- 13 Haziran 2020
- 869
- 1.376
- 113
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.521
Takıldığın yer olursa yaz canımCok tesekkurler cok ayrıntılı yazmıssınız. Daha once okumustum yazınızı yıne okudum suan aparatları da edindim. Umarım olur. Tekrar tesekkurler
Nekadar kendimi hazırlasamda olmadı olmuyo.Şimdi ben oturmada odasında yatcam dedi gitti sadece beni suçluyo. Çok yoğun çalışıyorum çok yorgun oluyorum kafam zatfn bununla dolu hiç bi işi tam beceremiyorum. Eşim aparat almama izin vermiyo. Parmak egzersizi yapıyorum 2 parmak rahatca alıyorum hareket ettiriyorum ama eşlide olmuyo. Penis vajinaya değdiği an irkiliyorum . Direk vajina girişine mi değmeli? Eşim eliyle tutup sürtüuor deliği bulmaya çalışıyormuş bide delik olmadığını iddia ediyor. Bende diyorumki o delik öyle açık bi şekilde beklemiyo seni yerleştiği zaman kendisi ilerleyecek. Ama o sürttüğü an istemsiz geri çekiliyorum yada bacağımı kapatıyorum. Bu sayfayı baştan sona okudum çözüm basit ve aynı ama neden olmuyo neden aynı yerdeyim hala. Tedavi denedim olmadı herkes para peşinde. Eşimle konuşmaya çalışıyorum olmuyo. Sürmediğim denemediğim krem yağ kalmadı artık mikrop kapCam diye korkuyorum. Ben bişey hissetmek istemiyorum artık. Eşim yapsın kurtulayım nolursa olsun istiyorum ama olmuyo ilk tepkimde bırakıp gidiyor. Bakalım kaç gün küs kalacak gene benmle. Ben istiyorum hayal ediyorum olduğunu ama sorun nerde bulamıyorum kardeşlerim artk takatım kalmadı. Sigaraya başladım. Namazı bıraktım kılamıyorum özür dilerim size böyle şeyler yazığım için ama boşluktayım. Herhün olacakmı diye eve geliyorm. Yemek yaparken bunu düşünüyorm, otururken, uyurken bunu Düşünüyorum sıkıldım. Lütfen bi çare eminm sizde aynı aşamalardan geçiyosunuz. Bana bi yol lütfen...
Teşekkür ederim deniycemmerhaba, aparat alamıyorsanız makyaj fırçasına peçete sarıp streçleyin ben öyle yaptım ve bunu aşama aşama yapıp kalınlaştırın surekli çalışın
uyuşturan jeller var onu sürüp deneseniz bir deHaklısın sadece kendimiz yenebiliriz bunu ama gizli iş yaptığımda genelde yakalanırım malesefeşimin biraz bilinçlenmesi lazım yada benm hissizleşmem lazım kendimi tamamen bırakamıyorum. Eşim dokunduğu an irkiliyorum eşimn prmağına alışsam daha kolay ilerliycez ama saçma buluyor ben prmağımı sokmam diyor bilmiyorm nolcak böyle . Umarım başarılı olursun güzle haberlerini bekliyorum
Önerebileceğiniz bi jel varmı?uyuşturan jeller var onu sürüp deneseniz bir de
Pelvis yogası nedir?Bugün ilk kez tampon taktım ve 2 parmağımı sonuna kadar aldım. Çok mutluyum:) bebe yağı çok yardım etti ve bence öncesinde orgazm olmak/vücut salgılarının artması cok daha kolaylaştırıyor. Aynaya bakmadan denedim ve daha rahattım. Pelvis yogası da işe yarıyor öneririm
emla krem kullanmistim ben. uyusturuyor hic bir sey hissetmiyorsun. doktor tavsiyesi ile almistim. denemenizde fayda varÖnerebileceğiniz bi jel varmı?
Anestol kullandım ama bir etkisini göremedim. Vemcain sprey düşünüyordum ama emin değilim.emla krem kullanmistim ben. uyusturuyor hic bir sey hissetmiyorsun. doktor tavsiyesi ile almistim. denemenizde fayda var
emlayı bir deneyin bence. hatta bazi kadinlar lazere ve ağdaya giderken de kullanıyorlarmiş.ben hep onunla yapmistim baslarda hissermiyordum birsey.Anestol kullandım ama bir etkisini göremedim. Vemcain sprey düşünüyordum ama emin değilim.
Emla mantar yapıyor genellikle canm. Vemcaine en mantıklısı ve etkilisi.Anestol kullandım ama bir etkisini göremedim. Vemcain sprey düşünüyordum ama emin değilim.
BenKızlar şuan vaji. yenip ilişkiden sonra vajinasındam gaz çıkan var mı bitek ben miyim diye mrak edyrum
Ya bnm ilişkiden sonra olmaya başladı da pozisyon danmış sanrımBen
Ya benimde vajinadan gaz geliyor. ama bende kızken de gelirdi
Bir kadın ne kadar sürede ilişkiye hazır olur acabaSelam kızlar, 6 ay önce burası sayesinde ve kendime inancımla,çabalarımla bu hastalığı yendim. Şimdi bebek düşünüyoruz. Sizi çok iyi anlıyorum. Arada girip bakıyorum buraya. Özelden ya da buradan sormak istediklerinizi sorabilirsiniz. Yardımcı olmak isterim.
Tebrik ederim canim peki ktem olarak ne kullandin bir de esli denemede ben cok zorlaniyorum aparat gibi kolay olmuyor tavsiyen var miMerhaba kizlar. Bende 4 ay vajinismus problemi yaşadim ama bana 4 yil gibi geldi süre . Hepinizin tahmin edecegi gibi en guzel zamanlarimiz balayimiz mahvoldu. Insan severek evleniyor ama ilişkide şart tabii. Olmayınca buyuk hayal kırıklığı ve ardindan gelen korku endise ne olacak nezaman olacak sorulari. hepsini bende fazlasiyla yaşadım. Sizlere elimden gelen yardımı yapmak isterim. ankarada yasıyorum. 3 tane kadin doğumcuya gittim. Vajinismustan bir haberlerdi. Parmak egzersizi vermislerdi. Ama ben titreyerek denedim ama yapamadim. ben vajinami tanimiyordum bile. En sonunda vajinismus ile tecrubeli bir doktora gittim. Gittigim doktorun ozel yaczanesi var ve sadece vajinismus hastalarina bakiyor. Bu hastalikta tecrubeli doktor cok önemli..ve ben 5 gunde yendimm. evet pahaliydi 6 bucuk bin para verdim. ama hic gozumde yoktu bilezik bozdurup vermistim hic pisman degilimmm. Ustumden kalkan yükü anlatamam. Seanslar her gündü. Sadece yarim saat falan sürdü. Doktorum da okadar anlayisli ve hafifti ki sıfır acı. Parmak egzersizi hic vermedi aparatlarla çalıştık. Her gun once doktorla pratik yaptik ardından eve odev verdi. Eve geldim ve evde aparatlarla devam ettim yarim saat. Ve 5 gunde aştim sorunu. Smdi ustunden 8 ay gecti ve hic vajinismus olmamis gibiyim cok huzurluyum. Kizlar cektiklerinizi cok iyi anliyorum lutfen ertelemeden doktora gidin ama dedigim gbi tecrubeli doktora gidin vajinismus hastasini tedavi etmis bir doktor olsunn. Hepinize gecmis olsun insallah cozersiniz tez zamanda. Doktorumu şiddetle tavsiye de edebilirim isteyenlere..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?