Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla bizimde 2 yil olacak tayin isim bir turlu olmadigi icin kimse sormuyor bile Allah inandirsin o kadar ugrastik bu tayim isiyle torpil olmadan olmuyor yemin ederim hukuken bile hakliyiz ama oyle seylee donuyorki artik burada yazamiyorum insanlar birbiryle cok ugrasiyor kalite azalmis kalitesiz insan daha cok deger ediyor artik.

Merhaba esli denemede anestol krem kullandiniz mi ? Cunku esi hissizlestiriyor diye biliyorum .Ya da prezervatif mi kullandi esiniz ?
Anestol kullandık hem de bolca. Benim eşimde o dönem sertleşme sorunu vardı geçici olarak doktor uyarıcı bir ilaç verdi. Belki de onun etkisiyle anestol etki etmedi eşime. Ama siz dediğiniz gibi prezervatif kullanırsanız da etki etmez.

benim calistigim yerin amiri bilerek yapiyor tayin cikartmiyor kendiis bosanmis kac kadina dedi bende bosandim sizde gidemezsiniz bosanin diye yemin ederim oyle insanlar var kalitesiz olurnca boyle oluyor.

Parmakla değil de penis öncesi yine 4.aparatı yapıyorum sonra hemen penisi deniyoruz.. Çok zor cidden inşallah böyle devam etmez

Ben yeneli 1 ay 10 gün oldu bende aynı senin gibiyim git gel zor oluyor inşallah zamanla alışırız eskisi gibi korkum da yok kasmıyorumda ama zor oluyo penisin başı rahat giriyo ama devamı ilerlerken ağrı oluyo

Merhaba. Öncelikle yazdıklarınız Çok hoşuma gitti hislerimize tercüman olmuşsunz resmen. Bende 7 aylık evliyim ve apratları aşmama rağmen eşlide olmuyo. Bacaklarım kasılıyo açamıyorum hala. Bacaklarımı nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorm. Belki pozisyondan kaynaklı ama bacaklarımı havaya kaldırıp açıı tutamıyorum. Öneriniz varmı.

Çok doğru tespitlerin var canım.Bu iş karşılıklı eş yardımı olmadan çözülmesi neredeyse imkansıza yakın bir durum.Zaten her sorumluluğu senin üzerine yıkan işler kötüye gittiğinde seni suçlayan sana kendini kötü hissettiren bir partner ile ömür geçirmek kolay değildir mutlaka çevremde çok örneklerini gördüm.Hatta ananem hep bana şöyle derdi “Unutma kızım bir evlilik yapacaksan erkek tarafı daha çok seven taraf olacak işte o zaman sorunsuz evliliğin olur”derdi. Çünkü erkek daha çok sever seni daha baş üstünde tutarsa sorunları da daha çözmeye odaklı olacaktır ananemin demek istediği buydu.Hayat bir sınav canım Allah güzel insanlarla karşılaştırsın.

Eşim anlamıyor beni. Parmağımı sokup girişi gösterdiğim halde alt kısımdaki deriye zorluyor refleks olarak kaçıncada bana kızıyor. Ama ben olacağına inanıyorum ve biçok aşamayı geçtim . Dahada kolaylaştırmak için ne yapabilirim önerileriniz neler ? Artık çok yoruldum herşeyi deniyorum ama o anki sinirle eşim hep yanlış anlıyor . Tam girişe yerleştiriyorum bacağımı tutarak bana gelmeye çalıştığı için tekrar kasılıyorum. Ne desem dinlemiyor şöyle yap diyorum yapmıyor. Çok biliyodun niye buzamana kadar olmadı diyor. Cünsellik haricinde hiçbi problemimiz yok bu yüzden ayrılmak istemiyorum lütfen bana nasıl davranmam gerektiğini söyleyin. Hepinizin bu aşamalardan geçtiğini biliyorum ve beni kimse anlayamaz sizin kadar. Lütfen!!!

Bizdede oyle oluyordu yaa canim....binturlu sanki bukamiyorduz yeri aslinda cok sacma yabende hep derdim yalniş yapiyosun falan hic olmuyodu bide biz hic bu hastalik konusunu konusmamisdik...bir gun konustumki ben boyleyim bak kac insan var bunu yene bilirizzz...neyse ona tuhaf geldi ama ben yinede egzersizleri hep yaptim sabah aksam eşim gelinceye kadar....iliskiden oncede yaptim tabii onun haberi yoktu....sonra bebe yağı cok yardimcim oldu oda bende sürdük...aslinda cok sinir bozucu bir agri oluyor iliski oluncada kasiyorum diye....ama şimdi biraz daha rahat oluyor kasilmamda azalmaya basliyor....dun bebe yagi kullanmadan başardık... bebek düşünenler için bebe yağı olmazmış neysee yani demem o ki gayret edin umudunuzu yitirmeyin ben yapamayinca uzulub aglardim sabah kalkinca yine ayni umutla baslardim egzersizlere....

BenDe öyle hergün yeniden umutlanıyorum ama yok yolunu bulamıyoruz hayırlısı bakalm

Canım ilk ilişkilerde bol bol kayganlaştırıcı kullanın o rahatlatır ve surtunmeyi azaltır penısı sen tut ve yönlendir yavaş olmasını soyle hızlı bi hamle olunca insan birden kasılabiliyor gerekirse sen ustte ol ve elinle yönlendir yönunu girişini

uzun zamandır foruma girmiyordum,vajinismusla bende uğraştım,evlendikten 10 ay sonra yenebildim,inşallah herkes atlatır,simdi 2 yasında çcuğum var,o günlerime o kadar kızıyorum ki,çünkü gerçekten beynin vucuda oyunu,herkes yapabilir,yeter ki inanın. Mutlaka eşinizle deneyin,ben hiç aparat kullanmadım,anestol krem kullandım,hem eşime hem kendime sürdüm ve denerken hep başka şeyler düşündüm. kendinize eziyet etmeyin ve kesinlikle ertelemeyin.erteledikçe erteliyorsunuz çünü,ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Bende yeni yendim ama egzersiz yapmayınca olmuyor tahmini kaç denemeden sonra egzersizi bırakıp rahatlıkla ilişkiye girmeyi başardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…