Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

3. Aparat sonrası hemen mi eşin ile denedin arada zaman farkı var mıydı ? Aparat ile genişliyor tabi onu çıkarıp eşli denemek lazım sanırım bende 3. Deyim hala

Bu mesajı yazdıktan sonra 3 ü tamamen yapabildim ileri geri de yaptım modum düzeldi

Harikasın:) ama ben cinsel istek duymadan çalışma yapmak için aparatla denemiyordum hiç siz nasıl yapıyorsunuz onu yeterli ıslaklık olmaz diye düşünüyorum ve canınız acımıyor mu

Harikasın:) ama ben cinsel istek duymadan çalışma yapmak için aparatla denemiyordum hiç siz nasıl yapıyorsunuz onu yeterli ıslaklık olmaz diye düşünüyorum ve canınız acımıyor mu
Bol bol jel kullanıyorum ıslaklık rahat oluyor yani aparat ile çalışırken cinsel istek duyacak moda giremiyorum beynim kabullensin yeter

Ben 2 senedir evliyim nisan ayından beri çalışma yapıyordum kalem, diş fırçası sapı en sonda saç fırçası sapı ile deneme yaptım sizler set almışsınız benim ondan haberim yoktu, çalışmalarımı yaparken kendime güzel şeyler söyledim eşimle duygusal olarak iyi olmaya özen gösterdim ve sık sık eşime güvenebileceğimi canımı yakmayacağını kendime telkin ettim, ben nisandan bu yana eşli deneme yapmamistim kendimi çalışmalara verdim ve eşimden de musade istedim sağolsun ricamı kabul etti, fırça sapı ile de rahat ve kasılmadan çalışma yaptıktan sonra 15 gün devam ettim buna en fazla 3 gün ara verdim, tum bunlardan sonra esimle deneme yaptigimda sanki yillardir yapiyormusum gibi rahat ve kolay oldu:) esimde bende cok mutlu olduk hatta bebek planlarina bile basladik

Toplamda ne kadar süre çalışma yaptınız vecsonında başarılı oldunuz

Nisan
Mayıs
Haziran
Temmuz
Ağustos
Bu ayların hepsinde ve hemen hemen hergun çalışma yaptım, birkaç gün önce eşli deneme de başarılı oldum, ikinci ilişkimde de vajinal orgazm yaşadım, bence aparatlarla çalışma yaparken vajinanizin size zevk verdiğini telkin edin, aparatlarla zevk alınca eşli deneme de zevkli oluyor

Çalışma süresi uzunmuş kliniklerde 4 gün çalıştırıp nasıl başarı sağlıyorlar anlamıyorum bende evde düzenli çalışmaya başladım 3. Gündeyim

Çalışma süresi uzunmuş kliniklerde 4 gün çalıştırıp nasıl başarı sağlıyorlar anlamıyorum bende evde düzenli çalışmaya başladım 3. Gündeyim

Bilmem ki ben doktor yardımı almadım hiç:) biraz uzun tuttum süreyi ben ama bu kişiden kişiye değişir olayı kafada bitirip yapacağım dedikten sonra kimi 3 günde kimi 1 ayda kimi 3 ayda çözer ama mutlaka cozuluyor yani

3. Aparat sonrası hemen mi eşin ile denedin arada zaman farkı var mıydı ? Aparat ile genişliyor tabi onu çıkarıp eşli denemek lazım sanırım bende 3. Deyim hala
Evet hemen denedim. Ama bır sure 3 le calısmak lazım sanırım ben acele ettim.

Selam kızlar, ben uzun zamandır bu sorunu yaşıyorum, 4 sene oldu.. doktora gittim 7bin tl para ödedim bana ilk 2 seans konuşma bilgilendirme yaptı. 3. Seansa gittiğimde aparat denemesi yaptı acı hissttmedim sdece çişim gelir gibi oldu 3. Boyuda yaptı tabi ben ağlıyorum piskoljk olarak acımasada sonra bana yapmayacaktım ama cesaretin var içindeki cocuk seni ele geçirmiş dedi.. öyle cesaretlendim sonra araya malum korona girdi gidemedik artık eşimle aram bozulmaya başladı ister istemez soğukluk giriyor sevgi olsa dahi .. erkekler devamı gelmeyecek diye bazen sarılmıyor bile her neyse.. baktım sonu yok doktor denedi oldu Bende kendime aparat alayım dedim aparat geldi denedim derin derin nefes aldım verirken hafif ittirerek popomu oynatarak yani kendimi rahat ettirerek ilerledim, 3. Boyu tamamen yine aldım.. 4e geçmedim bilerek yarın yaparım diye .. kızlar ben kızlık zarı nerde hani kanamadı diye korkan biriydim tek hissettiğim bu aparatları denerken çişimn gelmesi acı gerçekten 0 dı yarında 4. Boyu inşallah böyle kolay geçerim ve kurtulurum diye dua ediyorum, gerçekten içi boş oranın 3. Aparatı soktum bıraksam kayıp içine gidicekti öyle diyim vakum gibi boş çekiyor lütfen üzülmeyin ben cok yıprandım bu dönemde kilo aldm yedm stresten falan şmdi bgn mutluluktan ağlıyorum kendimde o cesareti ve isteği görüyorum aparat alın gerçekten ben hep yapamam diye almadım 4 senem gitti inşallah buraya 4ü yaptım eşimlede yaptım diye yazarım ama bu sevinç bile bana yapacaksın dedirtiyor kendinize inanın bende inanıyorum

hanımlar allah aşkına nasıl yapıyorsunuz bu işi ya 1 ay olacak evleneli, ilk gece zaten ağlamaktan bişey yapamadık aşırı stres yapıyorum,ikinci deneme de hüsrandı, dün gece deneyelim dedik, stres konusunda biraz daha iyiydim, ön sevişmeyi uzun tuttuk hazırdım sanki ama olay oraya gelince kasıyorum kendimi, sanki hiç yapamayacakmışım gibi geliyor. Nişanlılık dönemimizde yakınlaşmamız oluyordu istediğimi hatırlıyorum yani rahattım ama ben bu işin bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. O aşamaya gelene kadar her şey çok güzel ama sonrası fos bir de diş fırçası falan deneyeni okudum gerçekten nasıl yapıyorsunuz ben okudukça midem bir garip oluyor bu başlığa yazıyorum ama vajinismus muyum onu da bilmiyorum,bu stresi nasıl yenerim onu da bilmiyorum, inanın sakinleştirici almayı bile düşündüm. Bana da bi el atın nolursunuz stres beni yiyip bitirecek.

Kasıyor itiyor korkuyor titriyorsan adamı tekmeliyorsan bacagini asla açamıyor san sevistikten sonra o asamaya gelince kaynar su dökülüyor gibi olup kaciyorsan düşün...

Diş fırçası sapını kullanıyorsun hatta tırtıklı olanları çok zevk veriyor bir zaman sonra ince geliyor daha kalın bisey istiyorsun ben o zaman saç fırçası sapına geçmiştim Neden için kötü oluyor ki bence değişik ve güzel djdhdj

diş fırçası allık sapı gibi şeyleri kullanmak şekil olarak tamam belki mümkün ama psikolojik olarak zor, vajinismus için 4 lü dilatör setlerinden alın sırayla başlayın, ben de yolun yarısındayım bu set ile. yapamam deme. kesinlikle yaparsın

Peki hic aci falan hissetmediniz mi nasil basardiniz yani dayanamayacak aci degil diyor yenenler biz belkide ne olacagindan aşırı korktuğumuz icin cesaret edemiyoruz yanma ve aci olmuyor mu eşli denemede

Peki hic aci falan hissetmediniz mi nasil basardiniz yani dayanamayacak aci degil diyor yenenler biz belkide ne olacagindan aşırı korktuğumuz icin cesaret edemiyoruz yanma ve aci olmuyor mu eşli denemede

Canım sıfır acı desem abartmış olmam, cinsel ilişki zaten acı değil zevk veren birşey, beynine bunun zevkli bisey olduğunu söyleyeceksin cünkü beynin sana inanıyor, tüm pelvik bölgeni rahat bırakacaksın karın kalça da dahil, kasmayıp vajinayı rahat biraktiğin an hop diye kayıyor zaten, çok abartılacak bisey de değil gözümüzde büyütüyoruz biraz da, anatomi cinsel bilgi şu bu bilmeyen ninelerimiz dedelerimiz bile yapmış bunu çünkü rahat bırakınca zaten penis de vajinada yolunu buluyor

Vajinismus dedigimiz sey hicbir sekilde iliskiye girememek mi yoska ara sira zor da olsa girmekte vajinismusmudur?
Ben 5 senedir evliyim evliligimin ilk baslarinda kendim cok istekliydim sonra hamile kaldim ve hamilelikte iliskiye girince afedersiniz sanki bicakla kesiyorlardi özel bolgeyi o kadarki agriyordu 9 ayda 3 4 defa tek iliskiye giridm hepte agladim dogumdan sonra yine devam etti sonra agri gitti ama isteksizlik halaaaa var kac kez kadin doktoruna gittim hormonuma bakti hicbirsey yok dedi hap krem herseyi verdi hicbisey fayda etmedi iliskiden tiksiniyorum midem bulaniyor esim iyi biri Allah var cok anlayislidir ama ben iliskiden nefret ediyorum o olmasa daha mutlu olucam

Kizlar yok mu güzel haber verecek olan moral olsun henüz çalışma aşamasında olanlara da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…