- 14 Kasım 2017
- 924
- 818
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.861
İnşallah cnm yaZamanla size gerek kalmadan onlar birbirini bulacak:)
O baskı olunca ıkınıyorum işim kolaylaşıyor ve muhakkak zeytinyağı ile yaptım başlarda. O duvar hissi olmadı bile.
Öncelikle Yenmenize çok sevindimVajinismusu yendimmmmm.
Merhaba arkadaşlar ben 8 aylık evliyim ve hiç bir şekilde eşimle ilişkiye giremiyordum, eşim bana yanaştığı an kendimi kasıyordum ve çok korkuyordum, sanki oraya giriş yapıldığı esnada yırtılcak ve bir sürü kan gelecek gibi hissediyordum.. Sonrasında bir televizyon programında HERA kliniği gördüm ve eşimle kliniği aradık. Uz.Dr.Şenay ESERDAĞ ile tanıştık çok güler yüzlü, çok anlayışlı ve başarılı bir doktordu, %100 çözüm yolu biziz dedi ve bu sorunumuzu Uz.Dr.Şenay ESERDAĞ sayesinde yendik.. Tek tavsiyem ŞENAY hanımdır, bekleyip evliğinizi riske atmayın.
Canim uyusturucu jel dedigin hangisi bilmiyorum ama wemcaine sprey tamamen uyusturuyor onu deneyebilirsin ince bir cubugu var siringaya gerek olmadan cok kolay cubukla sıkılıyor, zaten aci kismi bizi zorlayan yer ilk giriste oluyo icerisi boşlukmerhaba arkadaşlar,taa ilk sayfadan beri okuyorum çok cesaret aldım Allah hepinizden razı olsun fakat daha öncede yazdım sorularıma net cevap alamadım...ne olur bana cevap verin..birincisi uyuşturucu jeli ve kayganlaştırıcyı şırınga ile içime sıksam olurmu ....ikincisi uyuşturucu jel işe yaramazsa üstüne emla krem sürsem sıkıntı olurmu....ben parmak egzersizi yapamıyorum..penisin sadece başını alabiliyorum yüzüstü pozisyonda iken...ama azıcık zorlayınca içimde acı oluyor şrınga ile sıkarsam ileriye kadar uyuşur ve bu illetten kurtulurum diye düşünüyorum ama rahmim uyuşturucu jelden sıkıntı yaşar diye korkuyorum ...lütfen ne olur sorularıma cevap verin.... şimdiden teşekkür eder iyi geceler dilerim....
Ayrica ben emlayi da denedim ama tahris yapti uyusturmadi beni anestol de denedim en iyisi wemcaine spreymerhaba arkadaşlar,taa ilk sayfadan beri okuyorum çok cesaret aldım Allah hepinizden razı olsun fakat daha öncede yazdım sorularıma net cevap alamadım...ne olur bana cevap verin..birincisi uyuşturucu jeli ve kayganlaştırıcyı şırınga ile içime sıksam olurmu ....ikincisi uyuşturucu jel işe yaramazsa üstüne emla krem sürsem sıkıntı olurmu....ben parmak egzersizi yapamıyorum..penisin sadece başını alabiliyorum yüzüstü pozisyonda iken...ama azıcık zorlayınca içimde acı oluyor şrınga ile sıkarsam ileriye kadar uyuşur ve bu illetten kurtulurum diye düşünüyorum ama rahmim uyuşturucu jelden sıkıntı yaşar diye korkuyorum ...lütfen ne olur sorularıma cevap verin.... şimdiden teşekkür eder iyi geceler dilerim....
Wemcaine spreyi ben de kullandım kesinlikle hepsinden iyiCanim uyusturucu jel dedigin hangisi bilmiyorum ama wemcaine sprey tamamen uyusturuyor onu deneyebilirsin ince bir cubugu var siringaya gerek olmadan cok kolay cubukla sıkılıyor, zaten aci kismi bizi zorlayan yer ilk giriste oluyo icerisi boşluk
öncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ..peki o çubuğu içine kadar sokmak gerekiyormu yada 1 cm içine sokup sıksam olurmuCanim uyusturucu jel dedigin hangisi bilmiyorum ama wemcaine sprey tamamen uyusturuyor onu deneyebilirsin ince bir cubugu var siringaya gerek olmadan cok kolay cubukla sıkılıyor, zaten aci kismi bizi zorlayan yer ilk giriste oluyo icerisi boşluk
ayrıca üstüne kayganlaştırıcı sürsem uyuşturucu jelle birleşince sıkıntı olurmuöncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ..peki o çubuğu içine kadar sokmak gerekiyormu yada 1 cm içine sokup sıksam olurmu
Ben önce girişe sıkıp, icine sokup bir kac fis yapip bekliyodum 15 20 dk da uyusuyor, sıkıntı olmaz canim jelle tabi herkesin teni farkli bazi kişiler çok yaktı kızardı falan demislerdi sprey icin benimde kizarmisti ama gecti sonraöncelikle cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim ..peki o çubuğu içine kadar sokmak gerekiyormu yada 1 cm içine sokup sıksam olurmu
ayrıca üstüne kayganlaştırıcı sürsem uyuşturucu jelle birleşince sıkıntı olurmu
Canim uyusturucu jel dedigin hangisi bilmiyorum ama wemcaine sprey tamamen uyusturuyor onu deneyebilirsin ince bir cubugu var siringaya gerek olmadan cok kolay cubukla sıkılıyor, zaten aci kismi bizi zorlayan yer ilk giriste oluyo icerisi boşluk
Canim aslinda girişten sonraki kısım boşluk. Sen kendini ksdiyorsan illaki bı zorlanma hissin olur. Kendini serbest bırakman gerek. Eşin biraz beklesin içerde derin derin nefes alıp verdikçe gevşersinBen girişte biraz batma yaşıyorum ama penis tamamen girdikten sonra ucu bir yere değiyor sanki içerde. İlerlemiyor gibi değişik bir şey. Fena ağrıyor. Vajinismusu yendim diye seviniyordum ama bu çıktı bi de
Bende malesef eşimin itmesine izin vermedigimden hala yerimde sayıyorum.4. Yapıyorum ama eşli olmadı halaTeşekkür ederm canım bugün 2.yde yaptk şükür özetle anlatayım ben dün eşim beni kadndırdı yavaş yavaş yapalım diye ben alttaydım eşim pat diye bi girdi. Tamamı girdi ama sonra tabi o hışımla eşimi üstümden attımbugün tekrar ben üstte eşime sırtım dönük yavaş yavaş denedim 1buçuk 2 saate yakın uğraşşın sonunda 2.yde yapmış olduk yani. Benim en büyük yardımcım 4.aparatım oldu bu süreçte onla baya genişletmiştim sadece cesaret grrkti. Eşim pat diye girmeseydi hala kendimce aparatlarla uğraşıyordum ben. Sabah akşam en az yarım saat aparat çalişması yapıyordum eşli deniyorduk ama hep yarım yapıyırdum. Dün çok kızmıştım ama eşim öle yapmasa hala aynı yerdeydim inanki. Bence eşlere fırsat tanınmalı biraz onlara da bırakmalıyız yani eşli yaparken dün bunu anladım
Ben dediginiz herşeyi yaptım alttayken eşimin itmesine izin vermiyorum üste cıktıgımdada hafif oturuyorm ama sızlanma oluyor snra bi bakıyorm heryerim kasılmş bacaklarm sertleşmiş yine kitlemişim kendimi...Vajinismusu yendikten sonra pek buraya girmedim ama yendiğimi paylaşmıştım. Hatta nasıl yendiğimi de paylaştım. Mesaj eskilerde kalmış sanırım. Özelden de mesaj atıp soran çok olmuş. En başından anlatacağım. Ben aslında vajinismus olduğumu bekarken de anlıyordum. Zaten kuzenlerimde de vardı. Evlendikten sonra eşimle uzun süreli bir ilişkimiz olmasına rağmen beceremem diye kafama yerleştirmiştim. Kesin ben kusurluyum, benim deliğim yok, asla yapamam, ömrümce ilişkiye girmeyeceğim, eşimi yıllarca bekledim, sevdim ama kesin ayrılacağız diye de kafama kodladım zaten. İlk gece kayganlaştırıcı ile denersek bir şey olmaz, herkes yapıyor demiştim ama öyle olmadı. Daha değdirmesi ile Canım çok yandı. Ve o korku ile bir daha asla deneyemedim. Kendimi sıkmıyorum sanıyordum ama eşim çok sıkıyorsun diyordu. İlk aylarda eşim çok kaba davrandı. Çok sabırlı olur sanıyordum ama öyle olmadı. Aklına türlü şeyler geldi. Ben hep erteledim. Akşam yatağa girmemek için yüksek lisansımı bahane ettim, çeviri yapıcam, proje yazıcam diye o uyuyana dek yatağa girmedim. Hep kaçıyordum, çünkü eşim sevişmek istiyordu, sonu da sinir krizleri. Bacaklarımı açamıyorum, aynada vajinama bakamıyorum, baksam da delik göremiyorum. Zorla ıkınınca gördüğüm küçücük delik beni daha da korkutuyor. En sonunda minicik bir adım attım. Çişimi yaparken kendimi sıkıyordum. 7 saniye bekleyip çişe öyle devam ediyordum. 3-4 kere çişimi kesiyordum kendimi sıkarak her tuvalete gittiğimde. Amaç kaslarımı, hissetmek ve o bölgeye esneklik kazandırmak. Bu kadar acının sebebi bence ordaki kaslarımın esnek olmaması idi. O zaman esneklik kazandıracağım dedim. Bunun için internette kegel egzersizleri de var. Ne işe yarıcak lan saçmalık dediğim şeyleri 1 yıla yaymam yerine düzenli yapsam 1 haftada çözermişim. İnanılmaz etkili aslında. Sonra bir gün evde vajina içi kayganlaştırıcı buldum. Bir online alışverişte hediyeydi. İşte benim hayatımı o hediye değiştirdi. Tam çöpe atacakken şunu düşündüm. Ben sevişirken asla ıslanmıyorum. İçim hep kuru. Belki işe yarar ama bunu nasıl içime sokacağım ki. Kurşun kalem kalınlığında bir şırınga gibi bir şey düşünün. İçinize o jeli sıkıyorsunuz. İlk zamanlar hep dışarı sıktım. İçime sokamadım doğru dürüst. Ama öyle güvendim ki gidip bir sürü kutu sipariş verdim ve evde açılmamış hala bir sürü var. Eşim o dönem askerdeydi. Ben tektim. Korkmadan, pes etmeden her gece 15-20 dakika kendime ayırdım. O jeli her gün içime sokup vajina içimi kayganlaştırdım. Artık aparatın hepsini içime alabiliyordum. Parmak sokamıyordum ama. Parmağım içime değince bir şeylere değiyordu. Korkuyordum. Artık karar verdim o boy boy aparatları satın aldım. Oysa asla asla almam yapmam diyordum. En küçüğü ile başladım ama öyle kolay sokmadım tabi. Ağlamalar, sızlamalar, korkular. Ama ne zaman denesem korku yok. Çok hızlı bir şekilde 4. Aparata geçtim. 1 gecede. Ikınırken içime sokuyordum. Delik öyle açılıyordu. Ama öncesinde muhakkak vajina içi nemlendirici kullandım. Yoksa asla yapamazdım. Eşim askerden gelince gelişmeleri ona anlattım. 1-2 hafta önce ben sonra o aparatları bana yaptık. Ona güvenip onun bana yapmasına izin vermek zaman aldı. İçime aparatı sokunca aparatı sıkıp bırakıyordum defalarca. Kasların esneklik kazanması için. Aparatı sağa sola, aşağı yukarı hareket ettiriyorduk. Böylece 4. aparata dek geçtik eşimle. Ara verirsek al baştan yapıyordum. Yoksa acıyordu. 4. aparat aşırı zorlayıcı. Penisten çok daha zor bence. Artık penisle deneme zamanı gelmişti ama ben korkudan her gün sadece aparat yaptırıyordum eşime. Ama artık oyalayamadım. Denemeye karar verdik. Tabi önce 15-20 dakka aparat, sonra penis. Ve kesinlikle zeytinyağı. Bana bu işi yaptıran zeytinyağı. Asla üstte yapamam diyordum ama cesareti üstte iken aldım. Tuvalete gider gibi eşimin üstüne oturdum. Penisi iyice yağlamıştım. Vajina nemlendiricisini içime sıkmıştım ve vajina ağzına yağ sürmüştüm. Bir kaç dakika önce de içimde 4. aparat vardı. Penisi elime aldım, ve içime aldım. Zerre acı olmadı. Öyle kolay girdi ki. Uzun süre, vajina içi nemlendirici, zeytinyağı, 4. aparat sonra penis şeklinde devam ettik. Zamanla apratı, vajina içi nemlendiriciyi ve en son zeytinyağını kaldırdık. Uzun süre zerre zevk almadım, sadece yapabilmek için yptım. Şimdi zevk alıyorum, her poziyonda yapabiliyorum. Saatlerce hazırlanmadan hemen içime alabiliyorum. 1 sene önce buraya kaydolurken ‘ben bakire öleceğim demek ki, bu işi yapmam imkansız, sevdiğim adam beni bu yüzden terkedecek.’ diye düşünüyordum. Herkes yapar ben yapamam diyordum. İleri derecede bir vajinismus hastası idim. Çok şükür. Pes etmeyin asla.
Canım izin ver birz eşine ben öle yendim valla onu yapmasaydı hala yerimde sayıordum tabi bi anda yapmasın bizim gibi ama en azından yavaş yavaş yapmasına izin verBende malesef eşimin itmesine izin vermedigimden hala yerimde sayıyorum.4. Yapıyorum ama eşli olmadı hala
Bana onu eşim bir kere yaptı kande geldi ama canım yandı o zamanlar egzersizde yapmıyordum.çok kasmıstm kendmi belkide ondan acıdı cnkü 4.apartta acı hissetmiyorum..Canım izin ver birz eşine ben öle yendim valla onu yapmasaydı hala yerimde sayıordum tabi bi anda yapmasın bizim gibi ama en azından yavaş yavaş yapmasına izin ver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?