- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.021
Mesaj yazdim gelmedimi canim yeni ogrenmeye calisyrum biraz karisik ta bu kadinlar kulubuBenim 7 bucuk yil oldu malesef,ben cok bekledim ya tedavi olmak iciniyi sen erken davranmissin canim yine de ne güzel.Uzun zaman olmasi bizi böyle yapti biraz da.
Gelmedi canim özel mesaj mi?Mesaj yazdim gelmedimi canim yeni ogrenmeye calisyrum biraz karisik ta bu kadinlar kulubu
Yok canim ozel mesaj nasil atlyo onu bulamadim ordan yazcktmda aslinda uzun yazmstim sanirm gitmedi sanaGelmedi canim özel mesaj mi?
İnsallah ikimizin de sıkıntıları geçer canim.Su isi bir halledebilirsek cocuk da cok istiyorum gercekten.Ya oykemi ya ne kadar cok dayanmissiniz cok zor ya gercektende cok uzuldum suan demekki dayanabiliyosnz ki Allah bole imtihan etmis.uzulmeyin hersey yoluna girer birdenolmaz belki zamanla olur nasil vajinismus zamanla duzeldyse esinle olan iliskinde zamanla fuzelicek yoluna gircek birde bebeginiz oldgunda
Insallahh canimmm bnimmm rabbim esenlige ferahliga cikartsn insallah bizi darda olan tum kardeslerimiziİnsallah ikimizin de sıkıntıları geçer canim.Su isi bir halledebilirsek cocuk da cok istiyorum gercekten.
İnsallah canim dua edelim birbirimizeInsallahh canimmm bnimmm rabbim esenlige ferahliga cikartsn insallah bizi darda olan tum kardeslerimizi
Edelim tabikide canimmmİnsallah canim dua edelim birbirimize
ben kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli uyuşturucu olarak xylocaine sprey düşünüyorum...aslında hepimizin derdi olan şu acıyan yer var ya orayı geçsem bitecek kabusum.... xylocaine sprey de yakıyormu acabaRahme zarar verir mi bilmiyorum ama gerçekten çok yakıyor, acıtıyor. Benim doktorum tavsiye etmedi, kurutur dedi. Anestol hem de krem olduğu için kayganlaştırma da sağlıyor
Canım eşin nasıl ki vajinismus yüzünden bu hale geldi düzenli ilişkiyi zorlarsan da bambaşka bir hale gelir bunu hiç unutmaÇok teşekkürler canim,ben de önceden ayni durumdaydim,ne kadar uzun süre bekledim bir de.Doktora bile gidemiyordum ama hepsi geçiyor uğrastikca.Simdi de o eski heyecan ve tutku kalmadi ne yazikki bizde.Esimle bu vaji yüzünden cok yiprattik birbirimizi ve zamanla arkadas gibi olduk evde.İstesem de eskisi gibi olamiyoruz malesef
Çoğu zaman esnek olabilir zar bubyuzden parmak egzersizleri sırasında bozulmaya bilirIçine sert bi madde girince bozulur diye biliyorum parmak sokunca bozulurmuş öyle okumuştum bi kaç yerde
Emin ol başarabilirsin. İlk başlarda korku oluyor ama hergun düzenli egzersiz yaparak bundan kurtulabilirsinSelam kızlar evliliğin 4.ayını doldurmak üzereyiz sürtünme yoluyla hamile kalınabilecği saçmalığına inandım ne yazk ki ama bu kadar kolay olmasa gerek. Evliliğin ilk gününden beri vajinismus belasıyla uğraşıyorum eşim anlayışlı ama ben çok stres yaptım yenmek istiyorum heraklinik duydum ama büyük ihtimalle yüksek fiyattır o kadar imkanım yok. Yardımcı olur musunuz lütfen özelden bana yardım edecek kendi başına yenmiş biri mesaj atabilir mi? Her hamile misin diye soran olununca içim gidiyor ve ben senelercd beklemek istemiyorum önce bu illetten kurtulup sonra da anne olmak istiyorum
Yarından itibaren inşaAllah egzersizlere başlamaya karar verdim inşaAllah başarırımEmin ol başarabilirsin. İlk başlarda korku oluyor ama hergun düzenli egzersiz yaparak bundan kurtulabilirsin
Aslinda bizim baska kücük sebeplerden tartismalarimiz ve küslüklerimiz de çok oluyordu.Vaji de olunca araya biraz soğukluk girdi.Çoğu zaman eş değil de sanki birbirimizi ev arkadasi gibi görür olduk.İliskiye cok ara verince de bende bir cekingenlik oluyor esime karsi.Canım eşin nasıl ki vajinismus yüzünden bu hale geldi düzenli ilişkiyi zorlarsan da bambaşka bir hale gelir bunu hiç unutmaBiraz sabır, biraz azim... Geçmez dediğimiz şeyler bile geçiyor kendini üzme sakın
Stres de ciddi bir etken elbette.Ağrı kasmaktan oluyor.Ben de yeneli 5 ayı geçti hala acı oluyordu bende meğersem kasıyormuşum.Üst üste denedik daha sonra eşimle kasmadım ve hiç ağrı olmadı o an anladım tamamen bunu beynimle yaptığımı.Yani acıyı kendimizi kasmaktan dolayı hissediyoruz.Mesela regl sonrası dönemde falan hala ilişkiden çekiniyorum çünkü ara verince biraz korku oluyor ister istemez ama aslında hepsini kafamızda büyütüyoruz.Kendinizi rahatlatın ve bunun acısız olduğuna zihninizi inandırın.Eskiden daha içime girmeden ucu değse ağrıdan çığlık atardım.Bunların hepsi psikolojik emin olun.Cesaretlenip denemeye devam edin.tayın konusunda ısyerımde sorun yasıyorum mahkemelık durumuzda var tayınım normalde olması lazımken asırı zorluk yasadık engeller cok gordum . acaba bunları kafaya taktıgım ıcın mı olmuyor ?
Stres yapmayın.Kendiniz de yenebilirsiniz.Buradaki kişilerin yardımı çok oluyor.En zor zamanlarımda buradaki arkadaşlar güç verdiler bana da.Ve yendim.Bu tamamen beynimizde yarattığımız bir korku.Korku ne kadar büyürse ağrı o kadar büyür.Ne kadar cesur hissederseniz ağrınız o kadar azalır.Emin olun yeneceksiniz hepimiz korktuk,yapamayız dedik.Ama oldu bitti.Başardık.Siz de başarırsınız emin olunSelam kızlar evliliğin 4.ayını doldurmak üzereyiz sürtünme yoluyla hamile kalınabilecği saçmalığına inandım ne yazk ki ama bu kadar kolay olmasa gerek. Evliliğin ilk gününden beri vajinismus belasıyla uğraşıyorum eşim anlayışlı ama ben çok stres yaptım yenmek istiyorum heraklinik duydum ama büyük ihtimalle yüksek fiyattır o kadar imkanım yok. Yardımcı olur musunuz lütfen özelden bana yardım edecek kendi başına yenmiş biri mesaj atabilir mi? Her hamile misin diye soran olununca içim gidiyor ve ben senelercd beklemek istemiyorum önce bu illetten kurtulup sonra da anne olmak istiyorum
Belki blöf yapmıştır? Bu iki taraf için de çok yorucu yıpratıcı bir süreç.Gerçekten ilişkinizin bi sınavı gibi bakmalı eşiniz de olaya.Erkekler bunu pek anlayamıyorlar aslında.Ben eşime bunun ciddi bir hastalık oldugunu anlatıp kabul ettirene kadar kaç kez kavga ettik kaç kez anlattım.Ki kendisi çok anlayışlı bir insan olmasına rağmen bunu kabullenmesi zaman almıştı.Eşinizi karşınıza alıp bir konuşun derim.Gerginlik tırmandığında köprüleri yakmak anlık bir şey oluyor ama bir ilişki kurmak ona emek vermek gerçekten özveri ve emek istiyor.Siz daha yeni evlenmişsiniz yuva kurmuşsunuz bu emeği çöpe atmayın birbirinize kızarak.Eşinizin desteğini rica edin birlikte aşarsınız eminim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?