- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.881
Sprey kullanma bence hiç çünkü gerçekten acımıyor. Ben spreysiz yaptım egzersizleri hep çok şükür ilk başarılı ilişkimizi bu gece yaşadık üzerimden büyük bir yük kalktı gerçekten 3.5 yıl boşuna korku yaşamışım bu muydu dedim. Sadece hafif yanma oluyor o da başlarda yine kendimi kastığım için zorlamadan oldu.4 ü spreysiz alamıyorum ya sizde öylemiydiniz çıldırcam bu nası bi sınav
Tebrik ederimm ne zaman baslamıştınız egzersizlere.yenmemiz ne kdr sürdüSprey kullanma bence hiç çünkü gerçekten acımıyor. Ben spreysiz yaptım egzersizleri hep çok şükür ilk başarılı ilişkimizi bu gece yaşadık üzerimden büyük bir yük kalktı gerçekten 3.5 yıl boşuna korku yaşamışım bu muydu dedim. Sadece hafif yanma oluyor o da başlarda yine kendimi kastığım için zorlamadan oldu.
Üstte oldugun zaman penisin yönünü ayarlaman gerekli canım o yüzden sızlama oluyor. Yon olarak düz durmaBen dediginiz herşeyi yaptım alttayken eşimin itmesine izin vermiyorum üste cıktıgımdada hafif oturuyorm ama sızlanma oluyor snra bi bakıyorm heryerim kasılmş bacaklarm sertleşmiş yine kitlemişim kendimi...
Ben kasım gibi egzersizlere başladım canım ama sadece bir kez eşli denedik ozaman o da yarım oldu oyüzden bida denemedik. 1 hafta önce tekrar egzersiz yaptım vajinismus başarı öykülerini okudum artık olacak dedim ve ilk denemede oldu.Tebrik ederimm ne zaman baslamıştınız egzersizlere.yenmemiz ne kdr sürdü
Nasıl o reçete nedirmerhabalar tam 2 sene vajinusmus neddeniyle essimle iliskiye giremedim cok zor gunler gecirdim tessaduf eseri mucize gibi bir sekilde elime gecen bir receteyle 2 ssenenin sonunda bu problemimi 1 gecede halletim o ankii mutlulugumu anlatamam.benim gibi kabus dolu gunler yassayan birileri varsa yardimci olurum.sizdende hayir dualari alirsam ne mutlu bana
Bende onun üzerine dogru egimliyim yüzüm ona dönük deniyorum ama yinede sızlanma oluyor..Üstte oldugun zaman penisin yönünü ayarlaman gerekli canım o yüzden sızlama oluyor. Yon olarak düz durma
Ne güzel cok sanslısınz darısı burda yapamayanlarn basına.ben artkk tanıyamıyorum kendimi.4. Defalarca yapan ben bugün biri bile zor aldm.cok hassastı sanki oram regl dönemi yaklaşıyor diyemi acaba çözemedim ama bazen girip bazen girmemesi beni umutsuzluga itiyorBen kasım gibi egzersizlere başladım canım ama sadece bir kez eşli denedik ozaman o da yarım oldu oyüzden bida denemedik. 1 hafta önce tekrar egzersiz yaptım vajinismus başarı öykülerini okudum artık olacak dedim ve ilk denemede oldu.
Nasıl kullandınız kremiWemcaine spreyi ben de kullandım kesinlikle hepsinden iyi
7 yıllık evliyim ve artık bu işi yapmak istiyorumNasıl kullandınız kremi
Öyle durumlarda derin nefes al ver nefes verirken hafif ıkın ve dilatörü yavaşça it olacaktır ki defalarca yapmışsın nasıl bir his olduğunu acı duymayacağını biliyorsun artık hafif sızı hissetsen bile 2dk bile sürmeyecek geçecekNe güzel cok sanslısınz darısı burda yapamayanlarn basına.ben artkk tanıyamıyorum kendimi.4. Defalarca yapan ben bugün biri bile zor aldm.cok hassastı sanki oram regl dönemi yaklaşıyor diyemi acaba çözemedim ama bazen girip bazen girmemesi beni umutsuzluga itiyor
Derin derin nefes alıp vermen gerekiyor canım. Hatta iyice istek olursa bu o kadar işini kolayastirirki. Hem senin için daha motive edici olur .Bende onun üzerine dogru egimliyim yüzüm ona dönük deniyorum ama yinede sızlanma oluyor..
Vajina delik kismina surceksin canım zaten hissizlik oluyor. Bak emin ol aci yok aslaNasıl kullandınız kremi
Gerçekten bu iletten kurtulmak senin elinde. Basaracaksin buna inan.7 yıllık evliyim ve artık bu işi yapmak istiyorum
Sonradan da olabilen birşey canım. Ama senin işin daha kolay çünkü ilişki olmuş ve sanirim senin sorunun şu kendini ilişkiye hazır hissetmeden birleşme olma durumu. Ya da esinin sana karşı olan tutumu. Bunlar haricinde başka birşey olamaz bence. İlişkiye hazır olmadan yapma .Kızlar benim merak ettiğim bir şey var. Evliyim ilk zamanlar böyle bir sorun yoktu sonra ne olduysa p.... başını bile alamamaya başladım. En son üç hafta önce yakınlaştık o zaman farkettik. Eşim hiçbi şekilde baskı kurmadı hatta ben düşünememiştim böyle bi şeyi. Onun aklına geldi. Kasmıyorum kendimi rahatım dediğim halde bile olmadı hiçbi şekilde. Aynı gün 4 defa denedik. Olmadı.Kendimi çok kötü hissettim,eşim her ne kadar destek olsa da kendimi tarif edilmez bi hissin içinde buldum. Defalarca özür diledim saçma sapan bi şekilde. Bu sonradan olabilen bir şey mi acaba ya? Dilatör alıp egzersizlere mi başlasam ben de hiç bilemedim ki. Lütfen bilgilendirebilir misiniz
İnşAllahGerçekten bu iletten kurtulmak senin elinde. Basaracaksin buna inan.
Üstte dene mutlaka ilişki öncesi dilatör ile egzersiz yapMerhabalar ben 4.dilatoru spreysiz yapamiyodum ama şimdi spreysiz oluyo alıstım ama eski de olmuyo bi türlü anlamıyorum neden eslide dün gece spreysiz denedim canım yandı acaba alisana kadar spreyle mi denesem yardımcı olur musunuz lutfen artık kaldım böyle napicagimi şaşırdım
Merhaba eğer 4. dilatörü kontrolü eşinize bırakarak onun yardımıyla çalışırsanız eşlide de sorun yaşamazsınız. Kendinize güveniniz var ki dilatörde daha rahatsınız aynı güveni eşinizle kazanırsanız böyle bir sorun olmaz tamamen psikoloji kaynaklı ve doğru şekilde çalışırsanız rahatlarsınızMerhabalar ben 4.dilatoru spreysiz yapamiyodum ama şimdi spreysiz oluyo alıstım ama eski de olmuyo bi türlü anlamıyorum neden eslide dün gece spreysiz denedim canım yandı acaba alisana kadar spreyle mi denesem yardımcı olur musunuz lutfen artık kaldım böyle napicagimi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?