Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhabalar. Bende maalesef 1,5 yıldır evliyim ve vajinusmusum. Doktora gittik tedavi için parmak egzersizi bir kez denedik eşimle zor oldu ama kayganlaştırıcı sayesinde başardık. Akşam olduğunda penis devreye girince ben yine kasılmalara devam ettim. 4 cm kadar giriş ancak oldu . Çok korkuyorum ama çok da yoruldum. Ve eşim artık bir çocuk sahibi olmak istiyo doğal olarak . Pozisyonlar yada vemcain sprey gibi değişik fikirlere açığım. Lütfen yardımcı olun bu illeti bende szin gibi güçlü kadınlar sayesinde aşmak istiyorum. Vemcain kaç kere sıkılmalı tamamen mi uyuşturuyo içe doğru mu sıkmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

İçe doğru bi fıs sıkın aradan 5 dk geçsin biraz ilerletin bir daha sıkın biraz bekleyip WC gidin sonra oturma odasında bel altına yastık koyun bir bacağınızı kanepeye atın diğeri paralel halıya uzatın deriiiiiinnnn derinnnn nefes alın baskı hissedeceksiniz bu normal zamanla size bağlı azalıyor benden taktik bunlar kolay gelsin

Teşekkür ediyorum deneyeceğim mutlaka.

Arkadaşlar merhaba yaklaşık bir buçuk yıl önce ben de sizler gibi bu sayfalarda yardım arıyordum bana çok yardımcı olan arkadaşlar oldu moral, gaz, motivasyon Allah razı olsun çok fayda gördüm burdan 2 senelik vajinusmusu yendim ve hemen 1 ay sonra hamile kaldım Rabbim nasip ederse ben de anne olacağım ama aklım buralarda inanın diyorum çok yenemeyen var, çok zor durumda olan var hep dua ediyorum sizlere yeminler olsun. Bunu da anlattım moral olsun size ben de sizin gibiydim Aralık ayında yendim ve bambaşka biri oldum ben yaptıysam hepiniz hayli hayli yaparsınız çünkü buradaki bir çok kişiden daha kötü haldeyim ben. Ben kendim yenemedim doktorla yendim sadece 3 günde evet kolay olmadı öyle doktor sizi alıp bir iksir içirip gönderiyor sizde hemen başarıyorsunuz sanmayın sakın çok terler döktüm Vallahi ama olunca da ayyy bu muymuş diye kendimi küçümsedim kendime kızdım bu hastalık bizim elimizde eğer ben şehir dışına kadar gidip otele ve doktora o parayı vermeseydim belki yine erteler yapamazdım evde ama eşime karşı bir mahcubiyet oldu kendim çalışmadığım için zoruma gitti ve tüm gücümü kullandım kendimi zorlayabildiğim kadar zorladım sizden ricam assla pes etmeyin ve bazen kötü şeyleri bazen de iyi şeyleri düşünüp gaza gelin mesela daha fazla ilişkiye girmesem eşim beni aldatabilir, adamın hakkı sonuçta onu bundan mahrum eden benim sonra yuvam yıkılabilir bir gün Kocamın canına tak ederde herkes duyabilir yada artık anne olayım evladım olsun her gece yastığa başımı rahat koyayım istediğim zaman patır kütür ilişkiye girebileyim gibi gazlar verin kendinize ve zmaan koyun artık 4 gün içinde yapacam deyin seansa alın kendinizi zorlayın ve yapın Ha olmuyor mu gerekirse alyanslarınızı satın güzel bir doktor bulun ve tedavi olun kendinize bunu yapmayın ne olur.

ayy çok sevindim canım ya :)

Peki siz nasil astiniz egzersiz asamasi esli denemede nasil yendiniz kolay yolu varsa ya da tavsiyeniz cok sevinirim eşli deneme asamasindayim evde kendim egzersiz yapiyorum esli denemede yariya kadar alabiliyorum devami gelmedi

Kızlar eşli deneme ben de takılmıştım. Hatta buraya yazmıştım o gece yapamıyorum yardım edin diye. Öncelikle pozisyonunuz ne ve hissettiğiniz şey ne yazar mısınız

en rahat nasil olur canim ben su an o asamadayim ama basarabilmis degilim tam manasiyla
Benim sorunum kontrolü eşime vermekti. Ona teslim olamıyordum. O yüzden üstte yaptım tüm kontrol sizde oluyor çünkü. Kayganlığı sağladıktan sonra bu ne kullandığınıza bağlı değişir ama faydası çok çünkü ıslaklık olmuyor stresten biliyorsunuz. P.. i vajinaya yerleştirin ama eşiniz biraz oturma pozisyonunda olsun. Çünkü gireceği yer biraz arkaya doğru olduğu için eğimli olmalı. Yerleştirdikten sonra burundan nefes al ağızdan verirken popo yönünde dik değil kesinlikle it biraz. Hafif girerse hemen çıkma. Yanma hissi olursa korkma o sadece kasmandan kaynaklı. Hafif git gel yap kontrol sende. Sonra yavaş yavaş itmeye decam et. Yeri bulunca giricek. Nefes olayı çok işe yaradı bende. Gün içinde de yapıyorum ben kegel egzersizi. Tamamen girince de baskı hissi oluyor başta çıkmaya çalışcak. Sakın çıkma hemen git gel yap ve alıştır. Bu yazdıklarımın hepsini bana da kızlar yazdı. Yaparak deneyerek bulunuyor. Ve kendine inan. İnanmak seni çok rahatlatıyor

evet nefes ise yariyor gercektende sen yazmistin bana ilk buraya yazdigimda 4.boy aparatta oyle basarili olmustum.
baski cok oluyo gercektende ve az bisy alabildm ben gerisi gelmedi gerci daha bir defa denedik esli

evet nefes ise yariyor gercektende sen yazmistin bana ilk buraya yazdigimda 4.boy aparatta oyle basarili olmustum.
baski cok oluyo gercektende ve az bisy alabildm ben gerisi gelmedi gerci daha bir defa denedik esli
Bu süreç kişiden kişiye değişiyor işte benim canım tatlıdır biraz bende 3. Denemede yaptım. Ama arayı çok açmadım ben sağlam gaza gelmiştim çok inanmıştım. Buradaki kızlar yazdılar hep saolsunlar. Bu pozisyon işi senin denemelerinle çözülcek. Mesela altta olurken de belinin altında yastık alıp yaparsan yine daha rahat oluyor. Ama ben üstte daha rahatım bana göre daha bende iş. Baskı içinde şunu söylicem. Vajinismus olmayan kadınlar bile ilk etapta yaşamış bunu. Bu bizim olayımızdan dolayı değil. Sen zaten yarım girmişse bile bu olayı yapmışsın bence. Sadece sonuca bağlamak kalmış. Emin ol normal yapan 8 kadınla konuştuysam 7 si bana 2 ay zorlandık dediler. Yani onlarda hemen pat küt yapmamış. Yani bize bazen derler ya nasıl yapamıyorsun ben yaptım hemen diye. İnanma kimseye. Seni sinir etmek için millet neler diyor. Sonuçta vücudun daha önce olmayan bişey yapıyor yadırgaması normal. Bana açıkca bu şekilde anlatan beni rahatlatan insanların da çok faydası oldu bak. Bir de böyle düşün. Baskı herkeste oldu sen artık vajinismus değilsin ben de sana söyliyeyim hadi

ya cok iyisin gercekten sagol canım insallah degilimdir dedigin gibi daha basindayim ama gerisi gelecek inaniyorum evet dedigin gibi bende kimle konustuysam hep ilk 2 3 ay agrilarim oldu dedi bizimki psikolojik iste onlar kadar kolay atlatamadik

Peki neden? Kesin aynı sebepten başaramıyoruz. Ama o sebep ne bilmiyorum

Egzersizleri yapabiliyorum gerisi gelmiyor psikolojik olarak kendimi hazirlayamiyorum bende panik korku hepsi var . Eşimle kendimize 1 ay kadar bir süre tanidik eğer bu ay da olmazsa kızlık zarımı aldırmaktan başlayacağim. Ama bu B plani.
Şimdi egzersizlere devam hala..

kizlik zarını aldırman hic bi ise yaramaz canım bu psikolojik bisy zaten kızlık zarı acıyan kanayan yırtılan bisy degil biz yanlis bilgiler yuzunden bu haldeyiz doktor yardimi aliyor musn bilmiyorum ama b plani konusnda bir daha dusun

Kendinizi kasmanızla kızlık zarın alakası Yok ki doktor eğer alınması gerekli demediyse çare bu değil siz ilk girişte ilerlemede yine kasarsanız zarın alınması çözüm olmaz ..doktor yardımıyla çözebilirsiniz ve yardımla olduğu zaman yavaş yavaş açılıyor kan da gelmiyor o yırtıldı patladı olayı Yok yani zardan korkup kendinizi geri çekmeyin

Aslinda oyle ama insan caresizlikten her seyi dusunuyor galiba. Biraz daha egzersizle devam edecegim bakalim. Doktor yardimi alamadim inanilmaz pahali ve peşin istiyorlar bulundugum şehirde birisi 6 bin birisi 9 bin dedi. Vajinismusun ne kadar zor aşilir oldugunu bildikleri icin hepsi tuzak kurmus gibi geliyor. Halbuki egzersizlerle yenen çok..

Merhaba kizlar. Ben çok kotu durumdayim. Dün esimle kavga etdik. Dün telefon elinde ben gelince gizledi.bende kiminle konusuyosn dedim. Çok kizdi bana. Bende üzerine çok gittim bu konuda. O da bana sonda sen ilk önce şu durumu hall et sonra bana hesap sor dedi. Hastaligimi yuzume vurdu. şu vajinismusu da atlatamiyorum.Onun bu sözleri çox dokundu bana ama bana cesaret vermiyo ki şu durumdan kurtulayim. Ne yapicam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…