Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anestol krem sur ıstersen bana doktor onermıstı. 3.olduysa merak etme olur yakın zamanda canım cogu kısı 3 ten sonra hallediyor eşliyi
Benim 4. Dilatör de oldu ama eşli olmadı acaba evde 4 yapsam peşine eşli yapsam girer mi ki çünkü doktorda yapıyorum genişliyor eve gelince yine aynı ben

Benim 4. Dilatör de oldu ama eşli olmadı acaba evde 4 yapsam peşine eşli yapsam girer mi ki çünkü doktorda yapıyorum genişliyor eve gelince yine aynı ben
Evet yapanlar oyle dıyor. Eşli yapmadan once dılatorle calıs bıraz hemen sorna esinle deneyin boyle halledenler var

Merhaba 4u calıstık tan hemen sonra ıstersen eşinle dene yapanlar varmıs boyle kolay oldu diyorlardı.

Bende ayni durumdayim basarirsaniz lutfen bana da yazin

Merhaba
Aşağdaki link doktora tezime ait bir ankettir.
Pandemi sürecinde yüzyüze data toplamak imkansız olduğu için data tolamakta çok zorlanıyorum.
Birkaç dakika zamanınızı ayırıp doldurur musunuz lütfen?
Teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
4. Boyu denedikten hemen sobra eşli denemeye geçin ben o şekilde yendim

Sanırım o da gleitgelen gibi su bazlı bir ürün. Benim görüşüme göre su bazlı ürünler çabuk kurudğundan etkisi hemen geçiyor ve ilk ilişki deneyenlerde biraz acıya sebep oluyor. Gleitgelen kullandım çünkü. Sonra bıraktım. Şu an bebe yağı kullanıyorum bana daha etkili geldi.tabi kişiden kişiye değişir.

Bebe yağı vajinanın iç yapısı için uygun değil diye biliyorum. Benim dediğim de su bazlı ama etkili olduğunu düşünüyorum. Dediğiniz gibi kişiden kişiye değişkenlik gösterir.

ben dilatörü yapamadım parmakta hiç denemedim zaten düşüncesi bile itici geldi dilatörü hiç itekleyemedim ama çok korkak ve takıntılı bir yapım olduğu için öyle oldu diye düşünüyorum ben yazin en sicak gunlerinde bile 1 gr terlemem ama dilatörü yapmaya çalışırken sırtımdan ter çıkıyor bacaklarim titriyor nefesim kesiliyor başım fır dönüyor öyle bir korku bendeki yarın hera kliniğe gideceğim ön görüşme ve muayene için ama nasıl olacak bilmiyorum dilatör kullanıyorlar bildiğim kadarıyla bani hipnoz filan yapsalar anca yaparım heralde inşallah tedaviyle çözülür

Kızlar 3.dilatör cok raahat giriyor. 4 üde böyle rahat sokabilmek için ne kadar caba sarfetmrm gerekiyor.. 4 ü iki üç kere soktm ama hiç ilk seferde girmedi öncesinde Hep üçüncü yapmak zorunda kaldım

Kızlar 3.dilatör cok raahat giriyor. 4 üde böyle rahat sokabilmek için ne kadar caba sarfetmrm gerekiyor.. 4 ü iki üç kere soktm ama hiç ilk seferde girmedi öncesinde Hep üçüncü yapmak zorunda kaldım
Canım ben 3ü yapamıyorum ya nasıl yaptın

Ne kadar süre yapıyorsun hepsini
Ben ilk deliğin yerini merak ettim serçe parmagımla yaparak basladım bunu yapabildigimi görür görmez hemen dilatör süpariş ettim.sonra 2. Dilatöre kadar hemen alabildim.Tabi kargoyu beklerken serçe parmagımı yaparak devam ettm.snra dilatörler geldi biri yaptım ikiyi yaptım üçte tıkandım.bir hafta hep önde bir sonra ikiyi soktum.ikinci hafta direk ikiden baslayım dedim ikiyle baslayabildim.Sonrasında birde üçü deneyim dedm hemen girdi.düzen bu şekşlde gidiyor sanırım.simdide dördü zorluyorm dört direk girmiyor ama üçü yaptıktan snra dört giriyor

Kızlar merhaba ben de yaklaşık iki yıl önce evlenmiştim ve evliliğim üç ayı zehir gibi geçmişti hergün ağlıyor kıvranıyor içimde korku kaygı mutsuzluk büyüyordu bunu ancak yaşayan bilir tabiri var ya işte bu rahatsızlık için geçerli gerçekten.. Daha önce belki denk gelmişssinizdir hikayeme tavsiyelerime çünkü ben evliliğim ilk haftasından beri buradaki tüm yazıları okumuştum .. Başarılarıyla mutlu olup gözyaşlarına boğuluyordum ve her başarı öyküsü bana güç cesaret ve umut verirdi :) Size tavsiyelerim var; kesinlikle ama kesinlikle ısrarcı olun ve emek verin emek verdiğiniz sürece emin olun bunu atlatacaksınız . İnanın bırakın parmakla dokunmayı ben özel bölgeme o kadar yabancı kalmışım ki bakmaya bile korkardım o minik deliğe .. bir şekilde bir nedene bağlı olarak bu korku oluşmuş biz de herkesin korkusu ve kaygısı farklı şekilde kimisi çevreden ilk geceye dair korkulu hikayeler kimi kendi tabusu kimisi kızlık zarı ile ilgili yanlış bildiler vs. Vs.. Yapmanızı istediğim şey bunu başaracağınıza inanmak ve kendinize bir yol çizmek adım adım ilerlemek şap diye olmuyor herşey ben önce bakmakla başladım inceledim daha sonra parmakla dokunup oranın da bana ait olduğu bir bölge olduğunu kabul ettim parmakla ilerlemek zor geldi ancak ufak dokunuşlar beni rahatlattı ve daha sonra 3 boy dilatör söyledim ahh dedim çok kolay olacak ama o an en küçük boyu bile biranda bana o kadar büyük geldi ki .. hayal kırıklığı başarısızlıklar tam ümidimi kaybetmişken tekrar güven aşılayıp o gözüme kocaman gelen şey yaptığım alıştırmalardan sonra minicik gelmeye başladı 2.boya geçtim ve artık bir öncekini başardığım için güvenin daha yüksekti ve daha rahat aldım tabi bu süreçte günler ve haftalar geçiyor ama hiç pes etmiyorum çünkü pes ettiğin an başa dönüyorsun.. Derken 3.boya geçtim ve ben bunu yapabiliyorsam sevdiğim insanla bu ilişkiyi tabiki yaparım duygusu oldu ve 3.boyu hiç kullanmadan eşli denemelere geçtim .. bir kaç hafta süren eşli deneme sonrasında adım adım ilerleyerek artık tamamen içime almaya başladım herşey adım adım oldu yani... çok şükür şuan gayet iyi giden cinsel hayatım var . Tek eksik minik bir kalp 1yıldır bebek istiyoruz rabbim onun da zamanı var diyor demekki bekliyorum istiyorum dua ediyorum benim için dua ederseniz çoook mutlu olurum çünkü sizde dualarımdasınız .. bunu okuyup cesaret alan kızlarım istediğiniz zaman yazıp destek alabilirsiniz benden detaylara dair seve seve yardımcı olurum , iyi günler:)

Merhaba kızlar, ben bu sıkıntıyı 2 yıl çekmiş ve daha henüz bugün atlatmış biri olarak tüm kız kardeşlerimden şunu rica ediyorum; lütfen kendinize bunu yapmayın öyle güzel öyle sıcak öyle zevkli bir duygu ki eşinizle bir olmak hele ki böylesine bir illetten sonra birlikte olmak mutluluk gözyaşlarına engel olamıyorsunuz. Korkacak panik yapacak çekinecek hiç ama hiçbirşey yok çok zevkli harika yaşaması çok güzel bir duygu, lütfen beyninizi korku ve hurafelerden arındırın, bugün ben bunun için mi 2 yıl boyunca eziyet çekmişim üzülmüşüm ağlamışım hamile akrabalarıma içlenerek bakmışım yanında çocuğuyla gezen eşe dosta imrenmişim dedim.. Her biriniz tüm içtenliğimle dualarımda olacaksınız hepinizin bu beladan bir an önce kurtulmasını tüm kalbimle diliyorum Allah hiçbir kız kardeşime bunu yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…