- 9 Şubat 2020
- 173
- 162
- 53
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.221
Bu aparatı tam olarak nereden temin edebiliriz.evet nefes ise yariyor gercektende sen yazmistin bana ilk buraya yazdigimda 4.boy aparatta oyle basarili olmustum.
baski cok oluyo gercektende ve az bisy alabildm ben gerisi gelmedi gerci daha bir defa denedik esli
bana doktor verdi canim ama interbette falanda satiliyor onun disinda nereden bulabilrsin bilmiyorumBu
Bu aparatı tam olarak nereden temin edebiliriz.
evet doktor pahalı canım zaten doktorun yaptigi sadece seni rahatlatmak ve bilgi vermek eger elinde aparat varsa onlarla devam et ben doktora gittigime pisman oldum evde kendinde cok rahatlikla halledebilrsinAslinda oyle ama insan caresizlikten her seyi dusunuyor galiba. Biraz daha egzersizle devam edecegim bakalim. Doktor yardimi alamadim inanilmaz pahali ve peşin istiyorlar bulundugum şehirde birisi 6 bin birisi 9 bin dedi. Vajinismusun ne kadar zor aşilir oldugunu bildikleri icin hepsi tuzak kurmus gibi geliyor. Halbuki egzersizlerle yenen çok..
egzersiz falan yapıyor musun canımMerhaba kizlar. Ben çok kotu durumdayim. Dün esimle kavga etdik. Dün telefon elinde ben gelince gizledi.bende kiminle konusuyosn dedim. Çok kizdi bana. Bende üzerine çok gittim bu konuda. O da bana sonda sen ilk önce şu durumu hall et sonra bana hesap sor dedi. Hastaligimi yuzume vurdu. şu vajinismusu da atlatamiyorum.Onun bu sözleri çox dokundu bana ama bana cesaret vermiyo ki şu durumdan kurtulayim. Ne yapicam bilmiyorum
Oluyo canm biraz kendni fazla zorlaydysan . Ben yendm ama ilişkiyr grmdn önce apartlarla açyrum önden şimdlik bazen girmyo yada canm acıyoKızlar bir şey soracağım, bir ve ikinci boy aparatlarını deniyorum şimdilik alıştırma sürecindeyim normalde küçük boy kolay şekilde girerken bugunkü denememde zorlandım sanki orası açılmakta zorlandı. (Nefes egzersizlerine ve kayganlaştırıcıya rağmen) Parmakla deneyeyim dedim o da zorladı hatta yanar gibi his oldu. Acaba dün deneme yaparken orası tahriş falan olmuş olabilir mi? Böyle bir durumla karşılaşanlar oldu mı acaba Merak ettim
Seni tebrik ederim canım inşallah ben de o seviyeye kadar başarırım en kısa zamanda. O zaman bir iki gün dinlenip tekrar deneyeceğim. Ayrıca aparatlarla denerken kanama oldu mu yoksa Eşli denemede mi olduOluyo canm biraz kendni fazla zorlaydysan . Ben yendm ama ilişkiyr grmdn önce apartlarla açyrum önden şimdlik bazen girmyo yada canm acıyo
Altada geçtim üstede geçtim olmadı.üsttetken yüzüm eşime dönükte denedim arkamda dönükte ama girmiyor bi süre snrada cok denemekten sönüyor..Kızlar eşli deneme ben de takılmıştım. Hatta buraya yazmıştım o gece yapamıyorum yardım edin diye. Öncelikle pozisyonunuz ne ve hissettiğiniz şey ne yazar mısınız
Eşine onun için geçici bir çözüm bulmasını öner bence. Ben soran olmayınca söylemedim ama eşim macun almıştı aktardan. Önce kabul etmedi. Dedim sorun bende sadece uzun sürw denediğim için bana yardım ediceksin dedim. Çünkü sönme olunca çöküyordum. Macun çok iyi geldi. Eşine söyle ben gibi. Sonra zaten gerek kalmıcak.Altada geçtim üstede geçtim olmadı.üsttetken yüzüm eşime dönükte denedim arkamda dönükte ama girmiyor bi süre snrada cok denemekten sönüyor..
İnşallah en kısa zamanda başarırsınız. Aynen biraz dinlenip devam edin. Ama zaten 4ü yaptıktan sonra peniside alırsınız rahatlıkla. Ben apartları almdan önce ara ara parmağımı sokyrdum o zman bozulduSeni tebrik ederim canım inşallah ben de o seviyeye kadar başarırım en kısa zamanda. O zaman bir iki gün dinlenip tekrar deneyeceğim. Ayrıca aparatlarla denerken kanama oldu mu yoksa Eşli denemede mi oldu
Nefes alıp verip rahatlatymsn kendni . Ben öyle cesaretlenydum ilk üstte denedğimde kendimi sıktığımdan yapamazdm ama ara ara durup nefes alıp verip kendimi rahatlatrk devam ettiğimde olurdu ha bide yapamdığım yerde önce apartı alıp üzerine otururdum sonra hemen penise geçerdim.Altada geçtim üstede geçtim olmadı.üsttetken yüzüm eşime dönükte denedim arkamda dönükte ama girmiyor bi süre snrada cok denemekten sönüyor..
Aktara gidip sadece macun mu diyeyim canım direk anlaşılır mı?Eşine onun için geçici bir çözüm bulmasını öner bence. Ben soran olmayınca söylemedim ama eşim macun almıştı aktardan. Önce kabul etmedi. Dedim sorun bende sadece uzun sürw denediğim için bana yardım ediceksin dedim. Çünkü sönme olunca çöküyordum. Macun çok iyi geldi. Eşine söyle ben gibi. Sonra zaten gerek kalmıcak.
4.yü aldım ama hiç bir apartın üzerine oturamıyorum.hep arkama yaslanıp bacaklarımı kendime dogru çektigimde yapabiliyorm.eşimlede bu şekilde birleşme sağlayamıyoruzNefes alıp verip rahatlatymsn kendni . Ben öyle cesaretlenydum ilk üstte denedğimde kendimi sıktığımdan yapamazdm ama ara ara durup nefes alıp verip kendimi rahatlatrk devam ettiğimde olurdu ha bide yapamdığım yerde önce apartı alıp üzerine otururdum sonra hemen penise geçerdim.
Bacak omuza denedin mi o zamn oda rahat4.yü aldım ama hiç bir apartın üzerine oturamıyorum.hep arkama yaslanıp bacaklarımı kendime dogru çektigimde yapabiliyorm.eşimlede bu şekilde birleşme sağlayamıyoruz
Yok onu hiç denememiştimBacak omuza denedin mi o zamn oda rahat
Ama aparata oturmanı tavsiye ederim ilk başlarda daha basit bnce altta biraz zor geliyo bana4.yü aldım ama hiç bir apartın üzerine oturamıyorum.hep arkama yaslanıp bacaklarımı kendime dogru çektigimde yapabiliyorm.eşimlede bu şekilde birleşme sağlayamıyoruz
O zman onu dene yada belinin altına yastık koy. Bi bacağını kanepeye kaldır bacağını açırarak diğerini eşinin beline doğru kaldır . Biz yatakta yapamyruz da ondna kanepe dedmYok onu hiç denememiştim
Yerde mi yapıyorsunuzO zman onu dene yada belinin altına yastık koy. Bi bacağını kanepeye kaldır bacağını açırarak diğerini eşinin beline doğru kaldır . Biz yatakta yapamyruz da ondna kanepe dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?