- 29 Kasım 2014
- 1.726
- 2.942
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.881
Benim 4. Dilatör de oldu ama eşli olmadı acaba evde 4 yapsam peşine eşli yapsam girer mi ki çünkü doktorda yapıyorum genişliyor eve gelince yine aynı benAnestol krem sur ıstersen bana doktor onermıstı. 3.olduysa merak etme olur yakın zamanda canım cogu kısı 3 ten sonra hallediyor eşliyi
Evet yapanlar oyle dıyor. Eşli yapmadan once dılatorle calıs bıraz hemen sorna esinle deneyin boyle halledenler varBenim 4. Dilatör de oldu ama eşli olmadı acaba evde 4 yapsam peşine eşli yapsam girer mi ki çünkü doktorda yapıyorum genişliyor eve gelince yine aynı ben
Merhaba 4u calıstık tan hemen sonra ıstersen eşinle dene yapanlar varmıs boyle kolay oldu diyorlardı.Merhaba ,
Rabir dilator aldım , en büyük boyutunu da alabiliyorum ama eşli olmuyor.
İlişki öncesi çalışıyorum giriyor dilator ama neden eşli olmuyor? Bu durumu yaşayan ve çözen bana yazabilir mi ?
lütfen 4 yıl oldu tükendim
Bende ayni durumdayim basarirsaniz lutfen bana da yazinMerhaba ,
İlişki öncesi çalışıyorum giriyor dilator ama neden eşli olmuyor? Bu durumu yaşayan ve çözen bana yazabilir mi ?
Deneyeceğim bari dilatörü uyuşturucu sprey falan sıkayım uyuşsun eşliden önceEvet yapanlar oyle dıyor. Eşli yapmadan once dılatorle calıs bıraz hemen sorna esinle deneyin boyle halledenler var
Aynen evet anestol uyusturuyor bıraz yakıyo ama ıse yarıyor. Ustune bebe yagı vs cok yapınca etkısı gıdıyor haberınız olsunDeneyeceğim bari dilatörü uyuşturucu sprey falan sıkayım uyuşsun eşliden önce
4. Boyu denedikten hemen sobra eşli denemeye geçin ben o şekilde yendimMerhaba ,
Vemcaine sprey benim kurtuluşum oldu. Anestolden daha etkili bence.Deneyeceğim bari dilatörü uyuşturucu sprey falan sıkayım uyuşsun eşliden önce
Sanırım o da gleitgelen gibi su bazlı bir ürün. Benim görüşüme göre su bazlı ürünler çabuk kurudğundan etkisi hemen geçiyor ve ilk ilişki deneyenlerde biraz acıya sebep oluyor. Gleitgelen kullandım çünkü. Sonra bıraktım. Şu an bebe yağı kullanıyorum bana daha etkili geldi.tabi kişiden kişiye değişir.Doktor tedavisine başladım, keşke 1 sene ertelemeseymişim diyorum. Kayganlaştırıcı olarak viaxi önerdi doktorum. Gleitgelene göre miktarı çok fazla ucuza gelmiş oluyor sizle de paylaşmak istedim. Umarım hepimiz en kısa sürede kurtuluruz bu illetten.
Bebe yağı vajinanın iç yapısı için uygun değil diye biliyorum. Benim dediğim de su bazlı ama etkili olduğunu düşünüyorum. Dediğiniz gibi kişiden kişiye değişkenlik gösterir.Sanırım o da gleitgelen gibi su bazlı bir ürün. Benim görüşüme göre su bazlı ürünler çabuk kurudğundan etkisi hemen geçiyor ve ilk ilişki deneyenlerde biraz acıya sebep oluyor. Gleitgelen kullandım çünkü. Sonra bıraktım. Şu an bebe yağı kullanıyorum bana daha etkili geldi.tabi kişiden kişiye değişir.
Canım ben 3ü yapamıyorum ya nasıl yaptınKızlar 3.dilatör cok raahat giriyor. 4 üde böyle rahat sokabilmek için ne kadar caba sarfetmrm gerekiyor.. 4 ü iki üç kere soktm ama hiç ilk seferde girmedi öncesinde Hep üçüncü yapmak zorunda kaldım
Üçü yapabilmek için bir den başladım iki yaptım üçe geçtim her başladığında 1 2 3 olarak yaptım en sonunda üç için bir kere öncekileri denemeden direk yaptım ve olduCanım ben 3ü yapamıyorum ya nasıl yaptın
Ne kadar süre yapıyorsun hepsiniÜçü yapabilmek için bir den başladım iki yaptım üçe geçtim her başladığında 1 2 3 olarak yaptım en sonunda üç için bir kere öncekileri denemeden direk yaptım ve oldu
Ben ilk deliğin yerini merak ettim serçe parmagımla yaparak basladım bunu yapabildigimi görür görmez hemen dilatör süpariş ettim.sonra 2. Dilatöre kadar hemen alabildim.Tabi kargoyu beklerken serçe parmagımı yaparak devam ettm.snra dilatörler geldi biri yaptım ikiyi yaptım üçte tıkandım.bir hafta hep önde bir sonra ikiyi soktum.ikinci hafta direk ikiden baslayım dedim ikiyle baslayabildim.Sonrasında birde üçü deneyim dedm hemen girdi.düzen bu şekşlde gidiyor sanırım.simdide dördü zorluyorm dört direk girmiyor ama üçü yaptıktan snra dört giriyorNe kadar süre yapıyorsun hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?