Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cok tesekkurler cok ayrıntılı yazmıssınız. Daha once okumustum yazınızı yıne okudum suan aparatları da edindim. Umarım olur. Tekrar tesekkurler

merhaba, aparat alamıyorsanız makyaj fırçasına peçete sarıp streçleyin ben öyle yaptım ve bunu aşama aşama yapıp kalınlaştırın surekli çalışın

uyuşturan jeller var onu sürüp deneseniz bir de

Bugün ilk kez tampon taktım ve 2 parmağımı sonuna kadar aldım. Çok mutluyum:) bebe yağı çok yardım etti ve bence öncesinde orgazm olmak/vücut salgılarının artması cok daha kolaylaştırıyor. Aynaya bakmadan denedim ve daha rahattım. Pelvis yogası da işe yarıyor öneririm

Kızlar şuan vaji. yenip ilişkiden sonra vajinasındam gaz çıkan var mı bitek ben miyim diye mrak edyrum

Merhaba kizlar. Bende 4 ay vajinismus problemi yaşadim ama bana 4 yil gibi geldi süre . Hepinizin tahmin edecegi gibi en guzel zamanlarimiz balayimiz mahvoldu. Insan severek evleniyor ama ilişkide şart tabii. Olmayınca buyuk hayal kırıklığı ve ardindan gelen korku endise ne olacak nezaman olacak sorulari. hepsini bende fazlasiyla yaşadım. Sizlere elimden gelen yardımı yapmak isterim. ankarada yasıyorum. 3 tane kadin doğumcuya gittim. Vajinismustan bir haberlerdi. Parmak egzersizi vermislerdi. Ama ben titreyerek denedim ama yapamadim. ben vajinami tanimiyordum bile. En sonunda vajinismus ile tecrubeli bir doktora gittim. Gittigim doktorun ozel yaczanesi var ve sadece vajinismus hastalarina bakiyor. Bu hastalikta tecrubeli doktor cok önemli..ve ben 5 gunde yendimm. evet pahaliydi 6 bucuk bin para verdim. ama hic gozumde yoktu bilezik bozdurup vermistim hic pisman degilimmm. Ustumden kalkan yükü anlatamam. Seanslar her gündü. Sadece yarim saat falan sürdü. Doktorum da okadar anlayisli ve hafifti ki sıfır acı. Parmak egzersizi hic vermedi aparatlarla çalıştık. Her gun once doktorla pratik yaptik ardından eve odev verdi. Eve geldim ve evde aparatlarla devam ettim yarim saat. Ve 5 gunde aştim sorunu. Smdi ustunden 8 ay gecti ve hic vajinismus olmamis gibiyim cok huzurluyum. Kizlar cektiklerinizi cok iyi anliyorum lutfen ertelemeden doktora gidin ama dedigim gbi tecrubeli doktora gidin vajinismus hastasini tedavi etmis bir doktor olsunn. Hepinize gecmis olsun insallah cozersiniz tez zamanda. Doktorumu şiddetle tavsiye de edebilirim isteyenlere..

Arkadaşlar bir şey soracağım ben 3. Kez ilişki denemesini yaptım ve bu sefer kanama oldu, daha önce ne aparatta ne de denemelerde olmamıştı sanırım zarın kanamasıydı. Burda okudum 2-3 damla bir şey deniliyordu ama benim bana göre fazla oldu kanama peçeteyle 4-5 kez sildim duşa girdim çıktım hala devam etti en son ped taktım ona da baya bi akmıştı. Bunda endişe edecek bir durum var mı yoksa normal mi? Ve evet kendimi yine kastım ama öyle can acıması falan yaşamadım ince bir sızlama var sadece su an.

Bir kadın ne kadar sürede ilişkiye hazır olur acaba

Tebrik ederim canim peki ktem olarak ne kullandin bir de esli denemede ben cok zorlaniyorum aparat gibi kolay olmuyor tavsiyen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…