- 29 Kasım 2014
- 1.726
- 2.942
- 333
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #248.981
Kendini kasmadan yapmaya çalış kasıyorsan kas gevşetici iç ve zamanla o acı geçiyor aparatta sanırım alışıyor ben artık daha rahatım ama tam bitmedi . Bir de hızlı yapınca sanırım daha kolay oluyormus. Nefes alışverişine dikkat et bi de.Bayanlar merhaba, maalesef bu igrenç hastalıktan 2 yıldır muzdaripim. 7 sene sevgili kaldıktan sonra sevdigim adamla 2 sene önce evlendik ve böyle bişey yaşayacağımızı hiç düşünemedim. Eşimle ilk zamanlar denediğimiz de canım dayanamıcak kadar çok acıdı hatta sonra kanamam oldu üstüne tansiyonum falan düşmüştü sonrasında hep aynı acıyı taşıyacam korkusu vardı içimde. 2 senedir her deneme de sonuç hüsran sanki orası tamamen kapalı. Sizlerin tavsiyesiyle dilatör aldım 2 gündür deniyorum bebel yağıyla ve kaydırıcı jel ile en büyük boyu yarısına kadar sokuyorum ama sonrasında yine canım acıyor ve ilerletemiyorum. Sizler dilatörle hepsini nasıl alabildiniz lütfen yardım edinnn...
Öncelikle çok zor bı durum hepimiz aynı durumdaydik inan ama kendine inanmalisin sen çok kastın o yüzden kanama oldu bence 4. Boya gelmişsen son yaklasman çok yakınBayanlar merhaba, maalesef bu igrenç hastalıktan 2 yıldır muzdaripim. 7 sene sevgili kaldıktan sonra sevdigim adamla 2 sene önce evlendik ve böyle bişey yaşayacağımızı hiç düşünemedim. Eşimle ilk zamanlar denediğimiz de canım dayanamıcak kadar çok acıdı hatta sonra kanamam oldu üstüne tansiyonum falan düşmüştü sonrasında hep aynı acıyı taşıyacam korkusu vardı içimde. 2 senedir her deneme de sonuç hüsran sanki orası tamamen kapalı. Sizlerin tavsiyesiyle dilatör aldım 2 gündür deniyorum bebel yağıyla ve kaydırıcı jel ile en büyük boyu yarısına kadar sokuyorum ama sonrasında yine canım acıyor ve ilerletemiyorum. Sizler dilatörle hepsini nasıl alabildiniz lütfen yardım edinnn...
Eşli de denedim ama yine hüsran yani sanki dilatör daha fazla giriyordu eşiminki ile zorlandım girdikten sonrasında nefes kontrolü de yaptım kendimi rahatlatmaya çalıştım ama yine o duvar vardı ve aşamadık. Ne yaparsam yapayım o duvarı aşamıyorum sizler nasıl aştınızÖncelikle çok zor bı durum hepimiz aynı durumdaydik inan ama kendine inanmalisin sen çok kastın o yüzden kanama oldu bence 4. Boya gelmişsen son yaklasman çok yakıntamamını almana gerek yokki üçte ikisini alsan yeter rahatca o aşamaya geldiysenn eşli denemeye geçmelisin öncelikle yine dilator denemesi sonra eşli deneme
Zamanla olucak hemen olmadı diyip kenara çekilince hep aynı devam ediyo defalarca denemelisiniz olana kadar olucak inanarak biraz kendimizi rahatlatarak aştık o duvara gelince dur nefes al ve verirken gevse ittir sen kontrol etEşli de denedim ama yine hüsran yani sanki dilatör daha fazla giriyordu eşiminki ile zorlandım girdikten sonrasında nefes kontrolü de yaptım kendimi rahatlatmaya çalıştım ama yine o duvar vardı ve aşamadık. Ne yaparsam yapayım o duvarı aşamıyorum sizler nasıl aştınız
Elimden geldiğinde deneyeceğim. Küçücük kızların yaptığını görmek yada yaşıtlarımın çocuklarının olması ve senin yapamıyor olman çok zor bir durum tek teselliim yalnız olmamakZamanla olucak hemen olmadı diyip kenara çekilince hep aynı devam ediyo defalarca denemelisiniz olana kadar olucak inanarak biraz kendimizi rahatlatarak aştık o duvara gelince dur nefes al ve verirken gevse ittir sen kontrol et
Ben henüz yenemedim ama inan benimde canım çok tatlıdır bir cesaret önce kendi parmağımı sokmayı denedim ve acı hissetmedim sonra aparat aldım ve aparatlarla denedim aparatlarla orayı gerçekten genişlettim ama bende ilerletemedim suan tamamen alamıyor yarısını alabiliyorum 4.aparatın. Aparata güvenme sebebim beni oraya bir şey girdiğine beynimde ikna etmiş olması. Yıllarca oraya dokunmaya bile korkardım ben hatta bir delik olduguna inanamıyordum bile aynadan baktıkça. Ayrıca doktorların genelde hep aparatla ödev vermiş olması. Eşli denemede eğer başarılı olamazsan bence aparat için kendini cesaretlendir inan hiç anlamıyorsun boşluğa giriyor bildiğin. Umarım başarabilirsin eşli deneyince belki bana da umut olursunBende aynı dertten muzdaribim kizlar eşim şuan egitimde bir kac gun kaldi gelmesine gelir gelmez kendimi hazurladim pisikoloji olara ben aparat felanda istemiyorum yapamam cesaretim yok onlara canim cok tatli. Bana onere bileceginiz oo an kendimi kontrol etmem icin tavsiyeleriniz varsa yazarmisiniz. Nefes egzersi nasil oluyor. Veyatta icime alirken ıkınmam gerekirmi. Yenenler bana bir ulasa bilir mi..
Hep düşünüyorum ama işte elimde değilSadece kendinin ve esinin mutluluğu için basarmalisin başarmak o kadar güzel.bi his ki nasıl mutlu olacağını dusunmelisin
Ben kendimi pisikolijik olarak ayarladim ve kendimi hep sunu soyluyorum apart felan hikaye onemli olan oo ilk duyguyu esiminde yasamasi. Oo yuzden apartla degil sadece eşli deniyicem bide bu discilerde kullanilan vemicine spreymi ne var onlardan alicam onunda ince uzun bir cubuyu var orayi uyusturucam. İnsallah cesaretim son bulmaz bakalim. Rabbim herkezi bu hastaliktan kurtarip sifa versin...Ben henüz yenemedim ama inan benimde canım çok tatlıdır bir cesaret önce kendi parmağımı sokmayı denedim ve acı hissetmedim sonra aparat aldım ve aparatlarla denedim aparatlarla orayı gerçekten genişlettim ama bende ilerletemedim suan tamamen alamıyor yarısını alabiliyorum 4.aparatın. Aparata güvenme sebebim beni oraya bir şey girdiğine beynimde ikna etmiş olması. Yıllarca oraya dokunmaya bile korkardım ben hatta bir delik olduguna inanamıyordum bile aynadan baktıkça. Ayrıca doktorların genelde hep aparatla ödev vermiş olması. Eşli denemede eğer başarılı olamazsan bence aparat için kendini cesaretlendir inan hiç anlamıyorsun boşluğa giriyor bildiğin. Umarım başarabilirsin eşli deneyince belki bana da umut olursun
canım benim de aynı öyleeHanımlar merhaba ben bu hastalığı henüz yendim ve size danışmak istediğim bir şey var. Bir hafta aparatlarla çalıştım ve ilişkiye girebildim. Ancak ilişki esnasında sürekli rahatsız bir basınç hissi oluyor ve bazen acıya dönüşüyor. En büyük sorun da şu ki, hepsini içime alamıyorum yaklaşık 2 3 cm kadar dışarda kalıyor ve içimde en dipte olan yere basınç yaptıkça çok çok rahatsız ediyor yapamıyorum. Bunlar zamanla geçer mi? Orası vajinanın sonu mu oluyor her ilişkiye girdiğimde orada acı mı duyacağım? Burda çoğu kişi ilk girişten sonra hiçbir acı hissetmedim demiş bende bir sorun mu var yardımcı olursanız çok sevinirim
kızlar ben de okuyorum yorumlarınızı. Bir papatya çayı içip en azından aynada kendimi tanımak için başladım egzersizlere. Kegel egzersizi yapıyordum ama cinsel organıma olan korkudan dolayı bakamıyordum bile. Bugün kendimi rahat hissettiğim bir an geçtin aynanın karşısına ve çok yabancıymışım, çok garipsedim. Ne görmem gerekiyordu onu da bilmiyorum, hayalimdeki şey bir delik görmekti ama öyle bir şey de göremedim. Hafif hafif dokundum korkutucu bir şey yokmuş onu anladım mesela. Parmak egzersizi vs falan içim almıyor benim niyeyse midem kalkıyor. Bu ilk aşama benim için önemliydi ama bu delik meselesi kafama takıldı ya ıkındım da ara ara öyle bir şey göremedim, görmemeli miydim acaba bi aydınlatsanız
Canım ben ilk aynaya baktığımda korktum bile sen iyisin maşallah, sonra kendimi topladım bakarak yapamadım ben midem kalktı korktum panikledim falan ilalki delik var orda görsem ne görmesem ne adet nasıl oluyorm abartma dedim kendime.. yataga uzandım aparat almıştım en küçüğünü zevkte aldım ama ilk kendimi kasmadan ıkınarak hafifce itikledim en küçüğü girdi ztn o zmn dedim baakk delik var demekki, ben bakmadan yaptım yani şuan 4. Boyu alabiliyorum aynada panikliyorumbirde bakmadan dene su akar yolunu bulur hesabı merak etme bir delik var ve bşy girdikçe genişliyor
Ben 3 senedir dediğin gibi aparat parmak hep kaçtım kendi olsun dedim olmadı, cesaretle aldım aparatı 3-4 günde tüm boyları aldım birinci gün 3. Boya kadar aldım ben hiç korktuğun gibi değil sipariş et gerisi inan geliyorYa işte bu aparatmış parmakmış benim içim almıyo yani düşünüyorum da yapamam gibi geliyo bir de biz hiç birleşme yaşamadık yani adamı yaklaştırmadım bile onun da korkusu var
Canım nerden aldınBen 3 senedir dediğin gibi aparat parmak hep kaçtım kendi olsun dedim olmadı, cesaretle aldım aparatı 3-4 günde tüm boyları aldım birinci gün 3. Boya kadar aldım ben hiç korktuğun gibi değil sipariş et gerisi inan geliyor
Kesinlikle aparatsız eğzersiz bu iş olmuyorBen 3 senedir dediğin gibi aparat parmak hep kaçtım kendi olsun dedim olmadı, cesaretle aldım aparatı 3-4 günde tüm boyları aldım birinci gün 3. Boya kadar aldım ben hiç korktuğun gibi değil sipariş et gerisi inan geliyor
Canım nerden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?