Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ozel klinik sanırım dimi. Ucretı ne kadardı acaba
Evet özel klinikti ben 5 bin verdim herkesin derecesine göre fiyat veriyorlardı yaptırdıkları şeyi evde yapıp bu miktarı vermeyenler de var ama ben cesaretsizdim ben de orama dokunmaktan irkilirdim şu an çok rahatım mesela hiç korkum yok artık alıştım dokunmaya da görmeye de. Ha hala parmak sokmak irite ediyor beni de tırnak olduğu için ama dilatörleri çok rahat yaptım

Herhangi bir acı ağrı oldu mu peki. Buradaki çok yazıyı okudum hiç acımıyor diyenler oluyor bu gerçekten doğru mu ya
Ben klinikteyken bana her türlü dilatörü uyguladılar hiç ağrı duymadım. Sadece bu üç günlük tedavide bi gün eşimle tartışmıştık o gün de tam en büyük dilatörü uygulayacaktık o zaman zorlandım klinikte ağladım hatta. Ama sonra eşimle barıştık kendi kendime evde dedim ki hadi bu 4. Yü yaparsan penis de olur çünkü aynı boy aynı kalınlık dedim Ve denedim hiç acı çekmedim. Sonra eşimi bekledim onun hazırlanması vs derken uyguladım penisi hiç hissetmedim bi baktım eşim git gel yapıyor içimde sonra alışana kadar yaklaşık 5-6 ilişki git gelde biraz zorlandım şu an onu da yendim. Her şey bol denemeyle çözülüyor vajinismusa emek verirsen yenersin cidden

Bir de içerisi kocaman boşluk diyenler var:) içerisi boşluk ama dışı küçücük. O kocaman şey küçücük yere nasıl giriyor içine girince nasıl bir his oluyor gerçekten acımıyor mu
Hayır içerisi boşluk değil. Giriş deliğini sıktığın için kendini küçücük görünüyor olabilir giriş yerinin ucuna penisi koy nefes al ver verirken penis içeriye kayarak giriyor (bebe yağı hem eşinin penisine hem kendi girişine uygulanacak) içeriye girince evet derya deniz çünkü etrafı et etinin arasında ıslaklıkla kayıp gidiyor ilk başlarda baskı oluyordu benim git gelde ama şimdi o da yok içerisi burun deliği gibi zor genişleyen bir boşluk değil. Kaygan et gibi düşün penis içinde git gel yapıyor ama orayı yararak acılar çektirerek değil. İlişkinin ilk başlarında belki baskı hissi oluyor ama sonra birkaç git gele o da yerini kayganlığa bırakıyor

Bir de içerisi kocaman boşluk diyenler var:) içerisi boşluk ama dışı küçücük. O kocaman şey küçücük yere nasıl giriyor içine girince nasıl bir his oluyor gerçekten acımıyor mu
Nasıl anlatayım bilmiyorum abzürt olacak bu söylediğim ama burun deliğine mesela en küçük boy aparatı da sokmaya çalışsan acır mahvolur giremez zaten çünkü genişlemiyor ya.. Ama vajinaya en büyük boy aparat yani genelde baya kalın bir bi erkek penisi çok rahat girip çıkıyor hatta içinde rahatça durabiliyor da bilmiyorum anlatabildim mi

Herkese meraba ben 3 yıllık evliyim ben evliliğimin 2.5 senesi bu vajinismus naletiyle savaşarak geçirdim hepinizi o kadar iyi anlıyorum ki bende sizler gbi bi umut olsun diye her seferinde yenenlerin hikayesini okudum benim için imkansız olan şeyi herkes yapabiliyor yenebiliyor sanki bi tek ben yapamıyor muşum gibi geliyordu ama şükürler olsun o kabus günler 4 ay önce bitti imkansız değil inanırsanız başarırsınz ben zeytinyağı ile 1.5 ay egzersiz yaparak yendim ve şimdi hamileyim benim mucizem gerçek oldu sizinde olacak asla pes etmeyin vazgeçmeyin

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Darısı yenmiş ama çocuk isteyen ve vajinismusu yenmeye istekli burayı okuyan herkese olsun inşalah Ben de yendikten sonra ilk kadın doğum randevumu yaptırdım hormonlarıma baktırdım her şey yolundaymış çok şükür darısı başıma inşallah

Amin inşallah Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bana doktor anestol krem önerdi burda da herkes önerıyordu zaten. yenı aldım anestolu ben 1 kez denedım bıraz uyustu ama tam anlamadım az surdum belkıde bılmıyorum ya da cok beklememıs olabılırim. bız denerken acı hıssetmedım ama yıne tabı girmedi tam olarak. Tekrar deneyecegım egzersizleri de onu surup yapıcam. Zaten uyusturup denemenın amacı o girdikten sonra belkı hıc ihtiyac duymayacaksın. Bu sıze kalmıs.

Yazıların çok açıklayıcı ve iç rahatlatıcı gerçekten teşekkür ederim :) ya bu iş nasıl acımadan oluyor yaşamadan anlayamayacağım sanırım. Çünkü kasmadan aynadan baktığımda da vajinadaki delik küçücük penis çok aşırı büyük. Elimle esnetip bakıyorum deliğe. Penis girecek büyüklüğe ulaşmıyo Delik de mi esnek yani. Bende mi bi sorun var diyorum. Aparat alıp önce kendim denemeyi düşünüyorum. Klinikte uygulamışlar size gerçekten acımıyo olması beni çok rahatlattı valla çok teşekkür ederim :) bikaç bişey daha sormak istiyorum size özelden sakıncası yoksa

Evet sorun zaten girme aşamasında. Girdikten sonra herşey bütün korkular bitecekmiş gibi. Belki ben de dilatör setiyle deneyip biraz yok katedersem bu konuda fikrim de değişir bilmiyorum. Uzun yıllardır bu sıkıntının içindeyim umarım bir gün ben de burada tavsiye veren aşmasına geçebilirim

Bi yerde okumustum yasarken en zor gıbı gelen ama tedavısı en kolay hastalıktır yeter ki ertelenmesın yazıyordu. Emek verdıkten sonra olacagına ınanıyorum. Umarım bız de yazarız buraya guzel seyler

Selam kızlar, 6 ay önce burası sayesinde ve kendime inancımla,çabalarımla bu hastalığı yendim. Şimdi bebek düşünüyoruz. Sizi çok iyi anlıyorum. Arada girip bakıyorum buraya. Özelden ya da buradan sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Yardımcı olmak isterim.

Merhaba, evet o vajina girişi küçücük ama o bir kas yani orayı genişletmek sana bağlı. Nefes egzersizleriyle ve doğru hareketlerle orası genişliyor. Klişe olacak ama oradan bir bebek çıkıyor

Bi yerde okumustum yasarken en zor gıbı gelen ama tedavısı en kolay hastalıktır yeter ki ertelenmesın yazıyordu. Emek verdıkten sonra olacagına ınanıyorum. Umarım bız de yazarız buraya guzel seyler
Kesinlikle öyle. bu hastalığı öğrendiğimde dünyam başıma yıkılmıştı sanki tedavisi olmayacak bir hastalık gelmişti başıma. Ama çok araştırdım ,burada çok zaman geçirdim, tavsiyeler aldım bu işi çözdüm meğer ne kol kolaymış dedim. İnşallah siz de buraya güzel haberler verirsiniz.

İnşallah haberı ılk buraya verıcem cok sevındım sızın ıcın gercekten aşan herkes ıcın cok mutlu oluyorum bu durumu yasamayan bılemez gercekten. Hepımız ıcın dua ediyorum.

Merhaba..
Nerden başlayacağımı bilemiyorum ama mutlaka yazmalı ve bunu yaşayanlara yol göstermeliyim diye düşündüm.
Ben 3 yıllık evliyim. Biraz açık açık yazacağım.İlk gece bir şeylerin ters gittiğini anladım. Sizler gibi bacaklarım istemsiz kasılıyor itiyor ve ağlıyordum. Sanki çok acıyacak duygusu vardı. İlk gün anladım vajinismus hastalığı olduğunu ve ertesi gün randevu alıp doktora gittim. O da kontrol etmek istedi fiziksel bir sıkıntı var mı ona da izin vermedim ve bir psikiyatriste yönlendirdi.Eşimle üç ay boyunca haftada bir gitmem gerekiyordu.Seans 300 liraydı. Eşimin işi yoğundu her hafta benimle gelmesi zor olacaktı, pahalıydı ve üç ay uzun gelmişti. Daha erken çözebiliriz diye düşündük.
Sonra sürtünme yoluyla ilişki yaşarken birbirimizi tatmin ediyor çözümü sürekli erteliyorduk ama omzumda kocaman bir yüktü bu. Bu arada yine başka kadın doğum doktoruna gittim. Cam aparatlarla üç ayda çözülebileceğini ama hipnoz da tavsiye ettiğini söyledi yine bir isim verdi. Ona da gitmedik.
Sonra bir arkadaşım Ebru Zülfikaroğlu'na gidip çözdüğünden bahsetti. Önümde gerçek çözen bir kişi olunca evliliğimin ikinci yılında Ankara'ya doğru yola çıktım. 2019 yılı başlarıydı. Ama ne yorumlardaki gibi tatlı dilli, ne mektuplardaki gibi müthiş güven veren bir insanla tanışmadım. Ağlayarak korkarak gittiğim halde karşımda çok bir duygu görmedim. Acelesi var gibiydi. Yan odaya alalım seni dedi. Telefonda 3000-7000 arası değişiyor demişlerdi. Ama herhalde baktı başka şehirden kalkmış gelmiş ağlayan bir insan, nasıl olsa en maksimumu vermeye hazırdır dedi. Yan odaya geçtiğimde sekreteri geldi 7000 lira artı 600 lira muayene ücreti dedi. Ben de en azından muayene ücreti alınmasın dedim ve başladık. yatağa uzandım veEbru hanımgeldi sohbet eşliğinde dilatörlerden ilkini uyguladı serçe parmak kadardı ve sonra bana bıraktı. Odadan çıktı. Yarım saat kadar uyguladıktan sonra geldi bir diğer boya geçebilirsin dedi. 3 boyu denedikten sonra 4. boyu kendi kendime yapamadım. Ebru hanım geldiğinde söyledim yapamıyorum. Kendisien büyük boyu yaptı ama benim tüm bacaklarım titriyor çığlık atıyorum. ve oldu. Biraz daha kendi kendime denedim ama beynimde bunu çözmüş olarak kabul edemiyordum ki. Sonuçta yapmış ama zor yapmıştı. toplamda 2 2 buçuk saatin sonunda tamam dedi tedavi bitmişti yani. Ben soru işaretleri doluydum.Yarın tüm gün deneyip akşam dokuzda beni arayacaksın dedi. Hazırlanmaya başladı. Ben soru işaretlerimle kalakaldım.Ve saat 2 buçuk 3 gibi ofisinden ayrıldı gitti.
Sekreter ile kaldım. Karttan çekim yapsak dedim. O zaman fiyat 8000 olur dedi. Çantamı bırakıp para çekmeye gittim. Geldiğimde bir kağıt tutuşturdu elime buraya düşücelerini yazabilirsin dedi. Ben sorunu çözdüm mü çözmedim mi belli değil neyi yazayım diye kaldım. Sadece ertelemeyin yazdım. Sonra dedim ki fatura istiyorum. Aa vajinismus mu yazsın yani, bu siciline sağlık geçmişine işler dedi. Ben de ne olmuş bu bir hastalık değil mi yazsa ne olur dedim. Düşünün zaten çeşitli karmaşık duygularla gelmişim, üstüne çözüp çözmediğim belli değil ve üstüne fatura istediğim için tehdit ediliyorum. sonra telefonla ebru hanımla konuşturdu beni. Ancak 2 bin liralık fatura kesebiliriz dedi. Onu da başka bir hastalık ile kestiler.Eve döndüm evet aletleri uygulayabiliyordum ama eşimle olmuyordu. İlk gece telefonda sadece uç kısmı girsin ikinci üçüncü gün denemelere devam sonra tamamını alabilirsin dedi. Ama olmadıı. Hani üç saatte bitiyordu ya hallediyordum ya ee ne oluyor olduk tabi biz. Ve bu hastalığın temeli erteleme olduğu için başladı bizde yine erteleme süreci.
Ve yine üstünden bir yıl geçti. Aletleri ara ara denemeye devam ettim bir sıkıntı yaşamıyordum. Artık yapmalıyız diyerek harekete geçtik. Bunun üç saatlik bir süreç değil günlerimizi alabileceğini idrak ettik önce. Sonra eşim ilaç aldı daha uzun süre ereksiyon halinde kalabilmek için.Üst pozisyonda denedim birkaç saat ter içinde uğraştım. Ucunu alabilmiştim. Bir hafta içinde üç denemede hafif hafif ilerlettik. Bebe yağı ve aletleri uyguluyor sonra eşimle deniyordum. Adet girdi araya ve sonraki ilk denemede tamamını alabildim. Sonraki denemede git gel yaptık derken derken çok şükür artık ilişkiye normal şekilde alet olmadan alt ve üst poziyonda zevk alarak girebiliyoruz.
Çok şükür yendim. Ama bu uygulamayı 2-3 bine yapan bunca yer varken lütfen bu kadar paralar vermeyin. Hatta dilatör setini 50 liraya alın internetten. Kendi kendinize yavaş yavaş uygulayın. Uyguladığınız her boy için yarım saat kadar çalışın. Hepsini yaptıktan sonra eşinizle denemeye başlayın. Küçük küçük adım adım sabırla. Yapamıyoruz diye vazgeçmeyin üstüne gidin. İnanın yapabilirsiniz. Eşiniz sönme yaşıyorsa böyle uğraşırken ilaç alsın. Toplamda bir ayda halledersiniz Allahın izniyle.

Doktorlar insanların bu durumunu ticari yapmış artık , bende Gebze'de Burcu Çetinkaya ya gittim ,tvlere cikiolar yok bir seansta çözeriz gibi asla inanmıyorum artık kalktık eşimle bulunduğumuz şehirden iki kere gebzeye gittik ,hatta kızlık zarimida aldı operasyon la ama hala sorun devam ediyor ,telefon ettim benimle konuşmadı bile hiç birine inancım kalmadı Allah'tan sizin gibi 6000 yedi bin vermedim ama yol parası dahil ikibin liramiz gitti yine çözüm yok ,telefonda aradığımda tek seansta bitio genelde demişti ,burcu hanım seans olarak aliyo ama asla tek seansta bitmiyor ,bende artık kendim yenmeye çalışacağım ,nasıl olacak bilmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…