- 13 Haziran 2020
- 869
- 1.376
- 113
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.461
Çok tesekkurler önerileriniz ıcın. Sizin adınıza cok sevındım umarım bızler de yazarız buraya atlattıgımızı ınsallahMerhaba..
Nerden başlayacağımı bilemiyorum ama mutlaka yazmalı ve bunu yaşayanlara yol göstermeliyim diye düşündüm.
Ben 3 yıllık evliyim. Biraz açık açık yazacağım.İlk gece bir şeylerin ters gittiğini anladım. Sizler gibi bacaklarım istemsiz kasılıyor itiyor ve ağlıyordum. Sanki çok acıyacak duygusu vardı. İlk gün anladım vajinismus hastalığı olduğunu ve ertesi gün randevu alıp doktora gittim. O da kontrol etmek istedi fiziksel bir sıkıntı var mı ona da izin vermedim ve bir psikiyatriste yönlendirdi.Eşimle üç ay boyunca haftada bir gitmem gerekiyordu.Seans 300 liraydı. Eşimin işi yoğundu her hafta benimle gelmesi zor olacaktı, pahalıydı ve üç ay uzun gelmişti. Daha erken çözebiliriz diye düşündük.
Sonra sürtünme yoluyla ilişki yaşarken birbirimizi tatmin ediyor çözümü sürekli erteliyorduk ama omzumda kocaman bir yüktü bu. Bu arada yine başka kadın doğum doktoruna gittim. Cam aparatlarla üç ayda çözülebileceğini ama hipnoz da tavsiye ettiğini söyledi yine bir isim verdi. Ona da gitmedik.
Sonra bir arkadaşım Ebru Zülfikaroğlu'na gidip çözdüğünden bahsetti. Önümde gerçek çözen bir kişi olunca evliliğimin ikinci yılında Ankara'ya doğru yola çıktım. 2019 yılı başlarıydı. Ama ne yorumlardaki gibi tatlı dilli, ne mektuplardaki gibi müthiş güven veren bir insanla tanışmadım. Ağlayarak korkarak gittiğim halde karşımda çok bir duygu görmedim. Acelesi var gibiydi. Yan odaya alalım seni dedi. Telefonda 3000-7000 arası değişiyor demişlerdi. Ama herhalde baktı başka şehirden kalkmış gelmiş ağlayan bir insan, nasıl olsa en maksimumu vermeye hazırdır dedi. Yan odaya geçtiğimde sekreteri geldi 7000 lira artı 600 lira muayene ücreti dedi. Ben de en azından muayene ücreti alınmasın dedim ve başladık. yatağa uzandım veEbru hanımgeldi sohbet eşliğinde dilatörlerden ilkini uyguladı serçe parmak kadardı ve sonra bana bıraktı. Odadan çıktı. Yarım saat kadar uyguladıktan sonra geldi bir diğer boya geçebilirsin dedi. 3 boyu denedikten sonra 4. boyu kendi kendime yapamadım. Ebru hanım geldiğinde söyledim yapamıyorum. Kendisien büyük boyu yaptı ama benim tüm bacaklarım titriyor çığlık atıyorum. ve oldu. Biraz daha kendi kendime denedim ama beynimde bunu çözmüş olarak kabul edemiyordum ki. Sonuçta yapmış ama zor yapmıştı. toplamda 2 2 buçuk saatin sonunda tamam dedi tedavi bitmişti yani. Ben soru işaretleri doluydum.Yarın tüm gün deneyip akşam dokuzda beni arayacaksın dedi. Hazırlanmaya başladı. Ben soru işaretlerimle kalakaldım.Ve saat 2 buçuk 3 gibi ofisinden ayrıldı gitti.
Sekreter ile kaldım. Karttan çekim yapsak dedim. O zaman fiyat 8000 olur dedi. Çantamı bırakıp para çekmeye gittim. Geldiğimde bir kağıt tutuşturdu elime buraya düşücelerini yazabilirsin dedi. Ben sorunu çözdüm mü çözmedim mi belli değil neyi yazayım diye kaldım. Sadece ertelemeyin yazdım. Sonra dedim ki fatura istiyorum. Aa vajinismus mu yazsın yani, bu siciline sağlık geçmişine işler dedi. Ben de ne olmuş bu bir hastalık değil mi yazsa ne olur dedim. Düşünün zaten çeşitli karmaşık duygularla gelmişim, üstüne çözüp çözmediğim belli değil ve üstüne fatura istediğim için tehdit ediliyorum. sonra telefonla ebru hanımla konuşturdu beni. Ancak 2 bin liralık fatura kesebiliriz dedi. Onu da başka bir hastalık ile kestiler.Eve döndüm evet aletleri uygulayabiliyordum ama eşimle olmuyordu. İlk gece telefonda sadece uç kısmı girsin ikinci üçüncü gün denemelere devam sonra tamamını alabilirsin dedi. Ama olmadıı. Hani üç saatte bitiyordu ya hallediyordum ya ee ne oluyor olduk tabi biz. Ve bu hastalığın temeli erteleme olduğu için başladı bizde yine erteleme süreci.
Ve yine üstünden bir yıl geçti. Aletleri ara ara denemeye devam ettim bir sıkıntı yaşamıyordum. Artık yapmalıyız diyerek harekete geçtik. Bunun üç saatlik bir süreç değil günlerimizi alabileceğini idrak ettik önce. Sonra eşim ilaç aldı daha uzun süre ereksiyon halinde kalabilmek için.Üst pozisyonda denedim birkaç saat ter içinde uğraştım. Ucunu alabilmiştim. Bir hafta içinde üç denemede hafif hafif ilerlettik. Bebe yağı ve aletleri uyguluyor sonra eşimle deniyordum. Adet girdi araya ve sonraki ilk denemede tamamını alabildim. Sonraki denemede git gel yaptık derken derken çok şükür artık ilişkiye normal şekilde alet olmadan alt ve üst poziyonda zevk alarak girebiliyoruz.
Çok şükür yendim. Ama bu uygulamayı 2-3 bine yapan bunca yer varken lütfen bu kadar paralar vermeyin. Hatta dilatör setini 50 liraya alın internetten. Kendi kendinize yavaş yavaş uygulayın. Uyguladığınız her boy için yarım saat kadar çalışın. Hepsini yaptıktan sonra eşinizle denemeye başlayın. Küçük küçük adım adım sabırla. Yapamıyoruz diye vazgeçmeyin üstüne gidin. İnanın yapabilirsiniz. Eşiniz sönme yaşıyorsa böyle uğraşırken ilaç alsın. Toplamda bir ayda halledersiniz Allahın izniyle.