- 4 Ekim 2012
- 16.984
- 33.514
- 798
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #249.161
Hey Allahım yaa. Bunu okuyan hanımlar lütfen kredi falan çekmeyin. Her şey sizin beyninizde bitiyor. Kendinizi telkin edin, gönlünüze ferahlık verecek duaları okuyun. Malum bölgeyi tanımamaktan kaynaklı bir problem bu tamamen. Sakin olup önce kendiniz dokunun. Sonra aparatla çalışın. Sık sık cinsel içerikli videolar izleyin. O bölge böylelikle ıslak hale gelecek. Kayganlaştırıcıyla da takviye yapın. Vajina zaten bu iş için var ve içeride bir bebek büyüyor yani pns alamamak ne demek... hepinizin başaracağı bir şey bu ...Ama bu durum sonuçta bu saglik için verilecek bir ücret. Boşa verilen bir para olarak düşünmeyin. Kredi çekip bir şekilde ödeniyor
Çok şükür ki sizin gibilerde var. Kredi çekip yıllarca bu sebeple ödemek istemiyorum tabiki.Hey Allahım yaa. Bunu okuyan hanımlar lütfen kredi falan çekmeyin. Her şey sizin beyninizde bitiyor. Kendinizi telkin edin, gönlünüze ferahlık verecek duaları okuyun. Malum bölgeyi tanımamaktan kaynaklı bir problem bu tamamen. Sakin olup önce kendiniz dokunun. Sonra aparatla çalışın. Sık sık cinsel içerikli videolar izleyin. O bölge böylelikle ıslak hale gelecek. Kayganlaştırıcıyla da takviye yapın. Vajina zaten bu iş için var ve içeride bir bebek büyüyor yani pns alamamak ne demek... hepinizin başaracağı bir şey bu ...
Evet bu siteyle bu sayede tanıştım 2012 yılıydı. Olmayınca internette doktor aramaya başladım o zaman gördüm. Yazışmalarım bile var 600lü sayfalarda. 5-6 ay boyunca başaramadım. Kendinize güvenin ve birbirinize destek olun. Açıkça konuşun burada büyük rahatlık bu gerçekten. Doktor ne yapıyor tam olarak psikiyatr mıdır nedir bilmiyorum ama kendiniz başarabileceğiniz bir şey için doktora gitmeyin hele kredi falan Allah muhafaza.Çok şükür ki sizin gibilerde var. Kredi çekip yıllarca bu sebeple ödemek istemiyorum tabiki.sizde mi yaşadınız bu durumu kendinizmi yendiniz
İnşaallah yenicem kendim. Bende burda yazarak okuyarak biraz daha rahatladığımı hisssediyorunEvet bu siteyle bu sayede tanıştım 2012 yılıydı. Olmayınca internette doktor aramaya başladım o zaman gördüm. Yazışmalarım bile var 600lü sayfalarda. 5-6 ay boyunca başaramadım. Kendinize güvenin ve birbirinize destek olun. Açıkça konuşun burada büyük rahatlık bu gerçekten. Doktor ne yapıyor tam olarak psikiyatr mıdır nedir bilmiyorum ama kendiniz başarabileceğiniz bir şey için doktora gitmeyin hele kredi falan Allah muhafaza.
Bu kanama sebebi ne M mutsuz_hayalperest bacım bu açtığın konularda iki ay sürdü vajinismus falan demişsin ne iş
Okudum ama bilemedim. Başka bir doktora danış benceO konu zaten benim soruma cevap olmadı başkalarının dert yeri oldu.
O kanamalarım hala devam ediyor. Arttıda. Bekarken de olmuştu ama ayda 1 kere oluyordu doktora gitmiştim normal dedi diye şu an bu şikayetle gitmedim doktora hiç. Birde pandemiden dolayı da erteliyorum.
İlişki demişim ama işin o kısmını benimde aklım almıyor.. Bu devirde kaldımı böylesi dersiniz belki ama ilişki yaşadığımızı sanmışız aylarca
İlk yendiğimizi düşündüğümde kan geldi sonradan peçeteye.. Bilmiyorum gerçekten biz yaşadık sonra yine mi tekrarladı bende anlamadımyanıldoksa o kan neydi kaç gün sızladı o sızı neydi
Hangi pozisyonda oldu acaba ben bir türlü onu başaramıyorum..Ben 3 yıl sonra başardım. Çok uzun bir süre gerçekten bununla yaşamak çok kötü bir şey. Olunca diyorsun ki yıllar boşuna mahvolmuş. Doktora gidemedm malum çok pahalı dilatör veya parmak da bana zor gelir böyle şeyler yani cesaret edemedm. Burdaki yorumlarda vakit geçirdim şu pelvik taban egzersizi yani kegel de deniyor onları izledm biraz onları çalıştım aslında sonra eşimle yavaş yavaş aştık. Ve korktugum gibi bişe olmadıgı gördm öyle anlatılan kan revan durumlar asla olmadı ve gerçekten ilk girişe izin verirseniz devam edeceğini anlayacaksınız. Ben çok acıyacak ve kanayacak diye korkuyordm ama ne acıdı ne öyle kanama oldu çok az reglinin ilk gününde gelen pembemsi kan gibi geldi o kadar. 2 gun sonra ikincide de o şekilde geldi. Ve hiç agrı felan öyle acı olmuyor kasmayın siz kendiniz alın içeri alırken de biraz ıkının. İnşallah bir kaç denemede başarırsın.
Hangi şehirO zorluk derecesine göre belirleniyor
Ben üstteyken kendi isteğimle yönlendirdimm yavas yavasHangi pozisyonda oldu acaba ben bir türlü onu başaramıyorum..
İstanbul uskudarHangi şehir
Tabiki olanaksiz birsey degil. Herkes yapabilir. Ama herkes desteksiz yapamaz. Benim anlatmak istediğim bu. Ben yaklaşık 5 yil çektim bu sancıyı. Denemediğim ne yer kaldi ne yöntem ne okumadığım kitap. Sizin aklınıza gelmeyecek seyler yaptim ama olmadiHey Allahım yaa. Bunu okuyan hanımlar lütfen kredi falan çekmeyin. Her şey sizin beyninizde bitiyor. Kendinizi telkin edin, gönlünüze ferahlık verecek duaları okuyun. Malum bölgeyi tanımamaktan kaynaklı bir problem bu tamamen. Sakin olup önce kendiniz dokunun. Sonra aparatla çalışın. Sık sık cinsel içerikli videolar izleyin. O bölge böylelikle ıslak hale gelecek. Kayganlaştırıcıyla da takviye yapın. Vajina zaten bu iş için var ve içeride bir bebek büyüyor yani pns alamamak ne demek... hepinizin başaracağı bir şey bu ...
reklam için lütfen gelmeyin o kadar yüksek fiyatlara yazık.
Reklam yapma niyetinde değilim nekadar dsr dusuncelisiniz. Bakış açınız neden hep olumsuza yönelik. Amac sadece yardim. Reklam yapılacak yer burası değil zaten. Yazik dediğiniz olayla 10 yil ugrasan var.
Ben doktor değilim ama keske bu alani okuyup olabilseydim ve care olabilseydim. Ama sizin gibi zihniyetler oldukca insan yardim etmeye de cekinir oluyor.Keske reklam için gelmese doktorlar buraya... ben aradım 4. Bin 5. Bin uc dort gun için.
Bende tek başıma yenemiycem galiba canım doktor araştırıyorumTabiki olanaksiz birsey degil. Herkes yapabilir. Ama herkes desteksiz yapamaz. Benim anlatmak istediğim bu. Ben yaklaşık 5 yil çektim bu sancıyı. Denemediğim ne yer kaldi ne yöntem ne okumadığım kitap. Sizin aklınıza gelmeyecek seyler yaptim ama olmadi
canım ben hera klinikte tedavi oldum vajinismus derecem cok yüksekti öngörülen seans sayısı 5 'ti ben 3. seanstan sonra yendim ve 4. seansa sadece sohbet etmek için gittim 7000 tl ücret ödedim 1. aparatı doktor 3 saatte uygulayabildi bana çok zor hastaydım seanslarda doktor sadece aparatı uygulayıp yani tam yerleştirip sonra sana veriyor ve sen kendin çalışıyorsun bir süre neler yapman gerektiğini anlatıyor bir süre yanında duruyor ve sonra yalnız bırakıyor daha sonra gelip kontrol ediyor ve eşini çağırıyor aynı şeyleri eşine gösteriyor ve yeniden yalnız bırakıyor ve gelip kontrol ediyor yapabiliyormuyuz diye ve seans bitiyor daha sonra ev ödevi dilatörleri evde kendiniz uygulayabiliyorsanız doktora gitmenin anlamı yok çünkü eşli denemeyi yine kendiniz evde yapıyorsunuz seansta sadece siz oraya bişey girebildigine ikna oluyorsunuz eşinizde eşli denemede size nasıl davranması gerektiğini ve girişi nasıl yapması gerektiğini öğreniyor o kadar ilaç sprey ve yoğun kayganlastiricilardan destek alıp eşli denemeyi yapıyorsunuz ve oluyor eğer diktatörleri kendiniz ve eşiniz uygulayabiliyorsa doktora gitmenin hicbir anlamı yok eğer uygulayamiyorsaniz mutlaka iyi bir doktor bulup gidin çünkü vajinismus dereceniz yüksekse evde dilatör yapmanız mümkün değil yerinizde sayarsınız hera klinikte uygulanan tedavi yöntemini birebir konumda yazdım ve bu şekilde yenen arkadalar olduBende tek başıma yenemiycem galiba canım doktor araştırıyorum
canım benim de öyle oldu benim evliliğimin 3. gününde ilişki oldu ama bi anda fırt diye kayıp gitti ne olduğunu anlamadım bile eşimle birbirimize baktık ama benim gözlerim kocaman olmuş korkudan ve şoktan eşim bişey oldu zannedip çıktı hemenO konu zaten benim soruma cevap olmadı başkalarının dert yeri oldu.
O kanamalarım hala devam ediyor. Arttıda. Bekarken de olmuştu ama ayda 1 kere oluyordu doktora gitmiştim normal dedi diye şu an bu şikayetle gitmedim doktora hiç. Birde pandemiden dolayı da erteliyorum.
İlişki demişim ama işin o kısmını benimde aklım almıyor.. Bu devirde kaldımı böylesi dersiniz belki ama ilişki yaşadığımızı sanmışız aylarca
İlk yendiğimizi düşündüğümde kan geldi sonradan peçeteye.. Bilmiyorum gerçekten biz yaşadık sonra yine mi tekrarladı bende anlamadımyanıldoksa o kan neydi kaç gün sızladı o sızı neydi
canım benim de öyle oldu benim evliliğimin 3. gününde ilişki oldu ama bi anda fırt diye kayıp gitti ne olduğunu anlamadım bile eşimle birbirimize baktık ama benim gözlerim kocaman olmuş korkudan ve şoktan eşim bişey oldu zannedip çıktı hemenO konu zaten benim soruma cevap olmadı başkalarının dert yeri oldu.
Canım ilaçları kullanarak mı yapıyor dilatörleri dilatörleri kendim yapabiliyorum ama şuan çalıştığım biraz büyük geldiği için yapamadım eşimin parmağını falan yapabildikcanım ben hera klinikte tedavi oldum vajinismus derecem cok yüksekti öngörülen seans sayısı 5 'ti ben 3. seanstan sonra yendim ve 4. seansa sadece sohbet etmek için gittim 7000 tl ücret ödedim 1. aparatı doktor 3 saatte uygulayabildi bana çok zor hastaydım seanslarda doktor sadece aparatı uygulayıp yani tam yerleştirip sonra sana veriyor ve sen kendin çalışıyorsun bir süre neler yapman gerektiğini anlatıyor bir süre yanında duruyor ve sonra yalnız bırakıyor daha sonra gelip kontrol ediyor ve eşini çağırıyor aynı şeyleri eşine gösteriyor ve yeniden yalnız bırakıyor ve gelip kontrol ediyor yapabiliyormuyuz diye ve seans bitiyor daha sonra ev ödevi dilatörleri evde kendiniz uygulayabiliyorsanız doktora gitmenin anlamı yok çünkü eşli denemeyi yine kendiniz evde yapıyorsunuz seansta sadece siz oraya bişey girebildigine ikna oluyorsunuz eşinizde eşli denemede size nasıl davranması gerektiğini ve girişi nasıl yapması gerektiğini öğreniyor o kadar ilaç sprey ve yoğun kayganlastiricilardan destek alıp eşli denemeyi yapıyorsunuz ve oluyor eğer diktatörleri kendiniz ve eşiniz uygulayabiliyorsa doktora gitmenin hicbir anlamı yok eğer uygulayamiyorsaniz mutlaka iyi bir doktor bulup gidin çünkü vajinismus dereceniz yüksekse evde dilatör yapmanız mümkün değil yerinizde sayarsınız hera klinikte uygulanan tedavi yöntemini birebir konumda yazdım ve bu şekilde yenen arkadalar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?