- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #247.981
çok teşekkür ederim ilginize ... uyuşturucu jel derken spreyleri kasdettim aslında...aparattan ziyade şırıngayı hemen girişte tutu sıkınca epey ileri ulaşır diye düşünüyorum fakat uyuşturucu sprey bu şeilde olursa rahmime zarar verir diye korkuyorum...kimse bu konuda net yanıt vermedi....Şırıngayı alabiliyorsanız minik aparatı da alabilirsiniz. Uyuşturucu jel dediğiniz nedir bilmiyorum ama doktorlar anestol kremi veriyorlar. Reçetesiz eczaneden alıp minik aparata sürerek kullanabilirsiniz.
Biz ne kadar istekli arzulu olursak emin ol o kadar kolay oluyor herşey canım. Sen isteksiz olssn bile istekli hale gelmek zor biseu değil sanırım benceBir arkadaş iki günde bir olması alışma için daha iyi demiş. Siz kaç günde bir denediniz. Esime kalsa her gün deneyelim diyor ama ben her zaman istekli olmuyorum. Sadece dün yorgun diye yapmak istemedi. Her akşam birlikte olma düşüncesi de tedirgin ediyor beni.
Bir de ozel olacak ama yeterli ıslaklık tam olarak nasıl oluyor? Ben onu sağlayamadığımızı düşündüğüm için bolca kayganlastirici sürdürüyorum
Canım kızlık zarı öyle yırtılan bir şey değil.. vajinismus ile ilgili video bak istersen youtube da çok varParmak egzersizi yapmaktan korkuyorum ben de kızlık yırtılır diye nasıl yapıyorsunuz
Bozulsun ya Allah askına başımıza ne geldiyse bozulmasın diye direttiğimizden geldi.Içine sert bi madde girince bozulur diye biliyorum parmak sokunca bozulurmuş öyle okumuştum bi kaç yerde
Siz yapabildnz mi 4. BoyuDilator deneyen arkadaşlar . 4. Boyun boyu uzun gbi onun hepsini alabiliyormusunuz içinize bilgi verirseniz ona göre bende deneyecegim
Nasil yaptiniz ben yapamiyorum 4. BoyunuEvet yaptım arkadaşlar 4 üçok mutlu oldum Doktora korka korka gitmistim bugün.3 ü de yapamamıştım ama doktor yapacaksin zorla diye diye sonunda yaptirdi.Ben artik yapamiyorum gitmiyor birakalim dedikce doktor üzerime geldi.Yapmadan kalkmak yok,yoksa ben alir yaparim dedi ve korkudan yaptim sonunda
Meraba çozebildnz mi sorununzuEvet buradaki yazıları çok okudum herkes egzersiz yapılması gerektiğini söylemiş ama o gücü kendinizde nasıl buldunuz ben yapamıyorum yani ister parmak olsun ister dilatör bir türlü içeriye itemiyorum. Bende doktora gitmek istemiyorum çünkü gittim beni daha çok geriyor ve psikiyatri çok sıkıştırıyor sürekli soru soruyor niye niye her şeyin cevabını bulmamı istiyor . Bende evde sizler gibi yenmek istiyorum ama egzersiz yapacak cesareti bulamıyorum
Aynı durumları bende yaşadım klinikte garip garip sorular onlara cevap bulmaya çalışıyorum oysaki benim derdim ne diyordum şöyle düşündüm bunu başkasıyla yapamazdım ve bu sayfada dilatörü öğrendim tabiki korkum vardı nasıl sokucam ben onu daha nereye sokmam gerektiğini bile bilmiyodum ama sonra düşündüm bunu yapmazsam hep korlarsam ve çikinirsem bu nereye kadar devam edicek sonsuza kadar böyle gidemezdi çok sevdiğim bi eşim var ve bu güzel şeyi onla yaşayamamak beni çok üzüyordu o her ne kadar bana baskı yapmasada hep anlayışlı olsada benim birşeyler yapmam lazımdı çünkü herşey bende bitiyordu o zaten tüm anlayışıyla yanımda duruyordu bende bişeyler yapmalıyım dedim her zaman böyle ağlayamazdım ve önce hemen bu sayfadakileri birlikte okuduk millet neler yapmış diye dilatör çok mantıkkı geldi sonuçta 5 bin tl erceğim klinikte bunu yapacaktı sihir yapıcak halleri yok ve hemen dilatörü sipariş ettim bunları düşünebilirsin sende sürekli kendini cesaretlendirmek için ve hemen dilatör siparişini vererek siz yendinz mi
Eşim olmadan denersem aklına yanlış şeyler gelebilir sonrasındaBozulsun ya Allah askına başımıza ne geldiyse bozulmasın diye direttiğimizden geldi.
Yaptım canm ben artık eşli de yapablyrum çok şükür. Ama 4. Boyu tamamen içime almayı denemdm ben . Biraz genişleyecek kadar yaptımSiz yapabildnz mi 4. Boyu
Ben yapamiyorumsadece 3 e kadar yapabiliyorum
En önemli şey nefes bence.Kendinizi sakinlestirip derin nefes alin ve verirken dilatörü itin.Takildiginiz yerde de fazla zorlamadan sakinlesmeyi bekleyin.Karninizi sisirip itin bir de.Her nefeste az az ilerleyin.Hic zorlanmadan gittiğini göreceksinizNasil yaptiniz ben yapamiyorum 4. Boyunu
Aynen ole yapiyorum takilinca bekliyorum nefes egzerszi yapiyorum ama vajinadan birsey iteliyo sanki dilatoru 4. BoyuEn önemli şey nefes bence.Kendinizi sakinlestirip derin nefes alin ve verirken dilatörü itin.Takildiginiz yerde de fazla zorlamadan sakinlesmeyi bekleyin.Karninizi sisirip itin bir de.Her nefeste az az ilerleyin.Hic zorlanmadan gittiğini göreceksiniz
Ya nasil yaptiniz ben 4. Boyu yapamiyorum gtmiyo ne yaptysam olmadi bi turluYaptım canm ben artık eşli de yapablyrum çok şükür. Ama 4. Boyu tamamen içime almayı denemdm ben . Biraz genişleyecek kadar yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?