- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.201
Eger bu degerler normal de ne sorun olabilir baska kistim de yokmusProlaktin 8.90 tsh 1.698 bu degerler normal mii
Teşekkür ediyorum deneyeceğim mutlaka.İçe doğru bi fıs sıkın aradan 5 dk geçsin biraz ilerletin bir daha sıkın biraz bekleyip WC gidin sonra oturma odasında bel altına yastık koyun bir bacağınızı kanepeye atın diğeri paralel halıya uzatın deriiiiiinnnn derinnnn nefes alın baskı hissedeceksiniz bu normal zamanla size bağlı azalıyor benden taktik bunlar kolay gelsin
ayy çok sevindim canım ya :)Merhaba arkadşlar size bende kendi yaşadıklarımdan bahsetmek istiyorum belki sizde cesaretlenirsinz çünkü ben burdaki mesajları okuyarak çoğu zaman kendimi gaza getirirdim. 2018de evlendm 9 ay boyunca bir şeyler olur zamanla diye bekledm korkum vardı fakat aşarım diye düşünüyordm ilşkiye giremedğimizi bliyordm zamana bırakıyordm hep en son eşim araştırmış ve vajinismus adında bir psikolojik rahatszlık olabildiğini düşünüp bir klinikten randevu almş. Doktor baktı zorda olsa dedi bakiresin sen dedi tedaviye alalım vajinismus kesn hatta derecelendirirsek 5/4 seninkisi dedi. Neyse ben hemen tedaviye başladım ama bana ne yapacaklarını bilmiyordmben diyorum herlde ilaç ve konuşma falan hemşire geldi anlattı biraz bir şeyler eşimle birlikte snra eşim çalştığı için ben 5 gün tedaviye gittim ilk gün bliyorsnz plastik p. Şeklinde olan şeyler onun en küçüğüyle başladık ben hepsini yaptım 5 günün sonunda dedi eşinle ilişkiye gireblrsn artık bugün gt dene neyse ben heyecanla eve gttm fakat olmadı ben o şeylerle yapıyorum ama hala eşimle birlikte olamıyorm kasılıyorum neyse hemşireye mesj attm dedm %75i zorla girdi ama hala rahatta değilim tamamını da alamadm dedm neyse hemşire olmş falan diye tebrik etti ama olan bir şey yoktu. Ben taşındım yazın ordan o yüzden tekrar o kliniğe gdemezdm hem bana tekrar o aletlerle bir şeyler yapacaklardı fakat bütün olay beyinde ben bunu son 3 aydır kendm aştım beyninizi aşarsanz her şey hallolur o kadar çok ağlıyordm ki ben normal değil miyim diye şuan bundan mı korkmuşum diye kendme gülüyorum ben sürekli kendme acımayacak orası geniş orda bir duvar et hiçbir şey yok aslında diye kendmle konuştm hep ve seksle ilgili diziler filmler izledm stand-up lar izledm bana çok etkisi oldu gayet normalmiş gbi hissettirdi en azndan nasıl bir korku etki altına girmişsem . Hepinize tavsiyem zamanınızı boşuna harcamayın izleyin ve beyninizi rahatlatn bütün olay beyinde bir de burda bir arkdşta zeytinyağını okumuştum o kişidende Allah razı olsun okudum izledm zeytinyağı ile o iş tamam umarım tüm vajinismuslar bu sorunu aşar çünkü insanda psikoloji kalmıyor hepiniz sağlıcakla kalın
Biz şimdi yarım senedir evliyiz ama benim korkum artıyor. Aslında acıyacak diye korkmuyorum. Ama p... değdiği an panik oluyorum.. böyle olup düzelen var mı aranızda?
Peki siz nasil astiniz egzersiz asamasi esli denemede nasil yendiniz kolay yolu varsa ya da tavsiyeniz cok sevinirim eşli deneme asamasindayim evde kendim egzersiz yapiyorum esli denemede yariya kadar alabiliyorum devami gelmediArkadaşlar merhaba yaklaşık bir buçuk yıl önce ben de sizler gibi bu sayfalarda yardım arıyordum bana çok yardımcı olan arkadaşlar oldu moral, gaz, motivasyon Allah razı olsun çok fayda gördüm burdan 2 senelik vajinusmusu yendim ve hemen 1 ay sonra hamile kaldım Rabbim nasip ederse ben de anne olacağım ama aklım buralarda inanın diyorum çok yenemeyen var, çok zor durumda olan var hep dua ediyorum sizlere yeminler olsun. Bunu da anlattım moral olsun size ben de sizin gibiydim Aralık ayında yendim ve bambaşka biri oldum ben yaptıysam hepiniz hayli hayli yaparsınız çünkü buradaki bir çok kişiden daha kötü haldeyim ben. Ben kendim yenemedim doktorla yendim sadece 3 günde evet kolay olmadı öyle doktor sizi alıp bir iksir içirip gönderiyor sizde hemen başarıyorsunuz sanmayın sakın çok terler döktüm Vallahi ama olunca da ayyy bu muymuş diye kendimi küçümsedim kendime kızdım bu hastalık bizim elimizde eğer ben şehir dışına kadar gidip otele ve doktora o parayı vermeseydim belki yine erteler yapamazdım evde ama eşime karşı bir mahcubiyet oldu kendim çalışmadığım için zoruma gitti ve tüm gücümü kullandım kendimi zorlayabildiğim kadar zorladım sizden ricam assla pes etmeyin ve bazen kötü şeyleri bazen de iyi şeyleri düşünüp gaza gelin mesela daha fazla ilişkiye girmesem eşim beni aldatabilir, adamın hakkı sonuçta onu bundan mahrum eden benim sonra yuvam yıkılabilir bir gün Kocamın canına tak ederde herkes duyabilir yada artık anne olayım evladım olsun her gece yastığa başımı rahat koyayım istediğim zaman patır kütür ilişkiye girebileyim gibi gazlar verin kendinize ve zmaan koyun artık 4 gün içinde yapacam deyin seansa alın kendinizi zorlayın ve yapın Ha olmuyor mu gerekirse alyanslarınızı satın güzel bir doktor bulun ve tedavi olun kendinize bunu yapmayın ne olur.
Peki neden? Kesin aynı sebepten başaramıyoruz. Ama o sebep ne bilmiyorumBen hariç düzelen çok insan var. Ben düzelemiyorum. 8 ay bitti
en rahat nasil olur canim ben su an o asamadayim ama basarabilmis degilim tam manasiylaKızlar eşli deneme ben de takılmıştım. Hatta buraya yazmıştım o gece yapamıyorum yardım edin diye. Öncelikle pozisyonunuz ne ve hissettiğiniz şey ne yazar mısınız
Benim sorunum kontrolü eşime vermekti. Ona teslim olamıyordum. O yüzden üstte yaptım tüm kontrol sizde oluyor çünkü. Kayganlığı sağladıktan sonra bu ne kullandığınıza bağlı değişir ama faydası çok çünkü ıslaklık olmuyor stresten biliyorsunuz. P.. i vajinaya yerleştirin ama eşiniz biraz oturma pozisyonunda olsun. Çünkü gireceği yer biraz arkaya doğru olduğu için eğimli olmalı. Yerleştirdikten sonra burundan nefes al ağızdan verirken popo yönünde dik değil kesinlikle it biraz. Hafif girerse hemen çıkma. Yanma hissi olursa korkma o sadece kasmandan kaynaklı. Hafif git gel yap kontrol sende. Sonra yavaş yavaş itmeye decam et. Yeri bulunca giricek. Nefes olayı çok işe yaradı bende. Gün içinde de yapıyorum ben kegel egzersizi. Tamamen girince de baskı hissi oluyor başta çıkmaya çalışcak. Sakın çıkma hemen git gel yap ve alıştır. Bu yazdıklarımın hepsini bana da kızlar yazdı. Yaparak deneyerek bulunuyor. Ve kendine inan. İnanmak seni çok rahatlatıyoren rahat nasil olur canim ben su an o asamadayim ama basarabilmis degilim tam manasiyla
evet nefes ise yariyor gercektende sen yazmistin bana ilk buraya yazdigimda 4.boy aparatta oyle basarili olmustum.Benim sorunum kontrolü eşime vermekti. Ona teslim olamıyordum. O yüzden üstte yaptım tüm kontrol sizde oluyor çünkü. Kayganlığı sağladıktan sonra bu ne kullandığınıza bağlı değişir ama faydası çok çünkü ıslaklık olmuyor stresten biliyorsunuz. P.. i vajinaya yerleştirin ama eşiniz biraz oturma pozisyonunda olsun. Çünkü gireceği yer biraz arkaya doğru olduğu için eğimli olmalı. Yerleştirdikten sonra burundan nefes al ağızdan verirken popo yönünde dik değil kesinlikle it biraz. Hafif girerse hemen çıkma. Yanma hissi olursa korkma o sadece kasmandan kaynaklı. Hafif git gel yap kontrol sende. Sonra yavaş yavaş itmeye decam et. Yeri bulunca giricek. Nefes olayı çok işe yaradı bende. Gün içinde de yapıyorum ben kegel egzersizi. Tamamen girince de baskı hissi oluyor başta çıkmaya çalışcak. Sakın çıkma hemen git gel yap ve alıştır. Bu yazdıklarımın hepsini bana da kızlar yazdı. Yaparak deneyerek bulunuyor. Ve kendine inan. İnanmak seni çok rahatlatıyor
Bu süreç kişiden kişiye değişiyor işteevet nefes ise yariyor gercektende sen yazmistin bana ilk buraya yazdigimda 4.boy aparatta oyle basarili olmustum.
baski cok oluyo gercektende ve az bisy alabildm ben gerisi gelmedi gerci daha bir defa denedik esli
ya cok iyisin gercekten sagol canım insallah degilimdir dedigin gibi daha basindayim ama gerisi gelecek inaniyorumBu süreç kişiden kişiye değişiyor iştebenim canım tatlıdır biraz bende 3. Denemede yaptım. Ama arayı çok açmadım ben sağlam gaza gelmiştim çok inanmıştım. Buradaki kızlar yazdılar hep saolsunlar. Bu pozisyon işi senin denemelerinle çözülcek. Mesela altta olurken de belinin altında yastık alıp yaparsan yine daha rahat oluyor. Ama ben üstte daha rahatım bana göre daha bende iş. Baskı içinde şunu söylicem. Vajinismus olmayan kadınlar bile ilk etapta yaşamış bunu. Bu bizim olayımızdan dolayı değil. Sen zaten yarım girmişse bile bu olayı yapmışsın bence. Sadece sonuca bağlamak kalmış. Emin ol normal yapan 8 kadınla konuştuysam 7 si bana 2 ay zorlandık dediler. Yani onlarda hemen pat küt yapmamış. Yani bize bazen derler ya nasıl yapamıyorsun ben yaptım hemen diye. İnanma kimseye. Seni sinir etmek için millet neler diyor. Sonuçta vücudun daha önce olmayan bişey yapıyor yadırgaması normal. Bana açıkca bu şekilde anlatan beni rahatlatan insanların da çok faydası oldu bak. Bir de böyle düşün. Baskı herkeste oldu sen artık vajinismus değilsin ben de sana söyliyeyim hadi
Peki neden? Kesin aynı sebepten başaramıyoruz. Ama o sebep ne bilmiyorum
kizlik zarını aldırman hic bi ise yaramaz canım bu psikolojik bisy zaten kızlık zarı acıyan kanayan yırtılan bisy degil biz yanlis bilgiler yuzunden bu haldeyiz doktor yardimi aliyor musn bilmiyorum ama b plani konusnda bir daha dusunEgzersizleri yapabiliyorum gerisi gelmiyor psikolojik olarak kendimi hazirlayamiyorum bende panik korku hepsi var . Eşimle kendimize 1 ay kadar bir süre tanidik eğer bu ay da olmazsa kızlık zarımı aldırmaktan başlayacağim. Ama bu B plani.
Şimdi egzersizlere devam hala..
kizlik zarını aldırman hic bi ise yaramaz canım bu psikolojik bisy zaten kızlık zarı acıyan kanayan yırtılan bisy degil biz yanlis bilgiler yuzunden bu haldeyiz doktor yardimi aliyor musn bilmiyorum ama b plani konusnda bir daha dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?