Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bide bu şekilde denicem canımmm teşekkür ederim

Umarım hallederiz bende acımasa bile artık dokunur dokunmaz refleks oluşmuş bacaklarımı kapamamama rağmen popo kaslarınla sıkıyor ve gerçekten girmiyor ama birkere zeytinyağ sürmüştüm bıraksaydım gerçekten girecekti onda da ben korktum oturamadim

Sağol canim ne zamandir esim yaklasmamisti.Hafta ici de zaten is var diye olmuyor kolay kolay.Belki bu hafta sonu yapariz demistim ama dün sacma sapan bir nedenden esim küstü bana ve iki gündür ayri odada oturuyor bir de.İyice sinirimi bozuyor gerçekten bu adamYeterince ilgi göremedigim icin de ona yaklasasim gelmiyor artik.Bazen bosanmak istiyorum ama yapamiyorum onu da malesef

Canim ALLAH korusun siz en zoru yaptiniz bak artik gerçek kari kocasiniz cok şükür biz sana dua edelim bu ufak seyleri atin kenara ins icten dua edelim bebeginiz olsun ins hayırlısıyla

Ya afersin ama esli denerken aparat gibi tuttum dedin ya sen mi kendini itiyorsun esin mi itiyo bizde niye ilerlemiyo acaba esim sirt üstü yatiyo bende üstte deniyorum bir türlü olmuyo tamamen dik mi duruyorsun oturarak mi yapmak lazim aciyi ayarlayamiyorum bazilarina belki sacma gelebilir bu yazdigim ama inanin o anki stresle olmuyor yani yanlis anlamayin o yuzden

Canim ALLAH korusun siz en zoru yaptiniz bak artik gerçek kari kocasiniz cok şükür biz sana dua edelim bu ufak seyleri atin kenara ins icten dua edelim bebeginiz olsun ins hayırlısıyla
Sagol canim Allah razi olsun senden.Ben artik normal kari kocalar gibi olmak istiyorum ama bir türlü olmuyor malesef,esimle cogu zaman ev arkadasi gibiyiz.İnsallah düzeliriz ne diyim

Anliyorum canim seni biz de öyle zorlanmistik esimle yaparken.Önce ben alttayken denedik,yariya kadar falan girdi.Ben tutup yerlestirdikten sonra o itti yavas yavas.Sonra üstte denedim ve yine aparat gibi yerlestirip dizlerimden destek alarak oturdum yavasca.Böyle yapinca tamami girdi.

Ben aparatlari hep sirt üstü aldigim icin ona alismisim tabi esli denemede de sırt üstü durunca panik oluyorum sanki bir anda acicak diye

Ben aparatlari hep sirt üstü aldigim icin ona alismisim tabi esli denemede de sırt üstü durunca panik oluyorum sanki bir anda acicak diye
Bir anlik cesaretle oluyor canim.Kendini biraz rahatlat ve korkma.Penisi kendin yerlestir ve yavas itsin esin,birak kendini bir sey olmaz.Her sey beyinde bitiyor.Aciyi düsünme o anda ve yalnizca zevke odaklan.

Canim bende onu demiyorum zaten bizde jel var sizdeki farkli demek o krem baya uyusturuyor
O baya uyuşturan krem nedir acaba

selam kızlar.
Vajinismusu yendim.
belki defalarca söyledim yendiğimi ama burda bu yazıları okuyanlar için umut olmak istedim.
Eğer kendi başınıza başaramıyorsanız artık daha fazla beklemeyin lütfen yardım alın.
bu hayatı kendinize de eşinize de kötü yaşatmayın. çünkü bu durumdan kurtulunca o kadar rahatlıyorsunuz ki sanki yeni evlenmiş gibi oluyorsunuz ve o korkunuz geçiyor.
ben burda bi doktora gittim terapi uyguladı o şekilde yendim.
her seferinde o doktorun adını vermek istemiyorum ama Gaziantep ve çevre illerde olanlar bana özelden yazabilir. ben başımdan geçen süreçleri anlatabilirim.

selam kızlar.
Vajinismusu yendim.
belki defalarca söyledim yendiğimi ama burda bu yazıları okuyanlar için umut olmak istedim.
Eğer kendi başınıza başaramıyorsanız artık daha fazla beklemeyin lütfen yardım alın.
bu hayatı kendinize de eşinize de kötü yaşatmayın. çünkü bu durumdan kurtulunca o kadar rahatlıyorsunuz ki sanki yeni evlenmiş gibi oluyorsunuz ve o korkunuz geçiyor.
ben burda bi doktora gittim terapi uyguladı o şekilde yendim.
her seferinde o doktorun adını vermek istemiyorum ama Gaziantep ve çevre illerde olanlar bana özelden yazabilir. ben başımdan geçen süreçleri anlatabil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…