Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnan İkinci daha kolay oluyor

Gözün aydın canım. Çok sevindim

Adınıza çok sevindim en zoru başarmışınız

Gerçekten mi akşam 2.yi deniycez yine sprey sıkıp dilatorle çalışıp öyle mi deneyim sizce siz yenmissiniz sanırım sizin ne kadar oldu yeneli sprey felan kullanms mydnz biraz anlatır msnz
Ben hiç sprey kullanmadım evet yeni benimde cumartesi yedim daha o gün iki kez yaptık aralıklarla çünkü insan olunca bida yapabilecek miyim acaba diye düşünüyor altta biraz zorlandım çünkü kastım biraz kendimi hafif sızım oldu bi gün ara verdik sonraki gün çok rahattım hiç açı sızı yanma olmadı öncesinde dilatör denedim yine ama o da çok kolay oldu bundan sonra dilatörsüz yapmayı düşünüyorum bakalım gerçekten herşey beyinde bitiyor inanmazdım söyleyenlere ama zerre acı yok gerçekten

Sizin adınıza cok sevindim üstünüzden bir yük kalkmıştır dilerim rabbim herkese nasip etsin yenmeyim. Evet insan acaba olcak mı diye denemek istiyo sürekli spreysiz zor oldu mu

Merhaba.. Ben en büyük dilatörün yarısını bile alabiliyorum artık. Benim sorunum egzersizlere hep 2-3 defa parmakla başlamak ve öylece kademe kademe ilerlemek. Birinci dilatörü bile alamıyorum parmak yapmadan. Neden böyle oluyor? Alabildiğim dilatörleri baştan alabilmem için ne yapabilirim?

Sprey kullanıyo musun vemcaine sprey bak ben 4 u yapamiyodum spreyle alistim 4 u yapmaya sonra alisinca bıraktım spreyi spreyin cok faydası oldu bana

7 yıllık evliyim ve artık bu işi yapmak istiyorum
Öncelikle Allah yardımcınız olsun ben de vajinismustum ve sizi çok iyi anlayabiliyorum 2 yıllık evliyim geçen ay yendim bu korkumu kolay olmadı benim için tabi kendimi kadın gbi hissedemiyordum (tabi ki öyle değil ) , sanki esine yetemiyormusum gbi geliyordu ciddi bir problemdi bu benim için eşim sağolsun hep yardımcı oldu yanımda oldu ama ne yazık ki kendime o korkuma da engel olamıyodum artık bunu kabullenmek gerektiğine inandirmistim hep kendimi ben yapamayacağım olmayacak diye sonra bu forum da gizl gizli sessiz vajinismus ile ilgili olan her konuyu tek tek takip ettim, anladim ki tek değilim ve binlerce kadın var benim gbi .Önce kendi vucudumu tanımakla başladım en baştan sanki hiç bir şeyi bilmiyormusum gibi ,sonra parmak egzersizi yapmaya çalıştım olmadı ama buna cesaret etmem bile benim için bı adımdı ,sonra eşimle ilişkilerimiz o dönem yüzeysel oluyordu bı gece orgazm olduktan sonra bir parmagimi sokabildigimi farkettim acı yok sadece baskı vardı.Sonrasinda her ilsiki sonrası bir parmak ,iki parmak derken oldu artık korkmuyorum , gerçekten her şey kafamızda bitiyor bunu yaşarken böyle söylediklerin de gülüyordum o öyle değil anlamıyorsunuz diye ama gerçekten oyleymis, Rabbim bu dert ile uğraşan herkese dermanını en kısa zamanda verir ins (biraz uzun oldu ama belki birinize vesile olurum )

Dilatoru iterken burnundan nefes al ağzından ver yavasca ve ıkın zamanla olucaktır eminimki sakın pes etme tıkandığın yerde sık bırak yap sonra tekrar nefes al verirken itmeye devam et
ben doktora gittim o hepsini öğretti.. 2-3 günde cözülecekti güya ama olmadı. 2 ay geçti aradan ama çok şükür ilerlerme var. Biraz daha deneyeyim bakalım ne olacak. Sen yendin mi?

Canım bende doktora gittim ama şöyle bişey var doktora gitmiş olsakta herşey bizde bitiyo bunu anladım yani 2 kere yarıya kadar oldu sonrasında 2 defa tam ilişki oldu bizde dun ara verdik bugün tekrar deniycez insallah ben sprey kullanıyorum bu akşam spreysiz kayganlastirici ile deniycem birazcık disini sökabilsen varya o baskı yanma hissi saniyelik oluyo inanki bana diyenleri dinledim biraz disini sıktım cidden de oluyo yani sizde iliski oldu mu hic

Hangi doktora gittin acaba sorabilir miyim bende gittim benim doktorumun bana çok faydası olması malesef evde kendim üzerine duserek yendim diyebilirim şükür benim 1 ayimi aldı pes etmedim her gün çalıştım yeri geldi zorlandım ağladım olmuycak dedim ama şükürler olsun rabbime

Çok şükür en önemlisi moralini yüksek tutup, pes etmemek ve bol bol egzersiz yapmak galiba .. özelden yazdım doktorun ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…