- 11 Şubat 2020
- 553
- 183
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.321
Anestol kullandık hem de bolca. Benim eşimde o dönem sertleşme sorunu vardı geçici olarak doktor uyarıcı bir ilaç verdi. Belki de onun etkisiyle anestol etki etmedi eşime. Ama siz dediğiniz gibi prezervatif kullanırsanız da etki etmez.Merhaba esli denemede anestol krem kullandiniz mi ? Cunku esi hissizlestiriyor diye biliyorum .Ya da prezervatif mi kullandi esiniz ?
Parmakla değil de penis öncesi yine 4.aparatı yapıyorum sonra hemen penisi deniyoruz.. Çok zor cidden inşallah böyle devam etmezHayir canim rahat git gel olmadi bende de alismak iliski artinca oluyor. Git gel olayina alisman ya da bi tik rahat olman icin penisten once esin parmak ile bi seni gevsetsin parmak sokup cikarsin bir kac kez sen zaten kendini rahat hissettignde anlicaksin iste o zaman penise gecin iliskiye oyle girin oyle yapinca git gel olayi seni rahatsiz etmeyecektir. Iliski yasadikca insan alisiyor rahatsiz eden ne varsa ilk baslarda sonra sonra rahatsz etmemeye basliyor
Anestol beni çok yakıyor sizde de oldu mu yanmaAnestol kullandık hem de bolca. Benim eşimde o dönem sertleşme sorunu vardı geçici olarak doktor uyarıcı bir ilaç verdi. Belki de onun etkisiyle anestol etki etmedi eşime. Ama siz dediğiniz gibi prezervatif kullanırsanız da etki etmez.
Ben yeneli 1 ay 10 gün oldu bende aynı senin gibiyim git gel zor oluyor inşallah zamanla alışırız eskisi gibi korkum da yok kasmıyorumda ama zor oluyo penisin başı rahat giriyo ama devamı ilerlerken ağrı oluyoMerhaba biz 3. Kez birlikte olduk fakat öncesinde yine aparatla bebek yağı anestol kremle egzersiz yaptım ilişki oluyor ama çok zor giriyor hep mi böyle olacak.. Sizin de mi böyle oldu yoksa ilk denemelerde girer girmez rahat git gel oluyor muydu
Merhaba. Öncelikle yazdıklarınız Çok hoşuma gitti hislerimize tercüman olmuşsunz resmen. Bende 7 aylık evliyim ve apratları aşmama rağmen eşlide olmuyo. Bacaklarım kasılıyo açamıyorum hala. Bacaklarımı nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorm. Belki pozisyondan kaynaklı ama bacaklarımı havaya kaldırıp açıı tutamıyorum. Öneriniz varmı.Canim esinle denerken soyle yapabilirsin dedim ya 1 2 3 aparat olarak dene onlarda sık ama esinle penisle denerken esin bebe yagi yada vazelin sursun o sprey uyusturdugu icin sertlesme sorunu olabilir riske atma derim. Biz hala bebe yagi ya da vazelinle yapiorz daha kolay oluo
Hayır anestol hiç yanma yapmadı. Daha önce vemcain gibi spreylerden kullanmıştım onlar mahvetmişti.Anestol beni çok yakıyor sizde de oldu mu yanma
Çok doğru tespitlerin var canım.Bu iş karşılıklı eş yardımı olmadan çözülmesi neredeyse imkansıza yakın bir durum.Zaten her sorumluluğu senin üzerine yıkan işler kötüye gittiğinde seni suçlayan sana kendini kötü hissettiren bir partner ile ömür geçirmek kolay değildir mutlaka çevremde çok örneklerini gördüm.Hatta ananem hep bana şöyle derdi “Unutma kızım bir evlilik yapacaksan erkek tarafı daha çok seven taraf olacak işte o zaman sorunsuz evliliğin olur”derdi. Çünkü erkek daha çok sever seni daha baş üstünde tutarsa sorunları da daha çözmeye odaklı olacaktır ananemin demek istediği buydu.Hayat bir sınav canım Allah güzel insanlarla karşılaştırsın.Vajinusmus olan veya kendini öyle zannedenler için söylüyorum bu hastalık tek taraflı bir hastalık değil .Zaten çoğu doktorda terapilere eşinizle gelmenizi ister.Ben tek başıma hangi doktora gittiysem eşinle gelmen lazım dediler.Eğer bu hastalıkta tek başınaysanız kendinizi boşuna yıpratmayın.Çünkü bu tek başınıza vereceginiz bir savaş degil.İlişki “iki” kişi yaşanır.Ben bunun için bir sene boyunca çok göz yaşı döktüm.Çok ağladım ve dün gece düşündümki kendini yıpratan,üzen sadece benim.Bu ilişkinin erkeği olan eşimden hiç birşey görmedim.Bazen asli bir görevmiş gibi birşeyler yaşamak için ‘deneyelim mi ?’ ‘bu aksam yapalım mı’diye sorarak başlar.Bir insan bu sorular karşısında kendini nasıl hazırlayabilir? Düşünsenize ilişki yaşayacaksınız.Çünkü eşiniz denemeyi emretti.Hemen ıslanmanız lazım :) Bazen de kendi arzusuyla geldiği zamanlarda nedense hep regl zamanlarıma denk gelirNeden hep bu dönemler beni arzuluyordu acaba? Yada boğazım şişmiştir, grip olmuşumdur o zamanlarda sevişmek ister ve ben hastayım diyincede kadınlık yapmadığım için hakaret eder.Ben doktora gitmek istemedigi için(maddiyat onun için çok önemlidir)kendi kendime başarmaya çalıştım.Aylarca buraya yazılan yorumları okudum.Elimi oraya hiç vuramazken( vajinaya dokunamamak: bakın bu bir hatalık degil çogu kız parmak sokmamıştır zaten genital bölgesine :))Dilatör sipariş edip dördüncü boya kadar aldım.Hatta ilk soktuğumda eşime göstererek yerini bile görmesini istedim.Çünkü ilk gece yerini arıyordu..Bundan sonrası güzel söz ,gönlü hoş tutma,sık sık deneme olmalıydı ama her seferinde bir kavga çıkardı.Mesela iki gün önce duş aldım.Koltukta uzanıyordu.Bornozumla yanına yattım bana elini bile sürmedi.Çekirdek yer misin dedi :) Herkes için konuşmuyorum ama böyle bir eşiniz varsa size sesleniyorum.Biraz hatayı karşı tarafta aramanın zamanı gelmedi mi? Biz Hasta oldugumuzu düşünen kadınlar olarak evet bazılarımız olabilirde ama olmayada biliriz( belkide hasta eden onlardır).Hangi yeni evli kadın eşiyle ilk gece ilişki yaşamaktan korkmuyor ?soruyorum.Kız olan her kadın korkuyor kimi ilk gece yapabiliyor kimi üç gün sonra yapabiliyor ama kimi senelerce yapamıyorsa o zaman eşlerde de sıkıntı var demektir.Bu işi kafaya koyup yapan erkekte var küs olup trip atıp aylarca konuşmayıp bir senelik evlilikte belki 9 kere deneyen diğer denemeleri hep regl dönemlerinde yada rahatsız oldugun grip vs dönemlerine getiren eşlerde var.Bu dediklerimi bir düşünün.Kendinizi suçlamayı bırakın.Ben bu isteksizliklerine bir yıl göz yumdum ama kendimi hasta sandıgım için beni idare ediyor dedim alttan aldım.Evlenmeden önce ailem eşime iş bilmez,güç bilmez dediklerinde benim için önemi yok ikimiz herşeyi yaparız demişti.Ve evlendikten sonra ailem bana hayret etti.Yaptıgım yemekler karşıladıgım misafirler evimin temizliği her gelen tarafından onada banada övülerek söylendi.Hatta evlendikten sonra 10 kilo aldı :) kayın validemde herkese gelinim ogluma çok iyi baktı diye söyler.Bir tane ütüsüz birşeyi yokken çamaşır sepetinde kalmış bir tshirt için bana kadınlık yapamıyorsan evini temizleyecek yoksa boşanıcam senden dedi :) Beni zorla işe sokmaya çalıştığı için( maddi açıdan rahatlamak istiyordu) daha yeni 2 haftadır çalışıyorum ve sabah 5 te uyanıp akşam eve 8 de geliyorum.Kendiside sadece ayın 15 günü çalışıyor.Diğer 15 gün evde yatıyor.Tshrt yıkamamı istedigi günde ben çalışıyorum o yatıyordu.Bende çok yorgun geldiğim için ev işimi sadece cumartesileri yapabiliyorum.Neyse sizce bir erkek en çok karısıyla ilişkiye mi girmek ister yoksa ev temizliği mi ister soruyorum size?Kaldıki öyle çok temiz degildir.Temiz bir ailede yetişmiş biride degildir.Sevgililik döneminde kıyafetleri hep kırışıktı annesi hiç ütülemezdi kazaklarını falan.Ve yağlı bezle orta sehba silmişliği bile var Neyse çok fazla uzatmayım evet bu bahanelerin altında cinsellik yatıyor belkide biliyorum ama yine söylüyorum ilişki iki kişi yaşanır.Ben dilatörleri kendime sokarak cocukta yapamam eşimide mutlu edemem.Biraz karşı taraftan istek gelmeli, arzu gelmeli.Eşleri cok isteyen kızlar için söylemiyorum.Onlar zaten üst üste dener birgün bir şekilde halleder.Ama benim gibi küsen, kapris yapan,regl günü geldiginde sizle sevişmek isteyen,ev temizliğini cinsellikten üstün tutan kocalarınız varsa kendisinizi hiç üzmeyin.Siz hasta degilsiniz.Kimse kendi kendine ilişkiye giremez.Burda aylarca okuduk.Eşim eger istekli olmasaydı zorlamasaydı olmazdı diyenleri.eşiniz eger sizi istemiyorsa çokta zorlamanın bir anlamı yok.Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın.Bu arada “ORTHODOX “ diye bir netflix dizisi var.Vajinusmus hastası kızın hayatını anlatıyor.Kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.Kız sonunda başarıyor ama nası başardığını mutlaka izleyin :) Zamanınızı çaldım hakkınızı helal edin.Herkese mutlu ve sağlıklı evlilikler dilerim ❤
Bizdede oyle oluyordu yaa canim....binturlu sanki bukamiyorduz yeri aslinda cok sacma yaEşim anlamıyor beni. Parmağımı sokup girişi gösterdiğim halde alt kısımdaki deriye zorluyor refleks olarak kaçıncada bana kızıyor. Ama ben olacağına inanıyorum ve biçok aşamayı geçtim . Dahada kolaylaştırmak için ne yapabilirim önerileriniz neler ? Artık çok yoruldum herşeyi deniyorum ama o anki sinirle eşim hep yanlış anlıyor . Tam girişe yerleştiriyorum bacağımı tutarak bana gelmeye çalıştığı için tekrar kasılıyorum. Ne desem dinlemiyor şöyle yap diyorum yapmıyor. Çok biliyodun niye buzamana kadar olmadı diyor. Cünsellik haricinde hiçbi problemimiz yok bu yüzden ayrılmak istemiyorum lütfen bana nasıl davranmam gerektiğini söyleyin. Hepinizin bu aşamalardan geçtiğini biliyorum ve beni kimse anlayamaz sizin kadar. Lütfen!!!
BenDe öyle hergün yeniden umutlanıyorum ama yok yolunu bulamıyoruz hayırlısı bakalmBizdede oyle oluyordu yaa canim....binturlu sanki bukamiyorduz yeri aslinda cok sacma yabende hep derdim yalniş yapiyosun falan hic olmuyodu bide biz hic bu hastalik konusunu konusmamisdik...bir gun konustumki ben boyleyim bak kac insan var bunu yene bilirizzz...neyse ona tuhaf geldi ama ben yinede egzersizleri hep yaptim sabah aksam eşim gelinceye kadar....iliskiden oncede yaptim tabii onun haberi yoktu....sonra bebe yağı cok yardimcim oldu oda bende sürdük...aslinda cok sinir bozucu bir agri oluyor iliski oluncada kasiyorum diye....ama şimdi biraz daha rahat oluyor kasilmamda azalmaya basliyor....dun bebe yagi kullanmadan başardık... bebek düşünenler için bebe yağı olmazmış neysee yani demem o ki gayret edin umudunuzu yitirmeyin ben yapamayinca uzulub aglardim sabah kalkinca yine ayni umutla baslardim egzersizlere....
Bulucaksiniz bizde bulamiyordukBenDe öyle hergün yeniden umutlanıyorum ama yok yolunu bulamıyoruz hayırlısı bakalm
Bende o gülme ve kendimizle dalga geçme kısmına gelmek istiyorum yaBulucaksiniz bizde bulamiyordukcok komik yaa şimdi gülme tutuyor beni
Canım ilk ilişkilerde bol bol kayganlaştırıcı kullanın o rahatlatır ve surtunmeyi azaltır penısı sen tut ve yönlendir yavaş olmasını soyle hızlı bi hamle olunca insan birden kasılabiliyor gerekirse sen ustte ol ve elinle yönlendir yönunu girişiniEşim anlamıyor beni. Parmağımı sokup girişi gösterdiğim halde alt kısımdaki deriye zorluyor refleks olarak kaçıncada bana kızıyor. Ama ben olacağına inanıyorum ve biçok aşamayı geçtim . Dahada kolaylaştırmak için ne yapabilirim önerileriniz neler ? Artık çok yoruldum herşeyi deniyorum ama o anki sinirle eşim hep yanlış anlıyor . Tam girişe yerleştiriyorum bacağımı tutarak bana gelmeye çalıştığı için tekrar kasılıyorum. Ne desem dinlemiyor şöyle yap diyorum yapmıyor. Çok biliyodun niye buzamana kadar olmadı diyor. Cünsellik haricinde hiçbi problemimiz yok bu yüzden ayrılmak istemiyorum lütfen bana nasıl davranmam gerektiğini söyleyin. Hepinizin bu aşamalardan geçtiğini biliyorum ve beni kimse anlayamaz sizin kadar. Lütfen!!!
Bende yeni yendim ama egzersiz yapmayınca olmuyor tahmini kaç denemeden sonra egzersizi bırakıp rahatlıkla ilişkiye girmeyi başardınızBizdede oyle oluyordu yaa canim....binturlu sanki bukamiyorduz yeri aslinda cok sacma yabende hep derdim yalniş yapiyosun falan hic olmuyodu bide biz hic bu hastalik konusunu konusmamisdik...bir gun konustumki ben boyleyim bak kac insan var bunu yene bilirizzz...neyse ona tuhaf geldi ama ben yinede egzersizleri hep yaptim sabah aksam eşim gelinceye kadar....iliskiden oncede yaptim tabii onun haberi yoktu....sonra bebe yağı cok yardimcim oldu oda bende sürdük...aslinda cok sinir bozucu bir agri oluyor iliski oluncada kasiyorum diye....ama şimdi biraz daha rahat oluyor kasilmamda azalmaya basliyor....dun bebe yagi kullanmadan başardık... bebek düşünenler için bebe yağı olmazmış neysee yani demem o ki gayret edin umudunuzu yitirmeyin ben yapamayinca uzulub aglardim sabah kalkinca yine ayni umutla baslardim egzersizlere....
Bende hala egzersiz yapiyorum belki biraz gectiktən sonra yapmiyicam ama bebe yagini biraktimBende yeni yendim ama egzersiz yapmayınca olmuyor tahmini kaç denemeden sonra egzersizi bırakıp rahatlıkla ilişkiye girmeyi başardınız
Ben denedim canım hamile kaldım ilk denemede, kimyasal gebelik yasadim ama ayri bir seyArkadaşlar bu şırınga ile hamile kalma olayını bileniniz var mı Bi çok kişi fayda görmüş okuduğum kadarıyla şaşkınım. Beni bilgilendirecek olan var mı lütfen
Ben denedim ilk denemede hamile kaldimKeskee yaaa vallaa sen yinede sayfayi bi incele belki bi yoruma denk gelirsin bole paylassa herkes bilgisni birbrmze yardm etsk cok iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?