- 19 Kasım 2016
- 5.569
- 4.132
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.741
Cok sukur evet canimCanim hamile misin yaaaa oyle sanki yok esliye gecemedik
Ben altta bacaklar acik.kuzumO nasildi canim
Cok sevindim canim çok ins hayirli saglikli olurCok sukur evet canim❤
Canim sana önceden yap yap derken aynisi bana oldu valla bide evde kızim var okul yok geç yatiyor hepsi bi sıkıntı ins biterDaha denemediniz mi canim?
Çok sevindim canim senin adina,darisi basima insallahCok sukur evet canim❤
Evet canim oluyor öyle bizde de hep bir seyler çikiyor.Esim de sacma sacma seylerden küsüyor hic anlamiyorum.Canim sana önceden yap yap derken aynisi bana oldu valla bide evde kızim var okul yok geç yatiyor hepsi bi sıkıntı ins biter
Allah razi. Olsun canım insalllajCok sevindim canim çok ins hayirli saglikli olur
Insalllah tez zamanda hemen hemeeenÇok sevindim canim senin adina,darisi basima insallah
Seni çok seviyor eminim çocuk ta ister dimi eminim erkekler cocuk severEvet canim oluyor öyle bizde de hep bir seyler çikiyor.Esim de sacma sacma seylerden küsüyor hic anlamiyorum.
Olsa ister belki canim ama olsun diye de hic ugrasmiyor.Benim esim hala cocuk gibi davraniyor ya büyüyemedi bir türlü hep sinirleniyorum onaSeni çok seviyor eminim çocuk ta ister dimi eminim erkekler cocuk sever
Olsa ister belki canim ama olsun diye de hic ugrasmiyor.Benim esim hala cocuk gibi davraniyor ya büyüyemedi bir türlü hep sinirleniyorum ona
[/QUOTE
Ister tabiki hemen olmuyor ha deyince de hamile kalınmıyor canim beklemeyin bence hemen yapın kalan var tabiki hemendeOlsa ister belki canim ama olsun diye de hic ugrasmiyor.Benim esim hala cocuk gibi davraniyor ya büyüyemedi bir türlü hep sinirleniyorum ona
İste her seye cocuk gibi küsen bir esle nasil cocuk yapicam bilmiyorum ki canimIster tabiki hemen olmuyor ha deyince de hamile kalınmıyor canim beklemeyin bence hemen yapın kalan var tabiki hemende
Valla ben senin adamı anlamadim canim yasiniz kaçtiİste her seye cocuk gibi küsen bir esle nasil cocuk yapicam bilmiyorum ki canim
Bence eşini cok cok seviyor ama konusmuyorlar belki kendi aralarinda acikca deseki arkadsimiz cocigumuz olsun mutlulugumuz katlansin ne bilimValla ben senin adamı anlamadim canim yasiniz kaçti
Çocuk evin bereketi nesesi bence rabbim.dileyen isyeyen herkrse nasip etsinBence eşini cok cok seviyor ama konusmuyorlar belki kendi aralarinda acikca deseki arkadsimiz cocigumuz olsun mutlulugumuz katlansin ne bilim
Amin canim ins degiskenruhlu arkadasimizada bizde kiz var kocamsm oldu kucagada sigmiyor bende isterim yeniden buyutmek yas 35 olduÇocuk evin bereketi nesesi bence rabbim.dileyen isyeyen herkrse nasip etsin
Hadi insalllah bu is bitsin allahhh tez zamanda versin canım hic korkmaaa aparatlardan daha kolay esli emin ol ben sndi aparat yapamam yani bi sure sonra nasil yaptim aparatlari diyosun esliyi nasil yapamadim diosunAmin canim ins degiskenruhlu arkadasimizada bizde kiz var kocamsm oldu kucagada sigmiyor bende isterim yeniden buyutmek yas 35 oldu
Canim anliyamadim aparatlarimi zor yaptim dedin canimHadi insalllah bu is bitsin allahhh tez zamanda versin canım hic korkmaaa aparatlardan daha kolay esli emin ol ben sndi aparat yapamam yani bi sure sonra nasil yaptim aparatlari diyosun esliyi nasil yapamadim diosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?