Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok tesekkurler önerileriniz ıcın. Sizin adınıza cok sevındım umarım bızler de yazarız buraya atlattıgımızı ınsallah

Merhaba bende çok sevinçliyim buaralar gerçekten herkese yardım etmek istiyorum yani bilgilerimi paylaşmak istiyorum bende neredeyse 1,5 yıl vajinismus yaşadım ama artık atlattım şükürdoktorum tuzladan uzman psikiyatrist çok yardımcı oluyor arkadaşlar bende ilk başta ordan burdan duyma hikayelerle kendi kendimi tedavi etmeye yöneldim ama başaramadım eşimle birlikte karar verip gitmeye karar verdik ve vajinusmus korkumu yendim çok şükür doktorumuz okadar iyidiki durumu müsait olmayanlara bile yardımcı oluyordu allah razı olsun tekrardan.Yani diyeceğim vajinusmus korkunuz varsa mutlaka ordan burdan duyma hikayelere değil işin uzmanına gidin ben çok araştırdım özellikle (Cetad)eğitimli olması şart benim içinHerkese geçmiş olsun bayanlar korkmayın utanmayın utanılacak hiçbir şey yokmuş yeni anladım.Daha fazla yardım edebilceğim birşey olursa özelden yazabilirsiniz.Sevgiler

Evet o delik o kadar esnek ki ben ilk penis girişini anlamamıştım bile tabii ki özelden yazın siz

J
Merhabalar uzman psikiyatristin ismini paylasabilir misiniz ?

Merhaba ebru zülfikaroğlu instagramda neredeyse en meşhur vajinismus terapisti. Ben ilk evlendiğim yıl kendisine mesaj atmıştım durumla ilgili en azından bilgilendirir diye. Tedavi şart yazmıştı sadece. O zamandan beri bana hiç samimi ve yardımsever gelmemişti zaten. Bu işin sadece ticari boyunu para kazanmayı düşünen insanlar. O yüzden seçilen doktor o kadar önemli ki. Bana güven vermiyorlar. Bu tarz durumları sadece sömürmek için kullanılacakmış gibi geliyor.

bence o kadın guvenılmez ben buna gıttım kızlık zarın yırtılmamıs demıstı ama benım kanamam oldu ve en az 5 cm lık kısmıda gırıyor o kadının klınıgıde temız degıl ayrıca heryerde toz vardı bana samımı gelmedı . ınanmayan gıder gorur herkesın beklentısı farklıdır benım kısısel gorusum budur ıyıkotu meslegımden dolayı ınsanları tanıdıgımı dusunuyorum.

arkadaşlar bebe yağı bende iltihap yaptı vajinamın içi beyazlıkla kaplandı sizde de oldu mu? yanma kaşınma yok ama. Bir de kapıda ödeme ile dilatör alabileceğim bir yer var mı?

arkadaşlar bebe yağı bende iltihap yaptı vajinamın içi beyazlıkla kaplandı sizde de oldu mu? yanma kaşınma yok ama. Bir de kapıda ödeme ile dilatör alabileceğim bir yer var mı?
Vajına gırişi bende de beyaz goruntu oluyor arada ama ben iltihap olarak dusunmemıstım hıc bılemıyorum suan belkı normaldir sıze oyle gelmıstır. Kapıda odeme secenegı varfır dılator set dıye yazın ben n11 den aldım bı bakın ıstersenız

Ben de bu yasadiginiz durumlari para kaptirmadan uzaktan yasadim. Hesabini takip ediyordum. 3 saatte sagligina kavusan hastam gibi aciklamalarini okuyordum. Kendisine de mesaj attim. Esli deneme olmadan tam iyilestigini nasil anlıyor hasta diye. Hastanin ben iyilestim demesi iyilesmis oldugunu gösterir gibi anlamsiz bir cevap verdi. Ben kendimin de bir kez tam iliskiden sonra iyi olacağıma inandim. Kurtulacagima inandim. Biraz alkol etkisiyle 1 saat gibi bir surede dilatorleri alip esli de tam basari sağlayıp bir sonraki denemede tikandim. Herkes 3 saatte hallediyor ben yapamadim demek ki ben cok kotu bir durumdayim diye dusundum. Kendime cok kotu davrandim. Bu olayin uzerinden 1 yildan fazla gecti. Hala vajinismusum. Hep o kadinin ticari kaygiyla soylenmis sozleri yuzunden. 3 saatte çözdü 3 günde bitirdi cumlelerinden kendimin cok agri hasta oldugu hissine kapıldım. Oysa o kadin karsima cikmamis olsaydi biz yine dilatorle calismaya devam edip çözüme ulaşırdık. Param ona nasip olmadigi icin cok mutluyum. Hayatimdan anneligimden 1 bucuk yil çaldığı icin de cok kizginim. Hakkim helal degil. Allah çocuklarını tüm kötülüklerden korusun. Benim olumsuz soylediklerim onlardan uzak olsun.

Bebe yagi yyerine kayganlastirici kullanin. Kayganlastirici vajina icin uretilmis bir sey. Florasini bozmaz.

merhaba iki sene sonunda bunu yenen biri olarak çok mutluyum su an.Herkes kurtulsun istiyorum.Cem Keçe'nın on adımda vajınusmus kitabını okudum ve son asamalara doğru dilatör seti de kullandım.Doktora gitmedim tamamen kitaba uyarak ve kendimi inandırarak basardm okuyun pişman olmazsınız umarım siz de atlatrsnz

Merhaba ben de 5 yillik evliyim egzersiz haric herseyi denedim yenmek icin ama olmadi sonra bi destek aldim apartla calismayi ogrendim en buyuk boya kadar alabildim hatta şoyle soyliyim ucuncu boyu rahat aliyorum ama gelgelelim henuz sorunumuzu aşamadik 3 aydir aparatla calisiyorum ama esli denemede olmuyor benim gibi olan var mi acaba?

Bunu bende okudum iki parmakta yapabiliyorum.hatta her eşli denemede önce iki parmak yapıp sonra pnisle deniyordum ama eşli olmuyor

Ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…