- 12 Şubat 2020
- 1.867
- 2.622
- 83
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.161
çiş yapma hareketi ve derin nefesler alıp veriyorum bu sayede bir problem yaşamıyorum diğer şeyleri denerken yalnız birkaç kere parmaklarımı denediğimde nedense çok kasıldım ama diğerlerinde sıkıntı yok problem mi sizce ?Duvar hissi sıktığımız kaslarımız..daha kalın bisey denerken vajina girişine getirdiğinde çiş yapar gibi yap hep..sonra icine almaya çalış..birde tavsiyem kayganlaştırıcı kullan bu esnada...beynin sana sürekli acı kodu yolluycak ama o acı değil BASKI...baskıda can yakan bişey değil...çiş yapma hareketi bu işin en önemli hususu
Nedense parmak egzersizi kimilerimize hiç hoş gelmiyo( şahsen bana öyle)..ben tedavi olarak atlattim, Doktorum parmak egzersizi yaptirmiyordu aparatlarla çalışıyorduk hep...parmak egzersizi yaptirsaydı onu tercih etmezdim...bi iki defa tek parmakla çalıştırmıştı çünkü ilerde fitil falan kullanman gerekirse zorlanmıyayım diye demisti...korku girdigi an istemsizce kasılıyoruz..kasıldığını anladıģın an çiş yapıyo gibi gevşe...gevşedikten sonra nefes al ver..çiş yapma hareketi ve derin nefesler alıp veriyorum bu sayede bir problem yaşamıyorum diğer şeyleri denerken yalnız birkaç kere parmaklarımı denediğimde nedense çok kasıldım ama diğerlerinde sıkıntı yok problem mi sizce ?
bende aparatlarla ilerlemeyi düşünüyorum parmaklarımı kullandığım anda tuhaf oluyorum çünkü dediğiniz gibi gevşeyerek devam edeceğim teşekkür ederimNedense parmak egzersizi kimilerimize hiç hoş gelmiyo( şahsen bana öyle)..ben tedavi olarak atlattim, Doktorum parmak egzersizi yaptirmiyordu aparatlarla çalışıyorduk hep...parmak egzersizi yaptirsaydı onu tercih etmezdim...bi iki defa tek parmakla çalıştırmıştı çünkü ilerde fitil falan kullanman gerekirse zorlanmıyayım diye demisti...korku girdigi an istemsizce kasılıyoruz..kasıldığını anladıģın an çiş yapıyo gibi gevşe...gevşedikten sonra nefes al ver..
Rica ederim tez vakitte kolaylıkla atlatmaniz dileğiyle..bende aparatlarla ilerlemeyi düşünüyorum parmaklarımı kullandığım anda tuhaf oluyorum çünkü dediğiniz gibi gevşeyerek devam edeceğim teşekkür ederim ♥♥
bende sizin gibi endişeliydim acaba ne olacak diye. ama korkumun yersiz olduğunu gördüm . gerçekten balayı gibi düşünün.Murat bey anlayışlı ve kibar bir beyfendi. gerçekten yardımcı oluyor.Doktor araştırması yaparken hep parmak egzersizlerinden korkmuştum ve tedavilerinin nasıl olduğunu hep internetten araştırarak bilinçli bir şekilde gitmiştim. önce sizi hipnoz ediyor ve hipnoz olduktan sonra sizi odaya alıyor ve dilatör adı verilen aparatlar Dr beyin yardımıyla beraber nefes alıp vermeyi göstererek giriş oluyor. kendiniz bile inanamıyorsunuz ama inanın öyle korktuğunuz gibi değil ve hatta benim bunu size cesaret vermesi için söylüyorum ellerim engelli ( tam anlamıyla dr bey kendisi aparatı tutmamda ve itmemde çok yardımcı oldu).normalde bizim de 1 buçuk gün gibi kısa bir süre içinde bitecekti( dr beyin yanında aparat hoppp giriyor eşimle beraber zorlanıyordum hatta eşim doktor varken gayet güzel yapıyorsun diyordu). bizim ertesi gün olmuştu ve balayı gibi geçiyor tedaviniz. doktor bey tedavisinin arkasında. inanarak ve güvenerek gidin ki herşey güzel olsun inşallah.allaha emanet olun.mrblar bende dr ulusoy için mart ayına randevu aldım çok uzaktan gidicez bide 6000lira gibi bir para 1.5gün bir süre de tedavi olabileceğimizi söyledi gerçk mi diye düşğnmeden edemiyorum ama 7ay oldu bıktık tabii para falan düşünmüyoruz yeter ki olsun siz ne durumdaydınz gttiğinzde
nolur bana yardım edin ben yenemiyorum parmağımın çeyreği giriyor yarısı bile girmior elime bisey değiyor içerde kasılıyorum ittirsemde olmuyorcanım sen 4. boydan sonra direk eşli denemeye mi gectin
bende kendi kendime aparat yaparak ve çalışarak yenmeye çalışıyorum 2 gün çalışabildim yalnızca sonra regl oldum 2 gündür bir şey yapamıyorumYıllar sonra yazıyorum. Bu illete düştüğümde kurtulduğumda da yazmıştım şimdi yine yazıyorum. 4 yıl geçmiş aradan. Ben aparatla yendim ankarada tedaviyle, yemin ederim hep derim boşuna beklemişim, bunu çekmişim, 5 gün de kurtuldum yaa. Gidin tedavi olun. Burada yine kadınlar kulubü müdavimi oldum çocuk istiyorum ama eşimde azospermi var. Bunu da atlatırız inşallah. Girmişken buraya da yazmak istedim. İnanın başaracaksınız..
Canim anestol krem dene istersen, gercekten uyuşturuyor..sprey icin bisey diyemicem ama ben anestolu ilk girişine ve parmagimla iç kısımlara sürmüştüm..bacaklarini rahat birak vajina esneyen bi kanal tıpkı dar bi tayt gibi...giren her bacağın şeklini nasıl alıyorsa buda öyle...kendini kastığın orda Duvar varmis hissine kapıldığın an çiş yapıyor gibi yap ve hafif ıkın...inanki zor bisey yok...hissettiğimiz acı değil sadece baskıArkadaşlar ben 3 yıllık evliyim bu zamana kadar hep gecistirdik bi iki kere deneyebildik ondada sonuç başarısız. Ama ben bugün yine cesaretimi topladım yapmak istiyorum spreyi sıkıp sakinleştirici içmek istiyorum belki daha iyi olur. Sormak istediğim şey su spreyi nasil ve nereye sıkıyorsunuz tam olarak bide gerçekten acı hissi olmuyor mu?
Hiç kadın doğum doktoruna muayne oldun mu? Eline değdiğin şey kasların..ben aynayla vajinama baktığımda uzunlamasina bi et parçası görüyordum..kopcak korkusu tam 3.5 yılımı yedi..benimde parmağıma bisey geliyordu ve ben hep eyvah o et parcasina değiyorum bu nasıl bozulcakki diyordum...bu korku beni vajinismus yaptı...taaaki doktoruma gidip bildiğim tüm yanlışların doğrularını ögrenene kadar...benim o gördüğüm kaslarımmış..doktorum bana makatta sımsıkı görünür ama yeri gelir büyük boyutta bi dışkı hic can yakmadan cikar vajinanda şuan öyle..sen kasmayip kaslarinı kontrole aldığın an penisin girişide hic can yakıcı değil demişti...gercektende öyle oldu...hersey doğru bilgilendirilmekte ve bizdenolur bana yardım edin ben yenemiyorum parmağımın çeyreği giriyor yarısı bile girmior elime bisey değiyor içerde kasılıyorum ittirsemde olmuyor
Anestolumyok şuan ama spreyim var onuda cok met ediyorlar. Bidr ven pazartesi doktora gidecem hangi bölümden randevu almam lazım. Boluda oturuyorum yardimci olabilecek arkadas var mı acaba banaCanim anestol krem dene istersen, gercekten uyuşturuyor..sprey icin bisey diyemicem ama ben anestolu ilk girişine ve parmagimla iç kısımlara sürmüştüm..bacaklarini rahat birak vajina esneyen bi kanal tıpkı dar bi tayt gibi...giren her bacağın şeklini nasıl alıyorsa buda öyle...kendini kastığın orda Duvar varmis hissine kapıldığın an çiş yapıyor gibi yap ve hafif ıkın...inanki zor bisey yok...hissettiğimiz acı değil sadece baskı
Ben ilk Kadın doğuma gitmiştim..dedim böyle böyle...bi muayne edelim bakalim anatomik bi sorun var mi dedi...muayne etti bi sorun yok ama bana neden geldin ben vajinismusla ilgilenmiyorum vajinismusla ilgilenen bi kadın doğum uzmanina gidiceksin demişti..Öyle de yaptim 4 seanta bitti..Aslinda 3 te bitmisti ama 4 e tamanladıkAnestolumyok şuan ama spreyim var onuda cok met ediyorlar. Bidr ven pazartesi doktora gidecem hangi bölümden randevu almam lazım. Boluda oturuyorum yardimci olabilecek arkadas var mı acaba bana
işinizeArkadaşlar ben 3 yıllık evliyim bu zamana kadar hep gecistirdik bi iki kere deneyebildik ondada sonuç başarısız. Ama ben bugün yine cesaretimi topladım yapmak istiyorum spreyi sıkıp sakinleştirici içmek istiyorum belki daha iyi olur. Sormak istediğim şey su spreyi nasil ve nereye sıkıyorsunuz tam olarak bide gerçekten acı hissi olmuyor mu?
yine siz rahat ettiğiniz gibi yapın ama size bir öneride bulunmak istiyorum. bu konu başlığı altında insanların çok hikayelerini okudum evet sprey ve kremlerle de yenenler olmuş lakin geneli egzersizlerle yenmiş. bence yine spreyi ve sakinleştiriciyi kullanın ama egzersizde yapın, iyi geceler ♥Arkadaşlar ben 3 yıllık evliyim bu zamana kadar hep gecistirdik bi iki kere deneyebildik ondada sonuç başarısız. Ama ben bugün yine cesaretimi topladım yapmak istiyorum spreyi sıkıp sakinleştirici içmek istiyorum belki daha iyi olur. Sormak istediğim şey su spreyi nasil ve nereye sıkıyorsunuz tam olarak bide gerçekten acı hissi olmuyor mu?
Ben kendimde egzersizi yapacak cesareti bulamıyorum malesef.işinize
yine siz rahat ettiğiniz gibi yapın ama size bir öneride bulunmak istiyorum. bu konu başlığı altında insanların çok hikayelerini okudum evet sprey ve kremlerle de yenenler olmuş lakin geneli egzersizlerle yenmiş. bence yine spreyi ve sakinleştiriciyi kullanın ama egzersizde yapın, iyi geceler ♥
Ne güzel darısı bana insallah bende kadın doğuma gittim bi sıkıntı yok dedi doktor bana psikologa gitmem gerektiğini söyledi ama burdada bildiğim doktor yok internetten araştırdım sanki koca Bolu da bi ben bu illetle ugrasiyorum hic kimse bisey yazmamış.Ben ilk Kadın doğuma gitmiştim..dedim böyle böyle...bi muayne edelim bakalim anatomik bi sorun var mi dedi...muayne etti bi sorun yok ama bana neden geldin ben vajinismusla ilgilenmiyorum vajinismusla ilgilenen bi kadın doğum uzmanina gidiceksin demişti..Öyle de yaptim 4 seanta bitti..Aslinda 3 te bitmisti ama 4 e tamanladık
benimde öyle parmağıma et geliyorHiç kadın doğum doktoruna muayne oldun mu? Eline değdiğin şey kasların..ben aynayla vajinama baktığımda uzunlamasina bi et parçası görüyordum..kopcak korkusu tam 3.5 yılımı yedi..benimde parmağıma bisey geliyordu ve ben hep eyvah o et parcasina değiyorum bu nasıl bozulcakki diyordum...bu korku beni vajinismus yaptı...taaaki doktoruma gidip bildiğim tüm yanlışların doğrularını ögrenene kadar...benim o gördüğüm kaslarımmış..doktorum bana makatta sımsıkı görünür ama yeri gelir büyük boyutta bi dışkı hic can yakmadan cikar vajinanda şuan öyle..sen kasmayip kaslarinı kontrole aldığın an penisin girişide hic can yakıcı değil demişti...gercektende öyle oldu...hersey doğru bilgilendirilmekte ve bizde
göründüm. Uyuşturucu krem verdi emla pomad deniyorum gene olmuyor artık kafayı yiyeceğim ...benimde öyle parmağıma et geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?