- 24 Mayıs 2018
- 2.236
- 2.533
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.541
Kendni sıktıysan kaslardan gelmiştir bnmde kanmam olurdu doktra gtmiştim . Kendni sıkarsan kanar demiştiArkadaşlar bir şey soracağım ben 3. Kez ilişki denemesini yaptım ve bu sefer kanama oldu, daha önce ne aparatta ne de denemelerde olmamıştı sanırım zarın kanamasıydı. Burda okudum 2-3 damla bir şey deniliyordu ama benim bana göre fazla oldu kanama peçeteyle 4-5 kez sildim duşa girdim çıktım hala devam etti en son ped taktım ona da baya bi akmıştı. Bunda endişe edecek bir durum var mı yoksa normal mi? Ve evet kendimi yine kastım ama öyle can acıması falan yaşamadım ince bir sızlama var sadece su an.
Pozisyon da hata yapıyor olablrmsn aslında kendne kolay olan pozisyonu bulduktan sonra bebe yağıyla yada jelle olmayacak bişy değil aslında. Tabi birazda kendni serbest bırakman lazmTebrik ederim canim peki ktem olarak ne kullandin bir de esli denemede ben cok zorlaniyorum aparat gibi kolay olmuyor tavsiyen var mi
Tebrik ederim canım ben de senin gibi üstüne gide gide yendim daha yeniyim. darısı diğer arkadaşlarımızın başına.Kadinlar Kulübü var olsun. Burada yazanlardan ogrendiklerimle, jnci kardesimin aşıladigi guvenle inançla ben de artik yenenlerin arasindayim.
Korkulacak hicbir sey yokmus. Kendi tecrübelerimi buradan ogrendiklerimle harmanladim. Bunlari uyguladim ve iyilestim.
Benim deneyimime göre iyilesmek için gereken seylerden en kiymetlisi anlayışlı ve sabırlı bir eş. ❤
Ikincisi dilatörEgzersiz zamanlari geldiginde dilatorleri gormek bile istemezdim. Ama onlar bu yolda en iyi arkadaslarimiz olacak. Bir an önce barışmak lazim.
Birçok insan bebek yağı kullanimini öneriyor. Icerisinde kimyasal yok deniyor. Bana kalirsa bebek yagi bebekler icin bile uygun degil. Burada pek çok kadinda mantar yaptığını okudum. Vajina florasina uygun kayganlastirici jeller var. Bunlar kullanilsa daha iyidir bence.
Kendi adima konusuyorum benim icin sıcak bir duş sonrası ön sevişme şart. Kendi islakligimla kayganlastiricidan daha kolay hallediyorum. O anki duygusal paylasim beni esli birlesme icin de motive ediyor.
Yatak başlığına hafif yaslanarak dilatorleri denedim.
Iyilesme sürecime kadar hep esim denedi.
En son cesaret yuklendigim zamanda 1. Haric hepsini ben denedim.
Kendime o kadar inanmıştım ki takır takır hepsini
yaptim.
Kendim bir yöntem daha buldum. Dilatorun vajina kasindan geçtiğini hissettiğim anda durdum ve kasa baski yaptım. Sağdan soldan kasa baskı uyguladim.
Dilatör icimdeyken dilatörü sağa sola çektim dayanabildiğim kadar.
Bunlar bana cok iyi geldi. esli denememi kolaylastirdi.
Burada biri yazmisti. Kalbinde ne dilegi varsa hemen önüne bulsun. Son dilatörü icinizde bekletin. Bacaklarınızı kapatin icinizde kalsin. Cok guzel bollasiyor demisti. Oyle yaptim. Sonrasinda esli deneme çok rahat oldu.
Önerilen pozisyon kadin ustte olan pozisyon. Eşin golgesi üstümüze düşmemeliymiş. (Bu hastalik psikolojik bir hastalik oldugu icin aciklamasini da psikologlar yapabilir.) Kadin ustte olan pozisyonda Ilk basta yerini bulamayabilirsiniz. Ben bulamadim.
Sonra misyoner denedik. Ben bir sorun yaşamadım.
Ve oldu.
Artik vajinismu hayatimda yok.
KADINLIĞIMI GERİ ALDIM
Güldüm,agladim... Ağlarken ağlamam komik geldi tekrar güldüm. Sonra sevinçten agladim. Sevinçle güldüm. Sanki bütün hormonlarim bir anda çalıştı.
ARTIK ANNE OLABİLECEĞİM
Hepinizin yorgun kalplerinden öperim.
Cesaret edin.
Vajinadan bebek çıkabiliyor çok esnek bir yapıda.
Vajinadaki o kası geçtiği anda akıp gidiyor.
En fazla 1 saniyelik bir acı olur. Dayanilmayacak gibi değil inanın.
Bir seyin girdigini gördükçe denemeyi daha cok isteyeceksiniz.
KENDİNİZ İÇİN İYİLEŞMEK İSTEYİN. BUNU EŞİNİZE MECBUR HİSSETTİĞİNİZ İÇİN DEĞİL KENDİNİZ İÇİN YAPIN.
BAŞARMAK DEĞİL, BAŞLAMAK ZOR OLAN.
Hadi kızlar son bir cesaret.
Ben de öyle düşündüm zaten ilk defa oldu bakıcam bir süre. Uzun süre devam ederse giderim bi doktora.Kendni sıktıysan kaslardan gelmiştir bnmde kanmam olurdu doktra gtmiştim . Kendni sıkarsan kanar demişti
Olabilir bir turlu rahat olamiyorum ki aparatlari esime yaptirmaya basladim artik esli deneme olmuyor cunku kendim aparatla yapiyorum tam gevsemiyorum sanirimPozisyon da hata yapıyor olablrmsn aslında kendne kolay olan pozisyonu bulduktan sonra bebe yağıyla yada jelle olmayacak bişy değil aslında. Tabi birazda kendni serbest bırakman lazm
Hiç doktora gitmedim. Kızken adete yakın donemlerde gelirdi. evlendikten sonrada iliskiden sonra oluyor bazen. Ama rahatsiz edici bisey oldugunu hic düşünmedim oyuzden doktora gitme ihtiyaci hic hissetmedimYa bnm ilişkiden sonra olmaya başladı da pozisyon danmış sanrımsiz doktora gttnz mi hiç
Ya ben ilişkiden sonra biraz oluyo o yüzden merk edyrumHiç doktora gitmedim. Kızken adete yakın donemlerde gelirdi. evlendikten sonrada iliskiden sonra oluyor bazen. Ama rahatsiz edici bisey oldugunu hic düşünmedim oyuzden doktora gitme ihtiyaci hic hissetmedim
KuuzummmmKadinlar Kulübü var olsun. Burada yazanlardan ogrendiklerimle, jnci kardesimin aşıladigi guvenle inançla ben de artik yenenlerin arasindayim.
Korkulacak hicbir sey yokmus. Kendi tecrübelerimi buradan ogrendiklerimle harmanladim. Bunlari uyguladim ve iyilestim.
Benim deneyimime göre iyilesmek için gereken seylerden en kiymetlisi anlayışlı ve sabırlı bir eş. ❤
Ikincisi dilatörEgzersiz zamanlari geldiginde dilatorleri gormek bile istemezdim. Ama onlar bu yolda en iyi arkadaslarimiz olacak. Bir an önce barışmak lazim.
Birçok insan bebek yağı kullanimini öneriyor. Icerisinde kimyasal yok deniyor. Bana kalirsa bebek yagi bebekler icin bile uygun degil. Burada pek çok kadinda mantar yaptığını okudum. Vajina florasina uygun kayganlastirici jeller var. Bunlar kullanilsa daha iyidir bence.
Kendi adima konusuyorum benim icin sıcak bir duş sonrası ön sevişme şart. Kendi islakligimla kayganlastiricidan daha kolay hallediyorum. O anki duygusal paylasim beni esli birlesme icin de motive ediyor.
yaptim.
Kendim bir yöntem daha buldum. Dilatorun vajina kasindan geçtiğini hissettiğim anda durdum ve kasa baski yaptım. Sağdan soldan kasa baskı uyguladim.
Burada biri yazmisti. Kalbinde ne dilegi varsa hemen önüne bulsun. Son dilatörü icinizde bekletin. Bacaklarınızı kapatin icinizde kalsin. Cok guzel bollasiyor demisti. Oyle yaptim. Sonrasinda esli deneme çok rahat oldu.
Önerilen pozisyon kadin ustte olan pozisyon. Eşin golgesi üstümüze düşmemeliymiş. (Bu hastalik psikolojik bir hastalik oldugu icin aciklamasini da psikologlar yapabilir.) Kadin ustte olan pozisyonda Ilk basta yerini bulamayabilirsiniz. Ben bulamadim.
Ve oldu.
KADINLIĞIMI GERİ ALDIM
Güldüm,agladim... Ağlarken ağlamam komik geldi tekrar güldüm. Sonra sevinçten agladim. Sevinçle güldüm. Sanki bütün hormonlarim bir anda çalıştı.
ARTIK ANNE OLABİLECEĞİM
Cesaret edin.
KENDİNİZ İÇİN İYİLEŞMEK İSTEYİN. BUNU EŞİNİZE MECBUR HİSSETTİĞİNİZ İÇİN DEĞİL KENDİNİZ İÇİN YAPIN.
Valla ben tamamen kendim tedavi gördüm. 5.günde eşim ilişkiye hazir poziyonda uzandı. Ben uste geçtim aparati cikartip direk penisi aldım. Kusura bakmayin açikca anlatmak zorunda kaldim.Bu şekilde son gunü tamamladik. Sonra ertesi gun aparatsiz denedik oldu. Krem olarak isimlerini hatirlamiyorm ama bi bepantolün yara kremini verdi doktorum bi ultarson jeli vardi bi vajinaya ozel bir krem vardi bide uyuşturucu bir sprey vermisti. bu 4 uŕunle calistim ve iliskiye girdim. Ama iliskiye girdikten sonra kremleri fln biraktim sadece kayganlaştırıcıya geçtim. Buarada aparat cok daha yardimci oldu bana. Aparata prezervatif taktim hijyen açısından ve aparati itmek daha pratik oldu benm icin. Bide aparatı iceri iterken ıkınmak çok önemliydi. Ikınırken itince iceri daha kolay gidiyor. Bende başlarda cok sasiriyordum ıkınınca disari cikar diye bilirdim hep. Ama ıkınmak hem iceride aliyor istersen dışarı da atiyor cok ilginçtiTebrik ederim canim peki ktem olarak ne kullandin bir de esli denemede ben cok zorlaniyorum aparat gibi kolay olmuyor tavsiyen var mi
Ikınınca disari cikar diye biliriz hep ama aslinda iceride giriyor. Ben iliskide ilk içime alirken de ıkınıyorum kizlar kolaycacik giriyor. Muhakkak ikinma egzersizleri arada bir yapin.ıkınmak cok onemli evet bana da doktorum ıkın demisti.
Çok haklisin canim. Ben de belirtmeyi unutmusum. Tekrar bir yorum gireyim belki burada okunmaz.Tebrik ederim canım ben de senin gibi üstüne gide gide yendim daha yeniyim. darısı diğer arkadaşlarımızın başına.
benim de tavsiyem tek denemede olmayacağına karar vermeyin. ben eşli denemeleri böyle başardım. mesela deniyordum acıyordu eşim bırakıyordu. sonra tabi yarım kalmışlık sinir stres. Tamamen yaptığımız gün yine böyle yarıda kaldı, 5-10 dk durdum daha artık denemem diye düşünürken birden aklımdan devam etmezsen olup olmayacağını bilemezsin simdi üstüne gitmezsen belki bir hafta daha ekleyeceksin bu hastalığına diye diye kendimi motive ettim. Ruhsal çöküntünün yanında o yanma ve baskı hiçbir şey inanın bana. evet o an Biraz acı olacak, ki herkeste olmayabilir ama ilk denemelerde çoğumuz kasarız bunu vaji olmayan kadınlar bile yaşamıştır. ama sonrasında psikolojik rahatlık, eşinizle durup durup gülmeniz tarif edilemez bir mutluluk.
En onemli seyi yazmayi unutmusum. Bu bir sureç. Internette yazanlara inanmayin. 3 saatte bitecek 3 gunde tamamen sorunsuz bir sekilde kurtulacaginiz bir sey degil. Kas bu, ogreniyor. Nasil ki az yedikçe midemiz kendisini küçültüyor. Bu da öyle. Bir seyler girebildikçe vajina kası da zararlı acılı olmadığını anlıyor. Ve kendini kasmıyor. Burada çok olumsuz yorumu olan bir dOktorun yaptigi yalan yanlis reklamlar yüzünden 1 bucuk senemi kaybettim vajinismusta. Ben aslinda yenmistim 1 bucuk sene önce. Tam iliski saglandiktan sonraki gun dilatorle calismadan deneme yaptığımız icin girmedi ve ben kendimi herkesten agir bir hasta olarak gördüm.. Çünkü o doktor 3 saatte çözüleceğini yaziyordu. Kendisine sordum, 3 saatte klinikte tedavi goren biri eşli deneme olmadan nasil iyileştiğini biliyor diye. Hasta iyilestim dedigi an tamamdir her sey dedi. Ben de herkes 3 saatte hallediyor ben agir hastayim dedim ve denemeye bile calismadim. Oysa boyle degilmis. Bir süreçmiş. Her vücutta farkliymis.Kadinlar Kulübü var olsun. Burada yazanlardan ogrendiklerimle, jnci kardesimin aşıladigi guvenle inançla ben de artik yenenlerin arasindayim.
yaptim.
Ve oldu.
KADINLIĞIMI GERİ ALDIM
ARTIK ANNE OLABİLECEĞİM
Cesaret edin.
Ikınınca disari cikmasi icin kaslar açılıyor. Kaslar acik oldugu icin kolaylikla giriyor.Ikınınca disari cikar diye biliriz hep ama aslinda iceride giriyor. Ben iliskide ilk içime alirken de ıkınıyorum kizlar kolaycacik giriyor. Muhakkak ikinma egzersizleri arada bir yapin.
Ben dilatörden tiksindim.Ben bile kendı parmagımı sokamıyorum ki eşime guvenıp yaptıramıyorum yani. Onun yapmasını gectım bızım onlara bi guvensızlıgımız var bence bu konudagızlı almanı tavsiye ederim burda hatta bırı yazmıs eşi kızıyormus gızlı gızlı egzersizlerini yapmış ve 2.cocuguna mı ne hamileydi suan. Bı dene bakalım guzel sonuclarını beklıyorum ben de
❤
Anladim canim ben de aparatlari yapabiliyorum zaten sorunum esli denemedeValla ben tamamen kendim tedavi gördüm. 5.günde eşim ilişkiye hazir poziyonda uzandı. Ben uste geçtim aparati cikartip direk penisi aldım. Kusura bakmayin açikca anlatmak zorunda kaldim.Bu şekilde son gunü tamamladik. Sonra ertesi gun aparatsiz denedik oldu. Krem olarak isimlerini hatirlamiyorm ama bi bepantolün yara kremini verdi doktorum bi ultarson jeli vardi bi vajinaya ozel bir krem vardi bide uyuşturucu bir sprey vermisti. bu 4 uŕunle calistim ve iliskiye girdim. Ama iliskiye girdikten sonra kremleri fln biraktim sadece kayganlaştırıcıya geçtim. Buarada aparat cok daha yardimci oldu bana. Aparata prezervatif taktim hijyen açısından ve aparati itmek daha pratik oldu benm icin. Bide aparatı iceri iterken ıkınmak çok önemliydi. Ikınırken itince iceri daha kolay gidiyor. Bende başlarda cok sasiriyordum ıkınınca disari cikar diye bilirdim hep. Ama ıkınmak hem iceride aliyor istersen dışarı da atiyor cok ilginçti
Kendime aparat yaptım deniyorum yaklaşık çapı 2 cm . Dilatör alamıyorum eşim izin vermiyor. Biraz ağrım oldu bugün çalıştıktan sonra . Nasıl devM etmeliyim sizce .Ikınınca disari cikmasi icin kaslar açılıyor. Kaslar acik oldugu icin kolaylikla giriyor.
Eşiniz niye izin vermiyormuş?Kendime aparat yaptım deniyorum yaklaşık çapı 2 cm . Dilatör alamıyorum eşim izin vermiyor. Biraz ağrım oldu bugün çalıştıktan sonra . Nasıl devM etmeliyim sizce .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?