- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.781
Bide bu şekilde denicem canımmm teşekkür ederimYatak kenarina gec altina tam.popona baya kallkmasi icin yastik koy bacaklarini nekdr cok acarsan okdr guzel girer canim.sikma.kendini inan acimicakkk biyerde tikaniyosun ordan sonrasi zaten boslukk .
Bak.o tikandigin yerde osurur gbi yap afedersin byle yazmak zorundayim amaa oyle.yap o yerde arada banada hala bi.zorlanma geliyor ama yapicaksin bunu inan guven kendine
Bendede eşli olmuyor.4.dilarör hiç bi şekilde girmiyor ama 3 le col rahat yapabiliyorum.iki parmakta zorlayınca alıyorum.cogu doktor iki parmaktan snda eşli denetiyor ve oluyor benmkş neden olmadı bilmiyorum.her pozisyonda denedik nerdeyse bi ara yarısı girdi gibi oldu ama o andada ben kas katı oldum devamı gelmedi.nası serbest bırakıcaz kendimizi o an yaa
Umarım hallederiz bende acımasa bile artık dokunur dokunmaz refleks oluşmuş bacaklarımı kapamamama rağmen popo kaslarınla sıkıyor ve gerçekten girmiyor ama birkere zeytinyağ sürmüştüm bıraksaydım gerçekten girecekti onda da ben korktum oturamadimBendede eşli olmuyor.4.dilarör hiç bi şekilde girmiyor ama 3 le col rahat yapabiliyorum.iki parmakta zorlayınca alıyorum.cogu doktor iki parmaktan snda eşli denetiyor ve oluyor benmkş neden olmadı bilmiyorum.her pozisyonda denedik nerdeyse bi ara yarısı girdi gibi oldu ama o andada ben kas katı oldum devamı gelmedi.nası serbest bırakıcaz kendimizi o an yaa
Kendine guven neden yapamayasın bak bizde o dilatorlerden geçtikesli en kolayi dediğimu uygula allah yardimcin olsuntez zamanda kurtulasiBide bu şekilde denicem canımmm teşekkür ederim
Aminn inşallahKendine guven neden yapamayasın bak bizde o dilatorlerden geçtikesli en kolayi dediğimu uygula allah yardimcin olsuntez zamanda kurtulasi
Canim uyusduruxu krem vardi ilkden bisi anlamadim 2 .de krem surmicem acirsada acir dedim ama aman aman bi acima olmadiPeki git gel ysparken nasil oldu zorlanfin mi
Canim bizim doktorumuz degiskenruh liyla ayni bize sadece durex jel verdj onu sürüyoruzCanim uyusduruxu krem vardi ilkden bisi anlamadim 2 .de krem surmicem acirsada acir dedim ama aman aman bi acima olmadi
Onu bilemem canim nekadr suredir tedavidesn ve nkdr 9 10 gunde bitti benimCanim bizim doktorumuz degiskenruh liyla ayni bize sadece durex jel verdj onu sürüyoruz
Sağol canim ne zamandir esim yaklasmamisti.Hafta ici de zaten is var diye olmuyor kolay kolay.Belki bu hafta sonu yapariz demistim ama dün sacma sapan bir nedenden esim küstü bana ve iki gündür ayri odada oturuyor bir de.İyice sinirimi bozuyor gerçekten bu adamSupetsin canim bitti gitti şükür yaptin seni gönülden alkışlıyorum bide bilitsin tabi ama ben asilama oldum ya hamile kalirken adetle bitlikte 14 ve 16. Gününü hesapla o iki gün olsun yapin ins hayirli sonuclar alirsin
Canim bende onu demiyorum zaten bizde jel var sizdeki farkli demek o krem baya uyusturuyorOnu bilemem canim nekadr suredir tedavidesn ve nkdr 9 10 gunde bitti benim
Evet canimCanim bende onu demiyorum zaten bizde jel var sizdeki farkli demek o krem baya uyusturuyor
Canim ALLAH korusun siz en zoru yaptiniz bak artik gerçek kari kocasiniz cok şükür biz sana dua edelim bu ufak seyleri atin kenara ins icten dua edelim bebeginiz olsun ins hayırlısıylaSağol canim ne zamandir esim yaklasmamisti.Hafta ici de zaten is var diye olmuyor kolay kolay.Belki bu hafta sonu yapariz demistim ama dün sacma sapan bir nedenden esim küstü bana ve iki gündür ayri odada oturuyor bir de.İyice sinirimi bozuyor gerçekten bu adamYeterince ilgi göremedigim icin de ona yaklasasim gelmiyor artik.Bazen bosanmak istiyorum ama yapamiyorum onu da malesef
Ya afersin ama esli denerken aparat gibi tuttum dedin ya sen mi kendini itiyorsun esin mi itiyo bizde niye ilerlemiyo acabaBen de basta esimle yaparken zorlandim ama kafama koydugum icin artik yapicam diye üzerine gittim.Esimin p..sini aparat gibi tutup kendimi rahat birakmaya calistim ve yavas yavas girdi.En basta kayganlastirici sürdüm ve esime de hic kimildamamasini söyledim.
Sagol canim Allah razi olsun senden.Ben artik normal kari kocalar gibi olmak istiyorum ama bir türlü olmuyor malesef,esimle cogu zaman ev arkadasi gibiyiz.İnsallah düzeliriz ne diyimCanim ALLAH korusun siz en zoru yaptiniz bak artik gerçek kari kocasiniz cok şükür biz sana dua edelim bu ufak seyleri atin kenara ins icten dua edelim bebeginiz olsun ins hayırlısıyla
Anliyorum canim seni biz de öyle zorlanmistik esimle yaparken.Önce ben alttayken denedik,yariya kadar falan girdi.Ben tutup yerlestirdikten sonra o itti yavas yavas.Sonra üstte denedim ve yine aparat gibi yerlestirip dizlerimden destek alarak oturdum yavasca.Böyle yapinca tamami girdi.Ya afersin ama esli denerken aparat gibi tuttum dedin ya sen mi kendini itiyorsun esin mi itiyo bizde niye ilerlemiyo acabaesim sirt üstü yatiyo bende üstte deniyorum bir türlü olmuyo tamamen dik mi duruyorsun oturarak mi yapmak lazim aciyi ayarlayamiyorum bazilarina belki sacma gelebilir bu yazdigim ama inanin o anki stresle olmuyor yani yanlis anlamayin o yuzden
Ben aparatlari hep sirt üstü aldigim icin ona alismisim tabi esli denemede de sırt üstü durunca panik oluyorum sanki bir anda acicak diyeAnliyorum canim seni biz de öyle zorlanmistik esimle yaparken.Önce ben alttayken denedik,yariya kadar falan girdi.Ben tutup yerlestirdikten sonra o itti yavas yavas.Sonra üstte denedim ve yine aparat gibi yerlestirip dizlerimden destek alarak oturdum yavasca.Böyle yapinca tamami girdi.
Bir anlik cesaretle oluyor canim.Kendini biraz rahatlat ve korkma.Penisi kendin yerlestir ve yavas itsin esin,birak kendini bir sey olmaz.Her sey beyinde bitiyor.Aciyi düsünme o anda ve yalnizca zevke odaklan.Ben aparatlari hep sirt üstü aldigim icin ona alismisim tabi esli denemede de sırt üstü durunca panik oluyorum sanki bir anda acicak diye
Yatak kenarina gec altina tam.popona baya kallkmasi icin yastik koy bacaklarini nekdr cok acarsan okdr guzel girer canim.sikma.kendini inan acimicakkk biyerde tikaniyosun ordan sonrasi zaten boslukk .
Bak.o tikandigin yerde osurur gbi yap afedersin byle yazmak zorundayim amaa oyle.yap o yerde arada banada hala bi.zorlanma geliyor ama yapicaksin bunu inan guven kendine
O baya uyuşturan krem nedir acabaCanim bende onu demiyorum zaten bizde jel var sizdeki farkli demek o krem baya uyusturuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?