Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben eylülde evlendim , ve 8 aralığa kdar ilişkiye giremedik , çok ağladım psikolojim bozuldu boşanmak dahi istedim ama eşimin desteği sayesinde toparladım kendimi , bu sitedeki yorumları okudum önce anestol pomad kremini kullandım bir kere kullandım sonra enfeksiyon kapınca bıraktım daha da kullanmadım , en sonunda denemeler yine başarısız oluyordu , borç gırtlakta yeni düğün yaptık doktora gidemezdim ama eşim özele gidelim kurtulalım dedi , snra ben doktor araştırmaya başladım Reyyan Özcan Temizkan diye bir doktor buldum instgrmdan onu takip ettim bir gün boyunca , hastalarına dilatörle tedavi yaptırıyor onu izledim , sonra deli cesareti geldi bana , allık fırçasına bebe yağı sürdüm ilk öyle denemeye başladım snra 2 günde dilatörün üçüncü boyuna dek gelecek şekilde aparatı büyüttüm , o şekilde yapmaya başladım üç defa girince içimde 30 kere gel git yapıyordum hem o şekilde baskı hissi azalıyordu , snra araya adet girdi bende bu arada dilatör sipariş verdim onlar da gelince hemen geldiği gün üç ve dördüncü boyunu da denedim en son dördüncü de çok zorlandım terler akıttım ama eşimin desteğiyle onu da yaptım , eşim hadi deneyelim dedi , gözlerimi kapattım sanki dilatörle yapıyormuş gibi kendim kontrol edince bir baktım oldu , mutluluktan ağladım , snraki üçüncü ilişkiye kdar önce dilatör sokuyordum snra penisle başlıyorduk , üçüncü ilişkiden snra dilatörü bıraktım ama şuan bile zeytinyağı sürmeden yapamıyorum bende kuruluk sorunu var , ben ıslanana kdar eşim iki kere boşalıyor böyle olmaz zeytinyağına devam edelim dedik , bazen yine zorlanıyorum ama derin nefes alınca kayıp gidiyor , tek yapılması gereken cesaret ve egzersiz .. gerçekten hiç bişey yok içerisi bomboş .. Rabbim inşallah en kısa zamanda bu dertten kurtarır , sadece inanın ve korkularınızın üzerine gidin

Peki p.nis dilatörden daha mı kolay?

Peki p.nis dilatörden daha mı kolay?
Bence kesinlikle dilatörden daha kolay ve rahat Dilatör sert ve soğuk bir his uyandırmıstı bende daha girmeden rahatsızlık hissediyordum.Burada bir arkadaş penisin daha kolay oldugunu söyleyip motivasyon da verince dilatöre devam etmedim penisle devam ettim denemeye gerçekten daha rahat ve daha iyi hissettiriyor.

Ya bendr şuan 4. Dilatöre geçicem ama çok aşırı baskı hissedyrum ve itemiyorum bunu nasıl yendiniz

Ben daha parmak boydayım ama 4. Dilatörü alamazsam vemcaine uyuşturucu spreyle denerim diyorum. O baskı hissi bana çok değişik geliyor zaten. Onu yaşamaktan korkup bırakuyorım

Ya bendr şuan 4. Dilatöre geçicem ama çok aşırı baskı hissedyrum ve itemiyorum bunu nasıl yendiniz
Ben dördüncü dilatörü alırken çok zorlandım Uzun bi süre denedim yarım saate yakın ,,, bebe yağını boca ettim resmen , bi ara çok sinirlendim acısa da , kanasa da yapıcam dedim bi hamleyle içeri ittim derin derin nefes aldım içeri girince biraz bekledim sonra tekrar derin nefes alarak yavaş yavaş ittirdim eşim destek oldu sağolsun o bana çok cesaret verdi bide ıkınınca sağ tarafta delik çıkıyor ordan içeri ittirmeye çalıştım biraz daha kolay oldu yani hemen vajina girişine yerleştirmedim Önce delikten içeri ittirmeye çalıştım

Ayy bende her gün girip bakiyordum nasil bunlari girmedim senin sayfana girince tesaduf gordum cok cok sevindim cok rabbim devamini getirsin sirada bebek ins

Bende bu kıvama gelmek istiyorum artıkkk ama acayip üşengeçlik ve tembellik oldu.doktor bir hafta parmak egzersizi verdi.üç hafta oldu daha yapmadım
Bende de öyle olmustu canim,egzersiz yapmaya üseniyordum ama doktor çok acele ettirdi benim keyfimi beklemedi yaniiyi oldu tabi ama iliskiye girmem bile çok zaman aldı malesef.Biraz da esimin tembelligi de oldu tabi bu sıralarda.Hala da işten dolayı o tembellik devam ediyor malesefBu gidişle doya doya keyfini çikaramayacagiz heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…