- 22 Aralık 2019
- 1.258
- 842
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.861
Ben dilatörle yendimAyrıca parmak kendi bedenime ait olduğu için kabullendm çabucak. Fakat burdan allık fırçası örneği falan gördm onu da denedm ama yabancı bişey asla istemiyorm sanki.. Ve kıvrılmayan bişe olduğu için canım acıdı.. Dilatör çok tavsiye eden var son zamanlarda. Onu mu alsam acaba? Yabancı Bi cisim olması gerek, eşimde parmak egzersizinde dahil olmuyor maalesef.
Ben dilatörle yendimama onlarda esnek yada kıvrılabilir değil. Banada tam tersi parmak itici geliyo.
Yani yumuşak değilama ben kondom takıp kayganlaştırıcı sürüyordum. Aslinda tedavi olmaya karar vermiştım burda bikaç kişiden tedavidede doktorun dilatör verdiğini okuyunca, önxe kendim deneyim dedim yurtdışındayım yıllık iznimle trye gidebilirdim anca. Ama ben çok faydasını gördüm. 3 haftada fln yendim.
Bi sorun olursa yazabilirsinMuhtemelen benm ön görüşme yaptığım doktor da dilatör kullanacak, kalın bir çubukla egzersiz yapıcaz önce siz kendiniz yenmeye çalışın dedi. Ben de siizn yaptığınız gibi deneyeyim, belki artık eşli deneme için ikna olurum. Teşekkür ederim:)
Burda yazılanlar da bayağı insana öncü oluyor aslında, ben aynays bakma, parmak egzersizini burdaki tecrübelerden güç alıp denedim,herkes çok güzel destek oluyor birbirinize herkese teşekkür ederim:)
Rossmandan bigudi almıştım geçen kış:)) kesinlikle tavsiye ederim. Uzun çubuk seklinde , yumuşak olduğundan rahatsızlık vermiyor çalışırken. Bir tanesi ile başladım. Daha sonra iki tanesini birleştirip çalıştım. En son 4 taneyle yaptım yeterli oldu.Erteleme hastalığı diyen çok olmuş.. Evet kesinlikle.. 1.bilgisizlik.2.bilinçaltınıza işlenenler 3.erteleme..en uygun zamanı arıyorum en uygun anı sanki.. Ama yok aslında.. Bu kadar farkındayım ama yine de erteliyorm.. Hani parmak egzersizi de yapıyprım. Ama şu dilatör kesin deseler alıp hemen denicem sanki bi ikna cesarete ihtiyacım var.. Bu durum normaldir umarm, bişeler yapan ama ne yaptığını ne için yaptığını bilmeyen biri gibiyim sanki..
Canım inan ki çok deniyorum öyle ama bi duvar var sanki itiyoruz gitmiyorslm canim senin ben yasadiklarini ben iki bucuk sene cektim ama inan kirkulacak bir aci yok ortsda saddce ince bir sizi senin yapman gereken parmak yada yada basja bisey yspamiyosan aynanin karsisina gec bacaklarin olabilxigince ac bak vajinana o sirada cisini yapar gibi ikin bak ordaki delik hemen aciliyor esinlede denemeden once uzun uzun sevis kendini hazir hissettiginde jeli sur ve popo yonune dogru egimli bir şekilde penisi tut ve yerlestir derin nefes al sonra nefesini verirken ikin hoooopppp gitti iste hepsi bu... korkulacak hic bir şey yokkk inan bana
Evet zaten vajınusmusun tanımı bu. Bı duvar var hissi. Benım de oyleydı. Aynanın karsısına gec otur yakınına ayna al dik oturmaya calıs ac vajınanı nefes al ver ıkın sen orda aslında duvar olmadıgını goreceksın o acıklıgı gorunce. Once bunu kabul ediyorsun gorunce. Aslında kapalı değil duvar yok. Bı sure sonra da egzersizlerle aşıyorsun yatarak calısanlar varmıs. Ben bıraz ertelemekten yapamadım henuz. Ama her sey kendı elimizde gercekten calısırsan oluyo açılıyor psikolojik olarak da daha ıyı hissediyorsun.Canım inan ki çok deniyorum öyle ama bi duvar var sanki itiyoruz gitmiyor
Canım o açıklığı gördüm ama 3. Aparatı yapamıyorum bir türlü itiyorum gitmiyor eşimle her denememizde sadece başının olmasına rağmen her defasında çok yanmam ve az kanamam oluyor bilmiyorum nasıl olucakEvet zaten vajınusmusun tanımı bu. Bı duvar var hissi. Benım de oyleydı. Aynanın karsısına gec otur yakınına ayna al dik oturmaya calıs ac vajınanı nefes al ver ıkın sen orda aslında duvar olmadıgını goreceksın o acıklıgı gorunce. Once bunu kabul ediyorsun gorunce. Aslında kapalı değil duvar yok. Bı sure sonra da egzersizlerle aşıyorsun yatarak calısanlar varmıs. Ben bıraz ertelemekten yapamadım henuz. Ama her sey kendı elimizde gercekten calısırsan oluyo açılıyor psikolojik olarak da daha ıyı hissediyorsun.
Anestol krem sur ıstersen bana doktor onermıstı. 3.olduysa merak etme olur yakın zamanda canım cogu kısı 3 ten sonra hallediyor eşliyiCanım o açıklığı gördüm ama 3. Aparatı yapamıyorum bir türlü itiyorum gitmiyor eşimle her denememizde sadece başının olmasına rağmen her defasında çok yanmam ve az kanamam oluyor bilmiyorum nasıl olucak
Olmuyor canım 3Anestol krem sur ıstersen bana doktor onermıstı. 3.olduysa merak etme olur yakın zamanda canım cogu kısı 3 ten sonra hallediyor eşliyi
Yani eşle basının olmasına ragmen demıssın o yuzden sanırım 3 oluyo gıbı dusunmusum. Insallah olur canım 2 ıle bıraz daha calısOlmuyor canım 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?