Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aparat siparişi vereceğim. İnternette türkiye sayfalarında sadece tek tip bir tane gördüm. Başka bulamadım sanırım. Onu alacağım şimdi. Sadece tamamen tesadüf eseri elimde doctor b markasının vajina güzelleştiri-nemlendirici diye bir ürünü vardı. Vajinaya sokup içindeki sıvıyı vajinaya şırınga yöntemiyle veriyorsunuz. O üründen sipariş verdim. Her gün deniyorum. Ve şu an 1 parmak kalınlığında olan bu ürünü 10 cm civarı sokabildim. Bu zamana dek bakamıyordum bile. Bu beni gaza getirdi. Dilatör seti de alıcam. Aparat ona diyorsunuz sanırım. Parmakla yapamıyorum. Parmağım içerde bir şeye değiyor. Korkuyorum. Ama bir yandan bilinçaltı temizliği de almak istiyorum. İkisini beraber düşündüm yani.

Rabır dilatör 4 lü. Doktorda onu verdi. Terapilerde onu kullanıyoruz. Parmaktan çok daha rahat oluyor. Bol bebe yağı ile ama dikkat et yağlılık hissi olmaz diyenlerden alma onlar işe yaramıyor ve yakıyor.

Hastalıktan kurtuldunuz mu tedavi işe yaradı mı
Herkesin tedavi süreci farklı bunu belirtmek isterim özellikle. Bende işe yaradı ama regresyonla birlikte kombine bir terapi gördüm ve güvendiğim bir kişiyle çalıştım.Her bilinçaltı temizliyorum diyene inanmamak lazım çok fazla dolandırıcı da var ortalıkta o sebepten ben bu konuda kimseye öneride bulunmam.Fakat kendi denemem sonuç verdi.Oraya dokunduramazken yarısına kadar aldım korkmadan.Regl araya girdi tamamını deneyemedim ilişkinin 1 haftadır ama tekrar denemeye başlayacağım o korkular geçti bende.Siz yine tıbbi yardımı hafife almayın ve her ne denerseniz deneyin iş her zaman sizde bitiyor. Zihninizdeki korkuların esiri olmayı reddedip çözüm odaklı olursanız eminim ne yöntem denerseniz deneyin başarıya ulaşırsınız.Bu rahatsızlığı yenmenin anahtarının bizzat zihnimizden geçtiğine inanıyorum çünkü.

Tşk ederim. Ben özel bir kliniğe gideceğim hipnoz için. Dilatörle son boy yapabilmeme rağmen eşli deneme olmuyor. Üst bölgemi çok kasıyordum. doktorum psikiyatriye git psikolojik dedi. Son çarem artık

Tşk ederim. Ben özel bir kliniğe gideceğim hipnoz için. Dilatörle son boy yapabilmeme rağmen eşli deneme olmuyor. Üst bölgemi çok kasıyordum. doktorum psikiyatriye git psikolojik dedi. Son çarem artık

Hipnoz yöntemiyle de başarı sağlayan çok insan var. Maalesef psikoloji temelli bir fobi durumu bu. Sizi tam olarak ne korkutuyor ilişkiye girmekle ilgili bunun üzerinde düşünüp farkındalığınızı artırabilirsiniz.Kendinize sorular sorduğunuzda aklınıza ilk gelen cevap genelde bilinçaltının cevabı oluyor. Ben bir kağıt kalem alıp şunları kendime sorup cevaplamıştım
1.ilişkiye girmekten korkmamın asıl sebebi ne?
2.ilişki deneme anında fiziksel olarak ne hissediyorum
3.ilişki deneme anında duygusal olarak ne hissediyorum?
4.bu durumda en önemli saydığım ve korumaya çalıştığım birşey var mı? (Benim buna cevabım bekaret olmuştu bilinçaltımda evli olmama rağmen bekaretimi korumaya programlanmış gibiydim ve bekaret durumum ortadan kalkınca gerçekten üzerimden yük alınmış gibi hissettim)
Unutmayın ki insan korumaya çalıştığı şeyin esiridir. Siz bu durumu yaşarken neyden koruduğunuzu düşünüyorsunuz kendinizi?
Bunların cevabını içimizde bulunca farkındalık artıyor. Asıl korkunun ne olduğunu anlayınca kendimize doğru telkinde bulunup cesaretlenmek de kolay oluyor.Dilatör,parmak egzersizlerinize ek olarak dilerseniz kendinizle yüzleşme yöntemiini de deneyerek sürece katkı sağlayabilirsiniz. Benimki sadece bir öneri umarım çabucak atlatırsınız sürecinizi

Merhaba üst bölgemi kasıyorum demişsiniz bende dilatörden snra eşli yaptığım ilk üç ilişkide de karnımın üst bölgesi kasılıyordu , bende değişik pozisyonlar denedim kalçamı yukarı kaldırdım ve sol bacağımı da havaya kaldırdım , sağ bacağım yatakta hafif dizden büktüm , inşallah pozisyonu anlatabilmişimdir bu şekilde rahat oldu benimde bende mesela hala bacaklarımı düz uzatıp ilişkiye giremiyorum çünkü bir türlü içeriye girmiyor girse bile kayıyor o yüzden hep bu denediğim yöntemi yapıyorum kolay oluyor

Kendime bu soruları soruyorum. Eşim de belki bekaretini kaybetmek istemiyorsun, belki benimle uzun soluklu bir evlilik olmaz düşüncesi vardır bilinçaltında falan diyor. Ona güvenmediğimi düşünüyor. Bilemiyorum ben de. Cinsel ilişki neden gerekli ki? Zevk bile almıyorum. Zaten iğrenç bir şey, hiç şık durmuyor. Gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Bunu bu sekilde dusunmen cok yanlis aslinda belkide olmadigi icin boyle dusunuyosun ama emin olki duzene girdiginde bu sekilde dusinmiceksin be sakin boyle dusunme esini sevmiyomusun yazik deilmi evliligin genel kurali bu biz kadinlar erkeklere gore daha isteksiziz ama erkekler oyle degil yaptiklarinda gururlaniyolar sakin ne eşine nede kendine bunu yapma

cinselliği iğrenç olarak tanımlamanız bile zihninizde ciddi ön yargıların oldugunu gösterir. Bu kadar keyifli ve eğlenceli bir durumdan tiksinmenize tam olarak sebep olan nedir hiç düşündünüz mü? Cetad eğitimi olan iyi bir terapist size bu konuda yol gösterebilir.Cetad sitesine de bakabilirsiniz Türkiye’nin en güvenilir kurumlarından biridir. Orada cinsel terapist unvanı olan terapistlerin listesi de var kendi şehrinizde bulunan bir terapistle görüşebilirsiniz belki. Cinsellikten iğrenmenizin sebebi inançlarınız mı yoksa eşinizle aranızda kimya eksikliği mi var o da önemli bir faktör çünkü.unutmayın cinsellik her iki tarafın da zevk alması gereken bir eylem. Biz erkeklerden daha az istekli veya daha az zevk alan değiliz.Toplum kodladı bize bunları. Aksine kadın cinselliğini araştırırsanız göreceksiniz yaradIlışımızda çoklu orgazm diye bir hediye bile verilmiş erkeklerin aldığı zevkten kat kat fazlasını alabiliyoruz sadece bedenimizi keşfetmemiz bir süreç ve bunu en sağlıklı şekilde yapmalıyız.

Ben vemcaine aldım. Sanırım 1 aylık falan evliydim. Üstten sıkmıştım bayağı bir yanmıştım hatta ama sanki hiç uyuşma olmamıştı ve becerememiştim yine tabi. Vemcaineyi içeriye mi sokup mu sıkmak lazım acaba. Yoksa üstten mi sıkmak lazım.

anlayabilmek için dediğiniz şekilde yattım şuan da da çok değişik bir pozisyon sanki.böyle daha zor değil mi

Sebebini az çok tahmin ediyorum. Ekstra olarak alttan çok operasyon geçirdim. Evlilik öncesi iki kez bartolin kist operasyonu geçirdim. Evlilik sonrası kalın geride kızlık zarı, dilatörlü terapide son boy çok zor olunca dar diye genişletme operasyonu oldum. Derken şimdi de aynı şeyleri yaşayacağın korkusu. Baskı hissi. Dilatör içimdeyken kasıldım ilişkide de aynısı olacak korkusu ve2 yılda farklı şekilde ilişki denemesi olunca alışkanlık. Sanki şuan ki şekilde olmalı içeri girmemeli gibi beyin bunu normal görüyor galiba

İçine sokup ucunu öyle sikcaksiniz baya yakıyor ama 1 2 dkya geciyor

Çok şey yaşamışsınız geçmiş gitmiş olsun Buna yenilmeyin imkanınız el veriyorsa bir terapist ile görüşün. Cetad’ın sitesini de incelemenizi öneririm.

Çok şey yaşamışsınız geçmiş gitmiş olsun Buna yenilmeyin imkanınız el veriyorsa bir terapist ile görüşün. Cetad’ın sitesini de incelemenizi öneririm.
Teşekkür ederim. Dediğiniz yere baktım tek bir psikiyatrist var. Oda pek işime gelmedi. En son girdiğim doktoru da cised i araştırıp buldum. 3 Seans çok kolay hastasın diyip 8 ayda tedavi edemedi. Sonra da psikolojik psikiyatriye git dedi ki kullandığım.depresanı kestirmişti. Güvenemiyorum artık. 8 cokta natural clinic trabzon a gidecem. Dr Birsen günaydın hipnoz terapisi yapıyormuş. Kesin çözüm demişler. Eşim görüştü bakalım ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…