Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yatağın kenar kısmına uzanın, belinizin altına sertçe bir yastık koyun. Eşiniz yatak kenarında ayakta sabit kalsın. Misyoner pozisyonunda erkeğin en ufak hareketi kadın tarafından abanma gibi algılanıp panik yaratabiliyor. Bende halen bazen o abanma hissi oluşuyor. Dediğim pozisyonda girişe yerleştirip malum nefes alış verişleriyle, çok hafif apızdan verilen nefesler ve orayı açacak şekilde ıkınma ile otomatik olarak başı yerleşir. O aşamada eşinize asla ani hareket yapmamasını, ısrarlı fakat çok kibar davranmasını söyleyin. Milim milim ilerlesin. Her baskı hissinde nefesi ve ıkınmayı hatırlayın.

Bende yeni yendim ama egzersiz yapmayınca olmuyor tahmini kaç denemeden sonra egzersizi bırakıp rahatlıkla ilişkiye girmeyi başardınız
Artık görev gibi görmeyi bırakıp zevk almaya odaklanmalısınız. Bir de eşinizle aranız iyi olmalı. Ben ilk yendiğimde yenmiş olmanın verdiği gazla üçüncü ilişkide üste çıkıp vajinal orgazm bike olmuştum. Fakat sonra eşimle sıkıntılar yaşadık ve neredeyse başa döndüm, inanılmaz kasılıp yapamadığım bile oldu

Benim vajinismusum vardı normal doğum yapamıycağım söylenmişti zaten ilişkiye giremediğim için söylemesine gerekte yoktu cinsel terapi ve çeşitli egzersizler eşiminn yardımıyla başardım

Şuan ben de öyleyim tartışmalar bile etkiliyor ne zor şeymiş bu ya.. Milletin zevk ala ala yaptığı şeyi biz işkence gibi yapıyoruz

Merhabalarrr arkadaşlar. Uzun zamandır kk yı okuyorum takıp ediyorum vajinismusla alakalı her seyi. Kısaca kendımdem bahsedeyım 5 aylık evliyim. 2 kez doktora gıttım. Ilkınde gerıldım muayenede basımda 3 4 kısı vardı cunku. Psikolojik dedı sadece ilgilenmedi. Ikıncısıne 2 3 ay sonra gıttım cok Iyı yaklastı bana ve vajınusmus degılsın oyle olsan buraya bıle oturamazdın acmazdın sorun sende değil dedi.ama neden hala ilişkiye giremiyorum anlamıyorum o an kasıyorum evet ama kasmadıgım anlar da oldu. Hala çözemedik şu İşi ara ara parmak egzersızı yapmaya calısıyırum ama olmuyor tam, kulak çöpü ile denıyorum. anestolu dun ılk kez denedım yaktı biraz ama kac dakıka once surmek gerekiyor tam ıcıne mi sürücez bu konuda benı bilgilendirebilir misiniz. Artık bu muymus ya demek istiyorum gercekten.

Bi de eşim hic takmıyor arkadaşlar nasılsa olur dıyor ama bu durum benıö sinirimi bozuyor. Nasıl yaklasmam gerektiğini bilmiyorum sureklı ben deneyelım dıyorum.

Ya,nasil oldu banada ozelden yazar msinz
Tabiki yazarim ama denememin sebebi esimin de artik cocuk istegiydi ben doktora falan gittim vajinismus degilsin esinle bir sekilde çözün de
Şırınga ile yaptığınızda dolayı mı
Siringayla alakası yok canım onun ilk gebeliklerde oluyormus birden fazla kimyasal düşük vb. Olursa kanda pıhtılaşmaya ve genetik teste bakıyorlar

Bi de eşim hic takmıyor arkadaşlar nasılsa olur dıyor ama bu durum benıö sinirimi bozuyor. Nasıl yaklasmam gerektiğini bilmiyorum sureklı ben deneyelım dıyorum.
anlamadim valla nasil siringayla alaksi yok

Bu sorunu çozenler bana yardımcı olun lütfen ,ben bundan iki hafta önce Gebze'de Burcu cetinkaya ya gittim , jinekolojik muayene yaptı anestiziyle kızlık zarını aldı ,aparatlar soktu içime hatta insanda olan en büyük penis boyunu soktu ,sonra tampon yaptı bir hafta İski yok dedi, çok iyisin sorun gecti dedi ,ondan sonra araya adetim girdi , dün akşam eşimle deneme yaptik sorun aynen devam ediyor , eşim de çok kızdı sen bu isi yapamayacaksin dedi ,çok moralim bozuk ,kızlık zarida yok artik ama olmuyor , o gün anestiziyle doktora izin vermişim demkki ,dokatoru aradım geride dönmedi ilgilnmedi ,başka şehirden gittiğim içinde tekrar gidemem ne yapmalıyım , yenen arkadaşlar tavsiye verebilirmi

Aparat setinden eve alıp kendin egzersiz yapmalısın bu psikolojik bir şey cunku orayı uyusturmadan bile kolayca yapabildiğinizi gördugunuzde bu problem ortadan kalkacaktır.

Ben de arastırmalarımla duymustum zarın alındıgını ama psikolojik oldugu için yıne de ilişki sırasında olmuyormus bırlesme. çözum aldırmak değilmiş yani yoksa bende dırek amelıyat olayım diye dusunmustum. Insallah yenersiniz burda yenen anlatan çok kişi var doktorsuz aşabilen. Umarim olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…