Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba herkese, sonunda bende kurtuldum. 5 yılın sonunda onca sıkıntıya onca gözyaşına karşı bu dertten kurtuldum. Gerçekten bende buraya yazacağım gün gelir mi diye kendi kendime düşünüyordum belkide hiç gelmeyecekti. O kadar çok umutsuzdum ki. Ben bunu tek basima atlatamadım. ilk 4 sene hiç birşey yapmadım sonra psikolijik destek aldım ama oda ise yaramadı. En son Suleyman eserdag in kliniğine gittim. 3 gunde cozum garantili demeleri beni inandirmiyordu ama oraya bir gittim herkesi sanki tanıyorum o kadar sıcak bir ortam olamaz. Hele benimle ilgilenen bu hastalığı yenmemi sağlayan Dilşah hanım o kadar çok ama çok pozitif ki. Resmen beni baştan yaratti. Asla olumsuz bakamadim onun karşısında. Ve o kadar etkili konuşması var ki her ödev yapmaya gittiğimde dedim ki olmuyor dediğim şeyleri bir bakmışsın yapmışım ve ben bunun farkında bile degilim gerçekten 3 gün sürdü. Hastalığın derecesine göre değişiyor tabi benim orta dereceliydi. Tedavi şekli de değişiyor ama verdiğiniz paraya hakikaten değiyor. Bunca yıl gercekten boşuna beklemişim. Hem bu hastalıktan kurtuldum hemde Dilsahim gibi çok ama çok iyi bir insanla arkadaş oldum. Iyi ki var. Kendiniz yapamıyorsanız mutlaka ama mutlaka borç bulun bisey yapın ama ertelemeyin. Giden para olsun cidden bir şekilde yine kazanılır kapanır. Asla ama asla benim gibi bekletmeyin.

Arkadaşlar merhaba
Ben ilk üç boyu yapabildim sırayla ama ileri geri yaparken canım yandı içeri girerken herhangi bi acı yanma hissetmedim. Sık gevşet yaptım içerideyken bi kaç defa. Siz dilatör içerideyken ne yapıyorsunuz sizde de git gel yapınca acı oluyor mu? Acı katlanılmayacak bi acı değil ama tedirgin olduğumdan korktum gitgel yapmaya bende sık gevşet yaptım. Kaç dakika ne şekilde yapıyorsunuz dilatörle egzersizi?

O his galiba içeri girdiğini görünce panik yapıyoruz ve kasıyoruz ondan oluyor. Kegel egzersizi biliyorsanız onu yapın geçiyor ve gel git yapın rahatlatıyor

5 kez sık bırak 5 kez daire 5 kez ileri geri benim tedavim böyleydi. 4. Boyu denerken 3. Boyu çıkardığı gibi 4. Boyu sokuyordum.

Terapi incesi 15 dk duş alın. Saçı ıslatma uyuşturucu krem kullanıyorsanız sürün. Youtube jacopson kas gevşetici egzersiz açın dinleyip yapın. 10 dk vajen masajı küçük dudakların iç kısmına ve g noktasına sonra küçükten büyüğe dilatör terapisi yapın. Boyları kolay yaptıkça üst boya geçin. Her gün ara vermeden yapın. Ve her seferinde küçük boydan büyüğe doğru gidin. Bol bebe yağı kullanın. İçeri sokarken ıkınırsan ve acele etmeyin. Acı olursa durun kendinizi rahatlatıp dvm edin. Hakimiyet sizde.

Çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulayıp deneyeceğim inşallah bi an önce kurtuluruz hepimiz bu dertten

Dilatör 'ün 4.sünü nasıl alabildiniz ben 4 te tıkandım

Walla bendr , korkumdan diğerlerini de yapmıyorum artık
4.ü ilk baslarda yapmak zor oluyor biraz ama korktugunuz zaman tekrar 2 ye dönün.Birkac kere onu yaptiktan sonra 3 ü de yapip hemen 4 e gecin.Zaten biraz alismis oluyorsunuz o zaman ve hemen oluyor.Aslinda hepsi de ayni sekilde giriyor,gözünüz korkmasin yani.Rahat oldugunuz bir zamanda tv karsisinda falan deneyebilirsiniz.Kafaniz arada baska yere gidince daha rahat giriyor.Karninizi sisirip nefes verirken hafif hafif itin.Orasi aciliyor

Ya sanki 4ü denerken yerini kaybetmişim böyle etime baskı yapıyomuşum gbi , halbuki 3 ü çıkardğım yere doğru yapyrum ama iste kalınlığı zorluyor . Wemcaineyle denicem birde emlayla denemiştim. İyice uyuşursa belki hissetmem siz uyuşturucu kullanmışmıydınız

Yok ben hiç kullanmadim.Doktorum tavsiye etmemisti.Aslinda 3ü yapan biraz uğrasinca 4 ü de yapiyor.Biraz kalin göründüğü icin gözümüzü korkutuyor yalnizca.Kendinizi fazla zorlamaniza gerek yok.Karninizi biraz sisirip hafif hafif itin.Orada bir bosluk var ve gidiyor hic korkmayin.Aciyacakmis gibi degil de cok zevk alacakmissiniz gibi düsünün.Düsünce gücü cok önemli.İterken bacaginizi da elinizle sıkabilirsiniz.O zaman oradaki kaslar güçsüzlesiyor ve siz baska yere odaklaniyorsunuz.Haydi cok istekli olun ve deneyin.Yaptikca zevk alacaksiniz

4.dilatörü nasıl aldınız ven alamıyorum
Derin nefes alın karnınızı şişirin ve hafif ıkının gördüğünüz delikten içeriye ittirmeye çalışın bende zorlanmıştım kan ter içinde kalmıştım , bebe yağını iyice boca ettim ittirirken hafif sandı oldu ama Kan da aksa ölsemde seni yapıcam dedim bi hışımla ittirdim oldu

3 ü yaparken 4 bakın gözünüzalışınca daha kolay oluyor. Ben öyle yapnıştım

İlk defa eşimle parmak egzersizi yaptık bugün.sadece bir parmak.süreyi yarım saatten fazla yaptık.sanki alıştım gibi.iki parmagıda alırmıyım dersinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…