- 20 Haziran 2019
- 113
- 24
- 13
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #246.221
Allah yardımcın olsun inşallah.bir yer buldum. oraya gidiyorum. benim ayrıca travmam vardı. onun için de destek alıyorum
O his galiba içeri girdiğini görünce panik yapıyoruz ve kasıyoruz ondan oluyor. Kegel egzersizi biliyorsanız onu yapın geçiyor ve gel git yapın rahatlatıyorArkadaşlar merhaba
Ben ilk üç boyu yapabildim sırayla ama ileri geri yaparken canım yandı içeri girerken herhangi bi acı yanma hissetmedim. Sık gevşet yaptım içerideyken bi kaç defa. Siz dilatör içerideyken ne yapıyorsunuz sizde de git gel yapınca acı oluyor mu? Acı katlanılmayacak bi acı değil ama tedirgin olduğumdan korktum gitgel yapmaya bende sık gevşet yaptım. Kaç dakika ne şekilde yapıyorsunuz dilatörle egzersizi?
5 kez sık bırak 5 kez daire 5 kez ileri geri benim tedavim böyleydi. 4. Boyu denerken 3. Boyu çıkardığı gibi 4. Boyu sokuyordum.Arkadaşlar merhaba
Ben ilk üç boyu yapabildim sırayla ama ileri geri yaparken canım yandı içeri girerken herhangi bi acı yanma hissetmedim. Sık gevşet yaptım içerideyken bi kaç defa. Siz dilatör içerideyken ne yapıyorsunuz sizde de git gel yapınca acı oluyor mu? Acı katlanılmayacak bi acı değil ama tedirgin olduğumdan korktum gitgel yapmaya bende sık gevşet yaptım. Kaç dakika ne şekilde yapıyorsunuz dilatörle egzersizi?
Terapi incesi 15 dk duş alın. Saçı ıslatma uyuşturucu krem kullanıyorsanız sürün. Youtube jacopson kas gevşetici egzersiz açın dinleyip yapın. 10 dk vajen masajı küçük dudakların iç kısmına ve g noktasına sonra küçükten büyüğe dilatör terapisi yapın. Boyları kolay yaptıkça üst boya geçin. Her gün ara vermeden yapın. Ve her seferinde küçük boydan büyüğe doğru gidin. Bol bebe yağı kullanın. İçeri sokarken ıkınırsan ve acele etmeyin. Acı olursa durun kendinizi rahatlatıp dvm edin. Hakimiyet sizde.Arkadaşlar merhaba
Kegel egzersizi tam olarak bilmiyorum ama araştırıcam çok teşekkür ederim cevap içinO his galiba içeri girdiğini görünce panik yapıyoruz ve kasıyoruz ondan oluyor. Kegel egzersizi biliyorsanız onu yapın geçiyor ve gel git yapın rahatlatıyor
4 biraz zor geldi gözüme ama onu da uğraşıcam yapmaya teşekkür ederim cevap için5 kez sık bırak 5 kez daire 5 kez ileri geri benim tedavim böyleydi. 4. Boyu denerken 3. Boyu çıkardığı gibi 4. Boyu sokuyordum.
Çok teşekkür ederim dediklerinizi uygulayıp deneyeceğim inşallah bi an önce kurtuluruz hepimiz bu derttenTerapi incesi 15 dk duş alın. Saçı ıslatma uyuşturucu krem kullanıyorsanız sürün. Youtube jacopson kas gevşetici egzersiz açın dinleyip yapın. 10 dk vajen masajı küçük dudakların iç kısmına ve g noktasına sonra küçükten büyüğe dilatör terapisi yapın. Boyları kolay yaptıkça üst boya geçin. Her gün ara vermeden yapın. Ve her seferinde küçük boydan büyüğe doğru gidin. Bol bebe yağı kullanın. İçeri sokarken ıkınırsan ve acele etmeyin. Acı olursa durun kendinizi rahatlatıp dvm edin. Hakimiyet sizde.
Sağol canim amin inşallah her isteyene verir AllahimYa allahim ins canim cok sevindim senin adina benden çok çok şükür çok bitti masallah rabbim bana burdaki diger kişilere de nasip etsin ınş bebek.mujdeleride verirsin ınş
çok teşekkürler. :)Allah yardımcın olsun inşallah.
Dilatör 'ün 4.sünü nasıl alabildiniz ben 4 te tıkandımdilatör alsanız bu kdar zorlanmazsınız dilatör parmaktan daha kolay , penis dilatörden daha kolay ,ama hepsinin başı önce dilatörle yapmak .. ben dilatörle yaptım eşli denemede penislede yaptım ama hala parmak alamıyorum içime .. ama dilatörü gözüm kapalı cup diye alabiliyorum ,
4.dilatörü nasıl aldınız ven alamıyorumUyuşturmadan denedik , dilatörle denedik dördüncü dilatörü de aldıktan sonra eşli denedik hepsi girmedi ama yarısına yakını girdi bir kaç defa , bebe yağı kullandım hep dilatörde flan
Walla bendr , korkumdan diğerlerini de yapmıyorum artık4.dilatörü nasıl aldınız ven alamıyorum
4.ü ilk baslarda yapmak zor oluyor biraz ama korktugunuz zaman tekrar 2 ye dönün.Birkac kere onu yaptiktan sonra 3 ü de yapip hemen 4 e gecin.Zaten biraz alismis oluyorsunuz o zaman ve hemen oluyor.Aslinda hepsi de ayni sekilde giriyor,gözünüz korkmasin yani.Rahat oldugunuz bir zamanda tv karsisinda falan deneyebilirsiniz.Kafaniz arada baska yere gidince daha rahat giriyor.Karninizi sisirip nefes verirken hafif hafif itin.Orasi aciliyorWalla bendr , korkumdan diğerlerini de yapmıyorum artık
Ya sanki 4ü denerken yerini kaybetmişim böyle etime baskı yapıyomuşum gbi , halbuki 3 ü çıkardğım yere doğru yapyrum ama iste kalınlığı zorluyor . Wemcaineyle denicem birde emlayla denemiştim. İyice uyuşursa belki hissetmem4.ü ilk baslarda yapmak zor oluyor biraz ama korktugunuz zaman tekrar 2 ye dönün.Birkac kere onu yaptiktan sonra 3 ü de yapip hemen 4 e gecin.Zaten biraz alismis oluyorsunuz o zaman ve hemen oluyor.Aslinda hepsi de ayni sekilde giriyor,gözünüz korkmasin yani.Rahat oldugunuz bir zamanda tv karsisinda falan deneyebilirsiniz.Kafaniz arada baska yere gidince daha rahat giriyor.Karninizi sisirip nefes verirken hafif hafif itin.Orasi aciliyor
Yok ben hiç kullanmadim.Doktorum tavsiye etmemisti.Aslinda 3ü yapan biraz uğrasinca 4 ü de yapiyor.Biraz kalin göründüğü icin gözümüzü korkutuyor yalnizca.Kendinizi fazla zorlamaniza gerek yok.Karninizi biraz sisirip hafif hafif itin.Orada bir bosluk var ve gidiyor hic korkmayin.Aciyacakmis gibi degil de cok zevk alacakmissiniz gibi düsünün.Düsünce gücü cok önemli.İterken bacaginizi da elinizle sıkabilirsiniz.O zaman oradaki kaslar güçsüzlesiyor ve siz baska yere odaklaniyorsunuz.Haydi cok istekli olun ve deneyin.Yaptikca zevk alacaksinizYa sanki 4ü denerken yerini kaybetmişim böyle etime baskı yapıyomuşum gbi , halbuki 3 ü çıkardğım yere doğru yapyrum ama iste kalınlığı zorluyor . Wemcaineyle denicem birde emlayla denemiştim. İyice uyuşursa belki hissetmemsiz uyuşturucu kullanmışmıydınız
Derin nefes alın karnınızı şişirin ve hafif ıkının gördüğünüz delikten içeriye ittirmeye çalışın bende zorlanmıştım kan ter içinde kalmıştım , bebe yağını iyice boca ettim ittirirken hafif sandı oldu ama Kan da aksa ölsemde seni yapıcam dedim bi hışımla ittirdim oldu4.dilatörü nasıl aldınız ven alamıyorum
3 ü yaparken 4 bakın gözünüzalışınca daha kolay oluyor. Ben öyle yapnıştımYa sanki 4ü denerken yerini kaybetmişim böyle etime baskı yapıyomuşum gbi , halbuki 3 ü çıkardğım yere doğru yapyrum ama iste kalınlığı zorluyor . Wemcaineyle denicem birde emlayla denemiştim. İyice uyuşursa belki hissetmemsiz uyuşturucu kullanmışmıydınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?