Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gercekten cok düşünüyorum ama bilmiyorum anlamıyorum ben evlendigimde hic sorun yoktu 2 gunde 1 yapiyorduk iyiydik zaten ne ben ne o hergun yapmaktan yana degildik ama nasil ben kizima hamile kaldim ve mide bulantim kokuya hassasiyetim basladi oylede seksten tiksindim ve sanki afedersin icime bicak giriyordu kac kez agladim esim anlayisli birakti yapmadi dogumdan sonra agri sonradan gitti ama bu isteksizlik hep kaldi ve kokuya hala boyle hassasiyetim var biraz bile koksa opemiyorum dislerini fircalasa bile beynim kokuya gidiyo istemesemde gidiyor kendimi tutamıyorum kendimi bu sekse mecburi hissediyorum yani yaptigimsa bile dusununki oh kurtuldum kac gun beni rahat birakir diyorum yani ölüyorum artikkk

Canım benim ya gerçekten okurken çok üzüldüm ve anlıyorum durumunu beden hafızası denilen bisey var bu konuda kitaplar filan da var bir baksan nasıl olur acaba belli ki beynin ve bedenin etkilenmiş bunlardan belki halledebilirsin bu şekilde

Nasil kitaplar? Ben bilmedigimden soruyorum? Evet aynen oyle beynim ve bedenim etkilenmis dedigin gibi caresizim gercekten

Sonunda bende vajinusmusu yendim kizlarrr hep okuyordum yazılanları mutluluğumu paylaşmak istedim

Çok sevindim adına gerçekten bende ailem bizde Gidecekler salı günü O zaman 4.boyu bekletip deneme yapmak istiyorum eşimle İnşallah bende yenerimmmm 3 senedir çekiyorum inşallah kurtulurum

peki ilk denemeyi hangi pozisyonda yaptınız ? bende diaötür çalışıyorum tam 4 olmuyor ama eşli deneyince de olmuyor sıkıldım artık
Benim altta olduğum pozisyonda denedik farklisi olmadı hiç bende 4. De bende zor yapiodum ama oluyordu onu tam yapmadan bence eşli denemeye gecmeyin

Çok sevindim adına gerçekten bende ailem bizde Gidecekler salı günü O zaman 4.boyu bekletip deneme yapmak istiyorum eşimle İnşallah bende yenerimmmm ☺ 3 senedir çekiyorum inşallah kurtulurum
İnşallah kurtulursun bunu çeken bilir ben 6 yıldır çekiyordum ve bide 4 yaşında çocuğum var daha yeni kurtuldum

Hanımlar eşimle denedim 4. Boyu çok rahat bi şekilde alabiliyorum oynatabiliyorumda içimde, eşimle deneme yaptık bugün onunlada girdi ama onunla aparattaki kadar rahat edemedim sanırım eşimle kendimi istemeden kastım yine ama hergün deneyerek üstüne gideceğim oda düzelir ( vajinismüs olanlara diyecileceğim ) 3 senedir Çekiyorum aparat almadım aman yapamam diye diye alın direk ben aldım 2. Gün 4. Boya geçtm 1 hafta çalıştım onu eşimle denedim giriş çok rahat oldu bende acı , kan yasa korktugumuz kafamızda kurguladığımız hiç birşey olmadı inanın çok kolay inşllah bende her yenen gibi normal ilişki yaşarım artık alışıp

Aynı durumdayız canım bende beş gün oldu hergun deniyoruz yavaş yavaş git gel olmaya başladı biraz kasma oluyo iste o da zaman la gecicek

Doktorlar haklı kanama olmaz derken demekki .. kendimi şanslı hissetmeye başladım insanın kendi bedenini keşfetmesi harika birşeymiş

Bayanlar merhaba, maalesef bu igrenç hastalıktan 2 yıldır muzdaripim. 7 sene sevgili kaldıktan sonra sevdigim adamla 2 sene önce evlendik ve böyle bişey yaşayacağımızı hiç düşünemedim. Eşimle ilk zamanlar denediğimiz de canım dayanamıcak kadar çok acıdı hatta sonra kanamam oldu üstüne tansiyonum falan düşmüştü sonrasında hep aynı acıyı taşıyacam korkusu vardı içimde. 2 senedir her deneme de sonuç hüsran sanki orası tamamen kapalı. Sizlerin tavsiyesiyle dilatör aldım 2 gündür deniyorum bebel yağıyla ve kaydırıcı jel ile en büyük boyu yarısına kadar sokuyorum ama sonrasında yine canım acıyor ve ilerletemiyorum. Sizler dilatörle hepsini nasıl alabildiniz lütfen yardım edinnn...

Ben sadece egzersiz yapayım amacıyla yaptığım zamanlar yapamadım hiç illa ki biraz cinsel istek olmalıydı cinsel istek olmadığı zamanlar egzersiz yapmak amacıyla yaptığım da canım acıdı bende zorlamadım, belki işine yarar böyle denemek bide zamanla oluyor kendini zorlama çok nefese de dikkat et ❤

Umarım dediğiniz gibi olur çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…