- 22 Nisan 2020
- 9
- 4
- 36
- 26
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.481
dilatörsatınal diye bir site buldum oradan alan var mı acaba kapıda ödeme varmısVajına gırişi bende de beyaz goruntu oluyor arada ama ben iltihap olarak dusunmemıstım hıc bılemıyorum suan belkı normaldir sıze oyle gelmıstır. Kapıda odeme secenegı varfır dılator set dıye yazın ben n11 den aldım bı bakın ıstersenız
Merhaba siz sadece bu kitapla mı yendiniz. Kitapta dilatörlerin nasıl uygulanacağı mı yazıyor biraz kitaptan bahseder misinizmerhaba iki sene sonunda bunu yenen biri olarak çok mutluyum su an.Herkes kurtulsun istiyorum.Cem Keçe'nın on adımda vajınusmus kitabını okudum ve son asamalara doğru dilatör seti de kullandım.Doktora gitmedim tamamen kitaba uyarak ve kendimi inandırarak basardm okuyun pişman olmazsınız umarım siz de atlatrsnz
MerhabaKızlar ben de tedaviyle yenenlerdenim..
Kendinize inanın ve buna odaklanın artık bahaneler üretmeyin sadece 3-4 gün üst üste çalışarak evinizde bile halledebilirsiniz..
Korkacak hiç bir şey yok evet iş kesinlikle beyinde bitiyor. İstediğiniz soruyu sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olabilirim
Merhaba. Hayır vermez. Cunku benım de basıma geldı doktora ılk gıttım durumu bahsettım baktı önce elıyle sonra hemsıre bi cubuk verdı sızın dedıgınızden.ince paketlı ucu. ben de panik yaptım onu gorunce onu napcaksınız dedım refleksle. doktor da baktı bana korktıgumu anlayınca hıc sokmadı. Psikolojik senınkı destek al dedi bana. Yani doktor sonucta ben onu soksa bıle ordakı floraya bakcak sanırım dıye dusunmustum. Daha onceden benzer bı cubukla burnuma da işlem yaoılmıstı benım orda bakterı var mı dıye bakmıstı saglık hekimim. Yani bence buna benzer bı şeydir korkmayın paniklemeyin doktır sonucta farkında alttan muayene yaptıgının zarın durdugunun. Riske atmaz.Lütfen bana yardım edermisiniz ben de vajinismusum kadın doğuma gittim bakire olduğumu söylememe rağmen vajinama parmağını sokup ince bir telle baktı kızlık zarıma zarar verir mi bu çok korkuyorum
Teşekkür ederim doktora sordum kızlık zarında problem varmı diye hayır normal dedi böyle bi riski göze almaz ama yinr de korkuyorumMerhaba. Hayır vermez. Cunku benım de basıma geldı doktora ılk gıttım durumu bahsettım baktı önce elıyle sonra hemsıre bi cubuk verdı sızın dedıgınızden.ince paketlı ucu. ben de panik yaptım onu gorunce onu napcaksınız dedım refleksle. doktor da baktı bana korktıgumu anlayınca hıc sokmadı. Psikolojik senınkı destek al dedi bana. Yani doktor sonucta ben onu soksa bıle ordakı floraya bakcak sanırım dıye dusunmustum. Daha onceden benzer bı cubukla burnuma da işlem yaoılmıstı benım orda bakterı var mı dıye bakmıstı saglık hekimim. Yani bence buna benzer bı şeydir korkmayın paniklemeyin doktır sonucta farkında alttan muayene yaptıgının zarın durdugunun. Riske atmaz.
Yok yok korkma. Cunku normalde evlenmeden once gıttıgımde alttan muayene yapmıyorlar rısk almamak ıcın sanırım. Yani ona dıkkat ederler zaten orası bi darbe ıle bozuluyor dıye bılıyorum aslında orası zaten acık yani bılenler daha ıyı cevaplar bunuben de halen ilişkiye gıremedım. Ama korkma yani doktor sonucta.Teşekkür ederim doktora sordum kızlık zarında problem varmı diye hayır normal dedi böyle bi riski göze almaz ama yinr de korkuyorum
Merhaba
Nasil bir yol izlenmeli anlatir misiniz
Parmak egzersizi mi yoksa aparat ile mi yendiniz
Ne kadar surdu sızın her gun egzersiz yaptınız mıMerhaba, parmak egzersiz ve aparat ile tedavi sürecim oldu.
Ne kadar surdu sızın her gun egzersiz yaptınız mı
Merhaba. 3 gunde sadeve aparatlarla mı oldu gercekten cok Iyı. Oncesınde parmak fılam mı yapıyordunuz. Ben bugun ılkkez dılatorle denedım 1. Rahat gırdı ama 2.olmadı. Galıba kolay olamayacak dedım kendı kendıme. 1.ile yapsak bıle genısliyor muÜç gün evet her gün 1 saat çalıştım
Üç gün evet her gün 1 saat çalıştım
Nekadar kendimi hazırlasamda olmadı olmuyo.Şimdi ben oturmada odasında yatcam dedi gitti sadece beni suçluyo. Çok yoğun çalışıyorum çok yorgun oluyorum kafam zatfn bununla dolu hiç bi işi tam beceremiyorum. Eşim aparat almama izin vermiyo. Parmak egzersizi yapıyorum 2 parmak rahatca alıyorum hareket ettiriyorum ama eşlide olmuyo. Penis vajinaya değdiği an irkiliyorum . Direk vajina girişine mi değmeli? Eşim eliyle tutup sürtüuor deliği bulmaya çalışıyormuş bide delik olmadığını iddia ediyor. Bende diyorumki o delik öyle açık bi şekilde beklemiyo seni yerleştiği zaman kendisi ilerleyecek. Ama o sürttüğü an istemsiz geri çekiliyorum yada bacağımı kapatıyorum. Bu sayfayı baştan sona okudum çözüm basit ve aynı ama neden olmuyo neden aynı yerdeyim hala. Tedavi denedim olmadı herkes para peşinde. Eşimle konuşmaya çalışıyorum olmuyo. Sürmediğim denemediğim krem yağ kalmadı artık mikrop kapCam diye korkuyorum. Ben bişey hissetmek istemiyorum artık. Eşim yapsın kurtulayım nolursa olsun istiyorum ama olmuyo ilk tepkimde bırakıp gidiyor. Bakalım kaç gün küs kalacak gene benmle. Ben istiyorum hayal ediyorum olduğunu ama sorun nerde bulamıyorum kardeşlerim artk takatım kalmadı. Sigaraya başladım. Namazı bıraktım kılamıyorum özür dilerim size böyle şeyler yazığım için ama boşluktayım. Herhün olacakmı diye eve geliyorm. Yemek yaparken bunu düşünüyorm, otururken, uyurken bunu Düşünüyorum sıkıldım. Lütfen bi çare eminm sizde aynı aşamalardan geçiyosunuz. Bana bi yol lütfen...Ne kadar surdu sızın her gun egzersiz yaptınız mı
Canım bende bu pislik vajinismusu 2bucuk yıl çektim en sonunda bir forumda okuduğum zeytin yağı tavsiyesi üzerine başladım zeytin yağıyla denemeler yapmaya ben üstte oldum kontrol hep bende oldu kendimi kasmadan eşimin penisini vajina girisime yerleştirdim ve ıkınarak içime almaya çalıştım 3. 4 deneme sonunda nasıl olduğunu anlayamadım bile eşim girdi girdi diye başladı heyecanlanmaya bende şok olmuştum nasıl olduğunu bile anlayamadım daha sonra zamanla çok şükür zeytinyağı olmadan ilişkiye girmeye başladık 6 aydır sorunsuz her istediğimiz zaman birlikte olabiliyoruz bunu ben bile yendiysem herkes yener yeterki kendinize güvenin ve cesaretinizi toplayın inan ki hiçbir acısı yok hiçbir zorlu yani yok tam tersi keyifli gelmeye başlayacak ve eşinizden önce siz isticeksinizNekadar kendimi hazırlasamda olmadı olmuyo.Şimdi ben oturmada odasında yatcam dedi gitti sadece beni suçluyo. Çok yoğun çalışıyorum çok yorgun oluyorum kafam zatfn bununla dolu hiç bi işi tam beceremiyorum. Eşim aparat almama izin vermiyo. Parmak egzersizi yapıyorum 2 parmak rahatca alıyorum hareket ettiriyorum ama eşlide olmuyo. Penis vajinaya değdiği an irkiliyorum . Direk vajina girişine mi değmeli? Eşim eliyle tutup sürtüuor deliği bulmaya çalışıyormuş bide delik olmadığını iddia ediyor. Bende diyorumki o delik öyle açık bi şekilde beklemiyo seni yerleştiği zaman kendisi ilerleyecek. Ama o sürttüğü an istemsiz geri çekiliyorum yada bacağımı kapatıyorum. Bu sayfayı baştan sona okudum çözüm basit ve aynı ama neden olmuyo neden aynı yerdeyim hala. Tedavi denedim olmadı herkes para peşinde. Eşimle konuşmaya çalışıyorum olmuyo. Sürmediğim denemediğim krem yağ kalmadı artık mikrop kapCam diye korkuyorum. Ben bişey hissetmek istemiyorum artık. Eşim yapsın kurtulayım nolursa olsun istiyorum ama olmuyo ilk tepkimde bırakıp gidiyor. Bakalım kaç gün küs kalacak gene benmle. Ben istiyorum hayal ediyorum olduğunu ama sorun nerde bulamıyorum kardeşlerim artk takatım kalmadı. Sigaraya başladım. Namazı bıraktım kılamıyorum özür dilerim size böyle şeyler yazığım için ama boşluktayım. Herhün olacakmı diye eve geliyorm. Yemek yaparken bunu düşünüyorm, otururken, uyurken bunu Düşünüyorum sıkıldım. Lütfen bi çare eminm sizde aynı aşamalardan geçiyosunuz. Bana bi yol lütfen...
acımayacağını biliyorum inanıyorum yani ama eşimle acayip bi iletişimsizlk var her yönlendirmeye çalıştığımda sinirleniyo. Vazgeçiyo gidiyo. Vajinaya ben yerleştirmiyorum belkide ondan oluyo o denemeye çalıştıkça rahatsız oluyorum gevşeyemiyorum. Üstüne çıktığımda bacaklarım çok daha fazla kasılıyo fiziki olarak eşime göre fazla kısa ve minyonum bu yüzdenmi bilmiyorum. Ben altta olduğjmdada bacaklarımı kaldırıp tutuyo eşim ve iyce geriliyorum. Aparat almadım kayganlştırıcıyı aparat olarak kullanmayı düşünüyorum ama 3,5 cm kalınlığı. Kanamam olur eşimle denemeden önce diye korkuyorum. Sizce denemelimiyim?Canım bende bu pislik vajinismusu 2bucuk yıl çektim en sonunda bir forumda okuduğum zeytin yağı tavsiyesi üzerine başladım zeytin yağıyla denemeler yapmaya ben üstte oldum kontrol hep bende oldu kendimi kasmadan eşimin penisini vajina girisime yerleştirdim ve ıkınarak içime almaya çalıştım 3. 4 deneme sonunda nasıl olduğunu anlayamadım bile eşim girdi girdi diye başladı heyecanlanmaya bende şok olmuştum nasıl olduğunu bile anlayamadım daha sonra zamanla çok şükür zeytinyağı olmadan ilişkiye girmeye başladık 6 aydır sorunsuz her istediğimiz zaman birlikte olabiliyoruz bunu ben bile yendiysem herkes yener yeterki kendinize güvenin ve cesaretinizi toplayın inan ki hiçbir acısı yok hiçbir zorlu yani yok tam tersi keyifli gelmeye başlayacak ve eşinizden önce siz isticeksiniz
İnşallah bende dahil bütün bu sorunu yaşayanlar kurtulur bu dertten , çok zor bir durum tam iki yıldır çok mutsuzum ,gece uykum olmuyor ,gündüz hiç bişey yapasim gelmiyor , birde eşimin ailesiyle altlı üstlü kendi ailemden uzak yaşıyorum , eşimin ailesi çok cahil insanlar ve eşim annesine hastalık derecesinde bağlı ,zaten bu sorunlar varkende benim moralim iyice bozuluyor ,en azından bu durumu aşsam belki bana daha çok bağlanır , cikmazdayim ne yapacağım bilmiyorum
Ben aparatmis egzersizmiş oymuş buymuş hepsinin boş ve anlamsız olduğunu söyleyebilirim tek yapman gereken eşini bu konuda bilinclendir anlat hatta birgün uzman bir psikiyatriste görünün o anlatsın konuşsun inanki çok iyi geliyor bu konuşma. Biz bu söylediğimide yaptık eşim çok şükür anlayışlı ve bilinçli bir şekilde hep bana destek oldu ve sonunda egzersize falan gerek kalmadan zeytinyağı sayesinde oldu bitti nasıl olduğunu anlayamadan basardik. Zeytinyağını hem kendi vajinanana hemde eşine iyice sür ve üstte ol benim dediğim gibi yap asla ve asla panik yapma hiç zor değil inanki kayganlık olduğu için nasıl girdiğini bile anlamıyorsun sıfır acıyla bitiyo. Kayganlastirici da kullandım ama kimyasal oldukları için kısa sürede etkisi gidiyor yapış yapış oluyo. 1 ay boyunca odamda zeytinyağı bulundurdum ve her denememizde çarşaf yastık falan yıkadım ama tüm bu yorulmalarima değdi şuan çok şükür sorunumuz kalmadi tek sorun bebiş istiyoruz 4 aydır ama bakalım ne zaman gelicekA
acımayacağını biliyorum inanıyorum yani ama eşimle acayip bi iletişimsizlk var her yönlendirmeye çalıştığımda sinirleniyo. Vazgeçiyo gidiyo. Vajinaya ben yerleştirmiyorum belkide ondan oluyo o denemeye çalıştıkça rahatsız oluyorum gevşeyemiyorum. Üstüne çıktığımda bacaklarım çok daha fazla kasılıyo fiziki olarak eşime göre fazla kısa ve minyonum bu yüzdenmi bilmiyorum. Ben altta olduğjmdada bacaklarımı kaldırıp tutuyo eşim ve iyce geriliyorum. Aparat almadım kayganlştırıcıyı aparat olarak kullanmayı düşünüyorum ama 3,5 cm kalınlığı. Kanamam olur eşimle denemeden önce diye korkuyorum. Sizce denemelimiyim?
Çok sevindim sizin adınıza darısı bizim için olsun inşallah en kısa zamandaBen bu illetten bu sabah tamamen kurtuldum
İki gün önce eşli deneme olmuştu ama sadece penisi alabilmiştim devamı gelmemişti. Zaten son 1-2 haftadır benim psikolojim iyice harap olmuştu passiflora içerek rahat uyuyabiliyordum sadece sabah akşam aklımdan çıkmıyordu bu sorunum eşime bahsettim bu durumdan konuştuk biraz rahatlattı beni eninde sonunda olacak yine deneriz falan dedi sonra Bu sabah tekrar denedik ve oldu hem de git-gel bile yapabildik. Yine kastım yanma hissi oldu ama dayanmaya çalıştım ve gerçekten ilk girişten sonra iç kısımlarda hissedilen hiçbir şey yoktu. Zaman zaman bacaklarımı sıktım ama hemen gevşetmeye odaklandım o zamanlar baskı hissi çok daha az oldu. Bu arada bu deneme öncesinde parmak egzersizi yaptım eşimle ve bence aparattan ve kendi parmağımızdan daha çok gevşetiyor vajinayı. Bir de bol bebek yağı kullandım. Zihnim hala acıya odaklı olduğundan pek zevk almadım ama daha çok başarmış olduğum için sevindim. Zamanla daha da yoluna girer inşallah uğraşan bekleyen herkesin de Allah yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?