olsa, sevişsem diyen biriydi. Benim de sevgilim vardı ama asla hiç içimden cinsel bir istek gelmiyordu. Hep soğuktum cinselliğe. Olmasa da olur. Ne önemi var ki kafasında olduğum için belki de hiç önemsemedim. Sanki buraya içimi döktüm ama kafamda devamlı bu soruları soruyorum kendime. Canım mı tatlı, biliçaltımda bir şey mi var? Bilinçaltı terapisi için ocak ayına randevu aldım. Bilinçaltımı temizleteceğim. :) önceden biri dese kıçımla gülerdim. Bu vajinismus beni filozof edecek sanırım. :)

Cok tatlisin bir suru okuduk ettik egitim hayatimiz boyunca ama bedenimizin en onemli noktalarindan birine resmen yabanci kaldik. Insan ilk defa vajinasini 34 yasinda mi gorur. Gordum evlenmemis olsaydim hala gormemis olacaktim:)

Aslinda bu tedavide psikoterapi de cok onemli. Cunku fizyolojik bir sorun yoksa bilincalti mesajlari devreye giriyor. Bi yerde bu hastaligim psikofizyolojik oldugunu okudum cok dogru. Ama ben mesela sadece psikiyatr ile yenemem diye dusunuyorum. Cunku fiziksel olarak da calistirilmasi lazim. Bence sen cok guzel yol aliyorsun. Dusun ki oraya artik bisey giriyor ve bunu kendin basardin. Devami da gelecek, basaracaksin

Arkadaşlar bu kitaplar elimde çöpe atmak istemiyorum sizden birine yollamak istiyorum ptt kargoyla max. 10 tl tutar isteyen olursa yazabilir
Canım hipnozu alabilirim digeri bende var

Bende 8Ocak
Bende 8 ocakta hipnoza gidiyorum son çare olarak. İnşallah hepimiz bu hastalıktan kurtuluruz

Bilinçaltı temizletmek çok doğru bir karar. Bana psikiyatristin denediği duyarsızlaştırma tedavisi yani parmak egzersizleri pek işe yaramamıştı.Kendimde engel olamadığım bir ilişkiden kaçınma davranışı vardı. Regresyon ve bilinçaltı temizleme terapileri ile güvendiğim bir terapistten yardım aldım. Son çare olarak onu görüyordum neyse ki işe yaradı.Ve bacaklarımı kapatmadan istekle ilişkiyi denemeye başladım.İhtiyacım olan cesarete sahip oldum bu sayede yol kat edebildiğimi düşünüyorum. Çünkü ruhsal ve zihinsel boyutta olan sorun bedene yansır.Sorunun kaynağına gidip onu çözünce fiziksel olarak da çözülmeler oluyor.

Ben en başta yaptım bunu ama bana faydası olmadı. Belki doktorum iyi değildi. Tek tavsiyem boş bir kafayla rahatlamış gidin ve her anını güzel yaşayın

Hastalıktan kurtuldunuz mu tedavi işe yaradı mı

bulunduğum şehirde bilinç altı temizliği yapan birine ulaşamadım. Bir doktor arkadaş tavsiyesi ile bir telefon aldım. Seansı 300 lira. Seansın süresi yokmuş. Saatler de sürebilirmiş. Tek düşüncem telefondan olur mu acaba? Bulunduğu şehre git-gel 2500 civarı masraf çıkıyor

Ya yine sizin bileceğiniz bişey ama bunun yerine apartlarla yada herhangi bir doktorla çözmeniz daha sağlıklı olmaz mı

İnstagramda Dr dileköcal var onlıne terapi diye ondan bilgi alın isterseniz. Gerçi hipnoz vs var mu bilmiyorum. Sakıncası yoksa hangi şehirdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…