Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Emin ol başarabilirsin. İlk başlarda korku oluyor ama hergun düzenli egzersiz yaparak bundan kurtulabilirsin

Aslinda bizim baska kücük sebeplerden tartismalarimiz ve küslüklerimiz de çok oluyordu.Vaji de olunca araya biraz soğukluk girdi.Çoğu zaman eş değil de sanki birbirimizi ev arkadasi gibi görür olduk.İliskiye cok ara verince de bende bir cekingenlik oluyor esime karsi.

bende de ayn sey oluyor esımle malesef aynı sehırde evımıız kuramadık tayın beklıyorum bu surecde de 26 saatlık mesafede bulunan farklı sehırlerde yasıyorum bu korona gunlerınde neysekı denk gelebıldık ancak,.bende benzer sorunlar yasıyorum aslında korkmuyorum ama bır anda kasılma oluyor . tam olmuyor sankı kas sıkısması gıbı bır agrı yasıyorum bu kadar ınsan bunu yaptıgına gore agrısı olmuyordur neden bende agrı oldu bır kere doktora gıttım sorun yok dedı. ama neden oyle bır agrım oluyor ?

tayın konusunda ısyerımde sorun yasıyorum mahkemelık durumuzda var tayınım normalde olması lazımken asırı zorluk yasadık engeller cok gordum . acaba bunları kafaya taktıgım ıcın mı olmuyor ?

tayın konusunda ısyerımde sorun yasıyorum mahkemelık durumuzda var tayınım normalde olması lazımken asırı zorluk yasadık engeller cok gordum . acaba bunları kafaya taktıgım ıcın mı olmuyor ?
Stres de ciddi bir etken elbette.Ağrı kasmaktan oluyor.Ben de yeneli 5 ayı geçti hala acı oluyordu bende meğersem kasıyormuşum.Üst üste denedik daha sonra eşimle kasmadım ve hiç ağrı olmadı o an anladım tamamen bunu beynimle yaptığımı.Yani acıyı kendimizi kasmaktan dolayı hissediyoruz.Mesela regl sonrası dönemde falan hala ilişkiden çekiniyorum çünkü ara verince biraz korku oluyor ister istemez ama aslında hepsini kafamızda büyütüyoruz.Kendinizi rahatlatın ve bunun acısız olduğuna zihninizi inandırın.Eskiden daha içime girmeden ucu değse ağrıdan çığlık atardım.Bunların hepsi psikolojik emin olun.Cesaretlenip denemeye devam edin.

Stres yapmayın.Kendiniz de yenebilirsiniz.Buradaki kişilerin yardımı çok oluyor.En zor zamanlarımda buradaki arkadaşlar güç verdiler bana da.Ve yendim.Bu tamamen beynimizde yarattığımız bir korku.Korku ne kadar büyürse ağrı o kadar büyür.Ne kadar cesur hissederseniz ağrınız o kadar azalır.Emin olun yeneceksiniz hepimiz korktuk,yapamayız dedik.Ama oldu bitti.Başardık.Siz de başarırsınız emin olun

Blof değil de ciddi ciddi bosanacakti adam. Ben gitmiyorum imza atmaya bosanmayacagim deyince kalakaldı. O gün akşam da işe gitmişti. Oturup düşünmeye fırsatı olmuş ki arayıp özür diledi. Bundan sonra boşanma lafi ederse doğru gidip ben açacağım davayı ona da söyledim bunu

İlk zamanlar bu süreç çok daha zordu. Eşim kafasında saçma sapan şeyler kuruyordu. Aklımda başkasının oldugunu,cinin musallat olduğunu falan söylüyordu. Hatta birkaç gün üst üste gece uyumamış beni izlemis bir tuhaflık var mı bende diye. Hem kafayı yiyecekti hem de bana yedirecekti. Nasıl olduysa bir gün dank etti kafasına. Bundan sonra yapamadığımız zaman kizmayacagim sinirlenmeyecegim dedi. Zaten onu ne zaman dedi ondan sonra ciddi bir yol kat edebildik.
Şimdi daha iyiye gidiyor. Acı hissi daha az oluyor çok şükür. Ama yine bir doktora gidip aklımdaki soru işaretlerini gidermeye calisacagim :)

Evet yapmayı başarmaya çoook istiyorum herşeyden çook biraz sabırsız davranıyorum galiba bir an önce olsun bitsin istiyorum bazen evli gibi hissetmiyorum bilee bu çok zor çook zor bir durum Rabbim benşm gibi olanların yardımcısı olsun kimseye de yaşatmasın Allâhûmme amin

Biz ne kadar istekli arzulu olursak emin ol o kadar kolay oluyor herşey canım. Sen isteksiz olssn bile istekli hale gelmek zor biseu değil sanırım bence eşini yönlendir zevk noktaları na

Valla uzun zamandır ilk defa istekli olarak yaptım ve asla yapamam dediğim üstte olduğum pozisyonu denedik. Eğer yapamam diyen varsa mutlaka denesin. O şekilde çok daha rahattim. Ve ön sevişmenin bir kismini o pozisyonda yapmak da çok etkili. Sanırım kadın pasif kalırsa arzulu olmuyor. Biraz aktif olmak lazimmis onu keşfettim

Merhaba. Bu bir buçuk aylık süreci anlatır mısınız? İlişki yaşarken veya ilk girişte vs acı hissi oldu mu? Ben içerde bir yere penisin değdiğini hissediyor gibiyim. Bir de giriş kısmında da acı hissediyorum. Başlangıçta normal mi acaba? O kaslara odaklanıp gevsetince acı hissi öyle olmuyor ama bazen bir an da kasildigi oluyor. Kasları kontrol etmeyi öğreniyorum su aşamada.

Ahhh eski topigim ahhh özlemişim.Arkadaslar hepinize merhaba,ben de evliliğimin üçüncü ayında yendim vajinismusu.Duvar varmış hissi,o duvar asla asilmayacak korkusu vardı bende de ama çok şükür deli gibi araştırmalarım sonucu bu siteyi keşfettim ve 6 günde 4 egzersiz yaparak çok şükür yendim ve 20 aylık oğlum bile var rabbim korusun darısı sizlere inşallah.En önemli şey azimli,kararlı, disiplinli olmak.ilk egzersizde basardiginizi,yol aldığınızı gördüğünüzde sonraki egzersizler için cesaret heves geliyor.Onca parayı doktora vermeye hiç gerek yok,bu topigi takip edin paranız cebinizde kalsın.Gucunuze güvenin, yaparsınız yeter ki bu yola çıkın gerisi inanın ki geliyor.. sevgiler

Selamunaleykum Allah oğlunu islama bağışlasın.
Bana da anlatımısın acaba nasıl oldu ne egzersizleri yaptın Allah için yardımcı olur musun?
Kızlarr yenen herkes için söylüyorum Allah rızası için yardımcı olur musunuz yenmek çok istiyorum

Bizde suan öyleyiz ama ben başarabilsem etkilemek ve yatağa baglamak için herşeyi yapardım.burda cok okuduk vajinusmustan sonra eşim dahada yakınlaştı herşey daha güzel oldu diyen.ben ne yasarım bilmiyorm ama suan senin önceki durumunla aynıyım..bilmiyorm bunları yaptın mı ama sanırım sürekli ben süslenir püslenir güleryüzle karşılar gecelik falan bakardm.sık sık yapmaya calısırdım cevremde kim sık sık yapıyorsa eşleri peşinden ayrılmıyor

Aslinda haklisin ben hep esimden bekliyorum galiba alistiğim icin.Bir de adama ev icinde suna dikkat et buna dikkat diye çok karisiyorum heralde bazi seyleri önemsemedigi icin.O da benden kaçiyor artik

Merhaba canim bende doktor tedavisinde yendim ama acik bir sekilde buraya yazayim herkes dedigimi yapmazsa kimse yenemez bunuda bilin ilk basta dilator siparis versiyonsunuz internetten 1 2 3 4 numaralardan eczaneden emla krem kayganlastirici aliyosunuz. Emla kremi vajinanini ayirim delik kismina suruyorsunuz 5 dk bekleyin 1 aparattan başlıyorsunuz gözünüzü kapayin sadece rahat olun ve itileyinn 1 i ne zaman rahat aldim diyosaniz 2 ye gecin busekilde ilerliyorsunuz yapamam derseniz beklemeyin doktora gidin parayı herzaman kazanirsiniz zaman malesef yerine gelmiyor 3 bucuk yildir ben bununla uğraştım keske bukdr beklemeseydim diyorum ama esimin gözünde kendi degerimi anlamis oldum şükürler olsun o gunler geride kaldi ertelemeyin siz dedigimi ya yapın yada tedavi olun allaha emanet olun kendinize iyi bakin kizlar hayirli ramazanlar hayirli bayramlar

Hayırlı ramazanlar
Haklısınız evet biz geciktirdikçe de zaten elimize bişey geçmiyor yıpranıyrouz başka da bişey olmuyor ama şuan eşimin durumu sıkışık ve seanslar çok pahalı oluyor o yüzden en başta kendim denemem gerekiyor anlattıklarınızı bir doktor dan dinledim youtubedan inşaAllah özelden yardımcı olacak ablalarda var şuan umutluyum kendime güveniyorum şimdi adetliyim inşaAllah biter bitmez başlayacağımm bendde vajinismusu yenebilirimm Allahın izniyle.. Geçecek inanıyorum

Adetliymissin hazir malzemelerini al bitet bitmez basssla mutlaka erteleme yapabilirsin allah yardimcin olsun tezz zamanda herkes kurtulsun Vajinimustan

Valla canım eminnol aktif olursan bile o moda kendiji sokuyorsun içinden biseyler yapmak geliyor. İsteksizlik olursa da başka şeyler deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…