Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de daha yeni yendim. Tahminimce biz bu duruma vajinal olarak alisana kadar yolunu bulmakta zorlanacagiz. Alışan arkadaslarim hic bi zorluk yasamadiklarini pıt diye giriverdigini yol aramadiklarini soyluyorlar
Çok iyi ya ozman inşallh bizde öle olacağız ben çok uğraştım bugün acaba bn de mi anormallik var diye düşündüm merak ettm de teşekkür edrrm cevabın için canım saol

Canım eşinle yaparken kastığın için milim milim oluyor , zamanla o da olmayacak çok çok kolaylaşacak

Tebrik ederim canim ne güzel basarmissin ben de 4. Boyu yapiyorum ama esli basaramadik tavsiyelerini alirim:)

Tebrik ederim canim ne güzel basarmissin ben de 4. Boyu yapiyorum ama esli basaramadik tavsiyelerini alirim:)
Teşekkür ederm canım bugün 2.yde yaptk şükür özetle anlatayım ben dün eşim beni kadndırdı yavaş yavaş yapalım diye ben alttaydım eşim pat diye bi girdi. Tamamı girdi ama sonra tabi o hışımla eşimi üstümden attım bugün tekrar ben üstte eşime sırtım dönük yavaş yavaş denedim 1buçuk 2 saate yakın uğraşşın sonunda 2.yde yapmış olduk yani. Benim en büyük yardımcım 4.aparatım oldu bu süreçte onla baya genişletmiştim sadece cesaret grrkti. Eşim pat diye girmeseydi hala kendimce aparatlarla uğraşıyordum ben. Sabah akşam en az yarım saat aparat çalişması yapıyordum eşli deniyorduk ama hep yarım yapıyırdum. Dün çok kızmıştım ama eşim öle yapmasa hala aynı yerdeydim inanki. Bence eşlere fırsat tanınmalı biraz onlara da bırakmalıyız yani eşli yaparken dün bunu anladım

Ah ben galiba esimin biraz zorlamasına izin veremiyorum bir anlik cesaret belki de, yoksa aparatla yapip esli neden olmuyo anlayamadim

Ah ben galiba esimin biraz zorlamasına izin veremiyorum bir anlik cesaret belki de, yoksa aparatla yapip esli neden olmuyo anlayamadim
Senle aynıydım hatrlarsın belkş beni aylardr eşli olmuyor diye yazmıştım buraya 4 ü rahat alıom ama neden eşli olmuyor diyordum kaç aydr yarım yappıodum kendimce canım düşün. Eğer eşim dün bana onu yapmasaydı içtenlikle sölüom hala aparatla uğraşıordum. Eşliyide yarım olarak sürdürcektim. Tıkanan dediğimiz bi yer var bn hep orada bekletiodım dün eşim kandırdı beni bi anda bastırdı ve grdirdi hepsi olmuştu . Sonra kendimle yüzleştim dedim bende bu cesaret yokmuş. Ama geri eşimi ikaz ettim bidaha öle yapmasın diye bugün üst pozisyonda uğraşlar sonucu kendim de girdirebildim. Ama dünkü olay üstüne yaptım bunu tabi. Canım eşine izin ver ve bitsin sende bitirmişsin yani aslında olayı dediğim gibi sadece cesaret eşine izin ver olacak ve yazacaksın sende inan bana

Hayirli Ramazanlar herkese bende 5 yildir evliyim ve aparatlar sayesin de en fazla p.ns basini alabiliyorum ama gerisi gelmiyor 4.boy aparati rahat aliyorum ama neden gercegin de kasilma oluyor bi turlu anlamis degilim ayrica bu pns olayi ayni aparat gibi yavas yavas girmesi gerekmiyormu yardimci olursaniz sevinirim ben bi kibrit copu bile alamayan ben suan 4.boydayim galiba yuzdum yuzdum kuyruguna geldim diyorum.

Merhaba arkadaşlar , herkese kolaylıklar diliyorum umarım herkes bu sorunu biran önce atlatır Bende uzun zamandır bununla uğraştım ve yendim yani girebildim ilişkiye ama her ilişkide tedirgin oluyorum ... Ve bir türlü alışamadım son zamanlarda hatta çok fazla kasılmalarım oldu , acaba yenmedim mi de düşünmüyor değilim aparatlarla tekrar denemeler yaptım rahatlıkla yaptım ama eşli denemede o hisse kapılıyorum darlık hissi gibi birşey oluyor , yenen arkadaşlar böyle şeyler yaşıyormusunuz ? Yardımcı olur musunuz ?

Vajinismusu yendikten sonra pek buraya girmedim ama yendiğimi paylaşmıştım. Hatta nasıl yendiğimi de paylaştım. Mesaj eskilerde kalmış sanırım. Özelden de mesaj atıp soran çok olmuş. En başından anlatacağım. Ben aslında vajinismus olduğumu bekarken de anlıyordum. Zaten kuzenlerimde de vardı. Evlendikten sonra eşimle uzun süreli bir ilişkimiz olmasına rağmen beceremem diye kafama yerleştirmiştim. Kesin ben kusurluyum, benim deliğim yok, asla yapamam, ömrümce ilişkiye girmeyeceğim, eşimi yıllarca bekledim, sevdim ama kesin ayrılacağız diye de kafama kodladım zaten. İlk gece kayganlaştırıcı ile denersek bir şey olmaz, herkes yapıyor demiştim ama öyle olmadı. Daha değdirmesi ile Canım çok yandı. Ve o korku ile bir daha asla deneyemedim. Kendimi sıkmıyorum sanıyordum ama eşim çok sıkıyorsun diyordu. İlk aylarda eşim çok kaba davrandı. Çok sabırlı olur sanıyordum ama öyle olmadı. Aklına türlü şeyler geldi. Ben hep erteledim. Akşam yatağa girmemek için yüksek lisansımı bahane ettim, çeviri yapıcam, proje yazıcam diye o uyuyana dek yatağa girmedim. Hep kaçıyordum, çünkü eşim sevişmek istiyordu, sonu da sinir krizleri. Bacaklarımı açamıyorum, aynada vajinama bakamıyorum, baksam da delik göremiyorum. Zorla ıkınınca gördüğüm küçücük delik beni daha da korkutuyor. En sonunda minicik bir adım attım. Çişimi yaparken kendimi sıkıyordum. 7 saniye bekleyip çişe öyle devam ediyordum. 3-4 kere çişimi kesiyordum kendimi sıkarak her tuvalete gittiğimde. Amaç kaslarımı, hissetmek ve o bölgeye esneklik kazandırmak. Bu kadar acının sebebi bence ordaki kaslarımın esnek olmaması idi. O zaman esneklik kazandıracağım dedim. Bunun için internette kegel egzersizleri de var. Ne işe yarıcak lan saçmalık dediğim şeyleri 1 yıla yaymam yerine düzenli yapsam 1 haftada çözermişim. İnanılmaz etkili aslında. Sonra bir gün evde vajina içi kayganlaştırıcı buldum. Bir online alışverişte hediyeydi. İşte benim hayatımı o hediye değiştirdi. Tam çöpe atacakken şunu düşündüm. Ben sevişirken asla ıslanmıyorum. İçim hep kuru. Belki işe yarar ama bunu nasıl içime sokacağım ki. Kurşun kalem kalınlığında bir şırınga gibi bir şey düşünün. İçinize o jeli sıkıyorsunuz. İlk zamanlar hep dışarı sıktım. İçime sokamadım doğru dürüst. Ama öyle güvendim ki gidip bir sürü kutu sipariş verdim ve evde açılmamış hala bir sürü var. Eşim o dönem askerdeydi. Ben tektim. Korkmadan, pes etmeden her gece 15-20 dakika kendime ayırdım. O jeli her gün içime sokup vajina içimi kayganlaştırdım. Artık aparatın hepsini içime alabiliyordum. Parmak sokamıyordum ama. Parmağım içime değince bir şeylere değiyordu. Korkuyordum. Artık karar verdim o boy boy aparatları satın aldım. Oysa asla asla almam yapmam diyordum. En küçüğü ile başladım ama öyle kolay sokmadım tabi. Ağlamalar, sızlamalar, korkular. Ama ne zaman denesem korku yok. Çok hızlı bir şekilde 4. Aparata geçtim. 1 gecede. Ikınırken içime sokuyordum. Delik öyle açılıyordu. Ama öncesinde muhakkak vajina içi nemlendirici kullandım. Yoksa asla yapamazdım. Eşim askerden gelince gelişmeleri ona anlattım. 1-2 hafta önce ben sonra o aparatları bana yaptık. Ona güvenip onun bana yapmasına izin vermek zaman aldı. İçime aparatı sokunca aparatı sıkıp bırakıyordum defalarca. Kasların esneklik kazanması için. Aparatı sağa sola, aşağı yukarı hareket ettiriyorduk. Böylece 4. aparata dek geçtik eşimle. Ara verirsek al baştan yapıyordum. Yoksa acıyordu. 4. aparat aşırı zorlayıcı. Penisten çok daha zor bence. Artık penisle deneme zamanı gelmişti ama ben korkudan her gün sadece aparat yaptırıyordum eşime. Ama artık oyalayamadım. Denemeye karar verdik. Tabi önce 15-20 dakka aparat, sonra penis. Ve kesinlikle zeytinyağı. Bana bu işi yaptıran zeytinyağı. Asla üstte yapamam diyordum ama cesareti üstte iken aldım. Tuvalete gider gibi eşimin üstüne oturdum. Penisi iyice yağlamıştım. Vajina nemlendiricisini içime sıkmıştım ve vajina ağzına yağ sürmüştüm. Bir kaç dakika önce de içimde 4. aparat vardı. Penisi elime aldım, ve içime aldım. Zerre acı olmadı. Öyle kolay girdi ki. Uzun süre, vajina içi nemlendirici, zeytinyağı, 4. aparat sonra penis şeklinde devam ettik. Zamanla apratı, vajina içi nemlendiriciyi ve en son zeytinyağını kaldırdık. Uzun süre zerre zevk almadım, sadece yapabilmek için yptım. Şimdi zevk alıyorum, her poziyonda yapabiliyorum. Saatlerce hazırlanmadan hemen içime alabiliyorum. 1 sene önce buraya kaydolurken ‘ben bakire öleceğim demek ki, bu işi yapmam imkansız, sevdiğim adam beni bu yüzden terkedecek.’ diye düşünüyordum. Herkes yapar ben yapamam diyordum. İleri derecede bir vajinismus hastası idim. Çok şükür. Pes etmeyin asla.

Bende uzun zamandir ayni asamadayim

Kızlar yardımınızı rica ediyorum..
2 senedir evliyim eşimle birlikte olamıyorum. Git gide cinsel isteksizliğim artıyor. Sürekli bahanelerden bıktım. Artık diğer kadınlar gibi yaşamak istiyorum. Sürekli çevremin çocuk yap artık cümlelerini duymak istemiyorum. Eşimle severek evlendim ben çok sabırlı evet ama olmuyor kendimi eksik hissediyorum. Hiç içime alamıyor değilim ama orada bi duvar hissettiğimde baskı hissettiğimde ne yapacağımı bilmiyorum.. Bunun hissedilmesi normal mi onu sa bilmiyorum. Çok mutsuzun kendime güvenimi kaybetmek üzereyim. Hep neden ben diyorum. Okumadığım denemediğim şey kalmadı sadece parmak egzersizleri hariç çünkü ben içime alamıyor değilim devamını getiremiyorum. Ne olur bi akıl

O baskı olunca ıkınıyorum işim kolaylaşıyor ve muhakkak zeytinyağı ile yaptım başlarda. O duvar hissi olmadı bile.

Yani o baskının olması normal mi peki sonrasında ne oluyor yani acımı hissediyorum içime mi giriyor o baskı son aşama mı gerçekten bilinmezlikler içindeyim

Yani o baskının olması normal mi peki sonrasında ne oluyor yani acımı hissediyorum içime mi giriyor o baskı son aşama mı gerçekten bilinmezlikler içindeyim
O baskıdan sonrası boşluk ve içine giriyor evet . Ağrı veya acı da yok ordan sonra . O baskıyı hissettiğinde ıkınman , çişini yapıyor gibi yapman yada afedersin ama osurur gibi yapman halinde zaten p... içeriye giriyor . Bir anlık bir şey kalmış aslında , biraz cesaretle bitiyor

Selam, bu söylediğin çok daha fazlasını yaşadım ve tedaviyle yendim vajiyi. İçine alabildigin yazmışsın içine gireceği vakit yani sana degdiginde derin nefes al daha çok gircektir. Eşinle konus ileri geri hareketleri nefes alıp vererek sen kontrol et. Girerken derin nefes al çıkarken derin nefes ver

Zamanla size gerek kalmadan onlar birbirini bulacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…