Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bir kez acmis okumus mu bu hastalik nedir diye, bir kez video izlemis mi, hangi doktora sormus? Dümdüz cahillik bu. beyin olarak hazirlamak icin bir seylerin girdiğini gormek lazim. Dilatör orayi genisletiyor. Insana cesaret veriyor.
Kesinlikle. Neyseki ikna ettim dilatör sayesinde olduğuna inandı. İlk denemeyi başardık kanamada oldu ama ikşnci defa denediğimizde olmadı umarım süreç başa dönmemiştir. Nekadar daha dilatörle başlayıp devam etmeliyiz ?

aaa cok sevindim eşli denemeyi basardiniz mi. bir sure ben dilatorle egzersiz yaptiktan sonra esliye gecmistim kendimi oyle rahat hissediyordum. sonra kendimi hazir hissettigimde onsuz denemistik. ama yine kayganlastirici surmustum. yani bu bir surec hemen pat diye duzelmez. egzersiz yapip bol bol deneyince beyinde artik kasmamaya basliyor. hayirli olsun

Teşekkür ederm. Bikere daha olmadan emin olamıycam kendimden . Eşim sürekli kendini alıştırmanımı bekliycez diyor ama yapacak başka bişy yok sanırım. Çünkü egzersiz yapmadan denedik ve başarısız olduk. Umarım devamı gelecek. İlk aşamayı geçtik

Kızlar bir şey soracağım malumunuz ben kısa bi süre önce yendim bu durumu, 5-6 kez ilişki oldu ama hala kasmaya devam ediyorum ama tamamen bir kasılma değil ara ara kasılmalar kontrol edemiyorum zamanla düzelir mi yoksa aparata falan devam etmeli miyim?

Bir süre iliski oncesinde dilatör çalışın. Başa donmediniz. Vajinaya bir sey girdiğine sahit oldunuz. Yapabiliyorsaniz 3.4. Dilatorle calisip birlikte olun. 1 hafta kadar boyle yapsaniz sonra calismasiz yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben 4. Dilatorü icimde bekletiyordum biraz. Oyle esli deneme yapıyorduk. Cok genisliyor gercekten.

kesinliklee tadini cikar olmus mutlu ol. benim de oyle olmustu kanamam da olmamisti olup olmadigini anlamamistim sen egzersizleri birakma bir sure beynin onu kasmamaya alisacak zaten. suan yeni gelinsin tadini cikar eşine takilma

duzelir canim aparatla kendini rahat hissediyosan bir sure aparatla egzersiz yapipta yap. ama aparatsiz hallediyosan kasilmalara hic takilma ben yeneli 7 yil oldu hala ara ara kasilma oluyor.pozisyona yada o anki ruh haline de bagli.

Merhaba kızlar ben 1.5aylik evliyim ve daha zaman gecmeden bunu atlatmak istyorm çünkü bir nevi ertleme hastalığı olduğu için daha zaman geçtikçe daha kötü olcgni biliyorum başarabilen arkadaşlar yardım edebilirmi

canim ben erteleme yuzunden 1.5 yil sonra yendim ve kendim asla egzersiz yapamadim doktora gittim sonunda ve oyle yendim. ama burda bir suru arkadas var kendi egzersiz yaparak yenen. dilator ve kayganlastiriciyla yenikmeyecek bir sey degil sakin umutsuzluga kapilma. sen de burada oldu kizlar diye yazacaksin eminim kesinlikle yalniz degilsin inan bir sürü kadin var bunu yasayan.

O zmn dneemeye devam edeyim
Bide ben parmak egzersizi bı kez tek yapabldm o da tesadüfen girdi bidaha tuttrmadm kapalı gibi itiyorm girmiyo başka yöne gidyr çok küçük delik sıcak suya otrsam yarım saat hemen ardından çıkıp yapsam açılma olrmu sizce

ben hic oyle denemedim ama deneyin bir isterseniz. eldiven taksaniz belki daha rahat olur. rahat bir pozisyon secin ıkının ıkınirken sokun parmaginizi. bir kere yapmissaniz yine yaparsiniz kapali degil aslinda. aynanin karsina gecip bi bakin ne kadar acik oldugunu gorceksiniz. tuvaletinizi yaparken de hemen yapmayin. tutup birakin tutup birakin kaslari gevsetmeyi ogrenirsiniz

Çok saolun cevap verdginiz ilgilendiğiniz için bide bisi daha sormak istyrm ben normalde ilk gece kormuyodm gayet rahhttm o zar kısmına gelince ağrı olunca korku girdi içime sonra ztn hep kastın bı ay boyunca hiç giriş bile yapamadkk aşırı kastgm icn iki gün önce faln tekrar zar kısmına geldk ben kendimi çok kasiyrm o yzudn yine ielrlemdi çok zor o zari gecmk ndn hemen delinmiyorki herkes benm hemen oldu diye anlatırdı benmki ndn bukdar zor oluyr anlamiyrm kasma istemsz oluyr kassamda delinmez mi o zar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…