Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kendime aparat yaptım deniyorum yaklaşık çapı 2 cm . Dilatör alamıyorum eşim izin vermiyor. Biraz ağrım oldu bugün çalıştıktan sonra . Nasıl devM etmeliyim sizce .
Dilatör dediğimiz sey boyle bir sey. Esinize soyleyin cahilliğin lüzmu yok. Kızın gerekirse olay cikartin. Iyilesmenin en kolay yolu bu. Saniyorum penise benzedigi icin, ben yetemiyor muyum da sen bunlari kullanacaksin benim penisim yetersiz mi gibi bir düşüncesi var. Zerre kadar bir zevk vermiyor. Sert plastik ici boş dümdüz aparatlar bunlar. Penis gibi sekilli dolu dolu bir sey degil. Kendininkiyle kiyaslamasina gerek yok. Gizli de olsa alin. Alamıyorsaniz mum eriterek 4 5 boyda serce parmak inceliginden baslayarak aparatlar yapin. Lastik Eldiven parmaklarini keserek ustunden gecirin. Oyle kullanın. Direkt mumu sokmayin.

Eklentiler

• 20200711_214853.webp
    13 KB · Görüntüleme: 114
Aparati yapiyorsan cok iyii ilerletmişsin kendini demektir.
Bak eşin sirt ustu uzansın ama tabi penisin dik olmasi gerekli(afedersin anlaman icin bu sekil yaziyorum)
Aparat ile egzersiz yap ama aparatin kalin seviyesine gelmis olman gerekli. Aparata da bi kayganlastirici fln sür penise de sür. Esinin uzerine gel aparati cikart penisi al direk . sen ustte ol. ben bu sekilde aldim. Hadi rabbim yardimcin olsn insallahhhhhh yaz bizee

Aslında egzersizlere inanmıyor. Beyin olarak kendimi hazırlarsam olcagnı dşünüyo. Başka şeylere bel bağlama diyor.

Aslında egzersizlere inanmıyor. Beyin olarak kendimi hazırlarsam olcagnı dşünüyo. Başka şeylere bel bağlama diyor.
ama egzersiz yapmadan malesef beyni hazirlayamayiz. biz aciyacak kaniyacak orda bi engel var diye hep beyni inandirdigimiz icin aslinda bunlarin hic birinin olmayacagina inandirabilmemiz icin egzersiz sart. eger kendimizi rahat birakirsak ne kan ne aci hicbir sey yok. size tavsiyem tuvaletinizi yaparken hepsini hemen birakmayin.yapin kaslari kasin tutun sonra birakip tekrar yapin. bana bi doktor tavsiye etmisti kaslara hakimiyetin sende oldugunu goster demisti. esinle birlikte en azindan bir doktora gitseniz onu da mi istemez. doktor tam olarak ne oldugunu anlatinca belki ikna olur.

Merhaba kızlar :) Ben bi haftadır eşli dememe yapıyorum ve yarısı giriyor.. Tamamı tam olarak girmedi halen, misyoner deniyoruz. Öneriniz var mı?
Merhabaa . Ben dün başardım ama yarısımı girdi tamamımı girdi bilmiyorum. Önce parmak egzersizi yaptım sonra üste ben çıktım olmadı arkamı dönüp üste çıktığımda oldu ama dediğim gbi tamamı girdimi bilmiyorum ama kanamam oldu hala sancım var regl olcakmılım gbi bi ağrı var normalmi bilmiyorum. Umarım tamamı girmiştir veya girer sende başarırsın umarım

Cok sevındım sızın adınıza. Ustte oldugunuzda arkam donuk dediniz tam anlayamadım

Cok sevındım sızın adınıza.☺ Ustte oldugunuzda arkam donuk dediniz tam anlayamadım
Teşekkür ederim inşallah devamıda gelir. en kısa zamanda sende yenersin. İnternette ters cowgirl diye aratırsanız görsel olarak anlayabilirsiniz. Penis yapısından kaynaklı daha kolay olacagnı düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba. Bende henüz birkaç gün önce penisi alabilir duruma geldim. Artık penisi içime kolayca sokabiliyorum ama bi yere kadar girdikten sonra nedense devamı gelmiyor, böyle bir şey yaşayan var mı aranızda

Bir kez acmis okumus mu bu hastalik nedir diye, bir kez video izlemis mi, hangi doktora sormus? Dümdüz cahillik bu. beyin olarak hazirlamak icin bir seylerin girdiğini gormek lazim. Dilatör orayi genisletiyor. Insana cesaret veriyor.

Kasta takili kaliyorsun buyuk ihtimalle. Dilatorun ucu ile o kasa baski yap. Dilatörü icinde beklet 10 15 dakika. Sen ustte ol kontrol sende olsun. Ikınarak nefes egzersizleriyle icine al. O kastan sonrasinda hicbir sey yok. Akip gidecek.

Yani bayağı giriyor aslında penis ama dörtte birlik bi kısım girmiyor orada kalıyorum. Dördüncü aparatında hepsini sokuyorum iki parmak kalıyor.

Kasta takili kaliyorsun buyuk ihtimalle. Dilatorun ucu ile o kasa baski yap. Dilatörü icinde beklet 10 15 dakika. Sen ustte ol kontrol sende olsun. Ikınarak nefes egzersizleriyle icine al. O kastan sonrasinda hicbir sey yok. Akip gidecek.
Yani bayağı giriyor aslında penis ama dörtte birlik bi kısım girmiyor orada kalıyorum. Dördüncü aparatında hepsini sokuyorum iki parmak kalıyor.

Arkadaşlar merhaba 2 yıllık evliyim ve bende vajinusmus hastasıydım yapmadigim gitmediğim yer kalmadı hacı hocalara dahi gittim düşünün artık. Ama en sonunda doğru yer buldum nerede mi ?? Tabiki HERA KLINIK kesinikle öneriyorum 5.seans sonrası yapabildim kendinize güvenin herşey oluyor emin olun asla vazgeçmeyin aslaaa. ŞENAY ESERDAG SÜLEYMAN ESERDAG

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…