Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba.. Ben de 2 yıllık evliyim. Tabi 4 senedir beraber yaşıyoruz ama evlenmeden istemediğim için hiç zorlamadı eşim.. Evlenince tabi ben farkediyorum birşeyler den çekindiğimi hep erteledm çünkü otel olmaz I, sizin ev olmaz,kendi evimiz olsun.. Sonrasında böyle birşey varmış ben de vajinismus olabilirim dedm ama tabi saçma buldu.. Yaklaşık 1 sene bunla geçti. Aralık ayında doktora gittim artk çubuk kontrolü yapar yapmaz ağlamaya başladım tabi. Işte vajina esnek, kitap öneri, kas gevşetci ve krem verdi. Zaten tedavi ye gelince bu çubuktan daha kalınıyla deneme yapıcaz dedi. 10 dk sürdü. Hüsran tabi.

Aslında ben kızlık zarnın bile ne olduğunu bilmiyormuşum. Aynaya bakmaya başladım ama ben hala içerde komple bir et var onu delecek sandm ama meğer açıkmış ortası. Parmak egzersizi yapmaya başladm 3 aydır, 3 parmak 2 boğuma kadar alabiliyorum. Fakat okadar çok öncesinde denedik ve olmadı ki, yine olmayacak gibi hissettiğimden eşli denemeden hep kaçıyorum, çünkü Bi kez denediğimde eşim üstteydi sanki üstüme kamyonla toprak dökeceklermiş gibi itiverdim. Ondan beri de denemedk. Hala korkuyorm yine öyle düşünürmüyüm diye. Tamamen bilinç altı farkındaym. Eşim zarar vermez tabiki bana, herkes yapıyor, genişlediğini de farkettim artık parmak egzersizinde ancak çok mu artık benimsedm zaten olmayacak diye, denemek dahi istemiyorm. Parmak egzersizi de bugün ödev vermiş öğretmen o yüzden yapıyorum sanki.

Ayrıca parmak kendi bedenime ait olduğu için kabullendm çabucak. Fakat burdan allık fırçası örneği falan gördm onu da denedm ama yabancı bişey asla istemiyorm sanki.. Ve kıvrılmayan bişe olduğu için canım acıdı.. Dilatör çok tavsiye eden var son zamanlarda. Onu mu alsam acaba? Yabancı Bi cisim olması gerek, eşimde parmak egzersizinde dahil olmuyor maalesef.

Erteleme hastalığı diyen çok olmuş.. Evet kesinlikle.. 1.bilgisizlik.2.bilinçaltınıza işlenenler 3.erteleme..en uygun zamanı arıyorum en uygun anı sanki.. Ama yok aslında.. Bu kadar farkındayım ama yine de erteliyorm.. Hani parmak egzersizi de yapıyprım. Ama şu dilatör kesin deseler alıp hemen denicem sanki bi ikna cesarete ihtiyacım var.. Bu durum normaldir umarm, bişeler yapan ama ne yaptığını ne için yaptığını bilmeyen biri gibiyim sanki..

Ben dilatörle yendim ama onlarda esnek yada kıvrılabilir değil. Banada tam tersi parmak itici geliyo.

Ben dilatörle yendim ama onlarda esnek yada kıvrılabilir değil. Banada tam tersi parmak itici geliyo.

Aslında evet parmak da itici. Yani kendi organınız olunca zaten ciğerimi bile kendim sökebilirim..esnediğine ikna oldum en azından.. :) yabancı birşey gerek, dilatörün sayesinde diyen çok oldu.. Peki dilatörün malzemesi çok mu sert birşey?. . Çünkü p.nis de et biyerde yumuşaklığı var.. (kullandığım tabirler yazarken bile bana kötü geliyor kusura bakmayın)

Yani yumuşak değil ama ben kondom takıp kayganlaştırıcı sürüyordum. Aslinda tedavi olmaya karar vermiştım burda bikaç kişiden tedavidede doktorun dilatör verdiğini okuyunca, önxe kendim deneyim dedim yurtdışındayım yıllık iznimle trye gidebilirdim anca. Ama ben çok faydasını gördüm. 3 haftada fln yendim.

Muhtemelen benm ön görüşme yaptığım doktor da dilatör kullanacak, kalın bir çubukla egzersiz yapıcaz önce siz kendiniz yenmeye çalışın dedi. Ben de siizn yaptığınız gibi deneyeyim, belki artık eşli deneme için ikna olurum. Teşekkür ederim:)

Burda yazılanlar da bayağı insana öncü oluyor aslında, ben aynays bakma, parmak egzersizini burdaki tecrübelerden güç alıp denedim,herkes çok güzel destek oluyor birbirinize herkese teşekkür ederim:)

Bi sorun olursa yazabilirsinben 3 sene bekledim kabullenmek için bu sayfayi ilk yılında fln bulmuştum okudum... kulak çubuğuyla bile yapamadım...

Rossmandan bigudi almıştım geçen kış:)) kesinlikle tavsiye ederim. Uzun çubuk seklinde , yumuşak olduğundan rahatsızlık vermiyor çalışırken. Bir tanesi ile başladım. Daha sonra iki tanesini birleştirip çalıştım. En son 4 taneyle yaptım yeterli oldu.

benim canım kader arkadşlarım aylardır vaji ile ilgili tüm topikleri okudum yuttum...ben de bir cesaret bir gaz zaten başını daa alabiliyordum neyse eşim yurt dışından geldi 4 günlük tatile gittk ...ultrason jeli ve vemcaine sprey aldım muhteşem bir tatil düşünüyordum fakat tüm hayallerim suya düştü ilk gece spreyin ucundaki cubuğu uyuştura uyuştura vajinamın yarısına kadar aldım uyuştumda ama korktum tüm cesaretim yaatağa girince btti sonuç hüsran taabii ben de göz yaşları sel...neyse eşim teselli etti hep olduğu gibi ikinci akşam olur dedik ama ikinci akşam uyuşturucunun çubuğunu dokunduramadım bile...artık sadece ölmek istiyorum...hazmedemiyorum çok kötüyüm be arkadaşlar....bu yazımı topiklerde de paylaşacağım belki halimden anlar birileri..ne oluur bana parmak yada diilatö demeyin yapamıyorum çünkü

slm canim senin ben yasadiklarini ben iki bucuk sene cektim ama inan kirkulacak bir aci yok ortsda saddce ince bir sizi senin yapman gereken parmak yada yada basja bisey yspamiyosan aynanin karsisina gec bacaklarin olabilxigince ac bak vajinana o sirada cisini yapar gibi ikin bak ordaki delik hemen aciliyor esinlede denemeden once uzun uzun sevis kendini hazir hissettiginde jeli sur ve popo yonune dogru egimli bir şekilde penisi tut ve yerlestir derin nefes al sonra nefesini verirken ikin hoooopppp gitti iste hepsi bu... korkulacak hic bir şey yokkk inan bana

Canım inan ki çok deniyorum öyle ama bi duvar var sanki itiyoruz gitmiyor

Canım inan ki çok deniyorum öyle ama bi duvar var sanki itiyoruz gitmiyor
Evet zaten vajınusmusun tanımı bu. Bı duvar var hissi. Benım de oyleydı. Aynanın karsısına gec otur yakınına ayna al dik oturmaya calıs ac vajınanı nefes al ver ıkın sen orda aslında duvar olmadıgını goreceksın o acıklıgı gorunce. Once bunu kabul ediyorsun gorunce. Aslında kapalı değil duvar yok. Bı sure sonra da egzersizlerle aşıyorsun yatarak calısanlar varmıs. Ben bıraz ertelemekten yapamadım henuz. Ama her sey kendı elimizde gercekten calısırsan oluyo açılıyor psikolojik olarak da daha ıyı hissediyorsun.

Canım o açıklığı gördüm ama 3. Aparatı yapamıyorum bir türlü itiyorum gitmiyor eşimle her denememizde sadece başının olmasına rağmen her defasında çok yanmam ve az kanamam oluyor bilmiyorum nasıl olucak

Anestol krem sur ıstersen bana doktor onermıstı. 3.olduysa merak etme olur yakın zamanda canım cogu kısı 3 ten sonra hallediyor eşliyi

Merhaba ,
Rabir dilator aldım , en büyük boyutunu da alabiliyorum ama eşli olmuyor.
İlişki öncesi çalışıyorum giriyor dilator ama neden eşli olmuyor? Bu durumu yaşayan ve çözen bana yazabilir mi ?
lütfen 4 yıl oldu tükendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…