Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim dediğim şekilde bir dene tamam mı Bak mutlaka olacak ya ya olacağına İnan zaten ve kafana şunu düşün içine girdiğini hayal et Sen rahat bırak giriyor de rahat bırak lan bu şekilde düşün beyninde bunları lütfen oluştur korkarak sakın yaklaşma ya da şu an şunu sakın yapma bak ben çok yapıyordum esat'ı önce boya bakıyordum Ya ben bunu asla yapamam diyordum mesela öyle inanma Kuzum tamam mı sakın öyle yapma İnan kendine Ben senin başaracağına inanıyorum sende inan lütfen ya Yaşın Daha Çok Genç 25 yaşındasın Allah aşkına nasıl çocuğun olmuyor ya sen bu insanlara bakma lütfen gözünü seveyim bakma ya ben bak 28 28 Tabii 28 yaşında mı hamile kalmış oluyorum ve 2. Denemede oldu iki deneme de ilk denemede olmadı ama 200 denemede oldu benim kilom var Bana Eşim bile dedi yani kilo ver dedi Zehra belki çocuğumuz olmaz kilodan dolayı belki tutmaz Yani ben de ben bu lafları çok duydum Çünkü Lom vardı sonra ben diyete başladım Biraz kilo verdim Sonra işte eşimle denedik ilk Denedik olmadı 2. Denemede oldu yani bilmiyorum Bence hiç alakası yok ya Sen bu insanları Allah aşkına bu kadar takılma nice nice insanlar var ya hani vajinusmus yaşamamıştır ya başkası kısar mısın hamile kalamıyor bilirsin yani ya da hemen kalabilirsin vajinismus olup da hani doğru dürüst ilişkiye girmeyip yine hamile kalanlar var ya sen bilmiyorum ya bu kadar insanların dediklerine takılmayın lütfen ya sen diyorsun ya eşim 3 çocuk istiyor diye Emin ol bir çocuk da olduktan sonra fikirleri değişiyor enimki 3 tane rahat istiyordu şimdi daha geçiyorum böyle ya İkinci yaparız falan diye yanaşmıyor mesela ya Sen eşinin o 3 çocuk 4 çocuk 5 çocuk istiyorum laflarına çok takılma Allah'ın vajinismusu iyice yeğen eşinle ilişkinin güzelce otursun o zaman çocuğun da olur her şeyin de olur Ben mesela 7 ay 1 aylık evliyim benden çocuk bekliyorlar hala çocuk yok mu çocuğumuz olmuyor mu Neden çocuk düşünmüyorsun daha 1 aylık evliyim ya 1 aylık evliyken hani benim böyle ilk geceden hamile kalmam çok bekleyenler oldu çok büyük hayal kırıklığı yaşadılar kendileri ama ben 1 Senem ne oldu ona sonra hamile kaldı bana bıraksaydı eşim ben sana dediğim gibi ilişkin oturması yönünde düşünüyordum ama eşim işte çocuk çocuk çocuk dediği için daha 2 aylık yenmiş Ken ki doğru dürüst bir ilişkimiz bile olmadı hamile kaldım Ne oldu Sonra sabiz yine ne oldu Yine başa döndük pişman oldu mu Eh birazcık oldu tabii o yüzden önce vajinismus

Yok canim benim eşim kizmiyo dilatöre çunku dilatorden birsey hissetmedgmi bildgi icin kizmiyo onu bir gorev gbi goruyoz dilatörü. Sanki doktor verms gbi

Ya benim eski eski mesajlarımı Görsen zaten o kız Hayret edersin yani yaşadıklarım yazdıklarım Hani anlatsam Roman olur diyorlar ya işte o tam ben oluyorum �nşallah sizlere faydam olur Ya gerçekten ben buraya yazdı mı iyi Burada en azından faydalı olmayı özlemişim Bizler de buraya mesela aşamalarını yazın hadi bir arayı çok yazıyordum be Tabii daha o zaman çocuk falan yoktu Hani daha aktif Tim ama insanları karıştırıyordum ya mesela yazıyordu sonra ortadan kayboluyordu bir anda geliyordu bir bambaşka bir şeyle geliyordu ya diyorduk bu kimdi Biz ona nasıl akıl vermiştik Hani geriye dönük Biraz insan unutuyor Kiminle konuştuğunu anne dediğini takip edemiyor duk O yüzden bir ara vazgeçmiştim ya yazmıyordum mesela ama Sonra vicdanım rahat etmiyor ya ne bileyim ben Burada hepimiz Kader arkadaşıyız hepimizin bir mücadelesi var hani biz yandik Tamam başardık ama işte Şerif ayrılığımızın olması gerekiyor Doktora gitsene doktorda Buradakilerin aynısını söylüyor farklı bir şey söylemeyecek çünkü ben çok araştırıyordum yani şu an en popüler mesela klinikleri kağıtlarını Ben burada paylaşmıştım çünkü sağ olsun bana arkadaşlar öyle yollamıştı benim Facebook'ta falan bulduğum arkadaşlar göndermişti ya hani Doktora gitsen de sana bunu verecek senin bitirmen gerekiyor gibi etsinler ve gerçekten öyle ya doktora gidiyorsun 5000-10000 artık Kaç para istiyorsun o parayı veriyorsun ama aynı şeyi yapıyorsun ya aynı ben çok araştırmıştım çok yerden fiyat aldım �ey yapıyorsun sonra burayı buldum bu sayfada bana çok destek olan arkadaşlar oldu bana çok inandılar Sen yaparsın dediler akıl verdiler mesela aynı senin gibi İşte böyle kaldım gibisinden bir şey yazdım da hemen birisi yazıyordu bak Zehra böyle böyle yap mutlaka olacak hemen yapıyordum kütüphaneme de itiraz etme yoktu yok yapamam olmaz bende yoktu yani Ha öyle mi Dur hemen yapıyorum Ondan sonra deniyordum mesela iyi oluyordu ya olmuyor SMS bir daha yazıyordum ya ben böyle yaptım ama onun adı Mesela sana birisi de hemen bir şey söylüyordu hep ben onu da hemen deniyordum yani her teklife açık olun Birisi bir şey evdeyiz zaman ya Yok olmaz yapamam ben yapamam ya da acaba doğru mu söylüyor kim ikilemler de kalmayın hani açıkça şunu söyleyebilirim kendi çevremden görmediğim desteği kendi çevremden görmediğim ilgiyi Ben buradaki insanlardan gördüm Bu sayfada Sadece bu sayfa için söylüyorum bu sayfada kimse kimsenin kötülüğünü istemiyor aksine herkes başarmamız için başarmak için bir insanım daha yüzünün gülmesi için seferber oluyor Diyar sayfalarda Bazı kadınlar var artık onları hiç girmek istemiyorum ama bu sayfada bulunan Kadınlar gerçekten bir melek ya gerçekten çok iyiler

Ben insanlarin dediklerinden biktim sirf dilleri sussun dye cocuk istyrum beni kisir gbi gormelerne dayanamiyorum bu bni cok yipratyo sanki gebe kalamiyom gbi gozlerle bna bakiyolar laf soluyolar.dilatörle kac kez yaptin yani mesela surekli dilatorle gitgel mi yaptin yoksa takip cikardin mi.3 e kadar hersey kolay da 4 olmuyo onun olmasi sart cunku penise en yakin o oldgu icin ama elimden geleni yapcam insallah bnde kurtulurumda bnde diger insanlara yardm ederim

Yok canim benim eşim kizmiyo dilatöre çunku dilatorden birsey hissetmedgmi bildgi icin kizmiyo onu bir gorev gbi goruyoz dilatörü. Sanki doktor verms gbi
bence çok şanslısın En azından eşin bunun farkında onun sadece araç olduğunun farkında Benim eşim Apo'ya da çok kızıyordu benim aparattan bir zevk aldığımı ya da kendimi rahatlatmak için onu kullandığımı düşünüyordu Haydi ben onun için aparatlı uğraşıyordum bizim için uğraşıyordum ama bunu anlamıyordu o yüzden senin şansın Şöyle ki Kafan rahat Ben sinir stres altında yap yapıyordum yani düşün tuvaletlerde aparat almaya çalışıyorsun eşinin işten gelmesine yarım saat var Sen hiçbir şeyle uğraş aramıyorsun üstünü bile açmaya vaktin yok Sadece operat yapıyoruz Ben hep böyle uğraştım hep bunları yaptım o kısacık zamanlarda ha kapı açılacak Ha gelecek korkusuyla Ben aparatları denedim Hatta 4 boyu eşine de yapabilirsin O gelsin o destek olsun mesela hani belki senin gözüne Büyük geldiği için ndini tam serbest bırakmıyorsun dur kasıyorsun dur Zaten şöyle bir şey var orada yani hafif bir böyle bir şey varmış takılma hissi Yaşıyorsan Sen kendini kastın için kendini serbest bırakmıyorsun Kendini kasma dın zaman kendini serbest bıraktığın zaman hiçbir şey hissetmiyorsun ama kendini kasıyor San orada sanki bir şey değiyormuş ya da hafif böyle acı değil ama değişik bir şey hissediyorsun yani değişik bir his veriyor sana İşte bunların hepsi kasılmadan dolayı oluyor Ben kendi serbest bırakmadığın için oluyor bu İlişki anında da böyle öyle bir şey hissediyorsan değişik bir şey istediğin zaman kendi çiş yapıyormuş gibi bırak ve nefes al nefes ver Kendi servis bıraktığından emin ol kendin serbest bırakıyorum de

Rabbim hep iyilerden etsin inşallahh yolumuzda hep iyilere denk getirsin inşallahh canimm cok guzel yazmssinn

Yıllık evlisiniz önce bunu sorayım Hani Evet 3-4 5 yıllık evlilik olunca daha çok soruyorlar biz bu sorular insan daha çok bıktırıyor ama 1 yıllık 2 yıllık evlilikte Ben de şu an çocuğun olmaması gayet doğal yani ki Ayrıca atıyorum 10 yıllık evlisin yine kimseyi ilgilendiren bir durum yok ki onlara ne ya Allah aşkına şu an benim kuzenim istemiyor yani Zorla mı yapacak hoş 4 ya da 5 yıllık evli mesela istemiyor yani borcum var diyor ondan sonra yapacağım diyor bir sağlık sorunu olsa zaten herhalde Söyler ki olsa bile Bize ne yani o kendi aralarında olan bir şey bu insanları bu kadar ilgilendirme yemeli sen de lütfen evlilik hayatına Bu kadar insanları dahil etme Ayşe bunu demiş Fatma bunu diyor bu düşünceleri sil kafandan çocuk yapınca mükemmel insan olmuyorsun çocuk yapmayınca da kötü insan olmuyorsun Allah nasip ederse çocuk oluyor Allah nasip etmezse ne yaparsan yap olmuyor yani görüyoruz hani o kadar insan var Ne vajinusmus Yaşamış ne başka bir şey yaşıyormuş her şeyi normal ama olmuyor Takdiri ilahi Yani bu şu o insanı dışlamak mı gerekiyor o insana bir damga vurmak mı gerekiyor zaten bu hayatta kadının kadına yaptığı düşmanlığı hiç kimse hiç kimseye yapmıyor ya kadının en büyük düşmanı Kadın gerçekten kendi hissediyor kendi biliyor karşındakini nasıl hissedeceğini ne tepki vereceğini nasıl yıkayacağını Bunu bile bile onun kalbini öyle güzel kuruyor ki Hani bazı kadınlar bunu gerçekten bile isteye yapıyor O yüzden öyle kötü kalpli kadınlara inanma öyle kötü kalpli kadınların söyledikleri senin canını yakmasın boş ver Her şeyin bir vakti var Her şeyin gerçekten bir vakti var ya vakti gelince her şey oluyor Sen yeter ki iste yani Sen dua et iste çabala öl Oturduğun yerden hiçbir şey de olmuyor gerçekten çabalaman gerekiyor

Canim benim şöyle oluyo dorduncu boydan bahsediyorum. Hem nefesimi verip hem ikiniyorum hemde elimle itmye calisiyorum ama o esnada farknda olmadan tekrar nefesmi tuttugmu fark ediyorum yani 3 ünü birden kontrol edemiyorum. Acaba eşli denerken nefesmi ve ikinmayi ben kontrol ederken esim itse o zaman daha mi iyi olur bilemiyorum 3 ünü birden kontrol edince olmuyo esli denemeye gecmeden once 4. Boyu yapmak şart demi

Haksin canim ben emek vermeden sadece Allaha dua ederek olmaz .sabir gayrete asiktr derler ya .
Esimdede diyo milletin lafini neden bukadr onemsiyon diyo sen kisir degilsn bunu biliyorum ben diyo kendini ole gorme diyo destek oluyo Allah razi olsun.
1 bucuk yillik evliyim canim

Hayır öyle bir şart yok Eğer istiyorsan eşleme deneyebilirsin Beta şunu yapabilirsin biri de yendim 2'yi de yedim 3'ü de yendim Sonra işte dene mesela hani dördüncü aparatı yapma Eşinle bir dene baktın o şekilde olmuyor bu sefer 4'üncü boyu eşinle almayı dene Hani o etsin Sanki sen sadece kendi rahat bırakmaya odaklan mesela eşin için bu şekile deneyebilirsiniz Yani illa 4 boy yaptıktan sonra deneyeceksin diye bir kural yok öyle bir kural yok sadece hani ne oluyor o penise daha yakın olduğu için biraz daha rahat oluyor Bir tık daha rahat oluyor ama 3. Boydan sonra deneyebilirsin Belki öyle olur hani bu sayfada o şekilde yapıp yenen arkadaşlarda oldu hani eşinde Sen kendini bıraktığın zaman itsin onu da indiğinde Hani peniste dediğin zaman o da öyle yapabilir Ya da parmakta da yapabilir Mesela nasıl diyeyim bir boyu yaptın iki yaptın 3'ü Yaptın sonra için kendi parmağıyla deneyebilir parmak da erkeğim yönü bulmasında iyi oluyor peniste deneme ince erkek de eğer biraz daha nasıl diyeyim Acemi ise o da zorlanıyor Hani parmakla yaptığı zaman o da biraz yönü bulabiliyor onu da kafasına bir şeyler candan'a biliyor Öyle yapabilirsiniz Break 3. Boydan sonra deneyebilirsiniz ya da 4 boyu eşini deneyebilirsin Hani bunların hepsini yapabilirsiniz Yeter ki çabalayın Yeter ki deneyin Yani her şey olur Eşin sana destek vermesi çok güzel bir avantaj gerçekten hani Helal olsun senin işine gerçekten Helal olsun inşallah el birliği ile yenersiniz eviniz yuvanız �ocuklarla şenlenir ya İnşallah öyle olur

Canım Sen daha çok yeni Evlisin ya Bir buçuk yıllık diyorsun çok yenisin gerçekten hani öyle bir yazmışsın ki yani gören şeyler 5 yıllık 10 yıllık evlisin de hani bana bu damgayı Vuracaklar Sen çok yenisin ya lütfen o düşünceleri boşver peşin doğru söylüyor o dışarıdaki insanlar dansa eşinin tavrı sana desteği daha önemli O da her şeyin farkında sana şöyle bir örnek vereyim hamileyim işte doğumum yaklaştı Doktor Hani alttan muayene etmek istiyor o ben ettiremiyorum Beni sadece işim anladı ya Ne annem anladı ne Doktor anladı Hiç kimse beni anlamadı biliyor musun o zaman ama farklı hissediyorsun ya diyorsun ki evet ne ne yaşanırsa yaşansın Beni tek anlayan o diyoruz bir tek o anladı bir tek o bana destek oldu benim annem bile diyordu ya Nasıl dokun durmuyorsun panos doğum yapacaksın Bir tek eşim tek o destek olduğum tek o anladı neden kendimi dokunamadığımız tek o anladı garip işte ya gerçekten ama eş önemli sen işini dinle bence olacak

Ya canim çok tesekkur ederim guzel dileklerin icin rabbim seninde yuvandan huzuru eksik etmesin insallah canim.biz bikere acaba kizlik zarimi kalin dye doktra gtmistik orda doktor esimi tebrik etmisti aferim sana bu kizi bole sık bogaz etmedgn icin demsti bna sormustu seni zorluyo mu dye hic birsekilde ne psikoljik nede fiziki hic birsekilde zorlamadi onurumu kiracak hic birsey demedi o yuzden onun bu iyiligi karsisnda ezildim acikcasi ruhen o bukadr bna karsi iyiyken ben bi korkumu yenemedim dye

Inşallah canim omzumda agir bi yük bu yükümden bir an once kurtarsin Allah beni ve darda olan tüm kardeslerimizi

Canim birde birsey dicem ben vemcain spreyle çalisiyorum dilatörleri ama doktorlar 10 fıs yada 5 fıs sıktryo oyle duymustum. Ben 2 kere sıkıyom sadece fazla sıkmyomki alismayim diye zaten dilatoru icimde hissedyom sence zarari olur mu eşli denerkende ilk denemede kullanmyi istyorum canim.ama insallah birakirim bu spreyi birakamam dye korkuyom ama

Canim esinle denerken soyle yapabilirsin dedim ya 1 2 3 aparat olarak dene onlarda sık ama esinle penisle denerken esin bebe yagi yada vazelin sursun o sprey uyusturdugu icin sertlesme sorunu olabilir riske atma derim. Biz hala bebe yagi ya da vazelinle yapiorz daha kolay oluo

Zaten prezervatif takar canim cunku sprey etkiliyomis spreye bagli kalmadan da yaparim insallah ya

Merhaba biz 3. Kez birlikte olduk fakat öncesinde yine aparatla bebek yağı anestol kremle egzersiz yaptım ilişki oluyor ama çok zor giriyor hep mi böyle olacak.. Sizin de mi böyle oldu yoksa ilk denemelerde girer girmez rahat git gel oluyor muydu

Hayir canim rahat git gel olmadi bende de alismak iliski artinca oluyor. Git gel olayina alisman ya da bi tik rahat olman icin penisten once esin parmak ile bi seni gevsetsin parmak sokup cikarsin bir kac kez sen zaten kendini rahat hissettignde anlicaksin iste o zaman penise gecin iliskiye oyle girin oyle yapinca git gel olayi seni rahatsiz etmeyecektir. Iliski yasadikca insan alisiyor rahatsiz eden ne varsa ilk baslarda sonra sonra rahatsz etmemeye basliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…