- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.961
Gercekten cok düşünüyorum ama bilmiyorum anlamıyorum ben evlendigimde hic sorun yoktu 2 gunde 1 yapiyorduk iyiydik zaten ne ben ne o hergun yapmaktan yana degildik ama nasil ben kizima hamile kaldim ve mide bulantim kokuya hassasiyetim basladi oylede seksten tiksindim ve sanki afedersin icime bicak giriyordu kac kez agladim esim anlayisli birakti yapmadi dogumdan sonra agri sonradan gitti ama bu isteksizlik hep kaldi ve kokuya hala boyle hassasiyetim var biraz bile koksa opemiyorum dislerini fircalasa bile beynim kokuya gidiyo istemesemde gidiyor kendimi tutamıyorum kendimi bu sekse mecburi hissediyorum yani yaptigimsa bile dusununki oh kurtuldum kac gun beni rahat birakir diyorum yani ölüyorum artikkkAh canım niye böyle oldu kihep mi böyleydi sonradan mı oldu? Midenin bulunmasının isteksizligin altında mutlaka psikolojik bir sebep vardır, eşinle olan ilişkini kendinle olan ilişkini ailenin cinselliğe bakış açısını vs hep degerlendir derim ben, psikolojik destek alacak durumun yoksa bunları oturup kendin düşün yaz analiz et, nedir seni cinsellikten böyle uzaklaştıran bir sor beynine sana cevabı söyler mutlaka ve bende isteksizlik yaşamıştım bir dönem üzerine birde vajinismus halimi sen düşün yani
Kadınlar külubü sekmesinden kadın gündemi orda trend konular var yukarda da konu aç tıkla görürsün yada google yazsan bile çıkar canım inşallah tez zamanda bu sorunun geçerKonu nasil acacam ben cok yeniyim nasil yapcam bilmiyorum?
Gercekten cok düşünüyorum ama bilmiyorum anlamıyorum ben evlendigimde hic sorun yoktu 2 gunde 1 yapiyorduk iyiydik zaten ne ben ne o hergun yapmaktan yana degildik ama nasil ben kizima hamile kaldim ve mide bulantim kokuya hassasiyetim basladi oylede seksten tiksindim ve sanki afedersin icime bicak giriyordu kac kez agladim esim anlayisli birakti yapmadi dogumdan sonra agri sonradan gitti ama bu isteksizlik hep kaldi ve kokuya hala boyle hassasiyetim var biraz bile koksa opemiyorum dislerini fircalasa bile beynim kokuya gidiyo istemesemde gidiyor kendimi tutamıyorum kendimi bu sekse mecburi hissediyorum yani yaptigimsa bile dusununki oh kurtuldum kac gun beni rahat birakir diyorum yani ölüyorum artikkk
Nasil kitaplar? Ben bilmedigimden soruyorum? Evet aynen oyle beynim ve bedenim etkilenmis dedigin gibi caresizim gercektenCanım benim ya gerçekten okurken çok üzüldüm ve anlıyorum durumunu beden hafızası denilen bisey var bu konuda kitaplar filan da var bir baksan nasıl olur acaba belli ki beynin ve bedenin etkilenmiş bunlardan belki halledebilirsin bu şekilde
Cok sevindim senin adınaSonunda bende vajinusmusu yendim kizlarrr hep okuyordum yazılanları mutluluğumu paylaşmak istedim
Teşekkür ederimCok sevindim senin adınatavsıye edebileceğin şeyler var mı
Sonunda bende vajinusmusu yendim kizlarrr hep okuyordum yazılanları mutluluğumu paylaşmak istedim
Yenersin inan en küçük boyda ne hissediyorsan aynısı kalınlık biseyi değiştirmiyorÇok sevindim adına gerçekten bende ailem bizde Gidecekler salı günü O zaman 4.boyu bekletip deneme yapmak istiyorum eşimle İnşallah bende yenerimmmm ☺ 3 senedir çekiyorum inşallah kurtulurum
peki ilk denemeyi hangi pozisyonda yaptınız ? bende diaötür çalışıyorum tam 4 olmuyor ama eşli deneyince de olmuyor sıkıldım artıkYenersin inan en küçük boyda ne hissediyorsan aynısı kalınlık biseyi değiştirmiyor
Benim altta olduğum pozisyonda denedik farklisi olmadı hiç bende 4. De bende zor yapiodum ama oluyordu onu tam yapmadan bence eşli denemeye gecmeyinpeki ilk denemeyi hangi pozisyonda yaptınız ? bende diaötür çalışıyorum tam 4 olmuyor ama eşli deneyince de olmuyor sıkıldım artık
İnşallah kurtulursun bunu çeken bilir ben 6 yıldır çekiyordum ve bide 4 yaşında çocuğum var daha yeni kurtuldumÇok sevindim adına gerçekten bende ailem bizde Gidecekler salı günü O zaman 4.boyu bekletip deneme yapmak istiyorum eşimle İnşallah bende yenerimmmm ☺ 3 senedir çekiyorum inşallah kurtulurum
Kanama falan olmuyor demi
Aynı durumdayız canım bende beş gün oldu hergun deniyoruz yavaş yavaş git gel olmaya başladı biraz kasma oluyo iste o da zaman la gecicekBende hiç olmadı canım, aparatın 4. Boyunca olur diye bile bekledim olmadı hiç öyle bişey, eşimle denerken dedim olur belki olmadıacı ztn gerçekten hiç olmadı benim şuanki tek sorunum git gel yapmak çişim gelir gibi oluyor zorlanıyorum acı değil oda
Doktorlar haklı kanama olmaz derken demekki .. kendimi şanslı hissetmeye başladım insanın kendi bedenini keşfetmesi harika birşeymişBende hiç olmadı canım, aparatın 4. Boyunca olur diye bile bekledim olmadı hiç öyle bişey, eşimle denerken dedim olur belki olmadıacı ztn gerçekten hiç olmadı benim şuanki tek sorunum git gel yapmak çişim gelir gibi oluyor zorlanıyorum acı değil oda
Bayanlar merhaba, maalesef bu igrenç hastalıktan 2 yıldır muzdaripim. 7 sene sevgili kaldıktan sonra sevdigim adamla 2 sene önce evlendik ve böyle bişey yaşayacağımızı hiç düşünemedim. Eşimle ilk zamanlar denediğimiz de canım dayanamıcak kadar çok acıdı hatta sonra kanamam oldu üstüne tansiyonum falan düşmüştü sonrasında hep aynı acıyı taşıyacam korkusu vardı içimde. 2 senedir her deneme de sonuç hüsran sanki orası tamamen kapalı. Sizlerin tavsiyesiyle dilatör aldım 2 gündür deniyorum bebel yağıyla ve kaydırıcı jel ile en büyük boyu yarısına kadar sokuyorum ama sonrasında yine canım acıyor ve ilerletemiyorum. Sizler dilatörle hepsini nasıl alabildiniz lütfen yardım edinnn...
Umarım dediğiniz gibi olur çok teşekkürlerBen sadece egzersiz yapayım amacıyla yaptığım zamanlar yapamadım hiç illa ki biraz cinsel istek olmalıydı cinsel istek olmadığı zamanlar egzersiz yapmak amacıyla yaptığım da canım acıdı bende zorlamadım, belki işine yarar böyle denemek bide zamanla oluyor kendini zorlama çok nefese de dikkat et ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?