Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Şırıngayı alabiliyorsanız minik aparatı da alabilirsiniz. Uyuşturucu jel dediğiniz nedir bilmiyorum ama doktorlar anestol kremi veriyorlar. Reçetesiz eczaneden alıp minik aparata sürerek kullanabilirsiniz.
çok teşekkür ederim ilginize ... uyuşturucu jel derken spreyleri kasdettim aslında...aparattan ziyade şırıngayı hemen girişte tutu sıkınca epey ileri ulaşır diye düşünüyorum fakat uyuşturucu sprey bu şeilde olursa rahmime zarar verir diye korkuyorum...kimse bu konuda net yanıt vermedi....

Biz ne kadar istekli arzulu olursak emin ol o kadar kolay oluyor herşey canım. Sen isteksiz olssn bile istekli hale gelmek zor biseu değil sanırım bence eşini yönlendir zevk noktaları na

Benimki de aynı şeyi söyleyip duruyo boşycm diye ona da hak vermelisin kafalarında bin bir türlü soru oluşuyor ne yapacağımı şaşırdım inanki

Içine sert bi madde girince bozulur diye biliyorum parmak sokunca bozulurmuş öyle okumuştum bi kaç yerde

Nasil yaptiniz ben yapamiyorum 4. Boyunu

Arkadaslar! Bu konuda durumu olanlar mutlaka uzmandan destek alsinlar. Ankarada Reyyan Ozcan Temizkan mukemmel bir doktordur guvenebilirsiniz. Ama gidemeyecek olanlar icin diyorum; sorunlarimizin en net cozum yolu ustune gitmektir. Vajnsms cok buyuk oranda ertelendigi icin cozulmeyen ve daha da agirlasan bir sorundur. Ustune gitme ve duyarsizlastirma yapmalisniz arkadaslar bu da parmak egzersizi ki bu zor gelir genelde, internette satilan dilatorler vardr doktorlar bunu kullanir ya da kendi imkanlarinizla yaptiginiz bi takim seylerle mumkun( bazi arkdaslarimiz muma pecete sarip strecliyordu bu sekilde gittikce kalinlastiriyorlardi ) hergun 1 kademe kalinlastirip derin nefes alip agizdan yavasca ufleyerek (bu kaslarin gevsemesini ve acilmasini saglar) yavasca ittirin iceri arkadaslar. Aci yok kanama ve kizlik bozulmasi yok lutfen uzmeyin guzel caninizi. Ama lutfen durumu olanlar cekinmesin bu isin uzmani olan birinden yardim alsin cekinmeyin arkadaslar saglik bu

Meraba çozebildnz mi sorununzu

Aynen ole yapiyorum takilinca bekliyorum nefes egzerszi yapiyorum ama vajinadan birsey iteliyo sanki dilatoru 4. Boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…