Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İkisi de ayni gibi bence de ben ileri geri yaparken zorlaniyorum biraz.
Keske bi olsada ileri geri hic onemli degil sadece olsun o yeter gercekten sukredin ben yinede bu halimede sukredymm bin sukur dokunamiyodm onceden cnku baya aştim kendimi.
Yinede caba sabir gerekli hersey birden olmuyo tebrik ederim szide kim kurtulursa kendm kurtulms kadar seviniyrum

Ya nasil yaptiniz ben 4. Boyu yapamiyorum gtmiyo ne yaptysam olmadi bi turlu
Yatar pozisyonda çok zorlanmıştım. Çömelerek üstüne oturmayı denedğimde başardım . Dizlerimin üstünde aparta kayganlaştırıcı sürüp üzerine yavaş yavaş oturdum. Aslında büyüttüğümz kadar zor değil çok kolay da değil belki ama gözümüzde büyttğümz kadar da değil asla

Geriliyo mu peki.
Korkmuyorum aslinda canim aciyck dye sadece ben iteliyorum ordan geri bisey iteliyo

Çok teşekkürler canim,ben de önceden ayni durumdaydim,ne kadar uzun süre bekledim bir de.Doktora bile gidemiyordum ama hepsi geçiyor uğrastikca.Simdi de o eski heyecan ve tutku kalmadi ne yazikki bizde.Esimle bu vaji yüzünden cok yiprattik birbirimizi ve zamanla arkadas gibi olduk evde.İstesem de eskisi gibi olamiyoruz malesef

Canim sadece ilk giriste takiliyo ileride takilma yok uzun bosluk ama sen ilerideykenn kendni sıktysan eger takildginj saniyosun ana sadece ilk kismda var mesele orayi gecebikmek bende dilatorle 3 boyunu yapablyrum 4. Ü yapamadim

Ya deme öyleee evet çok yipratci surec bnde durup durrken tartisyodum sinirleniyodum duzelir inanki uzulmee bak bunu aşmissin snucta
Yaa deme öyle duzelir emin ol iki tarafta yipraniyo bu surecte cunku erkek icin daha zor onlarida anlamak gerek.bak duzelms zamanla oldu birden olmadi iliskinzde bubsekilde zamanla yoluna girecek duzelicek sıkma canini ne kadar lik evlisin benim bir bucuk sene okdu

Benim 7 bucuk yil oldu malesef,ben cok bekledim ya tedavi olmak iciniyi sen erken davranmissin canim yine de ne güzel.Uzun zaman olmasi bizi böyle yapti biraz da.

Benim 7 bucuk yil oldu malesef,ben cok bekledim ya tedavi olmak iciniyi sen erken davranmissin canim yine de ne güzel.Uzun zaman olmasi bizi böyle yapti biraz da.
Ya oykemi ya ne kadar cok dayanmissiniz cok zor ya gercektende cok uzuldum suan demekki dayanabiliyosnz ki Allah bole imtihan etmis.uzulmeyin hersey yoluna girer birdenolmaz belki zamanla olur nasil vajinismus zamanla duzeldyse esinle olan iliskinde zamanla fuzelicek yoluna gircek birde bebeginiz oldgunda

İnsallah ikimizin de sıkıntıları geçer canim.Su isi bir halledebilirsek cocuk da cok istiyorum gercekten.

Rahme zarar verir mi bilmiyorum ama gerçekten çok yakıyor, acıtıyor. Benim doktorum tavsiye etmedi, kurutur dedi. Anestol hem de krem olduğu için kayganlaştırma da sağlıyor
ben kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli uyuşturucu olarak xylocaine sprey düşünüyorum...aslında hepimizin derdi olan şu acıyan yer var ya orayı geçsem bitecek kabusum.... xylocaine sprey de yakıyormu acaba

Ben de 8-9 ay kadar çekmiştim bu derdi . O zamanlar asla yenemeyeceğim , asla yapamayacağım diyordum ama çok şükür kurtulalı 1,5 ay oldu ve gerçekten onca zaman boşuna beklemişim dedim yendiğimde . Hem de evde egzersiz yaparak , doktorsuz yendim . Bu mübarek gecede de Allah bu hastalığı yaşayan herkesi kurtarsın

Canım eşin nasıl ki vajinismus yüzünden bu hale geldi düzenli ilişkiyi zorlarsan da bambaşka bir hale gelir bunu hiç unutma Biraz sabır, biraz azim... Geçmez dediğimiz şeyler bile geçiyor kendini üzme sakın

Selam kızlar evliliğin 4.ayını doldurmak üzereyiz sürtünme yoluyla hamile kalınabilecği saçmalığına inandım ne yazk ki ama bu kadar kolay olmasa gerek. Evliliğin ilk gününden beri vajinismus belasıyla uğraşıyorum eşim anlayışlı ama ben çok stres yaptım yenmek istiyorum heraklinik duydum ama büyük ihtimalle yüksek fiyattır o kadar imkanım yok. Yardımcı olur musunuz lütfen özelden bana yardım edecek kendi başına yenmiş biri mesaj atabilir mi? Her hamile misin diye soran olununca içim gidiyor ve ben senelercd beklemek istemiyorum önce bu illetten kurtulup sonra da anne olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…