Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen ole yapiyorum takilinca bekliyorum nefes egzerszi yapiyorum ama vajinadan birsey iteliyo sanki dilatoru 4. Boyu
Evet içerde bir yerde takilan bir yer oluyor genelde ve orayi geçince cok rahat giriyor.Ben oraya gelince biraz bekliyorum ve kaslarimi gevsetip karnimi sisirip nefes aliyorum.Nefesi verirken hafif itiyorum,sonra her nefes alip veriste bu islemi yavas yavas tekrarliyorum.Çok zorlayarak itmeye çalisma.Her nefes veriste hafif itersen yavas yavas gidiyor.O esnada baska seylere odaklanabilirsin.Arada doktorum yaparken benim bacağimi sıkardı ve o acı değil,bu acı derdi.Sen de kendi bacağını sıkabilirsin yaparken.

Cok tesekkur ederim canim ya birde oyle deneyim yeni uye oldum ne kadar guzel kimse birbirni tanimasada yardm ediyo cevap veryo Allah razi olsun.
Esinle denerkende mi bu sekilde yaptin dilatorle calistgn gbi .
4. Boyu denemeden esimle deneym mi diyorum kendme snra bi istek geliyo yapablrm diyorum snra diyorum ya orda takili kalirsa dye

Önce dilatörle yapip sonra esinle denersen daha kolay olur aslinda.Çünkü esle yaparken ayarlamak biraz zor oluyor dilatörle çalismayinca.Esler de pek öyle uzun süre duramiyorlar malesef.Bir de istekliyken yapmani tavsiye ederim.Ben esimle yaparken penisi dilatör gibi tutup kendim yerlestirmistim.Sonra da esimin yavas yavas itmesine izin vermistim.Üstte denediğimde daha kolay olmustu ama.

Bende vajinusmus hastasıydım yendim çok şükür. O takılan yer peniste olmuyor aparatlarda oluyor. Doktor demişti penis daha kolay diye gerçekten öyleymiş

Dediklerinizi denicem cok tesekkur ederimm cok saolunn

Rahme zarar verir mi bilmiyorum ama gerçekten çok yakıyor, acıtıyor. Benim doktorum tavsiye etmedi, kurutur dedi. Anestol hem de krem olduğu için kayganlaştırma da sağlıyor

Esli daha mi kolay peki dilator baya sert ya eslide ole mi olur kolay mi olur

İkisi de ayni gibi bence de ben ileri geri yaparken zorlaniyorum biraz.
Keske bi olsada ileri geri hic onemli degil sadece olsun o yeter gercekten sukredin ben yinede bu halimede sukredymm bin sukur dokunamiyodm onceden cnku baya aştim kendimi.
Yinede caba sabir gerekli hersey birden olmuyo tebrik ederim szide kim kurtulursa kendm kurtulms kadar seviniyrum

Ya nasil yaptiniz ben 4. Boyu yapamiyorum gtmiyo ne yaptysam olmadi bi turlu
Yatar pozisyonda çok zorlanmıştım. Çömelerek üstüne oturmayı denedğimde başardım . Dizlerimin üstünde aparta kayganlaştırıcı sürüp üzerine yavaş yavaş oturdum. Aslında büyüttüğümz kadar zor değil çok kolay da değil belki ama gözümüzde büyttğümz kadar da değil asla

Geriliyo mu peki.
Korkmuyorum aslinda canim aciyck dye sadece ben iteliyorum ordan geri bisey iteliyo

Çok teşekkürler canim,ben de önceden ayni durumdaydim,ne kadar uzun süre bekledim bir de.Doktora bile gidemiyordum ama hepsi geçiyor uğrastikca.Simdi de o eski heyecan ve tutku kalmadi ne yazikki bizde.Esimle bu vaji yüzünden cok yiprattik birbirimizi ve zamanla arkadas gibi olduk evde.İstesem de eskisi gibi olamiyoruz malesef

Canim sadece ilk giriste takiliyo ileride takilma yok uzun bosluk ama sen ilerideykenn kendni sıktysan eger takildginj saniyosun ana sadece ilk kismda var mesele orayi gecebikmek bende dilatorle 3 boyunu yapablyrum 4. Ü yapamadim

Ya deme öyleee evet çok yipratci surec bnde durup durrken tartisyodum sinirleniyodum duzelir inanki uzulmee bak bunu aşmissin snucta
Yaa deme öyle duzelir emin ol iki tarafta yipraniyo bu surecte cunku erkek icin daha zor onlarida anlamak gerek.bak duzelms zamanla oldu birden olmadi iliskinzde bubsekilde zamanla yoluna girecek duzelicek sıkma canini ne kadar lik evlisin benim bir bucuk sene okdu

Benim 7 bucuk yil oldu malesef,ben cok bekledim ya tedavi olmak iciniyi sen erken davranmissin canim yine de ne güzel.Uzun zaman olmasi bizi böyle yapti biraz da.

Benim 7 bucuk yil oldu malesef,ben cok bekledim ya tedavi olmak iciniyi sen erken davranmissin canim yine de ne güzel.Uzun zaman olmasi bizi böyle yapti biraz da.
Ya oykemi ya ne kadar cok dayanmissiniz cok zor ya gercektende cok uzuldum suan demekki dayanabiliyosnz ki Allah bole imtihan etmis.uzulmeyin hersey yoluna girer birdenolmaz belki zamanla olur nasil vajinismus zamanla duzeldyse esinle olan iliskinde zamanla fuzelicek yoluna gircek birde bebeginiz oldgunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…