- 13 Ağustos 2018
- 26
- 14
- 38
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.421
Merhaba doktorunuz ne yaptı da yendiniz paylaşırsanız çok mutlu olurum.Herkese tekrardan merhaba aylar önce bıraktım buraya yazmayı çünkü pes etmiştim. Ama artık YENDİM! 2,5 yıl oldu evleneli buradan okuduklarımla yenerim diye hep uğraştım dilatörler aldım ama sonuç hep hüsrandı en son burada tavsiye edilen bir doktora gittim anestol sürüp dilatörlerle egzersiz yaptırdı senin problemin kalmamış git anestol sür ilişkiye gir dedi.. Zaten benim denediğim birşeydi bu ve yine olmadı bende bıraktım uğraşmayı denemeyi herşeyi.. 6 ay kadar geçti yine doktor arayışına girdim burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle Acıbadem Kadıköy hastanesinde Bilgiye Ergin hanıma gittim. Allah tavsiye edenden de doktor hanımdan da bin kez razı olsun.. giderken hep yine olmayacak ama son çare diyerek gittim. Kesinlikle reklam gibi düşünmeyin tamamen tavsiye kendisi yenemeyen ve imkanı olan herkese kesinlikle tavsiye ediyorum Muayene ücreti 500 TL sanırım özel sigortası olanlar daha uygun diye biliyorum. Fiyatı da tedavisi de tavrı da çok çok iyi
Merhaba canım ablam, abla diyorum ben 18 yasındayım cünkü. Seni rahatlatmak istiyorum. İlk iliskiye girdiğimde ben de seninle aynı durumdaydım, nasıl yeneceğimi asla bilmiyordum, hala da tam olarak birleşme yaşayamadık partnerimle ancak lütfen moralini yüksek tut. Orası ağız gibi vücudun deliklerinden biri, oradan bebek çıkıyor, kediler bile çiftleşiyor lütfen kötü düşünerek kendini şartlama. Kegel egzersizleri ile başla, ben de senin gibiydim önce kegel sonra parmak egzersizlerine geçtim, kendini kasmadığında acıyan hiçbir şey olmayacak göreceksin. Şu an iki parmağım rahatlıkla giriyor bir kere bile kan gelmedi. Lütfen üzülme:) aşama aşama ilerle, parmak ürkütücü geliyorsa daha minik(ince) bir şey deneyebilirsin. Kulak çubuğu bile denesen bir gelişmedir buMesajları tekrar tekrar okuyorum birçok arkadaşım dilatör setinden bahsediyor bana bu korkunç geliyor gerçekten ya bunun daha kolay bir yolu yok mu
Merhabalar kendiniz de açıkça demişsiniz ben orama bile dokunanıyorum diye sorun zaten bu. Oraya dokunmadan orayla uğraşmayı normal hale getirmeden yenmenin mümkün olmadığını düşünüyorum. Bir parmak şıklatıp bir sabah uyandığınızda bu durum geçmeyecek. Çaba sarf etmemiz cesaretli olmamız gerekiyor. Orası da vücudumuzun bir parçası korkulacak irite olacak hiçbir şey yok bilinçaltınıza bunu yerleştirmeniz gerekiyor kanımca. Bende içime cisim girme korkusu vardı dilatörle yendim. Burda botox diyolar ama botox da kalıcı değilmiş ve neden sürekli tekrarlasın ki? Çözüp kurtulup hayatımıza devam etmemiz gerekmez mi? Vajinanızı kabul edip oraya dokunup ister parmak egzersizleri ister dilatör bi şekilde çalışmaya başlayın . Kendiniz yapamayacaksanız bi şekilde bulun edin bi şeylerinizi elden çıkarın ama bu durum için bi şey yapın. Benim evliliğimde 1 yıl böyle yaşadım şimdi yenmiş biri olarak ne aptalmışım diyorum hemen ertesi gün başlasaymışım keşke tedaviye ona buna para harcayacağıma az gezseymişim az alışveriş yapsaymışım ama paramı buna harcasaymışım dedim. İşin psikolojik boyutu çok korkunç çünkü bizi bizden başkası anlamaz. Korkunuz size engel oluyor vajinamız pis değil öcü değil cinsellik.Merhaba. Ben yıllardır bu sorunla mücadele ediyorum. Son iki yıldır görev dolayısıyla eşimle ayrı kalmak durumunda kaldık durum daha da kötüye gitti. Lütfen bana yardım edin. Mesajları ara ara okudum bu sorunu yenenler için çok mutlu oluyorum ancak ben gibi olan da çok fazla insan var gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Size sormak istediğim birkaç şey var ben bulunduğum ilde birkaç doktor araştırdım ancak özel klinik olduğu için 350-400 tl seans ücreti alındığını öğrendim ve tek seansla bitecek bir şey olmadığını bildiğim için ücret bana çok fazla geldi. Doktora gidenler deneyimlerini paylaşabilir mi. İlla o bahsedilen parmak egzersizlerini yapmak şart mı ben o bölgeme dokunamıyorum bilepsikoterapi yöntemiyle yenen var mı yada hipnoz yada o bölgeyi uyuşturma. Yok mu bunun kolay yolu lütfen yardımcı olun gerçekten artık çok çaresizim. Devlet hastanesinde bunun tedavisi yok mu?
Ne yazık ki daha kolay yolu olduğunu düşünmüyorum klinikte yendim dilatörlerle yendim. Vücudumuzda İki tip kas var düz ve çizgili kas olmak üzere. Çizgili kaslar kas gevşeticiyle hallolabiliyor bunlara iskelet kasları da deniyor at bi kas gevşetici geçsin. Ancak Vajinal kaslar düz kas olduğu için kas gevşeticiler hiçbir şekilde işe yaramıyor.Mesajları tekrar tekrar okuyorum birçok arkadaşım dilatör setinden bahsediyor bana bu korkunç geliyor gerçekten ya bunun daha kolay bir yolu yok mu
Merhabalar. Ben de bu sorunu 5 aydır yasıyorum. Sureklı sıteyı okudum takip ettım herseyi. Basta bende parmak egzersızıne cok inanmıyordum nasıl olacak ki fılan dıyordum ama baktım herkes bu sekılde aşıyor dilatörle aşıyor demekkı yolu bu dedım ve sıparıs verdım gelmesini bekliyorum. Daha fazla ertelemek ıstemıyorum sız de ertelemeyın bu ısın amelıyat boyutunu da arastırdım ameliyatla alınıyormuş fılan. Ama bu sorun kafada bıttıgı ıcın amelıyatla alınsa bıle sorun devam ediyor kasılabılıyormus yıne. Yani öncelikle sunu kabul etmek lazım bu iş kendimizde bıtıyor.tek basınıza veya doktor yardımı ile olacak orası sıze kalmıs. Doktor konusunda da acıkcası ben fiyatları daha yuksek bılıyorum keske sadece muayene ucreti 300 500 alsalar razıyım. Vajınusmus tedavısi olarak 5 6 bınler söz konusu belkı daha fazla.ama ben hıc özel doktora gitmedim yani tam bı bilgim yok sadece vajınusmus olarak gıdınce pahalı dıye bılıyorum . 2 kez devlete gıttım 2.sı parmak egzersizini onerdi. Belkı ozele gıtsem o tarif edip daha yardımcı olacaktır ama vajınusmus ıcın tedavi daha pahalı dıye bılıyroum. Burda bırı yazmıs sadece muayene ucretı 500 cıvarı odemıs doktor yardımı ıle sorunu cozulmus. Belkı de sadece muayene ucretı vardır bılemıyorum. Ama oyleyse bıle cok ıyı. Burda bunu yenen arkadaşlar sureklı anlatmıs tarif etmıs dılator setı ıle aşabilirsiniz ınsallah ben ınanıyorum sız de kendınıze ınanınMerhaba. Ben yıllardır bu sorunla mücadele ediyorum. Son iki yıldır görev dolayısıyla eşimle ayrı kalmak durumunda kaldık durum daha da kötüye gitti. Lütfen bana yardım edin. Mesajları ara ara okudum bu sorunu yenenler için çok mutlu oluyorum ancak ben gibi olan da çok fazla insan var gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Size sormak istediğim birkaç şey var ben bulunduğum ilde birkaç doktor araştırdım ancak özel klinik olduğu için 350-400 tl seans ücreti alındığını öğrendim ve tek seansla bitecek bir şey olmadığını bildiğim için ücret bana çok fazla geldi. Doktora gidenler deneyimlerini paylaşabilir mi. İlla o bahsedilen parmak egzersizlerini yapmak şart mı ben o bölgeme dokunamıyorum bilepsikoterapi yöntemiyle yenen var mı yada hipnoz yada o bölgeyi uyuşturma. Yok mu bunun kolay yolu lütfen yardımcı olun gerçekten artık çok çaresizim. Devlet hastanesinde bunun tedavisi yok mu?
Mesajın için teşekkür ederim:) evet oradan bebek çıkıyor ama o şey o küçücük deliğe nasıl giriyor nasıl girecek onu aklım almıyor. Mesajın beni rahatlattı ama teşekkür ederim gerçekten :)Merhaba canım ablam, abla diyorum ben 18 yasındayım cünkü. Seni rahatlatmak istiyorum. İlk iliskiye girdiğimde ben de seninle aynı durumdaydım, nasıl yeneceğimi asla bilmiyordum, hala da tam olarak birleşme yaşayamadık partnerimle ancak lütfen moralini yüksek tut. Orası ağız gibi vücudun deliklerinden biri, oradan bebek çıkıyor, kediler bile çiftleşiyor lütfen kötü düşünerek kendini şartlama. Kegel egzersizleri ile başla, ben de senin gibiydim önce kegel sonra parmak egzersizlerine geçtim, kendini kasmadığında acıyan hiçbir şey olmayacak göreceksin. Şu an iki parmağım rahatlıkla giriyor bir kere bile kan gelmedi. Lütfen üzülme:) aşama aşama ilerle, parmak ürkütücü geliyorsa daha minik(ince) bir şey deneyebilirsin. Kulak çubuğu bile denesen bir gelişmedir bu
Merhaba cevabınız için teşekkür ederim. Küçük bir ilde yaşıyorum belki o yüzden seans ücreti uygun gelmiş olabilir. Ne yapacağımı bilmiyorum dilatör seti bana çok tuhaf geliyor yani onun en büyük boyu bile normal olması gereken boydan küçük değil mi?Merhabalar. Ben de bu sorunu 5 aydır yasıyorum. Sureklı sıteyı okudum takip ettım herseyi. Basta bende parmak egzersızıne cok inanmıyordum nasıl olacak ki fılan dıyordum ama baktım herkes bu sekılde aşıyor dilatörle aşıyor demekkı yolu bu dedım ve sıparıs verdım gelmesini bekliyorum. Daha fazla ertelemek ıstemıyorum sız de ertelemeyın bu ısın amelıyat boyutunu da arastırdım ameliyatla alınıyormuş fılan. Ama bu sorun kafada bıttıgı ıcın amelıyatla alınsa bıle sorun devam ediyor kasılabılıyormus yıne. Yani öncelikle sunu kabul etmek lazım bu iş kendimizde bıtıyor.tek basınıza veya doktor yardımı ile olacak orası sıze kalmıs. Doktor konusunda da acıkcası ben fiyatları daha yuksek bılıyorum keske sadece muayene ucreti 300 500 alsalar razıyım. Vajınusmus tedavısi olarak 5 6 bınler söz konusu belkı daha fazla.ama ben hıc özel doktora gitmedim yani tam bı bilgim yok sadece vajınusmus olarak gıdınce pahalı dıye bılıyorum . 2 kez devlete gıttım 2.sı parmak egzersizini onerdi. Belkı ozele gıtsem o tarif edip daha yardımcı olacaktır ama vajınusmus ıcın tedavi daha pahalı dıye bılıyroum. Burda bırı yazmıs sadece muayene ucretı 500 cıvarı odemıs doktor yardımı ıle sorunu cozulmus. Belkı de sadece muayene ucretı vardır bılemıyorum. Ama oyleyse bıle cok ıyı. Burda bunu yenen arkadaşlar sureklı anlatmıs tarif etmıs dılator setı ıle aşabilirsiniz ınsallah ben ınanıyorum sız de kendınıze ınanın
Ne kadar sürdü peki bu süreç uzun bir süreç mi olduNe yazık ki daha kolay yolu olduğunu düşünmüyorum klinikte yendim dilatörlerle yendim. Vücudumuzda İki tip kas var düz ve çizgili kas olmak üzere. Çizgili kaslar kas gevşeticiyle hallolabiliyor bunlara iskelet kasları da deniyor at bi kas gevşetici geçsin. Ancak Vajinal kaslar düz kas olduğu için kas gevşeticiler hiçbir şekilde işe yaramıyor.
Merhabalar. Ilk okudugumda da uzulmustum gerı dönüp yıne okudum gercekten kolay seyler yasamıyorsunuz, az cok benzerini yasıyorum ısteksız olması vs uzuyor ınsanı tabi. Ama şöyle dusunun ki bunu en cok kendımız ıcın aşmalıyız hayatımıza esımızle devam edıcez ya da edemıcez bılemıyoruz bunu ama bu kendı sorunumuzla devam edemeyız hıc bır zaman. Insanın kafasında takılı kalıyor . Lutfen sız de yılmayın kendınız ıcın basarın devamı zaten gelecektir buna inanıyorum. Bu sorunum cözüldüğü zaman sanki dıger sorunlarımız da çözülecekmiş gıbı hıssedıyorum belkı duzelmez ama bunu dusunmek bıle zor bılıyorum. Deneyip yenip gormemiz lazım önümüzü. Allah yardımcımız olsun arkadaşımHerkes aynı şeyleri yaşıyor. Kocam beni aldattı bile. İnternet faturam çok diye yapmadığını bırakmadı. O kadar yoruldum ki. Dilatör kullanmak bile istemiyorum. Çünkü kocam benimle sevişmitor bile. Sadece kendini tatmin ediyor. Boşanmak üzereyim. Doktora gidelim dedim pahalı dedi. Ama arabaya ne gerekse bin lira iki bin lira umrunda değil
Merhaba. Ben kafamda her şeyi oluşturuyorum bilinç altıma yerleştiğimi düşünüyorum ama iş o raddeye gelince her şey başa dönüyor. Tam hazırım diyorum burdaki yazılan cümleleri tekrarlıyorum -oradan bebek çıkıyor, bu dünyanın en normal şeyi, canı hiç yanmayan insanlar- bunları düşünüyorum gevşiyorum olacak diyorum ama o raddeye gelince her şey sarpa sarıyor en baş dönüyorum. Bu iş beyinde biten bir şey deniyor ama öyleyse neden olmuyorMerhabalar kendiniz de açıkça demişsiniz ben orama bile dokunanıyorum diye sorun zaten bu. Oraya dokunmadan orayla uğraşmayı normal hale getirmeden yenmenin mümkün olmadığını düşünüyorum. Bir parmak şıklatıp bir sabah uyandığınızda bu durum geçmeyecek. Çaba sarf etmemiz cesaretli olmamız gerekiyor. Orası da vücudumuzun bir parçası korkulacak irite olacak hiçbir şey yok bilinçaltınıza bunu yerleştirmeniz gerekiyor kanımca. Bende içime cisim girme korkusu vardı dilatörle yendim. Burda botox diyolar ama botox da kalıcı değilmiş ve neden sürekli tekrarlasın ki? Çözüp kurtulup hayatımıza devam etmemiz gerekmez mi? Vajinanızı kabul edip oraya dokunup ister parmak egzersizleri ister dilatör bi şekilde çalışmaya başlayın . Kendiniz yapamayacaksanız bi şekilde bulun edin bi şeylerinizi elden çıkarın ama bu durum için bi şey yapın. Benim evliliğimde 1 yıl böyle yaşadım şimdi yenmiş biri olarak ne aptalmışım diyorum hemen ertesi gün başlasaymışım keşke tedaviye ona buna para harcayacağıma az gezseymişim az alışveriş yapsaymışım ama paramı buna harcasaymışım dedim. İşin psikolojik boyutu çok korkunç çünkü bizi bizden başkası anlamaz. Korkunuz size engel oluyor vajinamız pis değil öcü değil cinsellik.
İnanın o kadarr bıktım ki dusunmek ten parası artık gozumde olmuyor. Ben de sızınle aynı sekıldeyım. Bu arada dılator setım daha gelmedi benım. Ama en buyuk boy zaten penis boy dıye bılıyorum ben. Sız almıs mıydınız dilator setiMerhaba cevabınız için teşekkür ederim. Küçük bir ilde yaşıyorum belki o yüzden seans ücreti uygun gelmiş olabilir. Ne yapacağımı bilmiyorum dilatör seti bana çok tuhaf geliyor yani onun en büyük boyu bile normal olması gereken boydan küçük değil mi?
Demekkı tam olarak bıtmemıs oluyor. Gercekten yenen herkes beyınde bıtıyor diyor. Bunu yenmeden o hıssın nasıl bıseu oldugunu anlamıcaz ve hala dusunmeue devam edıcez ordan cocuk cıkıyo, herkes yapıyor bunu nasıl oluyor parmak bıle gırmıyor vs dıye dıye dusunmekten kendımı alamıyorum ben. Ama burdakı aşan insanların dediklerine cok guvenıyorum gercekten emek sarfetmek gerekli. Umarım aşarızMerhaba. Ben kafamda her şeyi oluşturuyorum bilinç altıma yerleştiğimi düşünüyorum ama iş o raddeye gelince her şey başa dönüyor. Tam hazırım diyorum burdaki yazılan cümleleri tekrarlıyorum -oradan bebek çıkıyor, bu dünyanın en normal şeyi, canı hiç yanmayan insanlar- bunları düşünüyorum gevşiyorum olacak diyorum ama o raddeye gelince her şey sarpa sarıyor en baş dönüyorum. Bu iş beyinde biten bir şey deniyor ama öyleyse neden olmuyor
Yok hayır ben dilatör seti almadım alacağım mesajlardan sonra. Şey sorucam. Geçen yıl yine burada okumuştum bir krem ve bir sprey söylemişti birisi. Uyuşturmak için o bölgeyi. Uyuştuktan sonra daha kolay olmaz mı sizce. Yani oraya bir şeyin girdiğini görünce sonraki denemeleri uyuşturmadan yapmayı denemek de faydalı olabilir gibi geliyor. Bu yöntemi duymuş muydunuz ya da deneyen var mı uyuşturarak?İnanın o kadarr bıktım ki dusunmek ten parası artık gozumde olmuyor. Ben de sızınle aynı sekıldeyım. Bu arada dılator setım daha gelmedi benım. Ama en buyuk boy zaten penis boy dıye bılıyorum ben. Sız almıs mıydınız dilator seti
Beyinde bitiyor evet ama önce egzersiz yapıp beyni ikna etmek lazım yoksa kendi kendine ikna olamıyor beyin. Oraya birşey girdiğinde inanıyorsun daha büyük aparat girdikçe daha da ikna oluyor korkacak birşey olmadığını görüyorsun.Demekkı tam olarak bıtmemıs oluyor. Gercekten yenen herkes beyınde bıtıyor diyor. Bunu yenmeden o hıssın nasıl bıseu oldugunu anlamıcaz ve hala dusunmeue devam edıcez ordan cocuk cıkıyo, herkes yapıyor bunu nasıl oluyor parmak bıle gırmıyor vs dıye dıye dusunmekten kendımı alamıyorum ben. Ama burdakı aşan insanların dediklerine cok guvenıyorum gercekten emek sarfetmek gerekli. Umarım aşarız
Çok teşekkür ederim. Bu mesajı okuduğunuz en samimi mesaj olarak bilin. Ben üni okuyorum ve atanmaya kararlıyım. Psikiyatriye gideceğim ama biraz benimde kendime gelmeye ihtiyacım varO
Merhabalar. Ilk okudugumda da uzulmustum gerı dönüp yıne okudum gercekten kolay seyler yasamıyorsunuz, az cok benzerini yasıyorum ısteksız olması vs uzuyor ınsanı tabi. Ama şöyle dusunun ki bunu en cok kendımız ıcın aşmalıyız hayatımıza esımızle devam edıcez ya da edemıcez bılemıyoruz bunu ama bu kendı sorunumuzla devam edemeyız hıc bır zaman. Insanın kafasında takılı kalıyor . Lutfen sız de yılmayın kendınız ıcın basarın devamı zaten gelecektir buna inanıyorum. Bu sorunum cözüldüğü zaman sanki dıger sorunlarımız da çözülecekmiş gıbı hıssedıyorum belkı duzelmez ama bunu dusunmek bıle zor bılıyorum. Deneyip yenip gormemiz lazım önümüzü. Allah yardımcımız olsun arkadaşım
Gerçekten demek ki kafanızda yenemiyorsunuz ki hala dokunmak sizi korkutuyor. Ama oraya bi şeyin girdiğini acımadığını girdiğinizde bilinçaltınız bunu kabul ediyor. Vajinal kaslar düz kaslardan ve doğrudan bilinçaltıyla ilgili. Bilinçaltınız kabul edecek önce. Bunu da cisim alarak ve vajinamızın pis öcü olmadığını düşünerek yapabiliyorsunuz en kısa tabirle.Merhaba. Ben kafamda her şeyi oluşturuyorum bilinç altıma yerleştiğimi düşünüyorum ama iş o raddeye gelince her şey başa dönüyor. Tam hazırım diyorum burdaki yazılan cümleleri tekrarlıyorum -oradan bebek çıkıyor, bu dünyanın en normal şeyi, canı hiç yanmayan insanlar- bunları düşünüyorum gevşiyorum olacak diyorum ama o raddeye gelince her şey sarpa sarıyor en baş dönüyorum. Bu iş beyinde biten bir şey deniyor ama öyleyse neden olmuyor
Hayır benim çok kısa sürdü üç gün kliniğe gittim ilk eşli denemede de girdi benimNe kadar sürdü peki bu süreç uzun bir süreç mi oldu
Ozel klinik sanırım dimi. Ucretı ne kadardı acabaHayır benim çok kısa sürdü üç gün kliniğe gittim ilk eşli denemede de girdi benim
Herhangi bir acı ağrı oldu mu peki. Buradaki çok yazıyı okudum hiç acımıyor diyenler oluyor bu gerçekten doğru mu yaHayır benim çok kısa sürdü üç gün kliniğe gittim ilk eşli denemede de girdi benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?