- 20 Haziran 2018
- 124
- 20
- 98
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.801
Ben yeneli 2 sene oldu ama bende hala kasilma var istek yok yapmak istemiyorumMerhaba kizlar uzun zaman oldu buraya yazmayali.. yazmamamin sebebi bi yol katemedigim icin. Fakat bugun biraz ilerleme oldu esimin p. Biraz girdi ama sanki orda bi duvar var ilerlemiyor. Simdi nasil ilerliycem ne yapicam hic bilmiyorum..
Duvar diye düşündüğümüz o yerde çişini yapar gibi veya özür dilerim ama osurur gibi yapınca p.... ilerliyor . Duvar diye düşündüğümüz yerden sonrası o kadar kolay ki . Önemli olan p.... ucunu alabilmen, önemli olan kısmı yapmışsın bence , biraz cesaretle biter inşallahMerhaba kizlar uzun zaman oldu buraya yazmayali.. yazmamamin sebebi bi yol katemedigim icin. Fakat bugun biraz ilerleme oldu esimin p. Biraz girdi ama sanki orda bi duvar var ilerlemiyor. Simdi nasil ilerliycem ne yapicam hic bilmiyorum..
Başardım9 aydır evli ve başlangıçta ileri derecede Vajinismus olan biri olarak evde kendim egzersiz yaparak ve @Hyt52’nin dostluğu ve desteğiyle yendim Lütfen pes etmeyin , ben bir gün başarabileceğimi ve buraya ben de “başardım” yazacağımı , hele de doktor desteği almadan yeneceğimi hiç düşünmüyordum . Bol bol egzersiz yapın lütfen , bunu yenmenin tek yolu bu . Allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun
Tamam birdahakine oyle deniyim.. insallah olur bu sefer cunku buraya kadar zor geldim artik olsun istiyorum.Duvar diye düşündüğümüz o yerde çişini yapar gibi veya özür dilerim ama osurur gibi yapınca p.... ilerliyor . Duvar diye düşündüğümüz yerden sonrası o kadar kolay ki . Önemli olan p.... ucunu alabilmen, önemli olan kısmı yapmışsın bence , biraz cesaretle biter inşallah
Serce parmakla sürebilirsin hissetmezsin bile emin ol dokunmaya alisirsan eğer parmak egzersizi cok kolay olur bende dokunamiyodum en baslarda parmagimi delige koydum bekledim panik gitsin diye sonra alistim :) yapabilirsinarkadaşlar merhaba,aynı dert bende de var..parmak yada dilatör egzersizi yapmadım yapamam da zaten . ben yüzütü şekilde başını aldım fakat sonra içim çok acıdı.. diyorum ki içime şırınga ile kayganlaştırıcı yada ultrason jeli sıksam hani kaygan olması için bir sıkıntı olurmu... yada başka bir öneriniz varmı... üstte denedim alamıyorum hiç...sadece yüzüstü alıyorum...sadece başını
çok korkuyorum....şırıngayla sıksam sıkıntı olurmu...Serce parmakla sürebilirsin hissetmezsin bile emin ol dokunmaya alisirsan eğer parmak egzersizi cok kolay olur bende dokunamiyodum en baslarda parmagimi delige koydum bekledim panik gitsin diye sonra alistim :) yapabilirsin
Canim kendin evde egzersiz yapamam diyorsan inanki bekleme bak ben 3 bucuk yil bekledim kendim yaparsam edersem die yapabildimmi hayir tedavi gordum iyikise görmüşum bitti gitti şükür.arkadaşlar merhaba,aynı dert bende de var..parmak yada dilatör egzersizi yapmadım yapamam da zaten . ben yüzütü şekilde başını aldım fakat sonra içim çok acıdı.. diyorum ki içime şırınga ile kayganlaştırıcı yada ultrason jeli sıksam hani kaygan olması için bir sıkıntı olurmu... yada başka bir öneriniz varmı... üstte denedim alamıyorum hiç...sadece yüzüstü alıyorum...sadece başını
Hic korkma canim bana gore siringa daha zor olur serce parmaginla dokun eger cok acirsa kontrol sende ama emin ol acimicak önce bir dokun sonra daire çizer gibi elini gezdir aliscaksin en azindan bunu denemelisin seni cok rahatlaticak kendine güven:)çok korkuyorum....şırıngayla sıksam sıkıntı olurmu...
Canım hamilelik brlirtilerinn var mı mide bulantısı goguslerde ağrı falan ben kızıma hamileyken 3 ay kusma tiksinti fenaydı yaCanim kendin evde egzersiz yapamam diyorsan inanki bekleme bak ben 3 bucuk yil bekledim kendim yaparsam edersem die yapabildimmi hayir tedavi gordum iyikise görmüşum bitti gitti şükür.
Bende seb gbiydim parnak dilator olmadan yenebilirmiyim die dusundum buraya konu bile actim ozamanlar dilator yada parmak olmadan malesef olmuyor tez zamanda yenersin vajinimuslu kadin kalmasin bu hayattaaa
Göğüslerim agrio zaten buda adet belirtim camim midem fln suan bulanmioCanım hamilelik brlirtilerinn var mı mide bulantısı goguslerde ağrı falan ben kızıma hamileyken 3 ay kusma tiksinti fenaydı ya
Aman çok iyi bulantı çok kötü birsetGöğüslerim agrio zaten buda adet belirtim camim midem fln suan bulanmio
inşallahHic korkma canim bana gore siringa daha zor olur serce parmaginla dokun eger cok acirsa kontrol sende ama emin ol acimicak önce bir dokun sonra daire çizer gibi elini gezdir aliscaksin en azindan bunu denemelisin seni cok rahatlaticak kendine güven:)
Bana yardımcı olurmusunuzçaresız deılsın bende öyleydım ve ilerledım özel msjına bak anlattım ecenur
Yardımcı olur musunuzADACIM : tanıdım senin benn de kurtuldum arkadaşlar sayesinde şimdi de burdakilere yardımcı olmaya çalışıyorum bennn..
belki sende beni görmüşsündür..
arkdaşlar korkmayın vajiden çöüzümü basit benim yıllarım gitti bir hiç yüzünden sizin gitmesin bariii..
Banada yardım edin lutfen
Yardımcı olur musunuzADACIM : tanıdım senin benn de kurtuldum arkadaşlar sayesinde şimdi de burdakilere yardımcı olmaya çalışıyorum bennn..
belki sende beni görmüşsündür..
arkdaşlar korkmayın vajiden çöüzümü basit benim yıllarım gitti bir hiç yüzünden sizin gitmesin bariii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?