- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.761
Canim bi daha yazarmisin anlamadimHadi insalllah bu is bitsin allahhh tez zamanda versin canım hic korkmaaa aparatlardan daha kolay esli emin ol ben sndi aparat yapamam yani bi sure sonra nasil yaptim aparatlari diyosun esliyi nasil yapamadim diosun
Yasim 35 ,onun da 38 canim.Normalde iyidir ama kücücük seylere de cocuk gibi küsüyor.Konusmak yerine icine atip sinirleniyor.Ben de nasil davranacagimi sasiriyorum artik.Bu tavirlari beni biktirdi ve kendinden soguttuValla ben senin adamı anlamadim canim yasiniz kaçti
Insalllah tez zamanda araniz duzelir evinize bi bebek gelir değişir o zaman bak gor canimYasim 35 ,onun da 38 canim.Normalde iyidir ama kücücük seylere de cocuk gibi küsüyor.Konusmak yerine icine atip sinirleniyor.Ben de nasil davranacagimi sasiriyorum artik.Bu tavirlari beni biktirdi ve kendinden soguttu
Canim esli yapinca aparat zor geliyor yani esinle yaptikdan sonra diceksin ki aparatlr ile nasil yaptim esimle.daha kolayolduuuCanim anliyamadim aparatlarimi zor yaptim dedin canim
Ne güzel maşallah nasıl yendiniz acaba ben hiç yapamıyorum az bi girişe bile izin veremiyorum egzersizleri yapabilmekte ragmenSağol canim iyiyim yapabiliyorum ama çok nadir yapiyoruz.Esim pek istekli değil,ben de bir şey diyemiyorum malesef çekiniyorumBir de cok az yaptigimiz icin hala tam olarak alisamadim.
Bende parmak egzersizleri yapabilmeme rağmen esimleyapamiyorum bana da yardımcı olur musunuz çok bunaldim artikHangisi?
Bendede eşli olmuyor.4.dilarör hiç bi şekilde girmiyor ama 3 le col rahat yapabiliyorum.iki parmakta zorlayınca alıyorum.cogu doktor iki parmaktan snda eşli denetiyor ve oluyor benmkş neden olmadı bilmiyorum.her pozisyonda denedik nerdeyse bi ara yarısı girdi gibi oldu ama o andada ben kas katı oldum devamı gelmedi.nası serbest bırakıcaz kendimizi o an yaaBende parmak egzersizleri yapabilmeme rağmen esimleyapamiyorum bana da yardımcı olur musunuz çok bunaldim artik
4 du ben 2 kere ya aldim ya alamadim poponun altina yastik koy bacaklarini nekdr guzel ayırırsan okdr guzel girer canimBendede eşli olmuyor.4.dilarör hiç bi şekilde girmiyor ama 3 le col rahat yapabiliyorum.iki parmakta zorlayınca alıyorum.cogu doktor iki parmaktan snda eşli denetiyor ve oluyor benmkş neden olmadı bilmiyorum.her pozisyonda denedik nerdeyse bi ara yarısı girdi gibi oldu ama o andada ben kas katı oldum devamı gelmedi.nası serbest bırakıcaz kendimizi o an yaa
Canim sen aparatlari rahat yapamiyormuydun gerçekten 4 u yaptin yada yapmadin hemen eslide basarili oldunux dimi MasallAh4 du ben 2 kere ya aldim ya alamadim poponun altina yastik koy bacaklarini nekdr guzel ayırırsan okdr guzel girer canim
Ben de basta esimle yaparken zorlandim ama kafama koydugum icin artik yapicam diye üzerine gittim.Esimin p..sini aparat gibi tutup kendimi rahat birakmaya calistim ve yavas yavas girdi.En basta kayganlastirici sürdüm ve esime de hic kimildamamasini söyledim.Ne güzel maşallah nasıl yendiniz acaba ben hiç yapamıyorum az bi girişe bile izin veremiyorum egzersizleri yapabilmekte ragmen
Esinede suruyor muydun jel den eşim istemiyor onuBen de basta esimle yaparken zorlandim ama kafama koydugum icin artik yapicam diye üzerine gittim.Esimin p..sini aparat gibi tutup kendimi rahat birakmaya calistim ve yavas yavas girdi.En basta kayganlastirici sürdüm ve esime de hic kimildamamasini söyledim.
Bir engel cıkıyor tıkanıyorum biryerden snra.dilatörü kendim sokup cıkartıyordum ya eşlide ben yapamıyorum bunu.dilatördede dilatör sabitken hiç oturup kalkmadıgım için üsttede yapamıyorum.eşiminde itmesine izin vermiyorum kaldım öyle4 du ben 2 kere ya aldim ya alamadim poponun altina yastik koy bacaklarini nekdr guzel ayırırsan okdr guzel girer canim
Sürdük ama esim de pek sevmediEsinede suruyor muydun jel den eşim istemiyor onu
Halen kullaniyor musun canim jeli senSürdük ama esim de pek sevmedi
Bi kere kullanmadim biraz acidi,sonra yine kullandim ama ben de alisamadim hala.ileri geri yaparken zorlaniyorum,uzun süre dayanamayip birakiyorum.Halen kullaniyor musun canim jeli sen
Bir engel cıkıyor tıkanıyorum biryerden snra.dilatörü kendim sokup cıkartıyordum ya eşlide ben yapamıyorum bunu.dilatördede dilatör sabitken hiç oturup kalkmadıgım için üsttede yapamıyorum.eşiminde itmesine izin vermiyorum kaldım öyle
4 du doktorumun yaninda cok rahat aldim evde alamadim.cok hepsi.olmadiydi dedim ben bunu yapcama esiminkini alirim.oylelikle.oldu sagol canimCanim sen aparatlari rahat yapamiyormuydun gerçekten 4 u yaptin yada yapmadin hemen eslide basarili oldunux dimi MasallAh
Supetsin canim bitti gitti şükür yaptin seni gönülden alkışlıyorum bide bilitsin tabi ama ben asilama oldum ya hamile kalirken adetle bitlikte 14 ve 16. Gününü hesapla o iki gün olsun yapin ins hayirli sonuclar alirsinBi kere kullanmadim biraz acidi,sonra yine kullandim ama ben de alisamadim hala.ileri geri yaparken zorlaniyorum,uzun süre dayanamayip birakiyorum.
Yatak kenarina gec altina tam.popona baya kallkmasi icin yastik koy bacaklarini nekdr cok acarsan okdr guzel girer canim.sikma.kendini inan acimicakkk biyerde tikaniyosun ordan sonrasi zaten boslukk .Bir engel cıkıyor tıkanıyorum biryerden snra.dilatörü kendim sokup cıkartıyordum ya eşlide ben yapamıyorum bunu.dilatördede dilatör sabitken hiç oturup kalkmadıgım için üsttede yapamıyorum.eşiminde itmesine izin vermiyorum kaldım öyle
Peki git gel ysparken nasil oldu zorlanfin mi4 du doktorumun yaninda cok rahat aldim evde alamadim.cok hepsi.olmadiydi dedim ben bunu yapcama esiminkini alirim.oylelikle.oldu sagol canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?