- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.041
Emin ol başarabilirsin. İlk başlarda korku oluyor ama hergun düzenli egzersiz yaparak bundan kurtulabilirsinSelam kızlar evliliğin 4.ayını doldurmak üzereyiz sürtünme yoluyla hamile kalınabilecği saçmalığına inandım ne yazk ki ama bu kadar kolay olmasa gerek. Evliliğin ilk gününden beri vajinismus belasıyla uğraşıyorum eşim anlayışlı ama ben çok stres yaptım yenmek istiyorum heraklinik duydum ama büyük ihtimalle yüksek fiyattır o kadar imkanım yok. Yardımcı olur musunuz lütfen özelden bana yardım edecek kendi başına yenmiş biri mesaj atabilir mi? Her hamile misin diye soran olununca içim gidiyor ve ben senelercd beklemek istemiyorum önce bu illetten kurtulup sonra da anne olmak istiyorum
Yarından itibaren inşaAllah egzersizlere başlamaya karar verdim inşaAllah başarırımEmin ol başarabilirsin. İlk başlarda korku oluyor ama hergun düzenli egzersiz yaparak bundan kurtulabilirsin
Aslinda bizim baska kücük sebeplerden tartismalarimiz ve küslüklerimiz de çok oluyordu.Vaji de olunca araya biraz soğukluk girdi.Çoğu zaman eş değil de sanki birbirimizi ev arkadasi gibi görür olduk.İliskiye cok ara verince de bende bir cekingenlik oluyor esime karsi.Canım eşin nasıl ki vajinismus yüzünden bu hale geldi düzenli ilişkiyi zorlarsan da bambaşka bir hale gelir bunu hiç unutmaBiraz sabır, biraz azim... Geçmez dediğimiz şeyler bile geçiyor kendini üzme sakın
Stres de ciddi bir etken elbette.Ağrı kasmaktan oluyor.Ben de yeneli 5 ayı geçti hala acı oluyordu bende meğersem kasıyormuşum.Üst üste denedik daha sonra eşimle kasmadım ve hiç ağrı olmadı o an anladım tamamen bunu beynimle yaptığımı.Yani acıyı kendimizi kasmaktan dolayı hissediyoruz.Mesela regl sonrası dönemde falan hala ilişkiden çekiniyorum çünkü ara verince biraz korku oluyor ister istemez ama aslında hepsini kafamızda büyütüyoruz.Kendinizi rahatlatın ve bunun acısız olduğuna zihninizi inandırın.Eskiden daha içime girmeden ucu değse ağrıdan çığlık atardım.Bunların hepsi psikolojik emin olun.Cesaretlenip denemeye devam edin.tayın konusunda ısyerımde sorun yasıyorum mahkemelık durumuzda var tayınım normalde olması lazımken asırı zorluk yasadık engeller cok gordum . acaba bunları kafaya taktıgım ıcın mı olmuyor ?
Stres yapmayın.Kendiniz de yenebilirsiniz.Buradaki kişilerin yardımı çok oluyor.En zor zamanlarımda buradaki arkadaşlar güç verdiler bana da.Ve yendim.Bu tamamen beynimizde yarattığımız bir korku.Korku ne kadar büyürse ağrı o kadar büyür.Ne kadar cesur hissederseniz ağrınız o kadar azalır.Emin olun yeneceksiniz hepimiz korktuk,yapamayız dedik.Ama oldu bitti.Başardık.Siz de başarırsınız emin olunSelam kızlar evliliğin 4.ayını doldurmak üzereyiz sürtünme yoluyla hamile kalınabilecği saçmalığına inandım ne yazk ki ama bu kadar kolay olmasa gerek. Evliliğin ilk gününden beri vajinismus belasıyla uğraşıyorum eşim anlayışlı ama ben çok stres yaptım yenmek istiyorum heraklinik duydum ama büyük ihtimalle yüksek fiyattır o kadar imkanım yok. Yardımcı olur musunuz lütfen özelden bana yardım edecek kendi başına yenmiş biri mesaj atabilir mi? Her hamile misin diye soran olununca içim gidiyor ve ben senelercd beklemek istemiyorum önce bu illetten kurtulup sonra da anne olmak istiyorum
Belki blöf yapmıştır? Bu iki taraf için de çok yorucu yıpratıcı bir süreç.Gerçekten ilişkinizin bi sınavı gibi bakmalı eşiniz de olaya.Erkekler bunu pek anlayamıyorlar aslında.Ben eşime bunun ciddi bir hastalık oldugunu anlatıp kabul ettirene kadar kaç kez kavga ettik kaç kez anlattım.Ki kendisi çok anlayışlı bir insan olmasına rağmen bunu kabullenmesi zaman almıştı.Eşinizi karşınıza alıp bir konuşun derim.Gerginlik tırmandığında köprüleri yakmak anlık bir şey oluyor ama bir ilişki kurmak ona emek vermek gerçekten özveri ve emek istiyor.Siz daha yeni evlenmişsiniz yuva kurmuşsunuz bu emeği çöpe atmayın birbirinize kızarak.Eşinizin desteğini rica edin birlikte aşarsınız eminim:)
Evet yapmayı başarmaya çoook istiyorum herşeyden çookStres yapmayın.Kendiniz de yenebilirsiniz.Buradaki kişilerin yardımı çok oluyor.En zor zamanlarımda buradaki arkadaşlar güç verdiler bana da.Ve yendim.Bu tamamen beynimizde yarattığımız bir korku.Korku ne kadar büyürse ağrı o kadar büyür.Ne kadar cesur hissederseniz ağrınız o kadar azalır.Emin olun yeneceksiniz hepimiz korktuk,yapamayız dedik.Ama oldu bitti.Başardık.Siz de başarırsınız emin olun
Biz ne kadar istekli arzulu olursak emin ol o kadar kolay oluyor herşey canım. Sen isteksiz olssn bile istekli hale gelmek zor biseu değil sanırım benceeşini yönlendir zevk noktaları na
Eşim olmadan denersem aklına yanlış şeyler gelebilir sonrasında
Ben de 8-9 ay kadar çekmiştim bu derdi . O zamanlar asla yenemeyeceğim , asla yapamayacağım diyordum ama çok şükür kurtulalı 1,5 ay oldu ve gerçekten onca zaman boşuna beklemişim dedim yendiğimde . Hem de evde egzersiz yaparak , doktorsuz yendim . Bu mübarek gecede de Allah bu hastalığı yaşayan herkesi kurtarsın
Selamunaleykum Allah oğlunu islama bağışlasın.Ahhh eski topigim ahhhözlemişim.Arkadaslar hepinize merhaba,ben de evliliğimin üçüncü ayında yendim vajinismusu.Duvar varmış hissi,o duvar asla asilmayacak korkusu vardı bende de ama çok şükür deli gibi araştırmalarım sonucu bu siteyi keşfettim ve 6 günde 4 egzersiz yaparak çok şükür yendim ve 20 aylık oğlum bile var rabbim korusun darısı sizlere inşallah.En önemli şey azimli,kararlı, disiplinli olmak.ilk egzersizde basardiginizi,yol aldığınızı gördüğünüzde sonraki egzersizler için cesaret heves geliyor.Onca parayı doktora vermeye hiç gerek yok,bu topigi takip edin paranız cebinizde kalsın.Gucunuze güvenin, yaparsınız yeter ki bu yola çıkın gerisi inanın ki geliyor.. sevgiler
Bizde suan öyleyiz ama ben başarabilsem etkilemek ve yatağa baglamak için herşeyi yapardım.burda cok okuduk vajinusmustan sonra eşim dahada yakınlaştı herşey daha güzel oldu diyen.ben ne yasarım bilmiyorm ama suan senin önceki durumunla aynıyım..bilmiyorm bunları yaptın mı ama sanırım sürekli ben süslenir püslenir güleryüzle karşılar gecelik falan bakardm.sık sık yapmaya calısırdım cevremde kim sık sık yapıyorsa eşleri peşinden ayrılmıyorAslinda bizim baska kücük sebeplerden tartismalarimiz ve küslüklerimiz de çok oluyordu.Vaji de olunca araya biraz soğukluk girdi.Çoğu zaman eş değil de sanki birbirimizi ev arkadasi gibi görür olduk.İliskiye cok ara verince de bende bir cekingenlik oluyor esime karsi.
Aslinda haklisin ben hep esimden bekliyorum galiba alistiğim icin.Bir de adama ev icinde suna dikkat et buna dikkat diye çok karisiyorum heralde bazi seyleri önemsemedigi icin.O da benden kaçiyor artikBizde suan öyleyiz ama ben başarabilsem etkilemek ve yatağa baglamak için herşeyi yapardım.burda cok okuduk vajinusmustan sonra eşim dahada yakınlaştı herşey daha güzel oldu diyen.ben ne yasarım bilmiyorm ama suan senin önceki durumunla aynıyım..bilmiyorm bunları yaptın mı ama sanırım sürekli ben süslenir püslenir güleryüzle karşılar gecelik falan bakardm.sık sık yapmaya calısırdım cevremde kim sık sık yapıyorsa eşleri peşinden ayrılmıyor
Merhaba canim bende doktor tedavisinde yendim ama acik bir sekilde buraya yazayim herkes dedigimi yapmazsa kimse yenemez bunuda bilin ilk basta dilator siparis versiyonsunuz internetten 1 2 3 4 numaralardan eczaneden emla krem kayganlastirici aliyosunuz. Emla kremi vajinanini ayirim delik kismina suruyorsunuz 5 dk bekleyin 1 aparattan başlıyorsunuz gözünüzü kapayin sadece rahat olun ve itileyinn 1 i ne zaman rahat aldim diyosaniz 2 ye gecin busekilde ilerliyorsunuz yapamam derseniz beklemeyin doktora gidin parayı herzaman kazanirsiniz zaman malesef yerine gelmiyor 3 bucuk yildir ben bununla uğraştım keske bukdr beklemeseydim diyorum ama esimin gözünde kendi degerimi anlamis oldum şükürler olsun o gunler geride kaldi ertelemeyin siz dedigimi ya yapın yada tedavi olun allaha emanet olun kendinize iyi bakin kizlar hayirli ramazanlar hayirli bayramlarSelamunaleykum Allah oğlunu islama bağışlasın.
Bana da anlatımısın acaba nasıl oldu ne egzersizleri yaptın Allah için yardımcı olur musun?
Kızlarr yenen herkes için söylüyorum Allah rızası için yardımcı olur musunuz yenmek çok istiyorum
Merhaba canim bende doktor tedavisinde yendim ama acik bir sekilde buraya yazayim herkes dedigimi yapmazsa kimse yenemez bunuda bilin ilk basta dilator siparis versiyonsunuz internetten 1 2 3 4 numaralardan eczaneden emla krem kayganlastirici aliyosunuz. Emla kremi vajinanini ayirim delik kismina suruyorsunuz 5 dk bekleyin 1 aparattan başlıyorsunuz gözünüzü kapayin sadece rahat olun ve itileyinn 1 i ne zaman rahat aldim diyosaniz 2 ye gecin busekilde ilerliyorsunuz yapamam derseniz beklemeyin doktora gidin parayı herzaman kazanirsiniz zaman malesef yerine gelmiyor 3 bucuk yildir ben bununla uğraştım keske bukdr beklemeseydim diyorum ama esimin gözünde kendi degerimi anlamis oldum şükürler olsun o gunler geride kaldi ertelemeyin siz dedigimi ya yapın yada tedavi olun allaha emanet olun kendinize iyi bakin kizlar hayirli ramazanlar hayirli bayramlar
Adetliymissin hazir malzemelerini al bitet bitmez basssla mutlaka erteleme yapabilirsin allah yardimcin olsun tezz zamanda herkes kurtulsun VajinimustanHayırlı ramazanlar
Haklısınız evet biz geciktirdikçe de zaten elimize bişey geçmiyor yıpranıyrouz başka da bişey olmuyor ama şuan eşimin durumu sıkışık ve seanslar çok pahalı oluyoro yüzden en başta kendim denemem gerekiyor anlattıklarınızı bir doktor dan dinledim youtubedan inşaAllah özelden yardımcı olacak ablalarda var şuan umutluyum kendime güveniyorum şimdi adetliyim inşaAllah biter bitmez başlayacağımm bendde vajinismusu yenebilirimm Allahın izniyle.. Geçecek inanıyorum
Valla canım eminnol aktif olursan bile o moda kendiji sokuyorsun içinden biseyler yapmak geliyor. İsteksizlik olursa da başka şeyler deneyinValla uzun zamandır ilk defa istekli olarak yaptım ve asla yapamam dediğim üstte olduğum pozisyonu denedik. Eğer yapamam diyen varsa mutlaka denesin. O şekilde çok daha rahattim. Ve ön sevişmenin bir kismini o pozisyonda yapmak da çok etkili. Sanırım kadın pasif kalırsa arzulu olmuyor. Biraz aktif olmak lazimmis onu keşfettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?