Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yasim 35 ,onun da 38 canim.Normalde iyidir ama kücücük seylere de cocuk gibi küsüyor.Konusmak yerine icine atip sinirleniyor.Ben de nasil davranacagimi sasiriyorum artik.Bu tavirlari beni biktirdi ve kendinden soguttu
Insalllah tez zamanda araniz duzelir evinize bi bebek gelir değişir o zaman bak gor canim

Sağol canim iyiyim yapabiliyorum ama çok nadir yapiyoruz.Esim pek istekli değil,ben de bir şey diyemiyorum malesef çekiniyorumBir de cok az yaptigimiz icin hala tam olarak alisamadim.
Ne güzel maşallah nasıl yendiniz acaba ben hiç yapamıyorum az bi girişe bile izin veremiyorum egzersizleri yapabilmekte ragmen

Bende parmak egzersizleri yapabilmeme rağmen esimleyapamiyorum bana da yardımcı olur musunuz çok bunaldim artik
Bendede eşli olmuyor.4.dilarör hiç bi şekilde girmiyor ama 3 le col rahat yapabiliyorum.iki parmakta zorlayınca alıyorum.cogu doktor iki parmaktan snda eşli denetiyor ve oluyor benmkş neden olmadı bilmiyorum.her pozisyonda denedik nerdeyse bi ara yarısı girdi gibi oldu ama o andada ben kas katı oldum devamı gelmedi.nası serbest bırakıcaz kendimizi o an yaa

4 du ben 2 kere ya aldim ya alamadim poponun altina yastik koy bacaklarini nekdr guzel ayırırsan okdr guzel girer canim

Ne güzel maşallah nasıl yendiniz acaba ben hiç yapamıyorum az bi girişe bile izin veremiyorum egzersizleri yapabilmekte ragmen
Ben de basta esimle yaparken zorlandim ama kafama koydugum icin artik yapicam diye üzerine gittim.Esimin p..sini aparat gibi tutup kendimi rahat birakmaya calistim ve yavas yavas girdi.En basta kayganlastirici sürdüm ve esime de hic kimildamamasini söyledim.

Esinede suruyor muydun jel den eşim istemiyor onu

4 du ben 2 kere ya aldim ya alamadim poponun altina yastik koy bacaklarini nekdr guzel ayırırsan okdr guzel girer canim
Bir engel cıkıyor tıkanıyorum biryerden snra.dilatörü kendim sokup cıkartıyordum ya eşlide ben yapamıyorum bunu.dilatördede dilatör sabitken hiç oturup kalkmadıgım için üsttede yapamıyorum.eşiminde itmesine izin vermiyorum kaldım öyle

Bende üstte

Bende üstee yapabilmeme rahmen altaa zorlsnıyorm sadece spreyle oluyor

Canim sen aparatlari rahat yapamiyormuydun gerçekten 4 u yaptin yada yapmadin hemen eslide basarili oldunux dimi MasallAh
4 du doktorumun yaninda cok rahat aldim evde alamadim.cok hepsi.olmadiydi dedim ben bunu yapcama esiminkini alirim.oylelikle.oldu sagol canim

Bi kere kullanmadim biraz acidi,sonra yine kullandim ama ben de alisamadim hala.ileri geri yaparken zorlaniyorum,uzun süre dayanamayip birakiyorum.
Supetsin canim bitti gitti şükür yaptin seni gönülden alkışlıyorum bide bilitsin tabi ama ben asilama oldum ya hamile kalirken adetle bitlikte 14 ve 16. Gününü hesapla o iki gün olsun yapin ins hayirli sonuclar alirsin

Yatak kenarina gec altina tam.popona baya kallkmasi icin yastik koy bacaklarini nekdr cok acarsan okdr guzel girer canim.sikma.kendini inan acimicakkk biyerde tikaniyosun ordan sonrasi zaten boslukk .
Bak.o tikandigin yerde osurur gbi yap afedersin byle yazmak zorundayim amaa oyle.yap o yerde arada banada hala bi.zorlanma geliyor ama yapicaksin bunu inan guven kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…