Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım benim gözün aydın... Darısı hepimizin başına inşallah. Çok çabalıyoruz

Ayyy ne güzel yeni gelin :) peki nasıl gidiyor çalışmalar inşallah güzel bir seviyedesindir ve hemencecik sonuca ulaşırsın
İlk sıralar dokunmayı geç bakamıyordum bile hatta ilk kulak çubuğunu denediğimde midem bulandı gözlerim karardı ilk 3 4 gün ayna aldım vajinamı inceledim dokundum şuan çok güzel ilerleme kaydettim çabalıyorum hala. 3.dilatördeyim bir de eşimle denerken çok kastığım için birde eşimle çalışma yapmak istedim serçe parmağının tamamını ve orta parmağının nerdeyse yarısını aldım.. Tabi biraz kasıldım ama. Dilatörle çalışırken daha rahatım tüm kontrol bende olduğu için. Eşimle parmak çalışmasını biraz olsun kontrolu karşıya bırakabilmek adına yapıyorum. Ama eşimle hala ilişki yaşayamadık. Çabalıyorum bakalım yardımcı olanlar var Allah razı olsun hepsinden cesaret veriyorlar, anlatıyorlar inşallah tez zamanda hepimiz yeneriz

Oooo işin büyük kısmını halletmişsin zaten egzersiz bu işin panzehiri, mesela ben en kalın aparatta takıldım yaklaşık 1 ay kadar asla girmiyordu ama devam ettim olduğu kadar dedim ve deneme yaparken hep ne kadar zevk alıyorum, vajina ne güzelmiş, cinsellik ne güzelmiş gibi olumlu şeyler söyledim, sonra birgün baktım tamamı giriyor acı yok ağrı yok kan yok sadece çok ama çok hafif bir yanma var, aparatı içimden çıkarmadan yine olumlamaları söyledim kendime bu olumlama işini denemeni tavsiye ederim gün içinde aklıma geldikçe dişi olmak ne güzel vajina ne güzel cinsellik ne güzel eşimle ne kadar mutlu ve güzeliz gibi şeyler söylüyorum bence işe yarıyor

Evet olumlama yapmayı deniycem çok teşekkür ederim inşallah olur ya yenerim

Evet olumlama yapmayı deniycem çok teşekkür ederim inşallah olur ya yenerim

Yenersin ya aslında çok basit ve güzel de birşey tabi böyle yazmak kolay ama bende 2 yıl çekmiş biri olarak bunu diyorum hatta kendime kızdım bile bundan mı korktun dedim

Zamanla olacaktır, olumlama hususunu tekrar hatırlatmak isterim, vajina kapısını açmadan beyin kapısını açmak daha önemli beynimizi ikna ettiğimiz de vajina da rahatlıyor ve penise yol veriyor, bu organın bize zevk verdiğini beynimize anlatmamız lazım, aparatlarla çalışma yaparken de vajinam ne güzel, bu organım bana zevk veriyor, vajinamı seviyorum, bu zevki eşimle paylaşmaya hazırım gibi şeyler söyleyin, biliyorum bu süreç çok yorucu ve yıpratıcı ama kendimize şefkatle yaklaşmamız lazım vajinismus bizim suçumuz değil, tüm bunlardan sonra iliski su gibi akıyor inan bana :)

Ayy inşallahh canım yaa inşallah

İyi geceler. Ben 8 aylık evlıyım. 4. ayda aparatları aldım. 1.aparatı calıstım erteleye erteleye. Ve bugun aradan baya zaman sonra bı cesaret geldi 1e calıstım 2 yı aldım ve 3 u yaptım . Gercekten cesaret işiymiş. 3te yanma hıssettım korktum ama dedım ya olcak ya olcak. Tukendım kac aydır yasayanlar bılır zaten. Neyse ben tabı mutlu oldum. Eşimle hemen denemek istedim. Ve olmadı... Yapamadım yıne kastım guvenemıyorum kontrolu bırakamıyorum eşime sanırım. Bunu nasıl aşabilirim. Burda 3.yu de aldım eşli yapamadım diyenler vardı ıcımden nasıl olmaz ya 3 girdiyse ne guzel o da olur derdim. Gozumde buyuturdum 2 ve 3u. Eşli olmayınca yıne üzüldüm. Bana yardımcı olur musunuz

Kuzum denediğin pozisyon önemli kendini rahat hissetmen lazım , eşli denemelerde özellikle apartta hangi taktiklerle ilerliyorsun onu dene mesela, en önemlisi nefes.. kasmıyorum desekte oradaki duvar yanma vs bunlar hep kastığımız için kendimizi konrtrol etmek için nefesinize odaklanın. Burnunuzdan alıyorsunuz ağzınızdan veriyorsunuz derin derin defalarca o zaman rahatlıyorsunuz . En önemli noktalardan biri de ilişki esnasında eşinizin p.. alırken ıkınarak almak . Ayna da inceleme yaptıysanız ıkınırken o deliğin büyüdüğünü görüyorsunuzdur aynı taktiği eşli denemede içinize almaya çalışırken yapın özellikle nefesinizi ağzınızdan verirken ıkınmak bu ikisi rahatlatacak o bölgeyi lütfen deneyin . Bu esnada yattığınız zeminde önemli yumuşak olmasın sert bir zemin daha rahat olur . Bu dediklerimi denemeye çalış

Cok tesekkur ederım öncelikle. Ben aparatları oturarak yapıyorum yatarak denemeyi dusundum. yatarak aslında yerını buluyorum ama eşimle olmuyor. Belkı de aparatları yatarak denemem lazım. Nefesımı calısırken kontrol ediyorum ama eşli de kontrol edemiyorum sanırım

Bide ben ustte yapamıyorum ya herkws oyle rahat dıyor. Ama duramıyorum kılom da var ondan mı bilmiyorum

Bence en az 1 hafta daha kendin 3.aparat ile çalış, aparat girdi o zaman penis de girer diye acele etme bu organla alakalı olduğu kadar zihinle de alakalı beyninde bu olay biraz normalleşsin vajinanın içine birşey kabul edebildiğine beynin ikna olsun

ben doktorda 4 aparatı yapabilmiş olmama rağmen evde 3 yarıya kadar oluyor ne yapmam lazım her gün çalışsam düzelir mi ki ?

Kesinlikle düzelir, ne kadar çok yaparsan o kadar alışıyorsun ve normallesiyor tabi kendini yıpratmadan devam etmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…