Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Vajinismusu yendimmmmm.

Merhaba arkadaşlar ben 8 aylık evliyim ve hiç bir şekilde eşimle ilişkiye giremiyordum, eşim bana yanaştığı an kendimi kasıyordum ve çok korkuyordum, sanki oraya giriş yapıldığı esnada yırtılcak ve bir sürü kan gelecek gibi hissediyordum.. Sonrasında bir televizyon programında HERA kliniği gördüm ve eşimle kliniği aradık. Uz.Dr.Şenay ESERDAĞ ile tanıştık çok güler yüzlü, çok anlayışlı ve başarılı bir doktordu, %100 çözüm yolu biziz dedi ve bu sorunumuzu Uz.Dr.Şenay ESERDAĞ sayesinde yendik.. Tek tavsiyem ŞENAY hanımdır, bekleyip evliğinizi riske atmayın.

O baskı olunca ıkınıyorum işim kolaylaşıyor ve muhakkak zeytinyağı ile yaptım başlarda. O duvar hissi olmadı bile.

Merhaba. Sizin baskı dediğiniz şey tam olarak ne ? Ben de 2 aydir evliyim. Parmak egzersizi vs yapmadım. Batma hissini hissederken olsun artık diyerek dişimi sıktım. Oldu ama o günden sonra bazen çok kolay yapıyoruz bazen çok kasiliyorum. Özellikle de penis tamamen girdikten sonra ucu bir yere değiyor. Mahvoluyorum işte orda. Sanki ilerlemiyor ordan öteye

Öncelikle Yenmenize çok sevindim İsmini verdiğiniz kliniğe zamanında muayene olmuştum bana kızlık zarımın çok kalın olduğunu ilişkinin imkansız olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini söylediler daha sonra başka yerlerde de muayene oldum hiç kimse bunu doğrulamadı burası çok önemli (HİÇ KİMSE) umarım sizi ameliyatla hırpalamadan tedavi etmişlerdir Bu işi yapıyorlar fakat yaparken de sizi soymak için ellerinden geleni yapıyorlar sağolsunlar Kesinlikle orada yenenler için üzülüyorum... Çoğu insanlar büyük mağduriyetle o kapılara gidiyorlar bu durumdan yararlanan bir klinik asla önermiyorum... Çok daha uyguna yardımcı olan kesin sonuçlu klinikler var çok şükür. (Sözüm size değil) yanlış anlaşılmasın bilgilendirmek istedim.

merhaba arkadaşlar,taa ilk sayfadan beri okuyorum çok cesaret aldım Allah hepinizden razı olsun fakat daha öncede yazdım sorularıma net cevap alamadım...ne olur bana cevap verin..birincisi uyuşturucu jeli ve kayganlaştırıcyı şırınga ile içime sıksam olurmu ....ikincisi uyuşturucu jel işe yaramazsa üstüne emla krem sürsem sıkıntı olurmu....ben parmak egzersizi yapamıyorum..penisin sadece başını alabiliyorum yüzüstü pozisyonda iken...ama azıcık zorlayınca içimde acı oluyor şrınga ile sıkarsam ileriye kadar uyuşur ve bu illetten kurtulurum diye düşünüyorum ama rahmim uyuşturucu jelden sıkıntı yaşar diye korkuyorum ...lütfen ne olur sorularıma cevap verin.... şimdiden teşekkür eder iyi geceler dilerim....

Günaydın herkese ben de 13 ay boyunca yaşadım bu sorunu. Çok şükür kendi cabamla yendim. Hem parmak egzersizleri hem de kendi kendimi motive etmem bana büyük yardimci oldu. Gerçekten belli başlı dikkat etmeniz gereken şeyler var onları yaparsanız herkes bundan kurtulabilir

Canim uyusturucu jel dedigin hangisi bilmiyorum ama wemcaine sprey tamamen uyusturuyor onu deneyebilirsin ince bir cubugu var siringaya gerek olmadan cok kolay cubukla sıkılıyor, zaten aci kismi bizi zorlayan yer ilk giriste oluyo icerisi boşluk

Ayrica ben emlayi da denedim ama tahris yapti uyusturmadi beni anestol de denedim en iyisi wemcaine sprey

Wemcaine spreyi ben de kullandım kesinlikle hepsinden iyi

öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ..peki o çubuğu içine kadar sokmak gerekiyormu yada 1 cm içine sokup sıksam olurmu
ayrıca üstüne kayganlaştırıcı sürsem uyuşturucu jelle birleşince sıkıntı olurmu

Son düzenleme:
Ben önce girişe sıkıp, icine sokup bir kac fis yapip bekliyodum 15 20 dk da uyusuyor, sıkıntı olmaz canim jelle tabi herkesin teni farkli bazi kişiler çok yaktı kızardı falan demislerdi sprey icin benimde kizarmisti ama gecti sonra

Ben girişte biraz batma yaşıyorum ama penis tamamen girdikten sonra ucu bir yere değiyor sanki içerde. İlerlemiyor gibi değişik bir şey. Fena ağrıyor. Vajinismusu yendim diye seviniyordum ama bu çıktı bi de

Ben girişte biraz batma yaşıyorum ama penis tamamen girdikten sonra ucu bir yere değiyor sanki içerde. İlerlemiyor gibi değişik bir şey. Fena ağrıyor. Vajinismusu yendim diye seviniyordum ama bu çıktı bi de
Canim aslinda girişten sonraki kısım boşluk. Sen kendini ksdiyorsan illaki bı zorlanma hissin olur. Kendini serbest bırakman gerek. Eşin biraz beklesin içerde derin derin nefes alıp verdikçe gevşersin

Bende malesef eşimin itmesine izin vermedigimden hala yerimde sayıyorum.4. Yapıyorum ama eşli olmadı hala

Ben dediginiz herşeyi yaptım alttayken eşimin itmesine izin vermiyorum üste cıktıgımdada hafif oturuyorm ama sızlanma oluyor snra bi bakıyorm heryerim kasılmş bacaklarm sertleşmiş yine kitlemişim kendimi...

Canım izin ver birz eşine ben öle yendim valla onu yapmasaydı hala yerimde sayıordum tabi bi anda yapmasın bizim gibi ama en azından yavaş yavaş yapmasına izin ver
Bana onu eşim bir kere yaptı kande geldi ama canım yandı o zamanlar egzersizde yapmıyordum.çok kasmıstm kendmi belkide ondan acıdı cnkü 4.apartta acı hissetmiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…