Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yaa gerçekten tedavi olanlar detay vermiyor cidden. Siteyi didik didik ettim sizden başkası bulamadım kaç gündür. Şimdi doktor ilk boyu yerleştirmeden önce krem mi sürdü kaç çeşit

Canım ilaçları kullanarak mı yapıyor dilatörleri dilatörleri kendim yapabiliyorum ama şuan çalıştığım biraz büyük geldiği için yapamadım eşimin parmağını falan yapabildik
canım sen aşmışsın vajinismusu eğer dilatörleri yapabiliyorsan hele de parmak yapıyorsan ben girişe bile dokunamıyorum eldiven takip sürüyorum kayganlastiriciyi ama eşliyi normal gelgitli filan yapıyorum garip bi durum ama öyle seanslarda doktor senin tepkilerine bakıp ona göre ild sprey kullanıyor ben 2. seansa sakinleştirici alıp gitmiştim 3. seansta almadım ama onda da vemcaine sprey sıktı mesela yani orda tepkilerine göre hareket ediyolar sen ilaç sprey kullanmadan yapmışsın 4. aparat büyük geliyorsa vemcaine sprey sık hem kendine hem aparata uyuşunca dene

Yaa gerçekten tedavi olanlar detay vermiyor cidden. Siteyi didik didik ettim sizden başkası bulamadım kaç gündür. Şimdi doktor ilk boyu yerleştirmeden önce krem mi sürdü kaç çeşit
bana bişey sürmedi canım sadece vulvaya vazelin ve kantoron yağı olan yoğun bir kayganlaştırıcı sürdü aparatın ucuna da aldı ondan yavaş yavaş yerleştirdi aparatı bana farkettirmeden yani orda herşey bi anda gelişiyo sen 1. aparatı yapacak zannederken pat diye 2. aparatı yerleştiriyo filan ne oluyo diyecek zaman bulamadan bi bakiyosun olmuş bile ama sen eğer ilk aparatta sorun yaşıyorsan vemcaine sprey sık vulvaya rastgele 4-5 fıs yarim saat bekle sonra dilatorede 1-2 fıs sık öyle yap kayganlaştırıcı olarak ultrason jeli kullan hem vazalin gibi yoğun hem kurumuyor hemde zararsız eğer çok panik yapıyorsan vücudunda titreme terleme oluyorsa o anda bi tane atarax iç 2 saat önce yaparsın yapılamayacak bişey yok klinikte de öyle yapıyorlar

Evet canım parmak falan yaptık eşimle kendim de yaptım hatta serçe parmağım cuk diye girdi şuan dilatör büyük geldi yapamıyorum spreyi deniyim o zaman ben en iyisi canım çok sağol hiç kimse detay vermiyor sır gibi saklıyor Allah senden razı olsun yardımların için takıldığım yerler olursa sana danışabilir miyim

tabiki danışabilirsin konumu biliyorsun zaten ordan yaz ordaki arkadaşlarda cogu yendi onlarda yardımcı olur bende

Detaylar için çok sağol canım. Allah bin kere razı olsun. Dilatör hızlı kargo yazıyordu ama 2 gündür hala gelmedi. Bakalım denerken çok kolayca olur inşaallah. Kayganlaştırıcı olarak hindistan cevizi yağı da kullananlar olmuş onu kullansam sıkıntı olurmu? ultrason jeli eczanelerde mi satılıyor

ultrason jeli medikalde satılıyor hindistan cevizi yağı gibi şeyler hem zor temizleniyor hemde ph degerini bozup mantar oluşumuna sebep olabilir gerci banada vazalinli bi krem vermislerdi bi sure onu kullandim bisey olmadı iste herkesin farklı oluyo bazısını etkiler bazısını etkilemez

Hmm doğru zor temizleniyor. Dilatör gelsinde alırım ondan. Medikalde yok yakınlarda buralarada yabancıyım. Kayganlaştırıcı jelde mantar riski varmo

Hmm doğru zor temizleniyor. Dilatör gelsinde alırım ondan. Medikalde yok yakınlarda buralarada yabancıyım. Kayganlaştırıcı jelde mantar riski varmo
canım kayganlaştırıcı çabuk kuruyu ultrason jeli öyle değil hiç kurumuyo o yüzden ilk zamanlar rahat oluyor sonra alışınca ksyganlastiriciya geçersin ultrason jeli 1 litresi 10 tl hem ucuz hemde zararsız

canım kayganlaştırıcı çabuk kuruyu ultrason jeli öyle değil hiç kurumuyo o yüzden ilk zamanlar rahat oluyor sonra alışınca ksyganlastiriciya geçersin ultrason jeli 1 litresi 10 tl hem ucuz hemde zararsız
Anladım canım bulmaya çalışayım inşaallah çok sağolbiraz önce geldi dilatör. elime alınca bi korkularım tazelendi ama bakalım denerken nasıl olcak

parmak egzersizi deneyebılırısn ve bende vajınusmusdum parmak egzersızı aparat ve yağ ıle çözdüm eger aparatdan korkuyosan yap sür ve parmaklar dene emın ol faydasını göreceksin bıde yaparken ıkın daha olay oluyo

Bu illet hastalıgı bu ay yendim fakat idrar yolu enfeksiyonu oldum sürekli tekrarlayacak mı böyle acaba dr şase verdi içtim hala tam geçmiş değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…