- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.841
Çok iyi ya ozman inşallh bizde öle olacağız ben çok uğraştım bugün acaba bn de mi anormallik var diye düşündüm merak ettm de teşekkür edrrm cevabın için canım saolBen de daha yeni yendim. Tahminimce biz bu duruma vajinal olarak alisana kadar yolunu bulmakta zorlanacagiz. Alışan arkadaslarim hic bi zorluk yasamadiklarini pıt diye giriverdigini yol aramadiklarini soyluyorlar
Canım eşinle yaparken kastığın için milim milim oluyor , zamanla o da olmayacak çok çok kolaylaşacakHayrlı ramazanlar şimdiden arkadaşlar. Dün itibariyle tamamen oldu benm şükürler olsun. Bugünde 2. De yaptık olduk ama 2 saat uğraştık. Benim aklıma takılan bişi var 4.aparat la ben yaparken yolunu güzelce bulurken yaparken eşimle o yolu bulmakta zorlanıyorum hem alt hem üst pozisyonu denedik ama kolayca bulamıyorum o yolu boşluğu milim milim ilerleyerek oluyor nerede hata yapıyorum ya da normal mi yani bu durum
Tebrik ederim canim ne güzel basarmissin ben de 4. Boyu yapiyorum ama esli basaramadik tavsiyelerini alirim:)Hayrlı ramazanlar şimdiden arkadaşlar. Dün itibariyle tamamen oldu benm şükürler olsun. Bugünde 2. De yaptık olduk ama 2 saat uğraştık. Benim aklıma takılan bişi var 4.aparat la ben yaparken yolunu güzelce bulurken yaparken eşimle o yolu bulmakta zorlanıyorum hem alt hem üst pozisyonu denedik ama kolayca bulamıyorum o yolu boşluğu milim milim ilerleyerek oluyor nerede hata yapıyorum ya da normal mi yani bu durum
Ay inşallh canım ya inşallh kolaylaşır ya zamanlaCanım eşinle yaparken kastığın için milim milim oluyor , zamanla o da olmayacak çok çok kolaylaşacak
Teşekkür ederm canım bugün 2.yde yaptk şükür özetle anlatayım ben dün eşim beni kadndırdı yavaş yavaş yapalım diye ben alttaydım eşim pat diye bi girdi. Tamamı girdi ama sonra tabi o hışımla eşimi üstümden attımTebrik ederim canim ne güzel basarmissin ben de 4. Boyu yapiyorum ama esli basaramadik tavsiyelerini alirim:)
Senin burda başardım demeni canı gönülden istiyor ve bekliyorumTebrik ederim canim ne güzel basarmissin ben de 4. Boyu yapiyorum ama esli basaramadik tavsiyelerini alirim:)
Çok teşekkür ederim, inşallah Allah herkesin yardımcısı olsun bu süreci en kısa zamanda atlatmayı nasip etsin bizlereSenin burda başardım demeni canı gönülden istiyor ve bekliyorum
AhTeşekkür ederm canım bugün 2.yde yaptk şükür özetle anlatayım ben dün eşim beni kadndırdı yavaş yavaş yapalım diye ben alttaydım eşim pat diye bi girdi. Tamamı girdi ama sonra tabi o hışımla eşimi üstümden attımbugün tekrar ben üstte eşime sırtım dönük yavaş yavaş denedim 1buçuk 2 saate yakın uğraşşın sonunda 2.yde yapmış olduk yani. Benim en büyük yardımcım 4.aparatım oldu bu süreçte onla baya genişletmiştim sadece cesaret grrkti. Eşim pat diye girmeseydi hala kendimce aparatlarla uğraşıyordum ben. Sabah akşam en az yarım saat aparat çalişması yapıyordum eşli deniyorduk ama hep yarım yapıyırdum. Dün çok kızmıştım ama eşim öle yapmasa hala aynı yerdeydim inanki. Bence eşlere fırsat tanınmalı biraz onlara da bırakmalıyız yani eşli yaparken dün bunu anladım
Senle aynıydım hatrlarsın belkş beni aylardr eşli olmuyor diye yazmıştım buraya 4 ü rahat alıom ama neden eşli olmuyor diyordum kaç aydr yarım yappıodum kendimce canım düşün. Eğer eşim dün bana onu yapmasaydı içtenlikle sölüom hala aparatla uğraşıordum. Eşliyide yarım olarak sürdürcektim. Tıkanan dediğimiz bi yer var bn hep orada bekletiodım dün eşim kandırdı beni bi anda bastırdı ve grdirdi hepsi olmuştu . Sonra kendimle yüzleştim dedim bende bu cesaret yokmuş. Ama geri eşimi ikaz ettim bidaha öle yapmasın diye bugün üst pozisyonda uğraşlar sonucu kendim de girdirebildim. Ama dünkü olay üstüne yaptım bunu tabi. Canım eşine izin ver ve bitsin sende bitirmişsin yani aslında olayı dediğim gibi sadece cesaret eşine izin ver olacak ve yazacaksın sende inan banaAhben galiba esimin biraz zorlamasına izin veremiyorum bir anlik cesaret belki de, yoksa aparatla yapip esli neden olmuyo anlayamadim
Bende uzun zamandir ayni asamadayimHayirli Ramazanlar herkese bende 5 yildir evliyim ve aparatlar sayesin de en fazla p.ns basini alabiliyorum ama gerisi gelmiyor 4.boy aparati rahat aliyorum ama neden gercegin de kasilma oluyor bi turlu anlamis degilim ayrica bu pns olayi ayni aparat gibi yavas yavas girmesi gerekmiyormu yardimci olursaniz sevinirim ben bi kibrit copu bile alamayan ben suan 4.boydayim galiba yuzdum yuzdum kuyruguna geldim diyorum.
O baskı olunca ıkınıyorum işim kolaylaşıyor ve muhakkak zeytinyağı ile yaptım başlarda. O duvar hissi olmadı bile.Kızlar yardımınızı rica ediyorum..
2 senedir evliyim eşimle birlikte olamıyorum. Git gide cinsel isteksizliğim artıyor. Sürekli bahanelerden bıktım. Artık diğer kadınlar gibi yaşamak istiyorum. Sürekli çevremin çocuk yap artık cümlelerini duymak istemiyorum. Eşimle severek evlendim ben çok sabırlı evet ama olmuyor kendimi eksik hissediyorum. Hiç içime alamıyor değilim ama orada bi duvar hissettiğimde baskı hissettiğimde ne yapacağımı bilmiyorum.. Bunun hissedilmesi normal mi onu sa bilmiyorum. Çok mutsuzun kendime güvenimi kaybetmek üzereyim. Hep neden ben diyorum. Okumadığım denemediğim şey kalmadı sadece parmak egzersizleri hariç çünkü ben içime alamıyor değilim devamını getiremiyorum. Ne olur bi akıl
O baskıdan sonrası boşluk ve içine giriyor evet . Ağrı veya acı da yok ordan sonra . O baskıyı hissettiğinde ıkınman , çişini yapıyor gibi yapman yada afedersin ama osurur gibi yapman halinde zaten p... içeriye giriyor . Bir anlık bir şey kalmış aslında , biraz cesaretle bitiyorYani o baskının olması normal mi peki sonrasında ne oluyor yani acımı hissediyorum içime mi giriyor o baskı son aşama mı gerçekten bilinmezlikler içindeyim
Selam, bu söylediğin çok daha fazlasını yaşadım ve tedaviyle yendim vajiyi. İçine alabildigin yazmışsın içine gireceği vakit yani sana degdiginde derin nefes al daha çok gircektir. Eşinle konus ileri geri hareketleri nefes alıp vererek sen kontrol et. Girerken derin nefes al çıkarken derin nefes verKızlar yardımınızı rica ediyorum..
2 senedir evliyim eşimle birlikte olamıyorum. Git gide cinsel isteksizliğim artıyor. Sürekli bahanelerden bıktım. Artık diğer kadınlar gibi yaşamak istiyorum. Sürekli çevremin çocuk yap artık cümlelerini duymak istemiyorum. Eşimle severek evlendim ben çok sabırlı evet ama olmuyor kendimi eksik hissediyorum. Hiç içime alamıyor değilim ama orada bi duvar hissettiğimde baskı hissettiğimde ne yapacağımı bilmiyorum.. Bunun hissedilmesi normal mi onu sa bilmiyorum. Çok mutsuzun kendime güvenimi kaybetmek üzereyim. Hep neden ben diyorum. Okumadığım denemediğim şey kalmadı sadece parmak egzersizleri hariç çünkü ben içime alamıyor değilim devamını getiremiyorum. Ne olur bi akıl
Zamanla size gerek kalmadan onlar birbirini bulacak:)Hayrlı ramazanlar şimdiden arkadaşlar. Dün itibariyle tamamen oldu benm şükürler olsun. Bugünde 2. De yaptık olduk ama 2 saat uğraştık. Benim aklıma takılan bişi var 4.aparat la ben yaparken yolunu güzelce bulurken yaparken eşimle o yolu bulmakta zorlanıyorum hem alt hem üst pozisyonu denedik ama kolayca bulamıyorum o yolu boşluğu milim milim ilerleyerek oluyor nerede hata yapıyorum ya da normal mi yani bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?