- 29 Kasım 2014
- 1.726
- 2.942
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.921
3. Aparat sonrası hemen mi eşin ile denedin arada zaman farkı var mıydı ? Aparat ile genişliyor tabi onu çıkarıp eşli denemek lazım sanırım bende 3. Deyim halaİyi geceler. Ben 8 aylık evlıyım. 4. ayda aparatları aldım. 1.aparatı calıstım erteleye erteleye. Ve bugun aradan baya zaman sonra bı cesaret geldi 1e calıstım 2 yı aldım ve 3 u yaptım . Gercekten cesaret işiymiş. 3te yanma hıssettım korktum ama dedım ya olcak ya olcak. Tukendım kac aydır yasayanlar bılır zaten. Neyse ben tabı mutlu oldum. Eşimle hemen denemek istedim. Ve olmadı... Yapamadım yıne kastım guvenemıyorum kontrolu bırakamıyorum eşime sanırım. Bunu nasıl aşabilirim. Burda 3.yu de aldım eşli yapamadım diyenler vardı ıcımden nasıl olmaz ya 3 girdiyse ne guzel o da olur derdim. Gozumde buyuturdum 2 ve 3u. Eşli olmayınca yıne üzüldüm. Bana yardımcı olur musunuz
Bu mesajı yazdıktan sonra 3 ü tamamen yapabildim ileri geri de yaptım modum düzeldi
Bol bol jel kullanıyorum ıslaklık rahat oluyor yani aparat ile çalışırken cinsel istek duyacak moda giremiyorum beynim kabullensin yeterHarikasın:) ama ben cinsel istek duymadan çalışma yapmak için aparatla denemiyordum hiç siz nasıl yapıyorsunuz onu yeterli ıslaklık olmaz diye düşünüyorum ve canınız acımıyor mu
Bol bol jel kullanıyorum ıslaklık rahat oluyor yani aparat ile çalışırken cinsel istek duyacak moda giremiyorum beynim kabullensin
SiZ ne durumdasınız eşli yaptınız mı ne kadar zamandır çalışıyorsunuzAparatla da zevkli oluyor aslında, ben işin mecburiyet boyutunu aştım biraz belkide ondan bana öyle geliyor
Toplamda ne kadar süre çalışma yaptınız vecsonında başarılı oldunuzBen 2 senedir evliyim nisan ayından beri çalışma yapıyordum kalem, diş fırçası sapı en sonda saç fırçası sapı ile deneme yaptım sizler set almışsınız benim ondan haberim yoktu, çalışmalarımı yaparken kendime güzel şeyler söyledim eşimle duygusal olarak iyi olmaya özen gösterdim ve sık sık eşime güvenebileceğimi canımı yakmayacağını kendime telkin ettim, ben nisandan bu yana eşli deneme yapmamistim kendimi çalışmalara verdim ve eşimden de musade istedim sağolsun ricamı kabul etti, fırça sapı ile de rahat ve kasılmadan çalışma yaptıktan sonra 15 gün devam ettim buna en fazla 3 gün ara verdim, tum bunlardan sonra esimle deneme yaptigimda sanki yillardir yapiyormusum gibi rahat ve kolay oldu:) esimde bende cok mutlu olduk hatta bebek planlarina bile basladik
Çalışma süresi uzunmuş kliniklerde 4 gün çalıştırıp nasıl başarı sağlıyorlar anlamıyorumNisan
Mayıs
Haziran
Temmuz
Ağustos
Bu ayların hepsinde ve hemen hemen hergun çalışma yaptım, birkaç gün önce eşli deneme de başarılı oldum, ikinci ilişkimde de vajinal orgazm yaşadım, bence aparatlarla çalışma yaparken vajinanizin size zevk verdiğini telkin edin, aparatlarla zevk alınca eşli deneme de zevkli oluyor
Çalışma süresi uzunmuş kliniklerde 4 gün çalıştırıp nasıl başarı sağlıyorlar anlamıyorumbende evde düzenli çalışmaya başladım 3. Gündeyim
Evet hemen denedim. Ama bır sure 3 le calısmak lazım sanırım ben acele ettim.3. Aparat sonrası hemen mi eşin ile denedin arada zaman farkı var mıydı ? Aparat ile genişliyor tabi onu çıkarıp eşli denemek lazım sanırım bende 3. Deyim hala
hanımlar allah aşkına nasıl yapıyorsunuz bu işi ya1 ay olacak evleneli, ilk gece zaten ağlamaktan bişey yapamadık aşırı stres yapıyorum,ikinci deneme de hüsrandı, dün gece deneyelim dedik, stres konusunda biraz daha iyiydim, ön sevişmeyi uzun tuttuk hazırdım sanki ama olay oraya gelince kasıyorum kendimi, sanki hiç yapamayacakmışım gibi geliyor. Nişanlılık dönemimizde yakınlaşmamız oluyordu istediğimi hatırlıyorum yani rahattım ama ben bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. O aşamaya gelene kadar her şey çok güzel ama sonrası fos bir de diş fırçası falan deneyeni okudum gerçekten nasıl yapıyorsunuz ben okudukça midem bir garip oluyor bu başlığa yazıyorum ama vajinismus muyum onu da bilmiyorum,bu stresi nasıl yenerim onu da bilmiyorum, inanın sakinleştirici almayı bile düşündüm. Bana da bi el atın nolursunuz stres beni yiyip bitirecek.
diş fırçası allık sapı gibi şeyleri kullanmak şekil olarak tamam belki mümkün ama psikolojik olarak zor, vajinismus için 4 lü dilatör setlerinden alın sırayla başlayın, ben de yolun yarısındayım bu set ile. yapamam deme. kesinlikle yaparsınhanımlar allah aşkına nasıl yapıyorsunuz bu işi ya1 ay olacak evleneli, ilk gece zaten ağlamaktan bişey yapamadık aşırı stres yapıyorum,ikinci deneme de hüsrandı, dün gece deneyelim dedik, stres konusunda biraz daha iyiydim, ön sevişmeyi uzun tuttuk hazırdım sanki ama olay oraya gelince kasıyorum kendimi, sanki hiç yapamayacakmışım gibi geliyor. Nişanlılık dönemimizde yakınlaşmamız oluyordu istediğimi hatırlıyorum yani rahattım ama ben bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. O aşamaya gelene kadar her şey çok güzel ama sonrası fos bir de diş fırçası falan deneyeni okudum gerçekten nasıl yapıyorsunuz ben okudukça midem bir garip oluyor bu başlığa yazıyorum ama vajinismus muyum onu da bilmiyorum,bu stresi nasıl yenerim onu da bilmiyorum, inanın sakinleştirici almayı bile düşündüm. Bana da bi el atın nolursunuz stres beni yiyip bitirecek.
Peki hic aci falan hissetmediniz mi nasil basardiniz yani dayanamayacak aci degil diyor yenenler biz belkide ne olacagindan aşırı korktuğumuz icin cesaret edemiyoruz yanma ve aci olmuyor mu eşli denemedeBilmem ki ben doktor yardımı almadım hiç:) biraz uzun tuttum süreyi ben ama bu kişiden kişiye değişir olayı kafada bitirip yapacağım dedikten sonra kimi 3 günde kimi 1 ayda kimi 3 ayda çözer ama mutlaka cozuluyor yani
Peki hic aci falan hissetmediniz mi nasil basardiniz yani dayanamayacak aci degil diyor yenenler biz belkide ne olacagindan aşırı korktuğumuz icin cesaret edemiyoruz yanma ve aci olmuyor mu eşli denemede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?